Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Η Δανάη έγραψε: #101 04-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Μήπως να το σκεφτείς καλύτερα;;; Δεν έχεις να φας...Ζεις σε άθλια κατάσταση όπως λες...Σου λένε θα σκοτώσεις αυτόν για τους χ y λόγους και σου παρέχω όχι ένα αλλά μισό σου λέω εγώ εκατομμύριο ευρώ...Νομίζω σε αυτήν την περίπτωση θα λειτουργήσει λιγάκι και το ένστικτο της επιβίωσης...Κάποιος ναι θα πεθάνει αλλά εσύ θα μπορέσεις να ζήσεις...Σε τέτοιες περιπτώσεις δλδ ποτέ δεν ξέρεις πως θα λειτουργήσεις... Click για ανάπτυξη... Ειλικρίνα σου μιλάω αν ήμουν σε μια τέτοια κατάσταση που να μην έχω καν να φάω ή να κοιμηθώ θα προτιμούσα να σκοτώσω τον εαυτό μου παρά κάποιον άλλο...όσο αθλιος χαρακτήρας και αν ηταν ο άλλος... Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Νομίζω σε αυτήν την περίπτωση θα λειτουργήσει λιγάκι και το ένστικτο της επιβίωσης...Κάποιος ναι θα πεθάνει αλλά εσύ θα μπορέσεις να ζήσεις...Σε τέτοιες περιπτώσεις δλδ ποτέ δεν ξέρεις πως θα λειτουργήσεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλά μια τέτοια ζωή δε τη θέλω...ποια η ποιοτητα μιας τέτοιας ζωής όπου έχω σκοτώσει κάποιον για να τα αποκτήσω όλα αυτά! Ασε που κάνοντας μια τέτοια πράξη γινομαι το ίδιο παλιανθρωπος με αυτόν που σκοτώνω... Απλά πιστευω πως μετά απο μια τέτοια πράξη χάνεις τον εαυτό σου...ακόμα και αν καταφέρεις να αντέξεις τις τύψεις και να διώξεις απο το μυαλό σου αυτή τη πράξη, τελικά έχει διεφθαρεί τόσο πολύ η ψυχή σου που ουσιαστικά είσαι ένα "τέρας", χωρίς αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #102 04-07-08 14:48 Μπα δν νομίζω να το έκανα ποτέ στη ζωή μου!! Προτιμώ να μην έχω να φάω κ να μην έχω να ντυθώ παρά να φάω ένα άνθρωπο! Άλλωστε ο καλός θεούλης γιαυτο μας έδωσε τα χεράκια μας κ τα ποδαράκια μας! ....δουλειά μέχρι να πάρουμε σύνταξη....Άν προλάβουμε^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:18 Ο fandago έγραψε: #103 14-07-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Κάποιος σας προσλαμβάνει σαν δολοφόνο! Δικά σας είναι 15.000.000 ? αν σκωτόσετε έναν μεγαλο - επιχειρηματία. Αεροπλάνο για όπου θέλετε στο εξωτερικό και καινούργια ταυτότητα είναι εγγυημένα, θα το κάνατε? Τέτοιο ποσό αλλάζει σημαντικά την ζωή σας, αλλά θα μπορούσατε να αφαιρεσετε μια ζωή για να το αποκτείσετε? Click για ανάπτυξη... 15 εκατομμύρια;;; Θα μπορούσα να το κάνω και για μικρότερο ποσό.() Αυστηρές προϋποθέσεις: Να μην ξέρω τίποτα για το άτομο Να διαλέξω εγώ τρόπο δολοφονίας Να μην ξέρει κανείς την πραγματική μου ταυτότητα Χίτμαν ιζ μάι μιντλ νέιμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. androuts Νεοφερμένο μέλος Ο Andreas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2008 στις 00:00 Ο androuts έγραψε: #104 25-07-08 00:00 Όχι.Ποτέ! Γιατί η αληθινή ευτυχία δεν βρίσκεται στα λεφτά Βρίσκεται στην αγάπη, στην οικογένεια,στη φιλία, στη συντροφιά, στην φιλία και στην παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sofaki Loony Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofaki Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2011 στις 19:26 Η Sofaki Loony: #105 10-11-11 19:26 δεν θα το εκανα... χίλιες φορες να πεθανω εγω παρα καποιος αλλος όσο απαισιος ανθρωπος κι ανα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 12:05 Ο Mercury έγραψε: #106 11-11-11 12:05 Το να αφαιρεσεις μια ζωη ειναι το πιο ευκολο.... Ποιος ομως εχει το δικαιωμα να κρινει τους συνανθρωπους του(γιατι ειτε το θελετε ειτε οχι...ολοι ανθρωποι ειμαστε ισοι μεταξυ ισων). Η μεγαλυτερη τιμωρια ειναι να τους αφησετε να ζησουνε και να πληρωσουν για τα λαθη τους μεχρι να πεθανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:20 Η blackgirl: #107 11-11-11 15:20 βασικά με μια αυξησούλα τον 5 εκατ. μπορεί να το σκεφτόμουν.... στο κάτω κάτω δεν θα ήταν καλύτερα να πέθαινε αυτός ο επιχειρηματίας και με τα αυτά 20 εκατ να ζούσαν μια ζωή χωρίς στερήσεις καμία εκατοστή παιδιά (και λίγα λέω) κάπου στην Αφρική που δεν έχουν φταίξει και πουθένα για να τα τραβάνε όλα αυτά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DoraXX Πολύ δραστήριο μέλος Η Lucιfεr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.245 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 21:00 Η DoraXX έγραψε: #108 12-11-11 21:00 από την μια είναι το υψηλο χρηματικο ποσο αλλα απο την αλλη αφαιρεις μια ζωη ρε γμτ.... ειμαι ψυχοπονιαρα ρε παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:49 Η isabella έγραψε: #109 30-12-11 19:49 ποιος ειμαι εγω να στερησω του αλλουνου τη ζωη??? η ζωη δεν εξαγοραζεται,παληκαρια! ειναι για να τη ζουμε και οχι να τη χαραμιζουμε!!! μια ζωη την εχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 22:18 Η christinelle: #110 03-01-12 22:18 Ποιόν θες να φάω? Μέσα είμαι, στείλε λεπτομέρειες σε PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 11:57 Η granita έγραψε: #111 04-01-12 11:57 με τίποτα και για κανένα λόγο...εγώ και μόνο που θα φωνάξω λίγο παραπάνω σε κάποιον θα' χω τύψεις για δέκα μέρες και μου λες να σκοτώσω κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 12:01 Η adele έγραψε: #112 17-01-12 12:01 Όχι. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή άλλου ανθρώπου..(κατ' εμέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ElinakiBlouBlou Νεοφερμένο μέλος Η ElinakiBlouBlou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:59 Η ElinakiBlouBlou: #113 13-02-12 22:59 Όχι φυσικά!