δε μιλαμε για ποτέ..
αλλα οσες ψηλες εχω δει,,ε,,ειναι ψυχρες σχετικα,,απο κοντα,,ανδροφερνουν..στην εκφραση και στο κουνημα συχνα..-η ταπα σακιρα ειναι γνωστη αλλωστε για το κουνημα των γοφων,,οχι καμια ψηλη-.)
τους λειπει η γλυκυτητα των κοντων,ή μεσων γυναικων..
προς στιγμην εντυπωσιαζεσαι απο το υψος,,αλλα το προσωπο ειναι πιο ψυχρο συνηθως..
κοιτα εγω κακο του κεφαλιου μου που σου μιλαω τοσον καιρο,εκανα κ λιγη πλακα,κ πηγα να σε κανω λιγο πιο αντικειμενικο,προσπαθω να σε φερω λιγο με τα νερα μου κ να πεις κ εναν καλο λογο για τις ψηλες(τις κοντες-ξανθες-κοκκινομαλες)αλλα παραδεχομαι οτι δεν μπορω να τα βαλω με ενα τοσο στενομυαλο,κομπλεξικο κ παραξενο(προς Θεου διαδικτυακα ενοω)ατομο.λες συνεχεια το ιδιο κ το ιδιο πραγμα.θυμασαι τοτε που ελεγες για το οτι καποια πραγματα κ εμπειριες καθοριζουν τα γουστα μας κ τον χαρακτηρα μας,τελικα εχεις δικαιο ισχυει,θα πρεπει να εχεις λογο για να αντιπαθεις τοσο τις κοπελες με το ταδε χαρακτηριστικο.δεν εισαι απλα καφρος σαν τον αλλο που κανει κ λιγο πλακα κ απλα λεει δεν γουσταρω ΑΥΤΟ,εχεις κατι βαθυτερο
κανε μου αναφορα αν θες,με το δικιο σου..υποσχομαι να μην σου ξαναγραψω για κανενα θεμα,κ εσυ μην το συνεχισεις αν θες κ σε παρακαλω να μην απαντησεις ουτε καν σε αυτο το μηνυμα ετσι κιαλλιως θα με κραξουν κ οι υπολοιποι του site εσυ δεν χρειαζεται να ασχοληθεις.επεισης ειμαι πολυ περιεργη να δω εσενα απο κοντα,θα πρεπει να εισαι απο τους πιο ωραιους αντρες τις χωρας για να εχεις την πολυτελεια να παιζεις μπαλα με 3 ποντους οριο
απλα οταν καποιος εχει συγκεκριμενα γουστα,ειναι καθετος,αλλα τοσο καθετο οσο εσενα δεν εχω ξαναδει
απλα αμα θες δυο συμβουλες
1-σε τετοιες χαζες περιπτωσεις σε μια γυναικα πες τις αυτο που θελει να ακουσει ακομα κ αν δεν το ενοεις.γιατι μην νομιζεις,παρολο που ξεπερναω το 1.674329895 που ειναι υψος που χωριζει τις γυναικες απο τα τραβεστι,παρολο που ανδροφερνω

εχω μουσια

βριζω κ φτηνω σαν φορτηγατζης κ επεισης βρομαω

κ κυριως υστερω σε θυληκες ορμονες

δεν παυω να ειμαι γυναικα κ δεν μπορεις να λες σε μια γυναικα οποιασδηποτε διαστασης οτι το ταδε χαρακτηριστικο της την κανει να μοιαζει με αντρα,ειναι απο τα χειροτερα.αν κ δεν με αγγιζει γιατι απλα δεν μοιαζω με αντρα,κ σε επυτιχιες δεν εχω παραπονο
2-σταματα να ψαχνεις τα τελεια(για σενα)χαρακτηριστικα(ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ-αυτη την εντυπωση δινεις) στην γυναικα.ουτε με την σακιρα θα βγεις ουτε με την καρντασιαν,ουτε με την ιβανοβιτς που εβαλα εγω.δεν εχω γνωρισει ατομο που να δινει τοση βαση στην εξωτερικη εμφανηση κ μαλιστα σε ενα κυριως χαρακτηριστικο,τουλαχιστον στο νετ,στα αληθεια δεν ξερω τι κανεις.ασε τις στατιστικες,τις μεζουρες τις διασημες κ τα ντοκιμαντερ,βρες μια κοπελιτσα κ enjoy your life
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.