christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 11:54 Η christinelle: #461 16-11-12 11:54 Μπα, δεν έπιασε η βρώμη σε μένα. Αμα κοιτάξεις κιόλας την ετικέτα θα δεις: quaker βρώμη ανα 100gr 356kcal, λιπαρά 8g/1.5g κορεσμένα, ενώ Corn Flakes ανα 100gr, 378kcal, λιπαρά 0.9g/0.2 κορεσμένα. Η διαφορά στις θερμίδες ελάχιστη, τα λιπαρά όμως...προτιμώ να φάω μερικά σοκολατάκια και να τα πάρω από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 11:58 Η Gilda έγραψε: #462 16-11-12 11:58 Το γράφω επειδή μιλάμε για πρωινό (ώστε να μην βγούμε off topic). Αρχικά η ποσότητα βρώμης που καταναλώνεις θα είναι μικρότερη σε σχέση με τα corn flakes (επειδή η βρώμη προκαλεί κορεσμό). Επίσης, δεν έχει καμία σημασία ο αριθμός των θερμίδων, έχει σημασία η προέλευσή τους. Μπορεί μια πάστα να έχει 500 θερμίδες. Και μια μερίδα βρώμης με γάλα σόγιας και ξηροκάρπια να χει την ίδιες ακριβώς θερμίδες. Με την πάστα θα αποκτήσεις ψωμάκια, με τη βρώμη, θα αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά και θα αδυνατίσεις. Υπάρχουν καλές και κακές θερμίδες. Η βρώμη έχει μόνο καλές.. Τα corn flakes που τρως είναι άκρως επεξεργασμένα δημητριακά, με μεγάλη ποσότητα ζάχαρης. Μόνο υγιεινά δεν τα λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 12:02 Η christinelle: #463 16-11-12 12:02 Ναι αλλά η βρώμη δεν είναι νόστιμη. Μόνο σε μπισκοτάκια μου αρέσει...το oatmeal είναι σαν κόλλα για πλακάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 12:04 Η Gilda έγραψε: #464 16-11-12 12:04 Εεε υποκειμενικό είναι αυτο.. Φτιάξε oatmeal με 1 κ.γ. μέλι και λιγες σταφίδες.. Είναι φοβερό (αυτό τρώω κάθε πρωί δηλαδή).. Φτιάξε ρυζόγαλο (αφου ξέρω πως σ αρέσουν τα γαλακτοκομικά). Βασικά και πίτσα να φας καλύτερα θα ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 14:02 Η christinelle: #465 16-11-12 14:02 Πως μου αρέσει όταν περισσεύει πίτσα και την τρώω για πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 14:04 Η Gilda έγραψε: #466 16-11-12 14:04 Κι εμένα, πάρα πολύ. Τη δεύτερη μέρα είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:34 Η kit-kat έγραψε: #467 16-11-12 15:34 εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:44 Ο Rempeskes: #468 16-11-12 15:44 Τι τρώτε για πρωινό; Click για ανάπτυξη... φραπέ και τσιγάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #469 16-11-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από kit-kat: εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικό ακούγεται.. Το μήλο πάει πολύ με τη βρώμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:51 Η Χριστιάννα ^^: #470 16-11-12 15:51 Εγώ με τη βρώμη εχω φτιάξει τα πιο νόστιμα μπισκότα σοκολάτας όλου του κόσμου! Είχαν ξετρελαθει όλοι! Την επόμενη φορά θα τα κάνω σοκολάτα-φουντούκι. Γενικά βρώμη ούτε εγώ μπορώ να φάω ''σκέτη'' (με γάλα, φρούτα, ξηρούς καρπούς κτλ). Νιώθω πως τρώω σάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:26 Ο metspanos: #471 17-11-12 18:26 τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:36 Ο Rempeskes: #472 17-11-12 18:36 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Click για ανάπτυξη... ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:40 Η ^Dark Angel^: #473 17-11-12 18:40 Γαλα+τοστ ή γαλα+κρουασαν ή γαλα+μπισκοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο metspanos: #474 17-11-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ξερω αν θα το μετανιωσω, εσυ δεν ξερω αν θα ζεις ακομη και δεν θα εχεις παθει κανενα καρκινο απο το τσιγαρο ή κανενα ελκος στομαχου απο το φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:52 Η georgia.94: #475 17-11-12 18:52 γαλατακι!!!=ΡΡδεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να φαω με τιποτα το πρωι!νιωθω οτι θα κανω εμετο!!δεν ειναι καλο να μην τρως πρωινο αλλα δεν μπορωωω! ο καφες δεν μου αρεσει και με επηρεαζει απιστευτα πολυ στον υπνο!ο,τι ωρα και αν πιω δεν κλεινει το ματι το βραδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dusk Νεοφερμένο μέλος Ο Dusk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 19:22 Ο Dusk έγραψε: #476 17-11-12 19:22 Γάλα πάντα Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) αυγά για πρωτεΐνη και ανάλογα τις περιστάσεις ψωμί με μαρμελάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 22:41 Η penni_k έγραψε: #477 19-11-12 22:41 Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2012 IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα, δεν έπιασε η βρώμη σε μένα. Αμα κοιτάξεις κιόλας την ετικέτα θα δεις: quaker βρώμη ανα 100gr 356kcal, λιπαρά 8g/1.5g κορεσμένα, ενώ Corn Flakes ανα 100gr, 378kcal, λιπαρά 0.9g/0.2 κορεσμένα. Η διαφορά στις θερμίδες ελάχιστη, τα λιπαρά όμως...