Καταρχήν η μεγαλύτερη έκρηξη βίας μου, ήταν ένα χαστούκι στον πρώην μου και κατα δεύτερον, αυτό είναι ο,τι πιο τρομερό μπορεί να κάνει κάποιος! Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αν κάποιος έβλαπτε την οικογένειά μου, μπορεί και να του την έχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:17 Ο KingFox έγραψε: #114 07-06-12 21:17 δεν χωνεις και μια δημοσκοπηση για να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #115 08-06-12 20:00 οχι φυσικα! οχι για να γινω εγω ευτηχισμενη να αφαιρεσω μια ζωη! εγω μπορει να ξανα εχω την ευκαιρια να κανω καλυτερη την ζωη μου αυτος που θα σκοτωσω ομως??? αν εχει οικογενεια φιλους??? οχι οχι με τιποτα! οπως ειπα εγω θα εχω κι αλλες ευκαιριες για κατι καλυτερο ενω εκεινος θα ειναι στο χωμα και δεν θα χαρςει την ζωη του... ΟΧΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Μήπως να το σκεφτείς καλύτερα;;; Δεν έχεις να φας...Ζεις σε άθλια κατάσταση όπως λες...Σου λένε θα σκοτώσεις αυτόν για τους χ y λόγους και σου παρέχω όχι ένα αλλά μισό σου λέω εγώ εκατομμύριο ευρώ...Νομίζω σε αυτήν την περίπτωση θα λειτουργήσει λιγάκι και το ένστικτο της επιβίωσης...Κάποιος ναι θα πεθάνει αλλά εσύ θα μπορέσεις να ζήσεις...Σε τέτοιες περιπτώσεις δλδ ποτέ δεν ξέρεις πως θα λειτουργήσεις... Click για ανάπτυξη... Ειλικρίνα σου μιλάω αν ήμουν σε μια τέτοια κατάσταση που να μην έχω καν να φάω ή να κοιμηθώ θα προτιμούσα να σκοτώσω τον εαυτό μου παρά κάποιον άλλο...όσο αθλιος χαρακτήρας και αν ηταν ο άλλος... Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Νομίζω σε αυτήν την περίπτωση θα λειτουργήσει λιγάκι και το ένστικτο της επιβίωσης...Κάποιος ναι θα πεθάνει αλλά εσύ θα μπορέσεις να ζήσεις...Σε τέτοιες περιπτώσεις δλδ ποτέ δεν ξέρεις πως θα λειτουργήσεις... Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη αλλά μια τέτοια ζωή δε τη θέλω...ποια η ποιοτητα μιας τέτοιας ζωής όπου έχω σκοτώσει κάποιον για να τα αποκτήσω όλα αυτά! Ασε που κάνοντας μια τέτοια πράξη γινομαι το ίδιο παλιανθρωπος με αυτόν που σκοτώνω... Απλά πιστευω πως μετά απο μια τέτοια πράξη χάνεις τον εαυτό σου...ακόμα και αν καταφέρεις να αντέξεις τις τύψεις και να διώξεις απο το μυαλό σου αυτή τη πράξη, τελικά έχει διεφθαρεί τόσο πολύ η ψυχή σου που ουσιαστικά είσαι ένα "τέρας", χωρίς αισθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Η ΕΥΑ! έγραψε: #102 04-07-08 14:48 Μπα δν νομίζω να το έκανα ποτέ στη ζωή μου!! Προτιμώ να μην έχω να φάω κ να μην έχω να ντυθώ παρά να φάω ένα άνθρωπο! Άλλωστε ο καλός θεούλης γιαυτο μας έδωσε τα χεράκια μας κ τα ποδαράκια μας! ....δουλειά μέχρι να πάρουμε σύνταξη....Άν προλάβουμε^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:18 Ο fandago έγραψε: #103 14-07-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Κάποιος σας προσλαμβάνει σαν δολοφόνο! Δικά σας είναι 15.000.000 ? αν σκωτόσετε έναν μεγαλο - επιχειρηματία. Αεροπλάνο για όπου θέλετε στο εξωτερικό και καινούργια ταυτότητα είναι εγγυημένα, θα το κάνατε? Τέτοιο ποσό αλλάζει σημαντικά την ζωή σας, αλλά θα μπορούσατε να αφαιρεσετε μια ζωή για να το αποκτείσετε? Click για ανάπτυξη... 15 εκατομμύρια;;; Θα μπορούσα να το κάνω και για μικρότερο ποσό.() Αυστηρές προϋποθέσεις: Να μην ξέρω τίποτα για το άτομο Να διαλέξω εγώ τρόπο δολοφονίας Να μην ξέρει κανείς την πραγματική μου ταυτότητα Χίτμαν ιζ μάι μιντλ νέιμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. androuts Νεοφερμένο μέλος Ο Andreas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2008 στις 00:00 Ο androuts έγραψε: #104 25-07-08 00:00 Όχι.Ποτέ! Γιατί η αληθινή ευτυχία δεν βρίσκεται στα λεφτά Βρίσκεται στην αγάπη, στην οικογένεια,στη φιλία, στη συντροφιά, στην φιλία και στην παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sofaki Loony Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofaki Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2011 στις 19:26 Η Sofaki Loony: #105 10-11-11 19:26 δεν θα το εκανα... χίλιες φορες να πεθανω εγω παρα καποιος αλλος όσο απαισιος ανθρωπος κι ανα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 12:05 Ο Mercury έγραψε: #106 11-11-11 12:05 Το να αφαιρεσεις μια ζωη ειναι το πιο ευκολο.... Ποιος ομως εχει το δικαιωμα να κρινει τους συνανθρωπους του(γιατι ειτε το θελετε ειτε οχι...ολοι ανθρωποι ειμαστε ισοι μεταξυ ισων). Η μεγαλυτερη τιμωρια ειναι να τους αφησετε να ζησουνε και να πληρωσουν για τα λαθη τους μεχρι να πεθανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:20 Η blackgirl: #107 11-11-11 15:20 βασικά με μια αυξησούλα τον 5 εκατ. μπορεί να το σκεφτόμουν.... στο κάτω κάτω δεν θα ήταν καλύτερα να πέθαινε αυτός ο επιχειρηματίας και με τα αυτά 20 εκατ να ζούσαν μια ζωή χωρίς στερήσεις καμία εκατοστή παιδιά (και λίγα λέω) κάπου στην Αφρική που δεν έχουν φταίξει και πουθένα για να τα τραβάνε όλα αυτά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DoraXX Πολύ δραστήριο μέλος Η Lucιfεr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.245 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 21:00 Η DoraXX έγραψε: #108 12-11-11 21:00 από την μια είναι το υψηλο χρηματικο ποσο αλλα απο την αλλη αφαιρεις μια ζωη ρε γμτ.... ειμαι ψυχοπονιαρα ρε παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:49 Η isabella έγραψε: #109 30-12-11 19:49 ποιος ειμαι εγω να στερησω του αλλουνου τη ζωη??? η ζωη δεν εξαγοραζεται,παληκαρια! ειναι για να τη ζουμε και οχι να τη χαραμιζουμε!!! μια ζωη την εχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 22:18 Η christinelle: #110 03-01-12 22:18 Ποιόν θες να φάω? Μέσα είμαι, στείλε λεπτομέρειες σε PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 11:57 Η granita έγραψε: #111 04-01-12 11:57 με τίποτα και για κανένα λόγο...