Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 03:35 Ο Insomniac: #461 15-09-06 03:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ! Ο χρήστης Vickaki λέει: eimai OLH DIKIA SOU Ο χρήστης Vickaki λέει: kathws kai to mpoukali tou arwmatos Ω ναι!!! Και μετα απο αυτες τις αποκαλυψεις*, μπορω να κοιμηθω εχμ..."ησυχη"! όσοι πιστοι, προσέλθετε στο παρτι μας με τη Vkey!αντε, καλα ονειρατα! *και δημοσιευσεις, παντα με copyright φυσικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: ε άμα είναι να την βρίσκετε με μπουκάλια, θυσία θα γίνουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίας μας. τι λες ίνσο; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για την giovanna, εγω παντως δεν μπορω να κοιμηθω πλεον ...ησυχος! Υ.Γ: Ασε τις κοπελες να εκφραστουν ελευθερα weak! Οπως θελουν ας την βρουν, αρκει να ικανοποιουνται ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 03:58 Η Giovanna έγραψε: #462 15-09-06 03:58 σε παω μεγαλε! μετα το doooζακι μου, καθαρα κοκκινα πιτζαμακια. ουφ, μαλλον μπορω να κοιμηθω τωρα... ινσομνιακ, αντε κανε κι εσυ τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:02 Ο weak and powerless: #463 15-09-06 04:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ινσομνιακ, αντε κανε κι εσυ τιποτα! Click για ανάπτυξη... εσένα περίμενε, είμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:03 Η Giovanna έγραψε: #464 15-09-06 04:03 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εσένα περίμενε, είμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... μπανιο λεμε, ζεστη κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:03 Ο Insomniac: #465 15-09-06 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: σε παω μεγαλε! μετα το doooζακι μου, καθαρα κοκκινα πιτζαμακια. ουφ, μαλλον μπορω να κοιμηθω τωρα... ινσομνιακ, αντε κανε κι εσυ τιποτα! Click για ανάπτυξη... Νομιζεις δεν κανω τοση ωρα; Μα δεν ειπες οτι θα εκανες κατι να ηρεμησεις; Υ.Γ: Μ' αρεσε η επισημανση "καθαρα"! Δεν εξυπακουεται;! Υ.Γ 2: Εβγαλα το μπλουζακι, για να παω για υπνο... EDIT: Τωρα ειδα οτι το ξεκαθαρισε η Giovanna...Για τους πονηρους (βλ weak!) ...και εγω αυτο εννοουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:07 Η Giovanna έγραψε: #466 15-09-06 04:07 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Υ.Γ: Μ' αρεσε η επισημανση "καθαρα"! Δεν εξυπακουεται;! Click για ανάπτυξη... ιδρωσα, ζεστη βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:38 Ο tsus έγραψε: #467 15-09-06 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ! Ο χρήστης Vickaki λέει: eimai OLH DIKIA SOU Ο χρήστης Vickaki λέει: kathws kai to mpoukali tou arwmatos Ω ναι!!! Και μετα απο αυτες τις αποκαλυψεις*, μπορω να κοιμηθω εχμ..."ησυχη"! όσοι πιστοι, προσέλθετε στο παρτι μας με τη Vkey!αντε, καλα ονειρατα! *και δημοσιευσεις, παντα με copyright φυσικα Click για ανάπτυξη... ε, δωσε μας το msn σου! κ θα σου πω πως ησουν χτες στο ονειρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:23 Ο Valder έγραψε: #468 15-09-06 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ε, δωσε μας το msn σου! κ θα σου πω πως ησουν χτες στο ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #469 15-09-06 14:24 Τζιν,κόκκινη μπλούζα και κόκκινα παπούτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:36 Ο Dark_kronos: #470 15-09-06 14:36 Μαυρη μπλουζα με μια μηχανη και εναν σκελετο πανω, τζιν, αθλητικα και φυσιακ τα αναγκαι δαχτυλιδια και κολιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:44 Η Γίδι έγραψε: #471 15-09-06 14:44 Από κάτω προς τα πάνω: Μπεζ μοκασίνια, ανοιχτόχρωμο σχετικά jean, μαύρο t-shirt με ταϊλανδικά μοτίβα σε καφέ τόνους (k μπεζ) και κοσμήματα από jade... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Ο tsus έγραψε: #472 15-09-06 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Click για ανάπτυξη... ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:15 Η Maggie έγραψε: #473 16-09-06 02:15 το ροζ νυχτικό μου με τα συννεφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:43 Η Γίδι έγραψε: #474 17-09-06 00:43 Το παντελόνι της μαύρης πιτζάμας και το μπολυζάκι μου με το γουρούνι από τον winnie the pooh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Giovanna έγραψε: #475 17-09-06 00:55 μολις φορεσα μαυρο σατεν νυχτικακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #476 17-09-06 00:56 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Click για ανάπτυξη... αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:19 Ο Dark_kronos: #477 17-09-06 01:19 Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ! Ο χρήστης Vickaki λέει: eimai OLH DIKIA SOU Ο χρήστης Vickaki λέει: kathws kai to mpoukali tou arwmatos Ω ναι!!! Και μετα απο αυτες τις αποκαλυψεις*, μπορω να κοιμηθω εχμ..."