προτιμώ να φάω μερικά σοκολατάκια και να τα πάρω από εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 11:58 Η Gilda έγραψε: #462 16-11-12 11:58 Το γράφω επειδή μιλάμε για πρωινό (ώστε να μην βγούμε off topic). Αρχικά η ποσότητα βρώμης που καταναλώνεις θα είναι μικρότερη σε σχέση με τα corn flakes (επειδή η βρώμη προκαλεί κορεσμό). Επίσης, δεν έχει καμία σημασία ο αριθμός των θερμίδων, έχει σημασία η προέλευσή τους. Μπορεί μια πάστα να έχει 500 θερμίδες. Και μια μερίδα βρώμης με γάλα σόγιας και ξηροκάρπια να χει την ίδιες ακριβώς θερμίδες. Με την πάστα θα αποκτήσεις ψωμάκια, με τη βρώμη, θα αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά και θα αδυνατίσεις. Υπάρχουν καλές και κακές θερμίδες. Η βρώμη έχει μόνο καλές.. Τα corn flakes που τρως είναι άκρως επεξεργασμένα δημητριακά, με μεγάλη ποσότητα ζάχαρης. Μόνο υγιεινά δεν τα λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 12:02 Η christinelle: #463 16-11-12 12:02 Ναι αλλά η βρώμη δεν είναι νόστιμη. Μόνο σε μπισκοτάκια μου αρέσει...το oatmeal είναι σαν κόλλα για πλακάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 12:04 Η Gilda έγραψε: #464 16-11-12 12:04 Εεε υποκειμενικό είναι αυτο.. Φτιάξε oatmeal με 1 κ.γ. μέλι και λιγες σταφίδες.. Είναι φοβερό (αυτό τρώω κάθε πρωί δηλαδή).. Φτιάξε ρυζόγαλο (αφου ξέρω πως σ αρέσουν τα γαλακτοκομικά). Βασικά και πίτσα να φας καλύτερα θα ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 14:02 Η christinelle: #465 16-11-12 14:02 Πως μου αρέσει όταν περισσεύει πίτσα και την τρώω για πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 14:04 Η Gilda έγραψε: #466 16-11-12 14:04 Κι εμένα, πάρα πολύ. Τη δεύτερη μέρα είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:34 Η kit-kat έγραψε: #467 16-11-12 15:34 εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:44 Ο Rempeskes: #468 16-11-12 15:44 Τι τρώτε για πρωινό; Click για ανάπτυξη... φραπέ και τσιγάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #469 16-11-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από kit-kat: εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικό ακούγεται.. Το μήλο πάει πολύ με τη βρώμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:51 Η Χριστιάννα ^^: #470 16-11-12 15:51 Εγώ με τη βρώμη εχω φτιάξει τα πιο νόστιμα μπισκότα σοκολάτας όλου του κόσμου! Είχαν ξετρελαθει όλοι! Την επόμενη φορά θα τα κάνω σοκολάτα-φουντούκι. Γενικά βρώμη ούτε εγώ μπορώ να φάω ''σκέτη'' (με γάλα, φρούτα, ξηρούς καρπούς κτλ). Νιώθω πως τρώω σάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:26 Ο metspanos: #471 17-11-12 18:26 τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:36 Ο Rempeskes: #472 17-11-12 18:36 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Click για ανάπτυξη... ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:40 Η ^Dark Angel^: #473 17-11-12 18:40 Γαλα+τοστ ή γαλα+κρουασαν ή γαλα+μπισκοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο metspanos: #474 17-11-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ξερω αν θα το μετανιωσω, εσυ δεν ξερω αν θα ζεις ακομη και δεν θα εχεις παθει κανενα καρκινο απο το τσιγαρο ή κανενα ελκος στομαχου απο το φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:52 Η georgia.94: #475 17-11-12 18:52 γαλατακι!!!=ΡΡδεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να φαω με τιποτα το πρωι!νιωθω οτι θα κανω εμετο!!δεν ειναι καλο να μην τρως πρωινο αλλα δεν μπορωωω! ο καφες δεν μου αρεσει και με επηρεαζει απιστευτα πολυ στον υπνο!