εγώ και μόνο που θα φωνάξω λίγο παραπάνω σε κάποιον θα' χω τύψεις για δέκα μέρες και μου λες να σκοτώσω κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 12:01 Η adele έγραψε: #112 17-01-12 12:01 Όχι. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή άλλου ανθρώπου..(κατ' εμέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ElinakiBlouBlou Νεοφερμένο μέλος Η ElinakiBlouBlou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:59 Η ElinakiBlouBlou: #113 13-02-12 22:59 Όχι φυσικά!Καταρχήν η μεγαλύτερη έκρηξη βίας μου, ήταν ένα χαστούκι στον πρώην μου και κατα δεύτερον, αυτό είναι ο,τι πιο τρομερό μπορεί να κάνει κάποιος! Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αν κάποιος έβλαπτε την οικογένειά μου, μπορεί και να του την έχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:17 Ο KingFox έγραψε: #114 07-06-12 21:17 δεν χωνεις και μια δημοσκοπηση για να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #115 08-06-12 20:00 οχι φυσικα! οχι για να γινω εγω ευτηχισμενη να αφαιρεσω μια ζωη! εγω μπορει να ξανα εχω την ευκαιρια να κανω καλυτερη την ζωη μου αυτος που θα σκοτωσω ομως??? αν εχει οικογενεια φιλους??? οχι οχι με τιποτα! οπως ειπα εγω θα εχω κι αλλες ευκαιριες για κατι καλυτερο ενω εκεινος θα ειναι στο χωμα και δεν θα χαρςει την ζωη του... ΟΧΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα δν νομίζω να το έκανα ποτέ στη ζωή μου!! Προτιμώ να μην έχω να φάω κ να μην έχω να ντυθώ παρά να φάω ένα άνθρωπο! Άλλωστε ο καλός θεούλης γιαυτο μας έδωσε τα χεράκια μας κ τα ποδαράκια μας! ....δουλειά μέχρι να πάρουμε σύνταξη....Άν προλάβουμε^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 10:18 Ο fandago έγραψε: #103 14-07-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Κάποιος σας προσλαμβάνει σαν δολοφόνο! Δικά σας είναι 15.000.000 ? αν σκωτόσετε έναν μεγαλο - επιχειρηματία. Αεροπλάνο για όπου θέλετε στο εξωτερικό και καινούργια ταυτότητα είναι εγγυημένα, θα το κάνατε? Τέτοιο ποσό αλλάζει σημαντικά την ζωή σας, αλλά θα μπορούσατε να αφαιρεσετε μια ζωή για να το αποκτείσετε? Click για ανάπτυξη... 15 εκατομμύρια;;; Θα μπορούσα να το κάνω και για μικρότερο ποσό.() Αυστηρές προϋποθέσεις: Να μην ξέρω τίποτα για το άτομο Να διαλέξω εγώ τρόπο δολοφονίας Να μην ξέρει κανείς την πραγματική μου ταυτότητα Χίτμαν ιζ μάι μιντλ νέιμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. androuts Νεοφερμένο μέλος Ο Andreas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2008 στις 00:00 Ο androuts έγραψε: #104 25-07-08 00:00 Όχι.Ποτέ! Γιατί η αληθινή ευτυχία δεν βρίσκεται στα λεφτά Βρίσκεται στην αγάπη, στην οικογένεια,στη φιλία, στη συντροφιά, στην φιλία και στην παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sofaki Loony Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofaki Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2011 στις 19:26 Η Sofaki Loony: #105 10-11-11 19:26 δεν θα το εκανα... χίλιες φορες να πεθανω εγω παρα καποιος αλλος όσο απαισιος ανθρωπος κι ανα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 12:05 Ο Mercury έγραψε: #106 11-11-11 12:05 Το να αφαιρεσεις μια ζωη ειναι το πιο ευκολο.... Ποιος ομως εχει το δικαιωμα να κρινει τους συνανθρωπους του(γιατι ειτε το θελετε ειτε οχι...ολοι ανθρωποι ειμαστε ισοι μεταξυ ισων). Η μεγαλυτερη τιμωρια ειναι να τους αφησετε να ζησουνε και να πληρωσουν για τα λαθη τους μεχρι να πεθανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:20 Η blackgirl: #107 11-11-11 15:20 βασικά με μια αυξησούλα τον 5 εκατ. μπορεί να το σκεφτόμουν.... στο κάτω κάτω δεν θα ήταν καλύτερα να πέθαινε αυτός ο επιχειρηματίας και με τα αυτά 20 εκατ να ζούσαν μια ζωή χωρίς στερήσεις καμία εκατοστή παιδιά (και λίγα λέω) κάπου στην Αφρική που δεν έχουν φταίξει και πουθένα για να τα τραβάνε όλα αυτά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DoraXX Πολύ δραστήριο μέλος Η Lucιfεr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.245 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 21:00 Η DoraXX έγραψε: #108 12-11-11 21:00 από την μια είναι το υψηλο χρηματικο ποσο αλλα απο την αλλη αφαιρεις μια ζωη ρε γμτ.... ειμαι ψυχοπονιαρα ρε παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:49 Η isabella έγραψε: #109 30-12-11 19:49 ποιος ειμαι εγω να στερησω του αλλουνου τη ζωη??? η ζωη δεν εξαγοραζεται,παληκαρια! ειναι για να τη ζουμε και οχι να τη χαραμιζουμε!!! μια ζωη την εχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 22:18 Η christinelle: #110 03-01-12 22:18 Ποιόν θες να φάω? Μέσα είμαι, στείλε λεπτομέρειες σε PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 11:57 Η granita έγραψε: #111 04-01-12 11:57 με τίποτα και για κανένα λόγο...εγώ και μόνο που θα φωνάξω λίγο παραπάνω σε κάποιον θα' χω τύψεις για δέκα μέρες και μου λες να σκοτώσω κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 12:01 Η adele έγραψε: #112 17-01-12 12:01 Όχι. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή άλλου ανθρώπου..(κατ' εμέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ElinakiBlouBlou Νεοφερμένο μέλος Η ElinakiBlouBlou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:59 Η ElinakiBlouBlou: #113 13-02-12 22:59 Όχι φυσικά!