ησυχη"! όσοι πιστοι, προσέλθετε στο παρτι μας με τη Vkey!αντε, καλα ονειρατα! *και δημοσιευσεις, παντα με copyright φυσικα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: ε άμα είναι να την βρίσκετε με μπουκάλια, θυσία θα γίνουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίας μας. τι λες ίνσο; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για την giovanna, εγω παντως δεν μπορω να κοιμηθω πλεον ...ησυχος! Υ.Γ: Ασε τις κοπελες να εκφραστουν ελευθερα weak! Οπως θελουν ας την βρουν, αρκει να ικανοποιουνται ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 03:58 Η Giovanna έγραψε: #462 15-09-06 03:58 σε παω μεγαλε! μετα το doooζακι μου, καθαρα κοκκινα πιτζαμακια. ουφ, μαλλον μπορω να κοιμηθω τωρα... ινσομνιακ, αντε κανε κι εσυ τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:02 Ο weak and powerless: #463 15-09-06 04:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ινσομνιακ, αντε κανε κι εσυ τιποτα! Click για ανάπτυξη... εσένα περίμενε, είμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:03 Η Giovanna έγραψε: #464 15-09-06 04:03 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εσένα περίμενε, είμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... μπανιο λεμε, ζεστη κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:03 Ο Insomniac: #465 15-09-06 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: σε παω μεγαλε! μετα το doooζακι μου, καθαρα κοκκινα πιτζαμακια. ουφ, μαλλον μπορω να κοιμηθω τωρα... ινσομνιακ, αντε κανε κι εσυ τιποτα! Click για ανάπτυξη... Νομιζεις δεν κανω τοση ωρα; Μα δεν ειπες οτι θα εκανες κατι να ηρεμησεις; Υ.Γ: Μ' αρεσε η επισημανση "καθαρα"! Δεν εξυπακουεται;! Υ.Γ 2: Εβγαλα το μπλουζακι, για να παω για υπνο... EDIT: Τωρα ειδα οτι το ξεκαθαρισε η Giovanna...Για τους πονηρους (βλ weak!) ...και εγω αυτο εννοουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:07 Η Giovanna έγραψε: #466 15-09-06 04:07 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Υ.Γ: Μ' αρεσε η επισημανση "καθαρα"! Δεν εξυπακουεται;! Click για ανάπτυξη... ιδρωσα, ζεστη βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:38 Ο tsus έγραψε: #467 15-09-06 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ! Ο χρήστης Vickaki λέει: eimai OLH DIKIA SOU Ο χρήστης Vickaki λέει: kathws kai to mpoukali tou arwmatos Ω ναι!!! Και μετα απο αυτες τις αποκαλυψεις*, μπορω να κοιμηθω εχμ..."ησυχη"! όσοι πιστοι, προσέλθετε στο παρτι μας με τη Vkey!αντε, καλα ονειρατα! *και δημοσιευσεις, παντα με copyright φυσικα Click για ανάπτυξη... ε, δωσε μας το msn σου! κ θα σου πω πως ησουν χτες στο ονειρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:23 Ο Valder έγραψε: #468 15-09-06 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ε, δωσε μας το msn σου! κ θα σου πω πως ησουν χτες στο ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #469 15-09-06 14:24 Τζιν,κόκκινη μπλούζα και κόκκινα παπούτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:36 Ο Dark_kronos: #470 15-09-06 14:36 Μαυρη μπλουζα με μια μηχανη και εναν σκελετο πανω, τζιν, αθλητικα και φυσιακ τα αναγκαι δαχτυλιδια και κολιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:44 Η Γίδι έγραψε: #471 15-09-06 14:44 Από κάτω προς τα πάνω: Μπεζ μοκασίνια, ανοιχτόχρωμο σχετικά jean, μαύρο t-shirt με ταϊλανδικά μοτίβα σε καφέ τόνους (k μπεζ) και κοσμήματα από jade... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Ο tsus έγραψε: #472 15-09-06 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Click για ανάπτυξη... ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:15 Η Maggie έγραψε: #473 16-09-06 02:15 το ροζ νυχτικό μου με τα συννεφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:43 Η Γίδι έγραψε: #474 17-09-06 00:43 Το παντελόνι της μαύρης πιτζάμας και το μπολυζάκι μου με το γουρούνι από τον winnie the pooh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Giovanna έγραψε: #475 17-09-06 00:55 μολις φορεσα μαυρο σατεν νυχτικακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #476 17-09-06 00:56 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Click για ανάπτυξη... αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:19 Ο Dark_kronos: #477 17-09-06 01:19 Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε παω μεγαλε! μετα το doooζακι μου, καθαρα κοκκινα πιτζαμακια. ουφ, μαλλον μπορω να κοιμηθω τωρα... ινσομνιακ, αντε κανε κι εσυ τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:02 Ο weak and powerless: #463 15-09-06 04:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ινσομνιακ, αντε κανε κι εσυ τιποτα! Click για ανάπτυξη... εσένα περίμενε, είμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:03 Η Giovanna έγραψε: #464 15-09-06 04:03 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εσένα περίμενε, είμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... μπανιο λεμε, ζεστη κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:03 Ο Insomniac: #465 15-09-06 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: σε παω μεγαλε! μετα το doooζακι μου, καθαρα κοκκινα πιτζαμακια. ουφ, μαλλον μπορω να κοιμηθω τωρα... ινσομνιακ, αντε κανε κι εσυ τιποτα! Click για ανάπτυξη... Νομιζεις δεν κανω τοση ωρα; Μα δεν ειπες οτι θα εκανες κατι να ηρεμησεις; Υ.Γ: Μ' αρεσε η επισημανση "καθαρα"! Δεν εξυπακουεται;! Υ.Γ 2: Εβγαλα το μπλουζακι, για να παω για υπνο... EDIT: Τωρα ειδα οτι το ξεκαθαρισε η Giovanna...Για τους πονηρους (βλ weak!) ...και εγω αυτο εννοουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:07 Η Giovanna έγραψε: #466 15-09-06 04:07 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Υ.Γ: Μ' αρεσε η επισημανση "καθαρα"! Δεν εξυπακουεται;! Click για ανάπτυξη... ιδρωσα, ζεστη βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:38 Ο tsus έγραψε: #467 15-09-06 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ! Ο χρήστης Vickaki λέει: eimai OLH DIKIA SOU Ο χρήστης Vickaki λέει: kathws kai to mpoukali tou arwmatos Ω ναι!!! Και μετα απο αυτες τις αποκαλυψεις*, μπορω να κοιμηθω εχμ..."ησυχη"! όσοι πιστοι, προσέλθετε στο παρτι μας με τη Vkey!αντε, καλα ονειρατα! *και δημοσιευσεις, παντα με copyright φυσικα Click για ανάπτυξη... ε, δωσε μας το msn σου! κ θα σου πω πως ησουν χτες στο ονειρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:23 Ο Valder έγραψε: #468 15-09-06 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ε, δωσε μας το msn σου! κ θα σου πω πως ησουν χτες στο ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #469 15-09-06 14:24 Τζιν,κόκκινη μπλούζα και κόκκινα παπούτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:36 Ο Dark_kronos: #470 15-09-06 14:36 Μαυρη μπλουζα με μια μηχανη και εναν σκελετο πανω, τζιν, αθλητικα και φυσιακ τα αναγκαι δαχτυλιδια και κολιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:44 Η Γίδι έγραψε: #471 15-09-06 14:44 Από κάτω προς τα πάνω: Μπεζ μοκασίνια, ανοιχτόχρωμο σχετικά jean, μαύρο t-shirt με ταϊλανδικά μοτίβα σε καφέ τόνους (k μπεζ) και κοσμήματα από jade... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Ο tsus έγραψε: #472 15-09-06 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Click για ανάπτυξη... ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:15 Η Maggie έγραψε: #473 16-09-06 02:15 το ροζ νυχτικό μου με τα συννεφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:43 Η Γίδι έγραψε: #474 17-09-06 00:43 Το παντελόνι της μαύρης πιτζάμας και το μπολυζάκι μου με το γουρούνι από τον winnie the pooh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Giovanna έγραψε: #475 17-09-06 00:55 μολις φορεσα μαυρο σατεν νυχτικακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #476 17-09-06 00:56 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Click για ανάπτυξη... αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:19 Ο Dark_kronos: #477 17-09-06 01:19 Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ινσομνιακ, αντε κανε κι εσυ τιποτα! Click για ανάπτυξη... εσένα περίμενε, είμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:03 Η Giovanna έγραψε: #464 15-09-06 04:03 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εσένα περίμενε, είμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... μπανιο λεμε, ζεστη κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:03 Ο Insomniac: #465 15-09-06 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: σε παω μεγαλε! μετα το doooζακι μου, καθαρα κοκκινα πιτζαμακια. ουφ, μαλλον μπορω να κοιμηθω τωρα... ινσομνιακ, αντε κανε κι εσυ τιποτα! Click για ανάπτυξη... Νομιζεις δεν κανω τοση ωρα; Μα δεν ειπες οτι θα εκανες κατι να ηρεμησεις; Υ.