ο,τι ωρα και αν πιω δεν κλεινει το ματι το βραδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dusk Νεοφερμένο μέλος Ο Dusk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 19:22 Ο Dusk έγραψε: #476 17-11-12 19:22 Γάλα πάντα Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) αυγά για πρωτεΐνη και ανάλογα τις περιστάσεις ψωμί με μαρμελάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 22:41 Η penni_k έγραψε: #477 19-11-12 22:41 Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2012 IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το γράφω επειδή μιλάμε για πρωινό (ώστε να μην βγούμε off topic). Αρχικά η ποσότητα βρώμης που καταναλώνεις θα είναι μικρότερη σε σχέση με τα corn flakes (επειδή η βρώμη προκαλεί κορεσμό). Επίσης, δεν έχει καμία σημασία ο αριθμός των θερμίδων, έχει σημασία η προέλευσή τους. Μπορεί μια πάστα να έχει 500 θερμίδες. Και μια μερίδα βρώμης με γάλα σόγιας και ξηροκάρπια να χει την ίδιες ακριβώς θερμίδες. Με την πάστα θα αποκτήσεις ψωμάκια, με τη βρώμη, θα αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά και θα αδυνατίσεις. Υπάρχουν καλές και κακές θερμίδες. Η βρώμη έχει μόνο καλές.. Τα corn flakes που τρως είναι άκρως επεξεργασμένα δημητριακά, με μεγάλη ποσότητα ζάχαρης. Μόνο υγιεινά δεν τα λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 12:02 Η christinelle: #463 16-11-12 12:02 Ναι αλλά η βρώμη δεν είναι νόστιμη. Μόνο σε μπισκοτάκια μου αρέσει...το oatmeal είναι σαν κόλλα για πλακάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 12:04 Η Gilda έγραψε: #464 16-11-12 12:04 Εεε υποκειμενικό είναι αυτο.. Φτιάξε oatmeal με 1 κ.γ. μέλι και λιγες σταφίδες.. Είναι φοβερό (αυτό τρώω κάθε πρωί δηλαδή).. Φτιάξε ρυζόγαλο (αφου ξέρω πως σ αρέσουν τα γαλακτοκομικά). Βασικά και πίτσα να φας καλύτερα θα ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 14:02 Η christinelle: #465 16-11-12 14:02 Πως μου αρέσει όταν περισσεύει πίτσα και την τρώω για πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 14:04 Η Gilda έγραψε: #466 16-11-12 14:04 Κι εμένα, πάρα πολύ. Τη δεύτερη μέρα είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:34 Η kit-kat έγραψε: #467 16-11-12 15:34 εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:44 Ο Rempeskes: #468 16-11-12 15:44 Τι τρώτε για πρωινό; Click για ανάπτυξη... φραπέ και τσιγάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #469 16-11-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από kit-kat: εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικό ακούγεται.. Το μήλο πάει πολύ με τη βρώμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:51 Η Χριστιάννα ^^: #470 16-11-12 15:51 Εγώ με τη βρώμη εχω φτιάξει τα πιο νόστιμα μπισκότα σοκολάτας όλου του κόσμου! Είχαν ξετρελαθει όλοι! Την επόμενη φορά θα τα κάνω σοκολάτα-φουντούκι. Γενικά βρώμη ούτε εγώ μπορώ να φάω ''σκέτη'' (με γάλα, φρούτα, ξηρούς καρπούς κτλ). Νιώθω πως τρώω σάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:26 Ο metspanos: #471 17-11-12 18:26 τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:36 Ο Rempeskes: #472 17-11-12 18:36 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Click για ανάπτυξη... ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:40 Η ^Dark Angel^: #473 17-11-12 18:40 Γαλα+τοστ ή γαλα+κρουασαν ή γαλα+μπισκοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο metspanos: #474 17-11-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ξερω αν θα το μετανιωσω, εσυ δεν ξερω αν θα ζεις ακομη και δεν θα εχεις παθει κανενα καρκινο απο το τσιγαρο ή κανενα ελκος στομαχου απο το φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:52 Η georgia.94: #475 17-11-12 18:52 γαλατακι!!!=ΡΡδεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να φαω με τιποτα το πρωι!νιωθω οτι θα κανω εμετο!!δεν ειναι καλο να μην τρως πρωινο αλλα δεν μπορωωω! ο καφες δεν μου αρεσει και με επηρεαζει απιστευτα πολυ στον υπνο!ο,τι ωρα και αν πιω δεν κλεινει το ματι το βραδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dusk Νεοφερμένο μέλος Ο Dusk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 19:22 Ο Dusk έγραψε: #476 17-11-12 19:22 Γάλα πάντα Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) αυγά για πρωτεΐνη και ανάλογα τις περιστάσεις ψωμί με μαρμελάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 22:41 Η penni_k έγραψε: #477 19-11-12 22:41 Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2012 IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αλλά η βρώμη δεν είναι νόστιμη. Μόνο σε μπισκοτάκια μου αρέσει...το oatmeal είναι σαν κόλλα για πλακάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 12:04 Η Gilda έγραψε: #464 16-11-12 12:04 Εεε υποκειμενικό είναι αυτο.. Φτιάξε oatmeal με 1 κ.