Καταρχήν η μεγαλύτερη έκρηξη βίας μου, ήταν ένα χαστούκι στον πρώην μου και κατα δεύτερον, αυτό είναι ο,τι πιο τρομερό μπορεί να κάνει κάποιος! Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αν κάποιος έβλαπτε την οικογένειά μου, μπορεί και να του την έχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:17 Ο KingFox έγραψε: #114 07-06-12 21:17 δεν χωνεις και μια δημοσκοπηση για να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #115 08-06-12 20:00 οχι φυσικα! οχι για να γινω εγω ευτηχισμενη να αφαιρεσω μια ζωη! εγω μπορει να ξανα εχω την ευκαιρια να κανω καλυτερη την ζωη μου αυτος που θα σκοτωσω ομως??? αν εχει οικογενεια φιλους??? οχι οχι με τιποτα! οπως ειπα εγω θα εχω κι αλλες ευκαιριες για κατι καλυτερο ενω εκεινος θα ειναι στο χωμα και δεν θα χαρςει την ζωη του... ΟΧΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Κάποιος σας προσλαμβάνει σαν δολοφόνο! Δικά σας είναι 15.000.000 ? αν σκωτόσετε έναν μεγαλο - επιχειρηματία. Αεροπλάνο για όπου θέλετε στο εξωτερικό και καινούργια ταυτότητα είναι εγγυημένα, θα το κάνατε? Τέτοιο ποσό αλλάζει σημαντικά την ζωή σας, αλλά θα μπορούσατε να αφαιρεσετε μια ζωή για να το αποκτείσετε? Click για ανάπτυξη... 15 εκατομμύρια;;; Θα μπορούσα να το κάνω και για μικρότερο ποσό.() Αυστηρές προϋποθέσεις: Να μην ξέρω τίποτα για το άτομο Να διαλέξω εγώ τρόπο δολοφονίας Να μην ξέρει κανείς την πραγματική μου ταυτότητα Χίτμαν ιζ μάι μιντλ νέιμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
androuts Νεοφερμένο μέλος Ο Andreas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2008 στις 00:00 Ο androuts έγραψε: #104 25-07-08 00:00 Όχι.Ποτέ! Γιατί η αληθινή ευτυχία δεν βρίσκεται στα λεφτά Βρίσκεται στην αγάπη, στην οικογένεια,στη φιλία, στη συντροφιά, στην φιλία και στην παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sofaki Loony Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofaki Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2011 στις 19:26 Η Sofaki Loony: #105 10-11-11 19:26 δεν θα το εκανα... χίλιες φορες να πεθανω εγω παρα καποιος αλλος όσο απαισιος ανθρωπος κι ανα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 12:05 Ο Mercury έγραψε: #106 11-11-11 12:05 Το να αφαιρεσεις μια ζωη ειναι το πιο ευκολο.... Ποιος ομως εχει το δικαιωμα να κρινει τους συνανθρωπους του(γιατι ειτε το θελετε ειτε οχι...ολοι ανθρωποι ειμαστε ισοι μεταξυ ισων). Η μεγαλυτερη τιμωρια ειναι να τους αφησετε να ζησουνε και να πληρωσουν για τα λαθη τους μεχρι να πεθανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:20 Η blackgirl: #107 11-11-11 15:20 βασικά με μια αυξησούλα τον 5 εκατ. μπορεί να το σκεφτόμουν.... στο κάτω κάτω δεν θα ήταν καλύτερα να πέθαινε αυτός ο επιχειρηματίας και με τα αυτά 20 εκατ να ζούσαν μια ζωή χωρίς στερήσεις καμία εκατοστή παιδιά (και λίγα λέω) κάπου στην Αφρική που δεν έχουν φταίξει και πουθένα για να τα τραβάνε όλα αυτά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DoraXX Πολύ δραστήριο μέλος Η Lucιfεr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.245 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 21:00 Η DoraXX έγραψε: #108 12-11-11 21:00 από την μια είναι το υψηλο χρηματικο ποσο αλλα απο την αλλη αφαιρεις μια ζωη ρε γμτ.... ειμαι ψυχοπονιαρα ρε παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:49 Η isabella έγραψε: #109 30-12-11 19:49 ποιος ειμαι εγω να στερησω του αλλουνου τη ζωη??? η ζωη δεν εξαγοραζεται,παληκαρια! ειναι για να τη ζουμε και οχι να τη χαραμιζουμε!!! μια ζωη την εχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 22:18 Η christinelle: #110 03-01-12 22:18 Ποιόν θες να φάω? Μέσα είμαι, στείλε λεπτομέρειες σε PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 11:57 Η granita έγραψε: #111 04-01-12 11:57 με τίποτα και για κανένα λόγο...εγώ και μόνο που θα φωνάξω λίγο παραπάνω σε κάποιον θα' χω τύψεις για δέκα μέρες και μου λες να σκοτώσω κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 12:01 Η adele έγραψε: #112 17-01-12 12:01 Όχι. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή άλλου ανθρώπου..(κατ' εμέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ElinakiBlouBlou Νεοφερμένο μέλος Η ElinakiBlouBlou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:59 Η ElinakiBlouBlou: #113 13-02-12 22:59 Όχι φυσικά!Καταρχήν η μεγαλύτερη έκρηξη βίας μου, ήταν ένα χαστούκι στον πρώην μου και κατα δεύτερον, αυτό είναι ο,τι πιο τρομερό μπορεί να κάνει κάποιος! Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αν κάποιος έβλαπτε την οικογένειά μου, μπορεί και να του την έχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:17 Ο KingFox έγραψε: #114 07-06-12 21:17 δεν χωνεις και μια δημοσκοπηση για να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #115 08-06-12 20:00 οχι φυσικα! οχι για να γινω εγω ευτηχισμενη να αφαιρεσω μια ζωη! εγω μπορει να ξανα εχω την ευκαιρια να κανω καλυτερη την ζωη μου αυτος που θα σκοτωσω ομως??? αν εχει οικογενεια φιλους??? οχι οχι με τιποτα! οπως ειπα εγω θα εχω κι αλλες ευκαιριες για κατι καλυτερο ενω εκεινος θα ειναι στο χωμα και δεν θα χαρςει την ζωη του... ΟΧΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι.Ποτέ! Γιατί η αληθινή ευτυχία δεν βρίσκεται στα λεφτά Βρίσκεται στην αγάπη, στην οικογένεια,στη φιλία, στη συντροφιά, στην φιλία και στην παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sofaki Loony Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofaki Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2011 στις 19:26 Η Sofaki Loony: #105 10-11-11 19:26 δεν θα το εκανα... χίλιες φορες να πεθανω εγω παρα καποιος αλλος όσο απαισιος ανθρωπος κι ανα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 12:05 Ο Mercury έγραψε: #106 11-11-11 12:05 Το να αφαιρεσεις μια ζωη ειναι το πιο ευκολο.... Ποιος ομως εχει το δικαιωμα να κρινει τους συνανθρωπους του(γιατι ειτε το θελετε ειτε οχι...ολοι ανθρωποι ειμαστε ισοι μεταξυ ισων). Η μεγαλυτερη τιμωρια ειναι να τους αφησετε να ζησουνε και να πληρωσουν για τα λαθη τους μεχρι να πεθανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:20 Η blackgirl: #107 11-11-11 15:20 βασικά με μια αυξησούλα τον 5 εκατ. μπορεί να το σκεφτόμουν.... στο κάτω κάτω δεν θα ήταν καλύτερα να πέθαινε αυτός ο επιχειρηματίας και με τα αυτά 20 εκατ να ζούσαν μια ζωή χωρίς στερήσεις καμία εκατοστή παιδιά (και λίγα λέω) κάπου στην Αφρική που δεν έχουν φταίξει και πουθένα για να τα τραβάνε όλα αυτά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DoraXX Πολύ δραστήριο μέλος Η Lucιfεr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.245 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 21:00 Η DoraXX έγραψε: #108 12-11-11 21:00 από την μια είναι το υψηλο χρηματικο ποσο αλλα απο την αλλη αφαιρεις μια ζωη ρε γμτ.... ειμαι ψυχοπονιαρα ρε παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:49 Η isabella έγραψε: #109 30-12-11 19:49 ποιος ειμαι εγω να στερησω του αλλουνου τη ζωη??? η ζωη δεν εξαγοραζεται,παληκαρια! ειναι για να τη ζουμε και οχι να τη χαραμιζουμε!!! μια ζωη την εχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 22:18 Η christinelle: #110 03-01-12 22:18 Ποιόν θες να φάω? Μέσα είμαι, στείλε λεπτομέρειες σε PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 11:57 Η granita έγραψε: #111 04-01-12 11:57 με τίποτα και για κανένα λόγο...εγώ και μόνο που θα φωνάξω λίγο παραπάνω σε κάποιον θα' χω τύψεις για δέκα μέρες και μου λες να σκοτώσω κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 12:01 Η adele έγραψε: #112 17-01-12 12:01 Όχι. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή άλλου ανθρώπου..(κατ' εμέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ElinakiBlouBlou Νεοφερμένο μέλος Η ElinakiBlouBlou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:59 Η ElinakiBlouBlou: #113 13-02-12 22:59 Όχι φυσικά!Καταρχήν η μεγαλύτερη έκρηξη βίας μου, ήταν ένα χαστούκι στον πρώην μου και κατα δεύτερον, αυτό είναι ο,τι πιο τρομερό μπορεί να κάνει κάποιος! Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αν κάποιος έβλαπτε την οικογένειά μου, μπορεί και να του την έχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:17 Ο KingFox έγραψε: #114 07-06-12 21:17 δεν χωνεις και μια δημοσκοπηση για να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #115 08-06-12 20:00 οχι φυσικα! οχι για να γινω εγω ευτηχισμενη να αφαιρεσω μια ζωη! εγω μπορει να ξανα εχω την ευκαιρια να κανω καλυτερη την ζωη μου αυτος που θα σκοτωσω ομως??? αν εχει οικογενεια φιλους??? οχι οχι με τιποτα! οπως ειπα εγω θα εχω κι αλλες ευκαιριες για κατι καλυτερο ενω εκεινος θα ειναι στο χωμα και δεν θα χαρςει την ζωη του... ΟΧΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν θα το εκανα... χίλιες φορες να πεθανω εγω παρα καποιος αλλος όσο απαισιος ανθρωπος κι ανα ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 12:05 Ο Mercury έγραψε: #106 11-11-11 12:05 Το να αφαιρεσεις μια ζωη ειναι το πιο ευκολο.... Ποιος ομως εχει το δικαιωμα να κρινει τους συνανθρωπους του(γιατι ειτε το θελετε ειτε οχι...ολοι ανθρωποι ειμαστε ισοι μεταξυ ισων). Η μεγαλυτερη τιμωρια ειναι να τους αφησετε να ζησουνε και να πληρωσουν για τα λαθη τους μεχρι να πεθανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:20 Η blackgirl: #107 11-11-11 15:20 βασικά με μια αυξησούλα τον 5 εκατ. μπορεί να το σκεφτόμουν.... στο κάτω κάτω δεν θα ήταν καλύτερα να πέθαινε αυτός ο επιχειρηματίας και με τα αυτά 20 εκατ να ζούσαν μια ζωή χωρίς στερήσεις καμία εκατοστή παιδιά (και λίγα λέω) κάπου στην Αφρική που δεν έχουν φταίξει και πουθένα για να τα τραβάνε όλα αυτά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DoraXX Πολύ δραστήριο μέλος Η Lucιfεr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.245 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 21:00 Η DoraXX έγραψε: #108 12-11-11 21:00 από την μια είναι το υψηλο χρηματικο ποσο αλλα απο την αλλη αφαιρεις μια ζωη ρε γμτ.... ειμαι ψυχοπονιαρα ρε παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:49 Η isabella έγραψε: #109 30-12-11 19:49 ποιος ειμαι εγω να στερησω του αλλουνου τη ζωη??? η ζωη δεν εξαγοραζεται,παληκαρια! ειναι για να τη ζουμε και οχι να τη χαραμιζουμε!!! μια ζωη την εχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 22:18 Η christinelle: #110 03-01-12 22:18 Ποιόν θες να φάω? Μέσα είμαι, στείλε λεπτομέρειες σε PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 11:57 Η granita έγραψε: #111 04-01-12 11:57 με τίποτα και για κανένα λόγο...εγώ και μόνο που θα φωνάξω λίγο παραπάνω σε κάποιον θα' χω τύψεις για δέκα μέρες και μου λες να σκοτώσω κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 12:01 Η adele έγραψε: #112 17-01-12 12:01 Όχι. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή άλλου ανθρώπου..(κατ' εμέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ElinakiBlouBlou Νεοφερμένο μέλος Η ElinakiBlouBlou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:59 Η ElinakiBlouBlou: #113 13-02-12 22:59 Όχι φυσικά!Καταρχήν η μεγαλύτερη έκρηξη βίας μου, ήταν ένα χαστούκι στον πρώην μου και κατα δεύτερον, αυτό είναι ο,τι πιο τρομερό μπορεί να κάνει κάποιος! Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αν κάποιος έβλαπτε την οικογένειά μου, μπορεί και να του την έχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:17 Ο KingFox έγραψε: #114 07-06-12 21:17 δεν χωνεις και μια δημοσκοπηση για να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #115 08-06-12 20:00 οχι φυσικα! οχι για να γινω εγω ευτηχισμενη να αφαιρεσω μια ζωη! εγω μπορει να ξανα εχω την ευκαιρια να κανω καλυτερη την ζωη μου αυτος που θα σκοτωσω ομως??? αν εχει οικογενεια φιλους??? οχι οχι με τιποτα! οπως ειπα εγω θα εχω κι αλλες ευκαιριες για κατι καλυτερο ενω εκεινος θα ειναι στο χωμα και δεν θα χαρςει την ζωη του... ΟΧΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το να αφαιρεσεις μια ζωη ειναι το πιο ευκολο.... Ποιος ομως εχει το δικαιωμα να κρινει τους συνανθρωπους του(γιατι ειτε το θελετε ειτε οχι...ολοι ανθρωποι ειμαστε ισοι μεταξυ ισων). Η μεγαλυτερη τιμωρια ειναι να τους αφησετε να ζησουνε και να πληρωσουν για τα λαθη τους μεχρι να πεθανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2011 στις 15:20 Η blackgirl: #107 11-11-11 15:20 βασικά με μια αυξησούλα τον 5 εκατ. μπορεί να το σκεφτόμουν.... στο κάτω κάτω δεν θα ήταν καλύτερα να πέθαινε αυτός ο επιχειρηματίας και με τα αυτά 20 εκατ να ζούσαν μια ζωή χωρίς στερήσεις καμία εκατοστή παιδιά (και λίγα λέω) κάπου στην Αφρική που δεν έχουν φταίξει και πουθένα για να τα τραβάνε όλα αυτά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DoraXX Πολύ δραστήριο μέλος Η Lucιfεr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.245 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 21:00 Η DoraXX έγραψε: #108 12-11-11 21:00 από την μια είναι το υψηλο χρηματικο ποσο αλλα απο την αλλη αφαιρεις μια ζωη ρε γμτ.... ειμαι ψυχοπονιαρα ρε παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:49 Η isabella έγραψε: #109 30-12-11 19:49 ποιος ειμαι εγω να στερησω του αλλουνου τη ζωη??? η ζωη δεν εξαγοραζεται,παληκαρια! ειναι για να τη ζουμε και οχι να τη χαραμιζουμε!!! μια ζωη την εχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 22:18 Η christinelle: #110 03-01-12 22:18 Ποιόν θες να φάω? Μέσα είμαι, στείλε λεπτομέρειες σε PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 11:57 Η granita έγραψε: #111 04-01-12 11:57 με τίποτα και για κανένα λόγο...εγώ και μόνο που θα φωνάξω λίγο παραπάνω σε κάποιον θα' χω τύψεις για δέκα μέρες και μου λες να σκοτώσω κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 12:01 Η adele έγραψε: #112 17-01-12 12:01 Όχι. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή άλλου ανθρώπου..(κατ' εμέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ElinakiBlouBlou Νεοφερμένο μέλος Η ElinakiBlouBlou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:59 Η ElinakiBlouBlou: #113 13-02-12 22:59 Όχι φυσικά!Καταρχήν η μεγαλύτερη έκρηξη βίας μου, ήταν ένα χαστούκι στον πρώην μου και κατα δεύτερον, αυτό είναι ο,τι πιο τρομερό μπορεί να κάνει κάποιος! Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αν κάποιος έβλαπτε την οικογένειά μου, μπορεί και να του την έχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:17 Ο KingFox έγραψε: #114 07-06-12 21:17 δεν χωνεις και μια δημοσκοπηση για να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #115 08-06-12 20:00 οχι φυσικα! οχι για να γινω εγω ευτηχισμενη να αφαιρεσω μια ζωη! εγω μπορει να ξανα εχω την ευκαιρια να κανω καλυτερη την ζωη μου αυτος που θα σκοτωσω ομως??? αν εχει οικογενεια φιλους??? οχι οχι με τιποτα! οπως ειπα εγω θα εχω κι αλλες ευκαιριες για κατι καλυτερο ενω εκεινος θα ειναι στο χωμα και δεν θα χαρςει την ζωη του... ΟΧΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βασικά με μια αυξησούλα τον 5 εκατ. μπορεί να το σκεφτόμουν.... στο κάτω κάτω δεν θα ήταν καλύτερα να πέθαινε αυτός ο επιχειρηματίας και με τα αυτά 20 εκατ να ζούσαν μια ζωή χωρίς στερήσεις καμία εκατοστή παιδιά (και λίγα λέω) κάπου στην Αφρική που δεν έχουν φταίξει και πουθένα για να τα τραβάνε όλα αυτά;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DoraXX Πολύ δραστήριο μέλος Η Lucιfεr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.245 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2011 στις 21:00 Η DoraXX έγραψε: #108 12-11-11 21:00 από την μια είναι το υψηλο χρηματικο ποσο αλλα απο την αλλη αφαιρεις μια ζωη ρε γμτ.... ειμαι ψυχοπονιαρα ρε παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:49 Η isabella έγραψε: #109 30-12-11 19:49 ποιος ειμαι εγω να στερησω του αλλουνου τη ζωη??? η ζωη δεν εξαγοραζεται,παληκαρια! ειναι για να τη ζουμε και οχι να τη χαραμιζουμε!!! μια ζωη την εχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 22:18 Η christinelle: #110 03-01-12 22:18 Ποιόν θες να φάω? Μέσα είμαι, στείλε λεπτομέρειες σε PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 11:57 Η granita έγραψε: #111 04-01-12 11:57 με τίποτα και για κανένα λόγο...εγώ και μόνο που θα φωνάξω λίγο παραπάνω σε κάποιον θα' χω τύψεις για δέκα μέρες και μου λες να σκοτώσω κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 12:01 Η adele έγραψε: #112 17-01-12 12:01 Όχι. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή άλλου ανθρώπου..(κατ' εμέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ElinakiBlouBlou Νεοφερμένο μέλος Η ElinakiBlouBlou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:59 Η ElinakiBlouBlou: #113 13-02-12 22:59 Όχι φυσικά!Καταρχήν η μεγαλύτερη έκρηξη βίας μου, ήταν ένα χαστούκι στον πρώην μου και κατα δεύτερον, αυτό είναι ο,τι πιο τρομερό μπορεί να κάνει κάποιος! Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αν κάποιος έβλαπτε την οικογένειά μου, μπορεί και να του την έχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:17 Ο KingFox έγραψε: #114 07-06-12 21:17 δεν χωνεις και μια δημοσκοπηση για να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #115 08-06-12 20:00 οχι φυσικα! οχι για να γινω εγω ευτηχισμενη να αφαιρεσω μια ζωη! εγω μπορει να ξανα εχω την ευκαιρια να κανω καλυτερη την ζωη μου αυτος που θα σκοτωσω ομως??? αν εχει οικογενεια φιλους??? οχι οχι με τιποτα! οπως ειπα εγω θα εχω κι αλλες ευκαιριες για κατι καλυτερο ενω εκεινος θα ειναι στο χωμα και δεν θα χαρςει την ζωη του... ΟΧΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
από την μια είναι το υψηλο χρηματικο ποσο αλλα απο την αλλη αφαιρεις μια ζωη ρε γμτ.... ειμαι ψυχοπονιαρα ρε παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:49 Η isabella έγραψε: #109 30-12-11 19:49 ποιος ειμαι εγω να στερησω του αλλουνου τη ζωη??? η ζωη δεν εξαγοραζεται,παληκαρια! ειναι για να τη ζουμε και οχι να τη χαραμιζουμε!!! μια ζωη την εχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 22:18 Η christinelle: #110 03-01-12 22:18 Ποιόν θες να φάω? Μέσα είμαι, στείλε λεπτομέρειες σε PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 11:57 Η granita έγραψε: #111 04-01-12 11:57 με τίποτα και για κανένα λόγο...εγώ και μόνο που θα φωνάξω λίγο παραπάνω σε κάποιον θα' χω τύψεις για δέκα μέρες και μου λες να σκοτώσω κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 12:01 Η adele έγραψε: #112 17-01-12 12:01 Όχι. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή άλλου ανθρώπου..(κατ' εμέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ElinakiBlouBlou Νεοφερμένο μέλος Η ElinakiBlouBlou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:59 Η ElinakiBlouBlou: #113 13-02-12 22:59 Όχι φυσικά!Καταρχήν η μεγαλύτερη έκρηξη βίας μου, ήταν ένα χαστούκι στον πρώην μου και κατα δεύτερον, αυτό είναι ο,τι πιο τρομερό μπορεί να κάνει κάποιος! Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αν κάποιος έβλαπτε την οικογένειά μου, μπορεί και να του την έχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:17 Ο KingFox έγραψε: #114 07-06-12 21:17 δεν χωνεις και μια δημοσκοπηση για να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #115 08-06-12 20:00 οχι φυσικα! οχι για να γινω εγω ευτηχισμενη να αφαιρεσω μια ζωη! εγω μπορει να ξανα εχω την ευκαιρια να κανω καλυτερη την ζωη μου αυτος που θα σκοτωσω ομως??? αν εχει οικογενεια φιλους??? οχι οχι με τιποτα! οπως ειπα εγω θα εχω κι αλλες ευκαιριες για κατι καλυτερο ενω εκεινος θα ειναι στο χωμα και δεν θα χαρςει την ζωη του... ΟΧΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποιος ειμαι εγω να στερησω του αλλουνου τη ζωη??? η ζωη δεν εξαγοραζεται,παληκαρια! ειναι για να τη ζουμε και οχι να τη χαραμιζουμε!!! μια ζωη την εχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 22:18 Η christinelle: #110 03-01-12 22:18 Ποιόν θες να φάω? Μέσα είμαι, στείλε λεπτομέρειες σε PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 11:57 Η granita έγραψε: #111 04-01-12 11:57 με τίποτα και για κανένα λόγο...εγώ και μόνο που θα φωνάξω λίγο παραπάνω σε κάποιον θα' χω τύψεις για δέκα μέρες και μου λες να σκοτώσω κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 12:01 Η adele έγραψε: #112 17-01-12 12:01 Όχι. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή άλλου ανθρώπου..(κατ' εμέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ElinakiBlouBlou Νεοφερμένο μέλος Η ElinakiBlouBlou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:59 Η ElinakiBlouBlou: #113 13-02-12 22:59 Όχι φυσικά!Καταρχήν η μεγαλύτερη έκρηξη βίας μου, ήταν ένα χαστούκι στον πρώην μου και κατα δεύτερον, αυτό είναι ο,τι πιο τρομερό μπορεί να κάνει κάποιος! Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αν κάποιος έβλαπτε την οικογένειά μου, μπορεί και να του την έχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:17 Ο KingFox έγραψε: #114 07-06-12 21:17 δεν χωνεις και μια δημοσκοπηση για να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #115 08-06-12 20:00 οχι φυσικα! οχι για να γινω εγω ευτηχισμενη να αφαιρεσω μια ζωη! εγω μπορει να ξανα εχω την ευκαιρια να κανω καλυτερη την ζωη μου αυτος που θα σκοτωσω ομως??? αν εχει οικογενεια φιλους??? οχι οχι με τιποτα! οπως ειπα εγω θα εχω κι αλλες ευκαιριες για κατι καλυτερο ενω εκεινος θα ειναι στο χωμα και δεν θα χαρςει την ζωη του... ΟΧΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποιόν θες να φάω? Μέσα είμαι, στείλε λεπτομέρειες σε PM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
granita Δραστήριο μέλος Η Φανή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 444 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2012 στις 11:57 Η granita έγραψε: #111 04-01-12 11:57 με τίποτα και για κανένα λόγο...εγώ και μόνο που θα φωνάξω λίγο παραπάνω σε κάποιον θα' χω τύψεις για δέκα μέρες και μου λες να σκοτώσω κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 12:01 Η adele έγραψε: #112 17-01-12 12:01 Όχι. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή άλλου ανθρώπου..(κατ' εμέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ElinakiBlouBlou Νεοφερμένο μέλος Η ElinakiBlouBlou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:59 Η ElinakiBlouBlou: #113 13-02-12 22:59 Όχι φυσικά!Καταρχήν η μεγαλύτερη έκρηξη βίας μου, ήταν ένα χαστούκι στον πρώην μου και κατα δεύτερον, αυτό είναι ο,τι πιο τρομερό μπορεί να κάνει κάποιος! Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αν κάποιος έβλαπτε την οικογένειά μου, μπορεί και να του την έχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:17 Ο KingFox έγραψε: #114 07-06-12 21:17 δεν χωνεις και μια δημοσκοπηση για να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #115 08-06-12 20:00 οχι φυσικα! οχι για να γινω εγω ευτηχισμενη να αφαιρεσω μια ζωη! εγω μπορει να ξανα εχω την ευκαιρια να κανω καλυτερη την ζωη μου αυτος που θα σκοτωσω ομως??? αν εχει οικογενεια φιλους??? οχι οχι με τιποτα! οπως ειπα εγω θα εχω κι αλλες ευκαιριες για κατι καλυτερο ενω εκεινος θα ειναι στο χωμα και δεν θα χαρςει την ζωη του... ΟΧΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
με τίποτα και για κανένα λόγο...εγώ και μόνο που θα φωνάξω λίγο παραπάνω σε κάποιον θα' χω τύψεις για δέκα μέρες και μου λες να σκοτώσω κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2012 στις 12:01 Η adele έγραψε: #112 17-01-12 12:01 Όχι. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή άλλου ανθρώπου..(κατ' εμέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ElinakiBlouBlou Νεοφερμένο μέλος Η ElinakiBlouBlou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:59 Η ElinakiBlouBlou: #113 13-02-12 22:59 Όχι φυσικά!Καταρχήν η μεγαλύτερη έκρηξη βίας μου, ήταν ένα χαστούκι στον πρώην μου και κατα δεύτερον, αυτό είναι ο,τι πιο τρομερό μπορεί να κάνει κάποιος! Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αν κάποιος έβλαπτε την οικογένειά μου, μπορεί και να του την έχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:17 Ο KingFox έγραψε: #114 07-06-12 21:17 δεν χωνεις και μια δημοσκοπηση για να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #115 08-06-12 20:00 οχι φυσικα! οχι για να γινω εγω ευτηχισμενη να αφαιρεσω μια ζωη! εγω μπορει να ξανα εχω την ευκαιρια να κανω καλυτερη την ζωη μου αυτος που θα σκοτωσω ομως??? αν εχει οικογενεια φιλους??? οχι οχι με τιποτα! οπως ειπα εγω θα εχω κι αλλες ευκαιριες για κατι καλυτερο ενω εκεινος θα ειναι στο χωμα και δεν θα χαρςει την ζωη του... ΟΧΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή άλλου ανθρώπου..(κατ' εμέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ElinakiBlouBlou Νεοφερμένο μέλος Η ElinakiBlouBlou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:59 Η ElinakiBlouBlou: #113 13-02-12 22:59 Όχι φυσικά!Καταρχήν η μεγαλύτερη έκρηξη βίας μου, ήταν ένα χαστούκι στον πρώην μου και κατα δεύτερον, αυτό είναι ο,τι πιο τρομερό μπορεί να κάνει κάποιος! Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αν κάποιος έβλαπτε την οικογένειά μου, μπορεί και να του την έχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:17 Ο KingFox έγραψε: #114 07-06-12 21:17 δεν χωνεις και μια δημοσκοπηση για να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #115 08-06-12 20:00 οχι φυσικα! οχι για να γινω εγω ευτηχισμενη να αφαιρεσω μια ζωη! εγω μπορει να ξανα εχω την ευκαιρια να κανω καλυτερη την ζωη μου αυτος που θα σκοτωσω ομως??? αν εχει οικογενεια φιλους??? οχι οχι με τιποτα! οπως ειπα εγω θα εχω κι αλλες ευκαιριες για κατι καλυτερο ενω εκεινος θα ειναι στο χωμα και δεν θα χαρςει την ζωη του... ΟΧΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι φυσικά!Καταρχήν η μεγαλύτερη έκρηξη βίας μου, ήταν ένα χαστούκι στον πρώην μου και κατα δεύτερον, αυτό είναι ο,τι πιο τρομερό μπορεί να κάνει κάποιος! Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αν κάποιος έβλαπτε την οικογένειά μου, μπορεί και να του την έχωνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 21:17 Ο KingFox έγραψε: #114 07-06-12 21:17 δεν χωνεις και μια δημοσκοπηση για να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #115 08-06-12 20:00 οχι φυσικα! οχι για να γινω εγω ευτηχισμενη να αφαιρεσω μια ζωη! εγω μπορει να ξανα εχω την ευκαιρια να κανω καλυτερη την ζωη μου αυτος που θα σκοτωσω ομως??? αν εχει οικογενεια φιλους??? οχι οχι με τιποτα! οπως ειπα εγω θα εχω κι αλλες ευκαιριες για κατι καλυτερο ενω εκεινος θα ειναι στο χωμα και δεν θα χαρςει την ζωη του... ΟΧΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δεν χωνεις και μια δημοσκοπηση για να γινουν τα πραγματα πιο ευκολα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 20:00 Η Deutsch... Lover: #115 08-06-12 20:00 οχι φυσικα! οχι για να γινω εγω ευτηχισμενη να αφαιρεσω μια ζωη! εγω μπορει να ξανα εχω την ευκαιρια να κανω καλυτερη την ζωη μου αυτος που θα σκοτωσω ομως??? αν εχει οικογενεια φιλους??? οχι οχι με τιποτα! οπως ειπα εγω θα εχω κι αλλες ευκαιριες για κατι καλυτερο ενω εκεινος θα ειναι στο χωμα και δεν θα χαρςει την ζωη του... ΟΧΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οχι φυσικα! οχι για να γινω εγω ευτηχισμενη να αφαιρεσω μια ζωη! εγω μπορει να ξανα εχω την ευκαιρια να κανω καλυτερη την ζωη μου αυτος που θα σκοτωσω ομως??? αν εχει οικογενεια φιλους??? οχι οχι με τιποτα! οπως ειπα εγω θα εχω κι αλλες ευκαιριες για κατι καλυτερο ενω εκεινος θα ειναι στο χωμα και δεν θα χαρςει την ζωη του... ΟΧΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.