Maggie
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος
Ροκφορ, μελιτζάνες, μανιτάρια, μπάμιες
Α-πα-πα τα καλύτερα χάνεις!!!
....................................................................
Δεν μου αρέσει το κοκορέτσι, και απο γλυκά τα "σού" (νόμιζω ότι τα λένε έτσι..)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bisbirikos
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ ελεγε η μανα μου οταν της ελεγα οτι δε μου αρεσει κατι.
Και μεσα σε 0,63 δευτερολεπτα μεταμορφωνομουν σε Τουρκο.
Maggie
Περιβόητο μέλος
....................................................................
Δεν μου αρέσει το κοκορέτσι, και απο γλυκά τα "σού" (νόμιζω ότι τα λένε έτσι..)
Παλιά ούτε τα αυγά δεν έτρωγα γιατί είχα κόλλημα ότι ήταν ''ακατέργαστο κοτόπουλο, υγροποιημένο'' και δεν μπορούσα με τίποτα
Πάντως τα μανιτάρια δεν τα τρώω γιατί αηδιάζω και μόνο στη σκέψη ότι τρώω μύκητες Παρόμοια και με το ροκφόρ με τη μούχλα...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Παλιά ούτε τα αυγά δεν έτρωγα γιατί είχα κόλλημα ότι ήταν ''ακατέργαστο κοτόπουλο, υγροποιημένο'' και δεν μπορούσα με τίποτα
Έλεος!
Maggie
Περιβόητο μέλος
Παράνοια, ε?Έλεος!
io-io
Διάσημο μέλος
Σε σαλτσες εννοειται πως μου αρεσει!
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης δεν τρώω: μαγειρίτσα, πατσά, κατσικάκι-αρνάκι (πασχαλινό και μη), μελιτζάνες και όποιο φαγητό έχει μελιτζάνα.
Αν θυμηθώ και τίποτα άλλο 8α το προσθέσω
io-io
Διάσημο μέλος
Δεν τρώω πατάτες φούρνου με τίποτα!!! Εκείνο το κρατς που κάνει η πατάτα όταν τη δαγκάς μου φέρνει τάση για εμετό αμέσως Πλέον το ξέρουν όλοι και κανείς δεν μου βάζει πατάτες φούρνου στο πιάτο μου. Αυτό πιστεύω είναι το πιο χαρακτηριστικό από τα φαγητά που δεν μ' αρέσουν, γιατί απ' ό,τι βλέπω από τους γύρω μου μόνο εγώ έχω αυτή την παραξενιά.
Και εγω το εχω αυτο!!!! Οχι σε τοοοοσο μεγαλο βαθμο βεβαια, δεν μου φαινεται τοσο αηδια, αλλα τις αποφευγω οσο μπορω!!!
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγω το εχω αυτο!!!! Οχι σε τοοοοσο μεγαλο βαθμο βεβαια, δεν μου φαινεται τοσο αηδια, αλλα τις αποφευγω οσο μπορω!!!
Ευτυχώς βρήκα ακόμη έναν, γιατί άρχιζα να ανησυχώ μήπως έχω εγώ κάτι!!
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
soydelsur
Δραστήριο μέλος
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευτυχώς βρήκα ακόμη έναν, γιατί άρχιζα να ανησυχώ μήπως έχω εγώ κάτι!!
Α μπα ουτε εγω τρωω πατατες φουρνου!!!
Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν τρώω πατάτες φούρνου με τίποτα!!! Εκείνο το κρατς που κάνει η πατάτα όταν τη δαγκάς μου φέρνει τάση για εμετό αμέσως Πλέον το ξέρουν όλοι και κανείς δεν μου βάζει πατάτες φούρνου στο πιάτο μου. Αυτό πιστεύω είναι το πιο χαρακτηριστικό από τα φαγητά που δεν μ' αρέσουν, γιατί απ' ό,τι βλέπω από τους γύρω μου μόνο εγώ έχω αυτή την παραξενιά.
Επίσης δεν τρώω: μαγειρίτσα, πατσά, κατσικάκι-αρνάκι (πασχαλινό και μη), μελιτζάνες και όποιο φαγητό έχει μελιτζάνα.
Αν θυμηθώ και τίποτα άλλο 8α το προσθέσω
Α μπα ουτε εγω τρωω πατατες φουρνου!!!
Λιώνετε τις πατάτες (σε στυλ πουρέ) και προσθέστε λάδι και ρίγανη! μμμμμμμμμ
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
τι μίζερα πλάζζζζζματα στο φαγητό σας
άκου κει η άλλη δεν τρωει τυρόπιτες και σφολιάτες και οι άλλοι δεν τρων πατάτες φούρνου
ήθελα να είμαι σε μια μεριά όταν προσπαθούσε να σας πεισει η μαμά σας να φάτε να ψηλώσετε
Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενώ εμένα που δεν βασανίστηκε καθόλου,έφτασα τα 2.04!λοιπόν σας διαβάζω και κουφαίνομαι λέμε
τι μίζερα πλάζζζζζματα στο φαγητό σας
άκου κει η άλλη δεν τρωει τυρόπιτες και σφολιάτες και οι άλλοι δεν τρων πατάτες φούρνου
ήθελα να είμαι σε μια μεριά όταν προσπαθούσε να σας πεισει η μαμά σας να φάτε να ψηλώσετε
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Ενώ εμένα που δεν βασανίστηκε καθόλου,έφτασα τα 2.04!
κι εγώ!!!! (Σε περίμετρο! )
prime
Πολύ δραστήριο μέλος
τι μου θύμισες τώρα!
θα βγω οφ τοπικ αλλά θα το πω.
πριν πολλάααα χρόνια, όταν ήμουν ακόμη μικρή δεν έτρωγα καθόλου όσπρια και λαχανικά, μελιτζάνες, πιπεριές κτλ τα οποία η μάνα μου μαγείρευε συχνότατα.
αντίθετα μασαμπούκονα ευχαρίστως μακαρόνια, μπριζόλες,μπιφτέκια, πατάτες και τα σχετικά.
Η μάνα μου λοιπόν για να μάθω να τα τρώω όλα ΠΟΤΕ δε μαγείρευε δεύτερο φαγητό όταν στο μενού της ημέρας υπήρχε κάτι από αυτά που δεν έτρωγα.
Η τακτική της ήταν ή τρως αυτό που υπάρχει στο τραπέζι ή μένεις νηστική.
και όταν λένε νηστική εννοούμε ούτε ψωμί, μέχρι το βράδυ που θα έπινα το γάλα.
αν και είμαι πολύ εγωίστρια και τότε ακόμα περισσότερο δεν άντεχα να μένω νηστική και σιγά σιγά έμαθα να τρώω αυτά που σνόμπαρα.
Τώρα λατρεύω ό,τιδήποτε σε πράσινο όπως και τα όσπρια.
Η μάνα μου τότε που τσατιζόμουν απίστευτα με τη συμπεριφορά της μου είχε πει ότι κάποτε θα την ευγνωμονώ γι' αυτό..και είχε δίκιο.
Κάποια φαγητα βέβαια δεν τα κατεβάζω με τίποτα και μερικές ιδιοτροπίες τις απέχτησα όντας μεγαλύτερη αλλά η η μάνα μου τότε έπραξε πολύ σωστά.
thodoris28
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορεί να τα φάω μόνο σε μεγάλες πείνες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.