γ. μέλι και λιγες σταφίδες.. Είναι φοβερό (αυτό τρώω κάθε πρωί δηλαδή).. Φτιάξε ρυζόγαλο (αφου ξέρω πως σ αρέσουν τα γαλακτοκομικά). Βασικά και πίτσα να φας καλύτερα θα ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 14:02 Η christinelle: #465 16-11-12 14:02 Πως μου αρέσει όταν περισσεύει πίτσα και την τρώω για πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 14:04 Η Gilda έγραψε: #466 16-11-12 14:04 Κι εμένα, πάρα πολύ. Τη δεύτερη μέρα είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:34 Η kit-kat έγραψε: #467 16-11-12 15:34 εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:44 Ο Rempeskes: #468 16-11-12 15:44 Τι τρώτε για πρωινό; Click για ανάπτυξη... φραπέ και τσιγάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #469 16-11-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από kit-kat: εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικό ακούγεται.. Το μήλο πάει πολύ με τη βρώμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:51 Η Χριστιάννα ^^: #470 16-11-12 15:51 Εγώ με τη βρώμη εχω φτιάξει τα πιο νόστιμα μπισκότα σοκολάτας όλου του κόσμου! Είχαν ξετρελαθει όλοι! Την επόμενη φορά θα τα κάνω σοκολάτα-φουντούκι. Γενικά βρώμη ούτε εγώ μπορώ να φάω ''σκέτη'' (με γάλα, φρούτα, ξηρούς καρπούς κτλ). Νιώθω πως τρώω σάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:26 Ο metspanos: #471 17-11-12 18:26 τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:36 Ο Rempeskes: #472 17-11-12 18:36 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Click για ανάπτυξη... ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:40 Η ^Dark Angel^: #473 17-11-12 18:40 Γαλα+τοστ ή γαλα+κρουασαν ή γαλα+μπισκοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο metspanos: #474 17-11-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ξερω αν θα το μετανιωσω, εσυ δεν ξερω αν θα ζεις ακομη και δεν θα εχεις παθει κανενα καρκινο απο το τσιγαρο ή κανενα ελκος στομαχου απο το φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:52 Η georgia.94: #475 17-11-12 18:52 γαλατακι!!!=ΡΡδεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να φαω με τιποτα το πρωι!νιωθω οτι θα κανω εμετο!!δεν ειναι καλο να μην τρως πρωινο αλλα δεν μπορωωω! ο καφες δεν μου αρεσει και με επηρεαζει απιστευτα πολυ στον υπνο!ο,τι ωρα και αν πιω δεν κλεινει το ματι το βραδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dusk Νεοφερμένο μέλος Ο Dusk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 19:22 Ο Dusk έγραψε: #476 17-11-12 19:22 Γάλα πάντα Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) αυγά για πρωτεΐνη και ανάλογα τις περιστάσεις ψωμί με μαρμελάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 22:41 Η penni_k έγραψε: #477 19-11-12 22:41 Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2012 IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εεε υποκειμενικό είναι αυτο.. Φτιάξε oatmeal με 1 κ.γ. μέλι και λιγες σταφίδες.. Είναι φοβερό (αυτό τρώω κάθε πρωί δηλαδή).. Φτιάξε ρυζόγαλο (αφου ξέρω πως σ αρέσουν τα γαλακτοκομικά). Βασικά και πίτσα να φας καλύτερα θα ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 14:02 Η christinelle: #465 16-11-12 14:02 Πως μου αρέσει όταν περισσεύει πίτσα και την τρώω για πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 14:04 Η Gilda έγραψε: #466 16-11-12 14:04 Κι εμένα, πάρα πολύ. Τη δεύτερη μέρα είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:34 Η kit-kat έγραψε: #467 16-11-12 15:34 εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:44 Ο Rempeskes: #468 16-11-12 15:44 Τι τρώτε για πρωινό; Click για ανάπτυξη... φραπέ και τσιγάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #469 16-11-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από kit-kat: εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικό ακούγεται.. Το μήλο πάει πολύ με τη βρώμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:51 Η Χριστιάννα ^^: #470 16-11-12 15:51 Εγώ με τη βρώμη εχω φτιάξει τα πιο νόστιμα μπισκότα σοκολάτας όλου του κόσμου! Είχαν ξετρελαθει όλοι! Την επόμενη φορά θα τα κάνω σοκολάτα-φουντούκι. Γενικά βρώμη ούτε εγώ μπορώ να φάω ''σκέτη'' (με γάλα, φρούτα, ξηρούς καρπούς κτλ). Νιώθω πως τρώω σάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:26 Ο metspanos: #471 17-11-12 18:26 τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:36 Ο Rempeskes: #472 17-11-12 18:36 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Click για ανάπτυξη... ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:40 Η ^Dark Angel^: #473 17-11-12 18:40 Γαλα+τοστ ή γαλα+κρουασαν ή γαλα+μπισκοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο metspanos: #474 17-11-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ξερω αν θα το μετανιωσω, εσυ δεν ξερω αν θα ζεις ακομη και δεν θα εχεις παθει κανενα καρκινο απο το τσιγαρο ή κανενα ελκος στομαχου απο το φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:52 Η georgia.94: #475 17-11-12 18:52 γαλατακι!!!=ΡΡδεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να φαω με τιποτα το πρωι!νιωθω οτι θα κανω εμετο!!δεν ειναι καλο να μην τρως πρωινο αλλα δεν μπορωωω! ο καφες δεν μου αρεσει και με επηρεαζει απιστευτα πολυ στον υπνο!ο,τι ωρα και αν πιω δεν κλεινει το ματι το βραδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dusk Νεοφερμένο μέλος Ο Dusk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 19:22 Ο Dusk έγραψε: #476 17-11-12 19:22 Γάλα πάντα Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) αυγά για πρωτεΐνη και ανάλογα τις περιστάσεις ψωμί με μαρμελάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 22:41 Η penni_k έγραψε: #477 19-11-12 22:41 Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2012 IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως μου αρέσει όταν περισσεύει πίτσα και την τρώω για πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 14:04 Η Gilda έγραψε: #466 16-11-12 14:04 Κι εμένα, πάρα πολύ. Τη δεύτερη μέρα είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:34 Η kit-kat έγραψε: #467 16-11-12 15:34 εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:44 Ο Rempeskes: #468 16-11-12 15:44 Τι τρώτε για πρωινό; Click για ανάπτυξη... φραπέ και τσιγάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #469 16-11-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από kit-kat: εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικό ακούγεται.. Το μήλο πάει πολύ με τη βρώμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:51 Η Χριστιάννα ^^: #470 16-11-12 15:51 Εγώ με τη βρώμη εχω φτιάξει τα πιο νόστιμα μπισκότα σοκολάτας όλου του κόσμου! Είχαν ξετρελαθει όλοι! Την επόμενη φορά θα τα κάνω σοκολάτα-φουντούκι. Γενικά βρώμη ούτε εγώ μπορώ να φάω ''σκέτη'' (με γάλα, φρούτα, ξηρούς καρπούς κτλ). Νιώθω πως τρώω σάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:26 Ο metspanos: #471 17-11-12 18:26 τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:36 Ο Rempeskes: #472 17-11-12 18:36 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Click για ανάπτυξη... ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:40 Η ^Dark Angel^: #473 17-11-12 18:40 Γαλα+τοστ ή γαλα+κρουασαν ή γαλα+μπισκοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο metspanos: #474 17-11-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ξερω αν θα το μετανιωσω, εσυ δεν ξερω αν θα ζεις ακομη και δεν θα εχεις παθει κανενα καρκινο απο το τσιγαρο ή κανενα ελκος στομαχου απο το φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:52 Η georgia.94: #475 17-11-12 18:52 γαλατακι!!!=ΡΡδεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να φαω με τιποτα το πρωι!νιωθω οτι θα κανω εμετο!!δεν ειναι καλο να μην τρως πρωινο αλλα δεν μπορωωω! ο καφες δεν μου αρεσει και με επηρεαζει απιστευτα πολυ στον υπνο!ο,τι ωρα και αν πιω δεν κλεινει το ματι το βραδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dusk Νεοφερμένο μέλος Ο Dusk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 19:22 Ο Dusk έγραψε: #476 17-11-12 19:22 Γάλα πάντα Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) αυγά για πρωτεΐνη και ανάλογα τις περιστάσεις ψωμί με μαρμελάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 22:41 Η penni_k έγραψε: #477 19-11-12 22:41 Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2012 IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εμένα, πάρα πολύ. Τη δεύτερη μέρα είναι καλύτερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:34 Η kit-kat έγραψε: #467 16-11-12 15:34 εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:44 