Το πρώτο μου ποστ το θυμάμαι ακόμα ήταν πολλά χρόνια πριν όταν η Himela ακόμη ταξίδευε στο azeroth, ο Valder έτρωγε σοκολάτες κάνοντας broadcast στο ράδιο καψουροτραγουδα, και ο epote ήταν ακόμη ένα στρουμπουλο αγόρι.
Ηταν με έναν άλλο λογαριασμό και θυμάμαι προσπαθούσα να υπερασπιστώ τα χριστιανικά ήθη, νομίζω στο θέμα "Υπάρχει Θεός". Τα επιχειρήματα μου ήταν τα κλασσικά ενός 15χρονου που ακούει το θεολογο του να αγορευει κάθε δεύτερη μέρα στο μάθημα. Θυμάμαι μου την είχανε πέσει όλοι οι άθεοι αλήτες του φόρουμ και με κοπαναγανε αλύπητα γιατί μυριστηκαν εύκολη λεία. Ότι και να έλεγα είχανε μια απάντηση, που όχι τίποτα άλλο, αλλά έβγαζε και νόημα και είχα σοκαριστεί. Θυμάμαι που είχα διαβάσει ένα μυνημα και δεν μπορούσα να απαντήσω και το ήξερα, και αισθανομουνα μετά ένα τεράστιο κενό και μια τάση προς εμετό γιατί είχε γκρεμιστεί όλη η κοσμοθεωρία μου και όλα όσα πίστευα από κάτι αγνώστους τύπους στο ίντερνετ.
Επισης θυμάμαι ότι μου ήτανε πάρα πολύ δύσκολο να γράψω κάτι, γιατί όλα ήταν ένα χάος μέσα στο κεφάλι μου και δεν ήξερα πως να μεταφέρω αυτά που σκεφτόμουνα στο χαρτί, η έστω στην οθόνη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.