Διομήδης Κουκουβάγιας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ζηλεύεις, και αν ναι γιατί ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Αν εννοείς να ζηλεύω κτητικά, σε μια σχέση πχ, όχι. Αν εννοείς να ζηλεύω με την έννοια του φθόνου, επίσης όχι. Ζηλεύω, ωστόσο, άτομα που έχουν καταφέρει κάτι που προσπαθώ κι εγώ, ή αναγνωρίζω ότι είναι καλύτερα από εμένα σε κάποιον τομέα που μ' ενδιαφέρει (πχ πιο ώριμα, πιο αυτοπειθαρχημένα). Εκεί ναι, ζηλεύω, πεισμώνω, και προσπαθώ να βελτιωθώ κι εγώ· σαν να μου δίνουν ένα έξτρα κίνητρο δηλαδή.
Αγαπημένη δραματική ταινία;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

αγαπημένη ιστορική περίοδος;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Αγαπημένος σκηνοθέτης;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Αγαπημένη ασχολία;
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Αγαπημένη σειρά;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Από αυτές που παίζονται τώρα: The Expanse
Αγαπημένο άρωμα;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Αγαπημένη ελληνική ταινία;
charmander
Δραστήριο μέλος

Αγαπημένο μουσικό συγκρότημα
Νηματολάγνος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αγαπημένο φαγητό;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

αγαπημενος χυμος
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Αγαπημένο άγριο ζώο
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

Αγαπημενο αθλημα
Guest 515609
Επισκέπτης

Αγαπημένο Video Game.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

Αγαπημενη ωρα της ημερας
Guest 515609
Επισκέπτης

Αγαπημένο ρούχο;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Αγαπημένο συγκρότημα
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

Αγαπημενο χρωμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.