Ο Rempeskes: #468 16-11-12 15:44 Τι τρώτε για πρωινό; Click για ανάπτυξη... φραπέ και τσιγάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #469 16-11-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από kit-kat: εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικό ακούγεται.. Το μήλο πάει πολύ με τη βρώμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:51 Η Χριστιάννα ^^: #470 16-11-12 15:51 Εγώ με τη βρώμη εχω φτιάξει τα πιο νόστιμα μπισκότα σοκολάτας όλου του κόσμου! Είχαν ξετρελαθει όλοι! Την επόμενη φορά θα τα κάνω σοκολάτα-φουντούκι. Γενικά βρώμη ούτε εγώ μπορώ να φάω ''σκέτη'' (με γάλα, φρούτα, ξηρούς καρπούς κτλ). Νιώθω πως τρώω σάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:26 Ο metspanos: #471 17-11-12 18:26 τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:36 Ο Rempeskes: #472 17-11-12 18:36 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Click για ανάπτυξη... ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:40 Η ^Dark Angel^: #473 17-11-12 18:40 Γαλα+τοστ ή γαλα+κρουασαν ή γαλα+μπισκοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο metspanos: #474 17-11-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ξερω αν θα το μετανιωσω, εσυ δεν ξερω αν θα ζεις ακομη και δεν θα εχεις παθει κανενα καρκινο απο το τσιγαρο ή κανενα ελκος στομαχου απο το φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:52 Η georgia.94: #475 17-11-12 18:52 γαλατακι!!!=ΡΡδεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να φαω με τιποτα το πρωι!νιωθω οτι θα κανω εμετο!!δεν ειναι καλο να μην τρως πρωινο αλλα δεν μπορωωω! ο καφες δεν μου αρεσει και με επηρεαζει απιστευτα πολυ στον υπνο!ο,τι ωρα και αν πιω δεν κλεινει το ματι το βραδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dusk Νεοφερμένο μέλος Ο Dusk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 19:22 Ο Dusk έγραψε: #476 17-11-12 19:22 Γάλα πάντα Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) αυγά για πρωτεΐνη και ανάλογα τις περιστάσεις ψωμί με μαρμελάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 22:41 Η penni_k έγραψε: #477 19-11-12 22:41 Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2012 IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:44 Ο Rempeskes: #468 16-11-12 15:44 Τι τρώτε για πρωινό; Click για ανάπτυξη... φραπέ και τσιγάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #469 16-11-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από kit-kat: εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικό ακούγεται.. Το μήλο πάει πολύ με τη βρώμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:51 Η Χριστιάννα ^^: #470 16-11-12 15:51 Εγώ με τη βρώμη εχω φτιάξει τα πιο νόστιμα μπισκότα σοκολάτας όλου του κόσμου! Είχαν ξετρελαθει όλοι! Την επόμενη φορά θα τα κάνω σοκολάτα-φουντούκι. Γενικά βρώμη ούτε εγώ μπορώ να φάω ''σκέτη'' (με γάλα, φρούτα, ξηρούς καρπούς κτλ). Νιώθω πως τρώω σάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:26 Ο metspanos: #471 17-11-12 18:26 τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:36 Ο Rempeskes: #472 17-11-12 18:36 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Click για ανάπτυξη... ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:40 Η ^Dark Angel^: #473 17-11-12 18:40 Γαλα+τοστ ή γαλα+κρουασαν ή γαλα+μπισκοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο metspanos: #474 17-11-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ξερω αν θα το μετανιωσω, εσυ δεν ξερω αν θα ζεις ακομη και δεν θα εχεις παθει κανενα καρκινο απο το τσιγαρο ή κανενα ελκος στομαχου απο το φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:52 Η georgia.94: #475 17-11-12 18:52 γαλατακι!!!=ΡΡδεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να φαω με τιποτα το πρωι!νιωθω οτι θα κανω εμετο!!δεν ειναι καλο να μην τρως πρωινο αλλα δεν μπορωωω! ο καφες δεν μου αρεσει και με επηρεαζει απιστευτα πολυ στον υπνο!