CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,126 μηνύματα.

09-12-19

01:07
Συμβουλή για τα νιαταΦυσικό ήταν.Αν είσαι swag γκανγκστα αλά Tus,πού διάθεση για διάβασμα..
Είναι να προσέχεις να μην αμαυρωσεις τη φήμη σου όταν είσαι 12 με 14, μετά στιγματίζεσαι για παντα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,368 μηνύματα.

16-03-25

20:08
ζητουσα συμβουλες γιατι δεν ηξερα τι κατευθυνση να ακολουθησω
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,026 μηνύματα.

16-03-25

20:30
Ναι, το θυμάμαι !! Ήταν κάτι σαν...καλώς σας βρήκα. Και μόνο καλά δεν τους βρήκα...
Έπεφτε χοντρό δούλεμα, στο ψιλό γαζί με είχαν...Νόμιζαν ότι είμαι διπλός. Κάτι αντίστοιχο σαν κι αυτό που κάνουμε τώρα στα καινούρια μέλη, μέχρι να βεβαιωθούμε. Ύστερα, οκ, όλα καλά...

Έπεφτε χοντρό δούλεμα, στο ψιλό γαζί με είχαν...Νόμιζαν ότι είμαι διπλός. Κάτι αντίστοιχο σαν κι αυτό που κάνουμε τώρα στα καινούρια μέλη, μέχρι να βεβαιωθούμε. Ύστερα, οκ, όλα καλά...
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,609 μηνύματα.

16-03-25

20:35
Απάντησα σε ένα παιδί για τα αθλήματα του στρατού
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,282 μηνύματα.

16-03-25

20:39
Θα πω για το πρώτο μου πόστ στο στέκι γενικά ~17 χρόνια πρίν έδινα lower και έψαχνα θέματα αγγλικών
Ήμουν 13 🥹
Ήμουν 13 🥹
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,745 μηνύματα.

16-03-25

21:46
Χαχα, εμένα μου βγάζει αυτό αλλά δεν είναι σωστό, είχα και παλιότερα (μάλλον σβηστήκανε απ' την DB). 

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,253 μηνύματα.

16-03-25

23:36
Ναι, είναι αυτό. Μετά από 10 χρόνια κατάφερα να μπω σε χημικό αλλά αυτό είναι άλλη, πικρή ιστορία.

17-03-25

10:34
Το πρώτο μου post ήταν στις 20 Σεπτεμβρίου 2012 στο ischool και ήταν σχετικό με φοιτητικά θέματα.
΄Ετσι κι αλλιώς τα περισσότερα χρόνια που είμαι εδώ, στο ischool τα έχω περάσει.
Στο steki μπήκα πολύύύ αργότερα.
΄Ετσι κι αλλιώς τα περισσότερα χρόνια που είμαι εδώ, στο ischool τα έχω περάσει.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 900 μηνύματα.

17-03-25

11:08
Σε θυμάμαι από το 2015 (τότε που άρχισα να παρακολουθώ το iSchool) και η αλήθεια είναι πως σε φοβόμουν λιγάκι, γιατί δεν χάιδευες αυτιάΤο πρώτο μου post ήταν στις 20 Σεπτεμβρίου 2012 στο ischool και ήταν σχετικό με φοιτητικά θέματα.

Και έχεις βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο!

17-03-25

11:28
Σ΄ευχαριστώ πολύ.Σε θυμάμαι από το 2015 (τότε που άρχισα να παρακολουθώ το iSchool) και η αλήθεια είναι πως σε φοβόμουν λιγάκι, γιατί δεν χάιδευες αυτιά
Και έχεις βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο!

Ναι, δεν χαϊδεύω αυτιά.

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,004 μηνύματα.

17-03-25

11:33
Είχα απαντήσει στον @Valder κάτι για τις σχέσεις, κάτι τέτοιο
και μετά το 2ο ρώτησα κάτι για τα εσπερινά επαλ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,940 μηνύματα.

17-03-25

18:06
Από τότε η ιδια ιστορία, όλο με σχέσεις. Μυαλό δεν έβαλα.Είχα απαντήσει στον @Valder κάτι για τις σχέσεις, κάτι τέτοιο

Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 669 μηνύματα.

18-03-25

12:29
Ναι ήταν αυτό, Μάιος του 2022
@Panzerkampfwagen @nPb δείτε τις μαλάκες που έγραφα.Γειά σας. Είμαι μαθητής της Γ' λυκείου στην ομάδα προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών, την οποία επέλεξα λόγω το ότι δεν ήμουν καλός στα μαθηματικά. Οπώς είναι και το nickname μου είμαι μαθητής του 15, βαθμό που έχω βγάλει δίχως να διαβάσω και πολύ. Σε ένα μήνα δίνω και εγω πανελλήνιες. Προσπαθώ να διαβάσω μα όλο το αναβάλω (σύν οτι έχω κενά στα Αρχαία και στα Λατινικά ένω στην Ιστορία και την Έκθεση τα πάω κάλα) , γενικά δεν είμαι και στην καλύτερη θέση. Σκεφτόμαι οτι άν δεν περάσω στις 5 πρώτες μου επιλογές να ξαναδιαβάσω μαθηματικά γυμνασίου και λυκείου και μετά να να ξαναδώσω πανελλήνιες απο το 4ο πεδίο οικονομίας με σκοπό να περάσω Πληροφορική ΑΠΘ (άντε Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ΠΑΜΑΚ), αφού και μου αρέσουν οι υπολογιστές, και έχει καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση και είναι πιο χρήσημη στο κοινωνικό σύνολο ή δουλεία του προγραμματιστή. Πείτε μου τι να κάνω;
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1,953 μηνύματα.

18-03-25

17:29
Άλλο μου βγάζει...
Το πρώτο μου ποστ ήταν σχετικά με τη σχολή που σπούδαζα και τι θα μπορούσα να κάνω μετά από αυτή. Ακόμα θυμάμαι ένα άτομο και πως μου απαντούσε. Γεμάτος συμπάθεια και καλοσύνη απαντούσε ένα ένα τα ποστ μου και με έκανε να αισθάνομαι ότι το ischool ήταν ένας χώρος γεμάτο ανθρώπους έτοιμους να βοηθήσουν και να τους βοηθήσουν, με καλοσύνη και ευγένεια. Που είναι φυσικά, στο στέκι μπήκα μόλις πριν ένα χρόνο, ήμουν μόνο στο ischool.
Όπου κι αν είσαι ανώνυμε που δεν θυμάμαι το όνομα σου, να είσαι καλά
Το πρώτο μου ποστ ήταν σχετικά με τη σχολή που σπούδαζα και τι θα μπορούσα να κάνω μετά από αυτή. Ακόμα θυμάμαι ένα άτομο και πως μου απαντούσε. Γεμάτος συμπάθεια και καλοσύνη απαντούσε ένα ένα τα ποστ μου και με έκανε να αισθάνομαι ότι το ischool ήταν ένας χώρος γεμάτο ανθρώπους έτοιμους να βοηθήσουν και να τους βοηθήσουν, με καλοσύνη και ευγένεια. Που είναι φυσικά, στο στέκι μπήκα μόλις πριν ένα χρόνο, ήμουν μόνο στο ischool.
Όπου κι αν είσαι ανώνυμε που δεν θυμάμαι το όνομα σου, να είσαι καλά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.