Γ: Μ' αρεσε η επισημανση "καθαρα"! Δεν εξυπακουεται;! Υ.Γ 2: Εβγαλα το μπλουζακι, για να παω για υπνο... EDIT: Τωρα ειδα οτι το ξεκαθαρισε η Giovanna...Για τους πονηρους (βλ weak!) ...και εγω αυτο εννοουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:07 Η Giovanna έγραψε: #466 15-09-06 04:07 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Υ.Γ: Μ' αρεσε η επισημανση "καθαρα"! Δεν εξυπακουεται;! Click για ανάπτυξη... ιδρωσα, ζεστη βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:38 Ο tsus έγραψε: #467 15-09-06 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ! Ο χρήστης Vickaki λέει: eimai OLH DIKIA SOU Ο χρήστης Vickaki λέει: kathws kai to mpoukali tou arwmatos Ω ναι!!! Και μετα απο αυτες τις αποκαλυψεις*, μπορω να κοιμηθω εχμ..."ησυχη"! όσοι πιστοι, προσέλθετε στο παρτι μας με τη Vkey!αντε, καλα ονειρατα! *και δημοσιευσεις, παντα με copyright φυσικα Click για ανάπτυξη... ε, δωσε μας το msn σου! κ θα σου πω πως ησουν χτες στο ονειρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:23 Ο Valder έγραψε: #468 15-09-06 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ε, δωσε μας το msn σου! κ θα σου πω πως ησουν χτες στο ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #469 15-09-06 14:24 Τζιν,κόκκινη μπλούζα και κόκκινα παπούτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:36 Ο Dark_kronos: #470 15-09-06 14:36 Μαυρη μπλουζα με μια μηχανη και εναν σκελετο πανω, τζιν, αθλητικα και φυσιακ τα αναγκαι δαχτυλιδια και κολιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:44 Η Γίδι έγραψε: #471 15-09-06 14:44 Από κάτω προς τα πάνω: Μπεζ μοκασίνια, ανοιχτόχρωμο σχετικά jean, μαύρο t-shirt με ταϊλανδικά μοτίβα σε καφέ τόνους (k μπεζ) και κοσμήματα από jade... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Ο tsus έγραψε: #472 15-09-06 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Click για ανάπτυξη... ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:15 Η Maggie έγραψε: #473 16-09-06 02:15 το ροζ νυχτικό μου με τα συννεφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:43 Η Γίδι έγραψε: #474 17-09-06 00:43 Το παντελόνι της μαύρης πιτζάμας και το μπολυζάκι μου με το γουρούνι από τον winnie the pooh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Giovanna έγραψε: #475 17-09-06 00:55 μολις φορεσα μαυρο σατεν νυχτικακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #476 17-09-06 00:56 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Click για ανάπτυξη... αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:19 Ο Dark_kronos: #477 17-09-06 01:19 Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εσένα περίμενε, είμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... μπανιο λεμε, ζεστη κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:03 Ο Insomniac: #465 15-09-06 04:03 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: σε παω μεγαλε! μετα το doooζακι μου, καθαρα κοκκινα πιτζαμακια. ουφ, μαλλον μπορω να κοιμηθω τωρα... ινσομνιακ, αντε κανε κι εσυ τιποτα! Click για ανάπτυξη... Νομιζεις δεν κανω τοση ωρα; Μα δεν ειπες οτι θα εκανες κατι να ηρεμησεις; Υ.Γ: Μ' αρεσε η επισημανση "καθαρα"! Δεν εξυπακουεται;! Υ.Γ 2: Εβγαλα το μπλουζακι, για να παω για υπνο... EDIT: Τωρα ειδα οτι το ξεκαθαρισε η Giovanna...Για τους πονηρους (βλ weak!) ...και εγω αυτο εννοουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:07 Η Giovanna έγραψε: #466 15-09-06 04:07 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Υ.Γ: Μ' αρεσε η επισημανση "καθαρα"! Δεν εξυπακουεται;! Click για ανάπτυξη... ιδρωσα, ζεστη βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:38 Ο tsus έγραψε: #467 15-09-06 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ! Ο χρήστης Vickaki λέει: eimai OLH DIKIA SOU Ο χρήστης Vickaki λέει: kathws kai to mpoukali tou arwmatos Ω ναι!!! Και μετα απο αυτες τις αποκαλυψεις*, μπορω να κοιμηθω εχμ..."ησυχη"! όσοι πιστοι, προσέλθετε στο παρτι μας με τη Vkey!