ο,τι ωρα και αν πιω δεν κλεινει το ματι το βραδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dusk Νεοφερμένο μέλος Ο Dusk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 19:22 Ο Dusk έγραψε: #476 17-11-12 19:22 Γάλα πάντα Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) αυγά για πρωτεΐνη και ανάλογα τις περιστάσεις ψωμί με μαρμελάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 22:41 Η penni_k έγραψε: #477 19-11-12 22:41 Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2012 IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι τρώτε για πρωινό; Click για ανάπτυξη... φραπέ και τσιγάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #469 16-11-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από kit-kat: εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικό ακούγεται.. Το μήλο πάει πολύ με τη βρώμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:51 Η Χριστιάννα ^^: #470 16-11-12 15:51 Εγώ με τη βρώμη εχω φτιάξει τα πιο νόστιμα μπισκότα σοκολάτας όλου του κόσμου! Είχαν ξετρελαθει όλοι! Την επόμενη φορά θα τα κάνω σοκολάτα-φουντούκι. Γενικά βρώμη ούτε εγώ μπορώ να φάω ''σκέτη'' (με γάλα, φρούτα, ξηρούς καρπούς κτλ). Νιώθω πως τρώω σάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:26 Ο metspanos: #471 17-11-12 18:26 τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:36 Ο Rempeskes: #472 17-11-12 18:36 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Click για ανάπτυξη... ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:40 Η ^Dark Angel^: #473 17-11-12 18:40 Γαλα+τοστ ή γαλα+κρουασαν ή γαλα+μπισκοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο metspanos: #474 17-11-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ξερω αν θα το μετανιωσω, εσυ δεν ξερω αν θα ζεις ακομη και δεν θα εχεις παθει κανενα καρκινο απο το τσιγαρο ή κανενα ελκος στομαχου απο το φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:52 Η georgia.94: #475 17-11-12 18:52 γαλατακι!!!=ΡΡδεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να φαω με τιποτα το πρωι!νιωθω οτι θα κανω εμετο!!δεν ειναι καλο να μην τρως πρωινο αλλα δεν μπορωωω! ο καφες δεν μου αρεσει και με επηρεαζει απιστευτα πολυ στον υπνο!ο,τι ωρα και αν πιω δεν κλεινει το ματι το βραδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dusk Νεοφερμένο μέλος Ο Dusk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 19:22 Ο Dusk έγραψε: #476 17-11-12 19:22 Γάλα πάντα Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) αυγά για πρωτεΐνη και ανάλογα τις περιστάσεις ψωμί με μαρμελάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 22:41 Η penni_k έγραψε: #477 19-11-12 22:41 Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2012 IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kit-kat: εγώ κάποιο διάστημα που έτρωγα βρόμη, έκανα την εξής συνταγή και όντως ήταν πεντανόστιμη και ένα πολύ καλό πρωινό για να αρχίσει η μέρα σου!! έβαζα σε ένα μπολ γάλα φρέσκο,4-5 κουταλιές της σούπας βρόμη, ψιλόκοβα ένα μήλο, 2 κουταλιές μέλι και μια χούφτα καρύδια ή αμυγδαλα!!!!!ήταν υπέροχο και με κράταγε εως το μεσημέρι!! Click για ανάπτυξη... Ναι εξαιρετικό ακούγεται.. Το μήλο πάει πολύ με τη βρώμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 15:51 Η Χριστιάννα ^^: #470 16-11-12 15:51 Εγώ με τη βρώμη εχω φτιάξει τα πιο νόστιμα μπισκότα σοκολάτας όλου του κόσμου! Είχαν ξετρελαθει όλοι! Την επόμενη φορά θα τα κάνω σοκολάτα-φουντούκι. Γενικά βρώμη ούτε εγώ μπορώ να φάω ''σκέτη'' (με γάλα, φρούτα, ξηρούς καρπούς κτλ). Νιώθω πως τρώω σάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:26 Ο metspanos: #471 17-11-12 18:26 τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:36 Ο Rempeskes: #472 17-11-12 18:36 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Click για ανάπτυξη... ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:40 Η ^Dark Angel^: #473 17-11-12 18:40 Γαλα+τοστ ή γαλα+κρουασαν ή γαλα+μπισκοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο metspanos: #474 17-11-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ξερω αν θα το μετανιωσω, εσυ δεν ξερω αν θα ζεις ακομη και δεν θα εχεις παθει κανενα καρκινο απο το τσιγαρο ή κανενα ελκος στομαχου απο το φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:52 Η georgia.94: #475 17-11-12 18:52 γαλατακι!!!=ΡΡδεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να φαω με τιποτα το πρωι!νιωθω οτι θα κανω εμετο!!δεν ειναι καλο να μην τρως πρωινο αλλα δεν μπορωωω! ο καφες δεν μου αρεσει και με επηρεαζει απιστευτα πολυ στον υπνο!