DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Τί θεωρείτε πραγματικά οξύμωρο έως εντελώς τρελό κι όμως το ακούτε κάθε μέρα λες και είναι το λογικότερο πράγμα του κόσμου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp
Δραστήριο μέλος

Τα πιο σύντομα ανέκδοτα λοιπόν:
Τί θεωρείτε πραγματικά οξύμωρο έως εντελώς τρελό κι όμως το ακούτε κάθε μέρα λες και είναι το λογικότερο πράγμα του κόσμου?
το μυαλό μας;

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Εκτός από το "καλημέρα" του sid το οποίο είναι συνήθως κακόγουστο αστείο όταν το σκέφτεσαι στο τέλος της μέρας, υπάρχουν και άλλα τα οποία τα ακούω συχνά (συνήθως για εμένα)...
"Για να είσαι ευτυχισμένος πρέπει να βρεις μια δουλίτσα, να έχεις μια γυναικούλα, να κάνεις παιδάκια, να έχεις ένα σπιτάκι και ένα αυτοκινητάκι"
"Σκέψου λίγο και την υγεία σου, μην κάνεις άλλες καταχρήσεις"
"Γιατί δεν πήγες ακόμη στρατό, το καθυστερείς"
"Ο σωστός και νορμάλ άντρας δεν αφήνει μακριά μαλλιά"
Guest 990498
Επισκέπτης

ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κουράγιο. Θα φτιάξουν τα πράγματα.
![]()
κοιτα απο τη μια μεν οταν εχεις το προβλημα σου και ακους καποιον να σου λεει κουραγιο εκνευριζεσαι, εγω τουλαχιστον, απο την αλλη κυκλος ειναι και γυριζει και οντως καποια στιγμη θα φτιαξουν τα πραγματα!!

Μελιώ
Δραστήριο μέλος

Ντάξει δεν τα ακούμε και κάααθε μέρα αλλά μέρα παρά μέρα σίγουρα
1 ) Η κυβέρνηση εξετάζει τη σύσταση επιτροπής που θα εποπτεύει , επιτηρεί , μεριμνά …. μπλα .. μπλα .. μπλα …
2 ) Θα χυθεί άπλετο φως ή θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]3 ) [/FONT] Ο υπάλληλος της εφορίας / πολεοδομίας / ο αστυνομικός ..... ετσετερά τέθηκε σε διαθεσιμότητα !
Μπουαχαχαχα !
Neraida
Επιφανές μέλος

Μελιώ
Δραστήριο μέλος

" Σ΄ αγαπώ..."
Εεε , καλά εσύ τώρα το πας όχι απλά σε ανέκδοτα

αλλά σε κλισέ εκφράσεις που έχουμε ακούσει /πει λιγο πολύ όλοι και μοιάζουν πλέον με .. ανέκδοτα
Από τέτοια σου έχω πολλά σε μερικά θα βάλω και την ανάλογη μετάφραση

Μέτρα ...
1) Μου λείπεις...
(έχω καιρό να πηδήξω ..)
2 ) Θελω απλα να σε δω.. να σε αγκαλιασω...
(έχω καιρό να πηδήξω ..)
3 ) Ναι αγάπη μου ειλικρινά έχω πάει μόνο με 3.
4 ) Όχι αλήθεια σου λεω ματάκια μου , χθες έμεινα σπίτι .
5 ) Δεν το είχα κλειστό καρδούλα μου...εσβησε απο μπαταρία
6 ) Βρε ματάκια μου καστανά /γαλανά / μπιρμπιλομάτικα .... μην τσατιζεσαι! Ενα καλημερα εχω με την κοπελα!
7 ) Αν σε χασω θα πεθανω.
( ..αλλα καλου κακου εχω στην καβατζα άλλες 3-4 )
8 ) Όχι αγαπη μου μονο με σενα ειμαι ετσι..εσυ μ' αλλαξες!
9 ) Μα είναι φοβερό το πως με καταλαβαίνεις με μια μου ανάσα με μια μου λέξη , με διαβάζεις σαν ανοιχτό βιβλίο
10 ) Δεν στην πέφτω μόνο για σεξ καρδιά μου τι είμαι κανένα λιγούρι ? Δεν έχω ανάγκη εγώ . Εξάλλου είμαι μόνο των σοβαρών σχέσεων !
11 ) Ειμαι μονη απο επιλογη , μεχρι να βρεθει ο καταλληλος.
(δε με πηδαει κανεις.)
12 ) Θέλω να μείνω λίγο μόνος , να σκεφτώ , να κλειστώ στον εαυτό μου , να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά..δεν εχει να κάνει με σένα ,εσύ δεν μου φταις σε τίποτα.
(μου φταίει η Τούλα , η Νούλα και η Τσούλα που δεν τις προλαβαίνω..)
13 ) .... Εντ δι όσκαρ γκόους τοοοουυυυυ
Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ !

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Το πιο σύντομο ανέκδοτο
Ο Παναθηναϊκός πάει για πρωτάθλημα.
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Συνήθως όμως, οι παραπάνω γελοίες ατάκες (τουλάχιστον οι πρώτες δέκα), απαντούν σε εξίσου γελοίες ερωτήσεις, δεν είναι έτσι; Μάλλον εδώ ευθύνεται αυτός που ρωτά άκυρα πράγματα, παρά αυτός που απαντά ένα κατά συνθήκην ψεύδος...1) Μου λείπεις...
(έχω καιρό να πηδήξω ..)
2 ) Θελω απλα να σε δω.. να σε αγκαλιασω...
(έχω καιρό να πηδήξω ..)
3 ) Ναι αγάπη μου ειλικρινά έχω πάει μόνο με 3.
4 ) Όχι αλήθεια σου λεω ματάκια μου , χθες έμεινα σπίτι .
5 ) Δεν το είχα κλειστό καρδούλα μου...εσβησε απο μπαταρία
6 ) Βρε ματάκια μου καστανά /γαλανά / μπιρμπιλομάτικα .... μην τσατιζεσαι! Ενα καλημερα εχω με την κοπελα!
7 ) Αν σε χασω θα πεθανω.
( ..αλλα καλου κακου εχω στην καβατζα άλλες 3-4 )
8 ) Όχι αγαπη μου μονο με σενα ειμαι ετσι..εσυ μ' αλλαξες!
9 ) Μα είναι φοβερό το πως με καταλαβαίνεις με μια μου ανάσα με μια μου λέξη , με διαβάζεις σαν ανοιχτό βιβλίο
10 ) Δεν στην πέφτω μόνο για σεξ καρδιά μου τι είμαι κανένα λιγούρι ? Δεν έχω ανάγκη εγώ . Εξάλλου είμαι μόνο των σοβαρών σχέσεων !
11 ) Ειμαι μονη απο επιλογη , μεχρι να βρεθει ο καταλληλος.
(δε με πηδαει κανεις.)
12 ) Θέλω να μείνω λίγο μόνος , να σκεφτώ , να κλειστώ στον εαυτό μου , να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά..δεν εχει να κάνει με σένα ,εσύ δεν μου φταις σε τίποτα.
(μου φταίει η Τούλα , η Νούλα και η Τσούλα που δεν τις προλαβαίνω..)
13 ) .... Εντ δι όσκαρ γκόους τοοοουυυυυ
Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ !
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

-ναι
-δν μπορω τωρα στεγνωσε!
love_angel
Επιφανές μέλος

το λεω οποτε θελω να γελασω με τα χαλια μου. κ;αι πραγματικα κλαιω απο τα γελια καθε φορα.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Λοιπον θα παμε λιγο παλια, στην εποχη της δραχμης. Ενα παιδακι λοιπον πηγαινει στο πατερα του και του ζηταει ενα κατοσταρικο. Ο πατερας του, τσιγκουνης, του απανταει:
-Τι ενα πενηνταρικο;; Ξερεις τι αξια εχει ενα εικοσαρικο;; Παρε ενα δεκαρικο!!
Και του δινει ταλιρο!!!

(μικρος γελαγα παντως και ειχε και περαση αν μπορω να θυμηθω καλα)

love_angel
Επιφανές μέλος

dark angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.