BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρίζω το βιβλίο των αγγλικών μου γτ βαριέμαι να διαβάσω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia
Διάσημο μέλος
Χαρίζω το ίδιο βιβλίο με όλες τις ασκήσεις λυμμένες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος
χαριζω μια λεσβια
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
. Τις κάνω μάτι μαζί...
Χαρίζω ένα ωραίο ποτήρι Coca Cola
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Την περνω να την πεταξω... Εχουμε και εμεις μακρυ μαλλι κυριε.. και μαλιστα τωρα.. οχι καποτε...![]()
Κράτα το μαλλί σου μέχρι 39 χρονών που το κράτησα εγώ, ξανάφησέ το μάλιστα μετά το φανταρικό και τα λέμε φιλαράκι, εντάξει;;;
Αν δεν έχεις κάνει φαλάκρα μέχρι τότε. Η αλαζονεία της νιότης, τι να πεις;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Χαριζω το αδειο μπουκαλι της κοκα κολας
(Τι λες τωρα... εγω στα 22-23 μου θα αριχω να καραφλιαζω, και στα 30 δεν θα εχω τριχα...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαρίζω το πλυμένο πλέον μπουκάλι (άδειο)...
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Χαρίζω το στερεοφωνικό του γείτονα, αφού το έχω ήδη κατασχέσει δια της βίας.

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Χαρίζω το στερεοφωνικό του γείτονα, αφού το έχω ήδη κατασχέσει δια της βίας.![]()
φέρτο δω γιατί το δικό μου χάλασε

χαρίζω τον διπλανό μουπου κοιτάει όλη την ώρα την οθόνη μου! (να κοιτάει τις δικές σας!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Χαριζω μια πενα
Niyia
Διάσημο μέλος
Χαρίζω τα Πινακάκια αυτά.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Χαρίζω ένα δίωρο επίβλεψης εργαστήριου για τη μέτρηση του G, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΕΜΠ μεσημεριάτικα

Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Την παίρνω γτ μου χρειάζεται για τα χειρόγραφα πινακάκια του παιχνιδιού ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
Χαρίζω τα Πινακάκια αυτά.
(off topic)
Δεν ενοουσα τετια πενα αλλα τεσπα...

Niyia
Διάσημο μέλος
φέρτα... θέλω να δω ποιοι επέλεξαν αυτή την απαίσια φωτό της δολοφονίας μου
....
ΛΟΛΛΛΛΛ

, γτ καλέ? αφού σε προίκισαν με τόοοοοοοοοοοσα προσόντα 

Αααα, μήπως πενάκι κιθάρας ρε? Λολλλλ...εγώ κόλλημα με τα πινακάκια αυτός ο συνειρμός μού 'ρθε(off topic)
Δεν ενοουσα τετια πενα αλλα τεσπα...![]()

Χαρίζω ένα δίωρο επίβλεψης εργαστήριου για τη μέτρηση του G, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΕΜΠ μεσημεριάτικα![]()
mania
Επιφανές μέλος

Χαρίζω κόκκινα δανδελένια εσώρουχα στο σακούλι τους με ασορτί ζαρτιέρες(δεν μου κάνουν πιά
)αξίας 130ευρώ μέγεθος s-mΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
couldn't resist!
χαρίζω ένα γατάκι -διακοσμητικό άσπρο.
mania
Επιφανές μέλος
couldn't resist!
χαρίζω ένα γατάκι -διακοσμητικό άσπρο.
Το πέρνω γιά τον άντρα
Χαρίζω και τις ασορτί γόβες Νο 40

Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
Χαρίζω και τις ασορτί γόβες Νο 40![]()
Τις φορώ με πάθος με ασορτί τσάντα Kem.Σκάω μύτη στη Συγγρού.Μια ζωή την έχουμε.Με βλέπει η αβάν γκατέ των Αθηνών και αλυχτάει από τη ζήλεια της.Νέο φρούτο στη πιάτσα.Τους μπήκα στο μάτι.Κανά καλό crayonaki που να κρατάει στη κακομεταχείριση των χειλιών έχεις να χαρίσεις;Πάω για καριέρα....
Χαρίζω ένα music box σκαλιστό με τρία αρκούδια εκ των οποίων το ένα κρέμεται στον αέρα σκαρφαλωμένο μέσα στο γραμμόφωνο και φαίνεται το κωλ@ρ@κι του και τα άλλα δύο το'χουν ρίξει στις αγκαλιές και χορεύουν χαρωπά και ξετρελλιασμένα σε κάθε κούρδισμα...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Χαρίζω την απαισιοδοξία μου..
Niyia
Διάσημο μέλος
Χαρίζω τα παλιά γυαλιά μυωπίας μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool