Τυχαίνει να έχω επαφές με ψηλές κοπέλες, κυρίως αθλήτριες, πάνω από 1.68 είναι άσχημο για τη γυναίκα, πόσο μάλλον με τακούνι...
αγγελε σου βρηκαμε συναδελφο,αν κ απο οτι ειδα στα αλλα ποστ σου στο αναλογο θεμα δεν εισαι κ πολυ της συζητησης,θα κανω μια προσπαθεια το πολυ πολυ να μου ριξεις μια προσβολη κ να με διασκεδασεις...
στο 1.69 καιγεσαι???κ εγω εχω επαφη με ψηλες κοπελες λογω βολει κ καθως ολες οι γυναικες στο σοι μου ειναι πανω απο 1.68

κ εχουμε κ εμεις τις επιτυχιες μας,παραπονο ποτε δεν ειχα
αποψη σου
εσενα κ σε αλλους δεν σου αρεσει,σε αλλους ψηλοτερους(η κ κοντιτερους) μπορει να αρεσει(κ ξερω αρκετους),αλλοι(οι περισσοτεροι) να μην νοιαζονται.Επεισης υπαρχουν ανθρωποι που δεν κρινουν τον αλλον απο το υψος...γουστα ειναι αυτα
κ εμενα ο αντρας δεν μου αρεσει κατω απο 1.85 αλλα δεν λεω παροιμιες ή να λεω οτι ειναι ασχημο για τον αντρα,γιατι δεν ειναι κιολλας μην τρελαθουμε
πρωσοπικα παντως,ΑΝ θες την γνωμη μου,θεώρω αρκετα ανωρυμο το να εχουμε θεμα το υψος,η κοπελα να το γραφει κ εσυ να την πετας την ηλιθια αυτη ατακα ατακα χωρις λογο(αν εκανες πλακα παω πασο)
τα καλα αρωματα ερχονται σε ολα τα μπουκαλακια
εχω γραψει τις αποψεις μου στο αλλο θεμα με το υψος κ δεν θελω να γινομαι κουραστικη
πολλοι εχουν συγκεκριμενα γουστα κ δεν τα αλλαζουν(εγω δεν εχω)αλλα παραδεχονται το ωραιο κ σε κατι που δεν τους αρεσει συνηθως.να φανταστω οτι κ θεα να ειναι μια κοπελα εσυ δεν θα το παραδεχτεις αν ειναι>1.68
δεν λεω οτι το υψος στην γυναικα απο μονο του ειναι θετικο,αλλα κ απο μονο του δεν ειναι κ αρνητικο
θα πεις οτι οι περισσοτερες ωραιες γυναικες ειναι κοντες,που ισχυει,αλλα υπαρχουν κ αρκετες ωραιες ψηλες κοπελες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.