αντε, καλα ονειρατα! *και δημοσιευσεις, παντα με copyright φυσικα Click για ανάπτυξη... ε, δωσε μας το msn σου! κ θα σου πω πως ησουν χτες στο ονειρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:23 Ο Valder έγραψε: #468 15-09-06 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ε, δωσε μας το msn σου! κ θα σου πω πως ησουν χτες στο ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #469 15-09-06 14:24 Τζιν,κόκκινη μπλούζα και κόκκινα παπούτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:36 Ο Dark_kronos: #470 15-09-06 14:36 Μαυρη μπλουζα με μια μηχανη και εναν σκελετο πανω, τζιν, αθλητικα και φυσιακ τα αναγκαι δαχτυλιδια και κολιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:44 Η Γίδι έγραψε: #471 15-09-06 14:44 Από κάτω προς τα πάνω: Μπεζ μοκασίνια, ανοιχτόχρωμο σχετικά jean, μαύρο t-shirt με ταϊλανδικά μοτίβα σε καφέ τόνους (k μπεζ) και κοσμήματα από jade... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Ο tsus έγραψε: #472 15-09-06 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Click για ανάπτυξη... ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:15 Η Maggie έγραψε: #473 16-09-06 02:15 το ροζ νυχτικό μου με τα συννεφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:43 Η Γίδι έγραψε: #474 17-09-06 00:43 Το παντελόνι της μαύρης πιτζάμας και το μπολυζάκι μου με το γουρούνι από τον winnie the pooh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Giovanna έγραψε: #475 17-09-06 00:55 μολις φορεσα μαυρο σατεν νυχτικακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #476 17-09-06 00:56 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Click για ανάπτυξη... αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:19 Ο Dark_kronos: #477 17-09-06 01:19 Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: σε παω μεγαλε! μετα το doooζακι μου, καθαρα κοκκινα πιτζαμακια. ουφ, μαλλον μπορω να κοιμηθω τωρα... ινσομνιακ, αντε κανε κι εσυ τιποτα! Click για ανάπτυξη... Νομιζεις δεν κανω τοση ωρα; Μα δεν ειπες οτι θα εκανες κατι να ηρεμησεις; Υ.Γ: Μ' αρεσε η επισημανση "καθαρα"! Δεν εξυπακουεται;! Υ.Γ 2: Εβγαλα το μπλουζακι, για να παω για υπνο... EDIT: Τωρα ειδα οτι το ξεκαθαρισε η Giovanna...Για τους πονηρους (βλ weak!) ...και εγω αυτο εννοουσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 04:07 Η Giovanna έγραψε: #466 15-09-06 04:07 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Υ.Γ: Μ' αρεσε η επισημανση "καθαρα"! Δεν εξυπακουεται;! Click για ανάπτυξη... ιδρωσα, ζεστη βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:38 Ο tsus έγραψε: #467 15-09-06 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ! Ο χρήστης Vickaki λέει: eimai OLH DIKIA SOU Ο χρήστης Vickaki λέει: kathws kai to mpoukali tou arwmatos Ω ναι!!! Και μετα απο αυτες τις αποκαλυψεις*, μπορω να κοιμηθω εχμ..."ησυχη"! όσοι πιστοι, προσέλθετε στο παρτι μας με τη Vkey!αντε, καλα ονειρατα! *και δημοσιευσεις, παντα με copyright φυσικα Click για ανάπτυξη... ε, δωσε μας το msn σου! κ θα σου πω πως ησουν χτες στο ονειρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:23 Ο Valder έγραψε: #468 15-09-06 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ε, δωσε μας το msn σου! κ θα σου πω πως ησουν χτες στο ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #469 15-09-06 14:24 Τζιν,κόκκινη μπλούζα και κόκκινα παπούτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:36 Ο Dark_kronos: #470 15-09-06 14:36 Μαυρη μπλουζα με μια μηχανη και εναν σκελετο πανω, τζιν, αθλητικα και φυσιακ τα αναγκαι δαχτυλιδια και κολιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:44 Η Γίδι έγραψε: #471 15-09-06 14:44 Από κάτω προς τα πάνω: Μπεζ μοκασίνια, ανοιχτόχρωμο σχετικά jean, μαύρο t-shirt με ταϊλανδικά μοτίβα σε καφέ τόνους (k μπεζ) και κοσμήματα από jade... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Ο tsus έγραψε: #472 15-09-06 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Click για ανάπτυξη... ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:15 Η Maggie έγραψε: #473 16-09-06 02:15 το ροζ νυχτικό μου με τα συννεφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:43 Η Γίδι έγραψε: #474 17-09-06 00:43 Το παντελόνι της μαύρης πιτζάμας και το μπολυζάκι μου με το γουρούνι από τον winnie the pooh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Giovanna έγραψε: #475 17-09-06 00:55 μολις φορεσα μαυρο σατεν νυχτικακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #476 17-09-06 00:56 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Click για ανάπτυξη... αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:19 Ο Dark_kronos: #477 17-09-06 01:19 Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Υ.Γ: Μ' αρεσε η επισημανση "καθαρα"! Δεν εξυπακουεται;! Click για ανάπτυξη... ιδρωσα, ζεστη βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:38 Ο tsus έγραψε: #467 15-09-06 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ! Ο χρήστης Vickaki λέει: eimai OLH DIKIA SOU Ο χρήστης Vickaki λέει: kathws kai to mpoukali tou arwmatos Ω ναι!!! Και μετα απο αυτες τις αποκαλυψεις*, μπορω να κοιμηθω εχμ..."ησυχη"! όσοι πιστοι, προσέλθετε στο παρτι μας με τη Vkey!αντε, καλα ονειρατα! *και δημοσιευσεις, παντα με copyright φυσικα Click για ανάπτυξη... ε, δωσε μας το msn σου! κ θα σου πω πως ησουν χτες στο ονειρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:23 Ο Valder έγραψε: #468 15-09-06 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ε, δωσε μας το msn σου! κ θα σου πω πως ησουν χτες στο ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #469 15-09-06 14:24 Τζιν,κόκκινη μπλούζα και κόκκινα παπούτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:36 Ο Dark_kronos: #470 15-09-06 14:36 Μαυρη μπλουζα με μια μηχανη και εναν σκελετο πανω, τζιν, αθλητικα και φυσιακ τα αναγκαι δαχτυλιδια και κολιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:44 Η Γίδι έγραψε: #471 15-09-06 14:44 Από κάτω προς τα πάνω: Μπεζ μοκασίνια, ανοιχτόχρωμο σχετικά jean, μαύρο t-shirt με ταϊλανδικά μοτίβα σε καφέ τόνους (k μπεζ) και κοσμήματα από jade... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Ο tsus έγραψε: #472 15-09-06 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Click για ανάπτυξη... ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:15 Η Maggie έγραψε: #473 16-09-06 02:15 το ροζ νυχτικό μου με τα συννεφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:43 Η Γίδι έγραψε: #474 17-09-06 00:43 Το παντελόνι της μαύρης πιτζάμας και το μπολυζάκι μου με το γουρούνι από τον winnie the pooh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Giovanna έγραψε: #475 17-09-06 00:55 μολις φορεσα μαυρο σατεν νυχτικακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #476 17-09-06 00:56 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Click για ανάπτυξη... αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:19 Ο Dark_kronos: #477 17-09-06 01:19 Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ! Ο χρήστης Vickaki λέει: eimai OLH DIKIA SOU Ο χρήστης Vickaki λέει: kathws kai to mpoukali tou arwmatos Ω ναι!!! Και μετα απο αυτες τις αποκαλυψεις*, μπορω να κοιμηθω εχμ..."ησυχη"! όσοι πιστοι, προσέλθετε στο παρτι μας με τη Vkey!αντε, καλα ονειρατα! *και δημοσιευσεις, παντα με copyright φυσικα Click για ανάπτυξη... ε, δωσε μας το msn σου! κ θα σου πω πως ησουν χτες στο ονειρο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 13:23 Ο Valder έγραψε: #468 15-09-06 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ε, δωσε μας το msn σου! κ θα σου πω πως ησουν χτες στο ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #469 15-09-06 14:24 Τζιν,κόκκινη μπλούζα και κόκκινα παπούτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:36 Ο Dark_kronos: #470 15-09-06 14:36 Μαυρη μπλουζα με μια μηχανη και εναν σκελετο πανω, τζιν, αθλητικα και φυσιακ τα αναγκαι δαχτυλιδια και κολιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:44 Η Γίδι έγραψε: #471 15-09-06 14:44 Από κάτω προς τα πάνω: Μπεζ μοκασίνια, ανοιχτόχρωμο σχετικά jean, μαύρο t-shirt με ταϊλανδικά μοτίβα σε καφέ τόνους (k μπεζ) και κοσμήματα από jade... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Ο tsus έγραψε: #472 15-09-06 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Click για ανάπτυξη... ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:15 Η Maggie έγραψε: #473 16-09-06 02:15 το ροζ νυχτικό μου με τα συννεφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:43 Η Γίδι έγραψε: #474 17-09-06 00:43 Το παντελόνι της μαύρης πιτζάμας και το μπολυζάκι μου με το γουρούνι από τον winnie the pooh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Giovanna έγραψε: #475 17-09-06 00:55 μολις φορεσα μαυρο σατεν νυχτικακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #476 17-09-06 00:56 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Click για ανάπτυξη... αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:19 Ο Dark_kronos: #477 17-09-06 01:19 Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsus: ε, δωσε μας το msn σου! κ θα σου πω πως ησουν χτες στο ονειρο μου! Click για ανάπτυξη... Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #469 15-09-06 14:24 Τζιν,κόκκινη μπλούζα και κόκκινα παπούτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:36 Ο Dark_kronos: #470 15-09-06 14:36 Μαυρη μπλουζα με μια μηχανη και εναν σκελετο πανω, τζιν, αθλητικα και φυσιακ τα αναγκαι δαχτυλιδια και κολιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:44 Η Γίδι έγραψε: #471 15-09-06 14:44 Από κάτω προς τα πάνω: Μπεζ μοκασίνια, ανοιχτόχρωμο σχετικά jean, μαύρο t-shirt με ταϊλανδικά μοτίβα σε καφέ τόνους (k μπεζ) και κοσμήματα από jade... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Ο tsus έγραψε: #472 15-09-06 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Click για ανάπτυξη... ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:15 Η Maggie έγραψε: #473 16-09-06 02:15 το ροζ νυχτικό μου με τα συννεφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:43 Η Γίδι έγραψε: #474 17-09-06 00:43 Το παντελόνι της μαύρης πιτζάμας και το μπολυζάκι μου με το γουρούνι από τον winnie the pooh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Giovanna έγραψε: #475 17-09-06 00:55 μολις φορεσα μαυρο σατεν νυχτικακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #476 17-09-06 00:56 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Click για ανάπτυξη... αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:19 Ο Dark_kronos: #477 17-09-06 01:19 Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τζιν,κόκκινη μπλούζα και κόκκινα παπούτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:36 Ο Dark_kronos: #470 15-09-06 14:36 Μαυρη μπλουζα με μια μηχανη και εναν σκελετο πανω, τζιν, αθλητικα και φυσιακ τα αναγκαι δαχτυλιδια και κολιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:44 Η Γίδι έγραψε: #471 15-09-06 14:44 Από κάτω προς τα πάνω: Μπεζ μοκασίνια, ανοιχτόχρωμο σχετικά jean, μαύρο t-shirt με ταϊλανδικά μοτίβα σε καφέ τόνους (k μπεζ) και κοσμήματα από jade... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Ο tsus έγραψε: #472 15-09-06 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Click για ανάπτυξη... ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:15 Η Maggie έγραψε: #473 16-09-06 02:15 το ροζ νυχτικό μου με τα συννεφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:43 Η Γίδι έγραψε: #474 17-09-06 00:43 Το παντελόνι της μαύρης πιτζάμας και το μπολυζάκι μου με το γουρούνι από τον winnie the pooh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Giovanna έγραψε: #475 17-09-06 00:55 μολις φορεσα μαυρο σατεν νυχτικακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #476 17-09-06 00:56 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Click για ανάπτυξη... αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:19 Ο Dark_kronos: #477 17-09-06 01:19 Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαυρη μπλουζα με μια μηχανη και εναν σκελετο πανω, τζιν, αθλητικα και φυσιακ τα αναγκαι δαχτυλιδια και κολιε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:44 Η Γίδι έγραψε: #471 15-09-06 14:44 Από κάτω προς τα πάνω: Μπεζ μοκασίνια, ανοιχτόχρωμο σχετικά jean, μαύρο t-shirt με ταϊλανδικά μοτίβα σε καφέ τόνους (k μπεζ) και κοσμήματα από jade... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Ο tsus έγραψε: #472 15-09-06 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Click για ανάπτυξη... ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:15 Η Maggie έγραψε: #473 16-09-06 02:15 το ροζ νυχτικό μου με τα συννεφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:43 Η Γίδι έγραψε: #474 17-09-06 00:43 Το παντελόνι της μαύρης πιτζάμας και το μπολυζάκι μου με το γουρούνι από τον winnie the pooh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Giovanna έγραψε: #475 17-09-06 00:55 μολις φορεσα μαυρο σατεν νυχτικακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #476 17-09-06 00:56 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Click για ανάπτυξη... αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:19 Ο Dark_kronos: #477 17-09-06 01:19 Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από κάτω προς τα πάνω: Μπεζ μοκασίνια, ανοιχτόχρωμο σχετικά jean, μαύρο t-shirt με ταϊλανδικά μοτίβα σε καφέ τόνους (k μπεζ) και κοσμήματα από jade... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:23 Ο tsus έγραψε: #472 15-09-06 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Click για ανάπτυξη... ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:15 Η Maggie έγραψε: #473 16-09-06 02:15 το ροζ νυχτικό μου με τα συννεφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:43 Η Γίδι έγραψε: #474 17-09-06 00:43 Το παντελόνι της μαύρης πιτζάμας και το μπολυζάκι μου με το γουρούνι από τον winnie the pooh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Giovanna έγραψε: #475 17-09-06 00:55 μολις φορεσα μαυρο σατεν νυχτικακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #476 17-09-06 00:56 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Click για ανάπτυξη... αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:19 Ο Dark_kronos: #477 17-09-06 01:19 Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ποιό msn; Μην αρκείσαι στα ψίχουλα. Πες της "λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά". Ούτε μια τσόντα δε μπορείτε να γυρίσετε σωστά εδω μέσα και θέλετε να το παίξετε και σεξουάλες. Για την ιστορία: μόνο μαύρο μποξεράκι. Click για ανάπτυξη... ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2006 στις 02:15 Η Maggie έγραψε: #473 16-09-06 02:15 το ροζ νυχτικό μου με τα συννεφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:43 Η Γίδι έγραψε: #474 17-09-06 00:43 Το παντελόνι της μαύρης πιτζάμας και το μπολυζάκι μου με το γουρούνι από τον winnie the pooh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Giovanna έγραψε: #475 17-09-06 00:55 μολις φορεσα μαυρο σατεν νυχτικακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #476 17-09-06 00:56 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Click για ανάπτυξη... αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:19 Ο Dark_kronos: #477 17-09-06 01:19 Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το ροζ νυχτικό μου με τα συννεφάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:43 Η Γίδι έγραψε: #474 17-09-06 00:43 Το παντελόνι της μαύρης πιτζάμας και το μπολυζάκι μου με το γουρούνι από τον winnie the pooh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Giovanna έγραψε: #475 17-09-06 00:55 μολις φορεσα μαυρο σατεν νυχτικακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #476 17-09-06 00:56 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Click για ανάπτυξη... αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:19 Ο Dark_kronos: #477 17-09-06 01:19 Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το παντελόνι της μαύρης πιτζάμας και το μπολυζάκι μου με το γουρούνι από τον winnie the pooh... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:55 Η Giovanna έγραψε: #475 17-09-06 00:55 μολις φορεσα μαυρο σατεν νυχτικακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #476 17-09-06 00:56 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Click για ανάπτυξη... αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:19 Ο Dark_kronos: #477 17-09-06 01:19 Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μολις φορεσα μαυρο σατεν νυχτικακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:56 Η Giovanna έγραψε: #476 17-09-06 00:56 Αρχική Δημοσίευση από tsus: ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Click για ανάπτυξη... αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:19 Ο Dark_kronos: #477 17-09-06 01:19 Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsus: ok...... λατρεία μου, άσβεστε πόθε μου κι ατέλειωτη ομορφιά μου, δώσε μου τη διεύθυνση του σπιτιού σου, να έρθω να επαληθεύσω το όνειρό μου από κοντά????? Click για ανάπτυξη... αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:19 Ο Dark_kronos: #477 17-09-06 01:19 Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενα "σκισμενο" τζιν και ενα σοβρακο, και πολλα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:35 Ο tsus έγραψε: #478 17-09-06 01:35 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: αμαν τωρα τα δα αυτα καλε!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον???????????? τι σου χω κανει,πες τι σου χω κανει.....κ αξιζω τετοια συμπεριφορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:41 Ο weak and powerless: #479 17-09-06 01:41 ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 149 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ένα κοντομάνικο αλλά χαμηλά βαριέμαι να σηκωθώωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:46 Ο DiavolakoS: #480 17-09-06 01:46 ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ενα τζην dg ενα φανελακι αμανικο και παντοφλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.