ο,τι ωρα και αν πιω δεν κλεινει το ματι το βραδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dusk Νεοφερμένο μέλος Ο Dusk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 19:22 Ο Dusk έγραψε: #476 17-11-12 19:22 Γάλα πάντα Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) αυγά για πρωτεΐνη και ανάλογα τις περιστάσεις ψωμί με μαρμελάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 22:41 Η penni_k έγραψε: #477 19-11-12 22:41 Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2012 IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ με τη βρώμη εχω φτιάξει τα πιο νόστιμα μπισκότα σοκολάτας όλου του κόσμου! Είχαν ξετρελαθει όλοι! Την επόμενη φορά θα τα κάνω σοκολάτα-φουντούκι. Γενικά βρώμη ούτε εγώ μπορώ να φάω ''σκέτη'' (με γάλα, φρούτα, ξηρούς καρπούς κτλ). Νιώθω πως τρώω σάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:26 Ο metspanos: #471 17-11-12 18:26 τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:36 Ο Rempeskes: #472 17-11-12 18:36 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Click για ανάπτυξη... ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:40 Η ^Dark Angel^: #473 17-11-12 18:40 Γαλα+τοστ ή γαλα+κρουασαν ή γαλα+μπισκοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο metspanos: #474 17-11-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ξερω αν θα το μετανιωσω, εσυ δεν ξερω αν θα ζεις ακομη και δεν θα εχεις παθει κανενα καρκινο απο το τσιγαρο ή κανενα ελκος στομαχου απο το φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:52 Η georgia.94: #475 17-11-12 18:52 γαλατακι!!!=ΡΡδεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να φαω με τιποτα το πρωι!νιωθω οτι θα κανω εμετο!!δεν ειναι καλο να μην τρως πρωινο αλλα δεν μπορωωω! ο καφες δεν μου αρεσει και με επηρεαζει απιστευτα πολυ στον υπνο!ο,τι ωρα και αν πιω δεν κλεινει το ματι το βραδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dusk Νεοφερμένο μέλος Ο Dusk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 19:22 Ο Dusk έγραψε: #476 17-11-12 19:22 Γάλα πάντα Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) αυγά για πρωτεΐνη και ανάλογα τις περιστάσεις ψωμί με μαρμελάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 22:41 Η penni_k έγραψε: #477 19-11-12 22:41 Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2012 IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:36 Ο Rempeskes: #472 17-11-12 18:36 Αρχική Δημοσίευση από metspanos: τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Click για ανάπτυξη... ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:40 Η ^Dark Angel^: #473 17-11-12 18:40 Γαλα+τοστ ή γαλα+κρουασαν ή γαλα+μπισκοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο metspanos: #474 17-11-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ξερω αν θα το μετανιωσω, εσυ δεν ξερω αν θα ζεις ακομη και δεν θα εχεις παθει κανενα καρκινο απο το τσιγαρο ή κανενα ελκος στομαχου απο το φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:52 Η georgia.94: #475 17-11-12 18:52 γαλατακι!!!=ΡΡδεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να φαω με τιποτα το πρωι!νιωθω οτι θα κανω εμετο!!δεν ειναι καλο να μην τρως πρωινο αλλα δεν μπορωωω! ο καφες δεν μου αρεσει και με επηρεαζει απιστευτα πολυ στον υπνο!ο,τι ωρα και αν πιω δεν κλεινει το ματι το βραδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dusk Νεοφερμένο μέλος Ο Dusk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 19:22 Ο Dusk έγραψε: #476 17-11-12 19:22 Γάλα πάντα Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) αυγά για πρωτεΐνη και ανάλογα τις περιστάσεις ψωμί με μαρμελάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 22:41 Η penni_k έγραψε: #477 19-11-12 22:41 Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2012 IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από metspanos: τοστ με κασερι χαμηλων λιπαρων και γαλοπουλα,γαλα 2%, 1 μπανανα Click για ανάπτυξη... ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:40 Η ^Dark Angel^: #473 17-11-12 18:40 Γαλα+τοστ ή γαλα+κρουασαν ή γαλα+μπισκοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο metspanos: #474 17-11-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ξερω αν θα το μετανιωσω, εσυ δεν ξερω αν θα ζεις ακομη και δεν θα εχεις παθει κανενα καρκινο απο το τσιγαρο ή κανενα ελκος στομαχου απο το φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:52 Η georgia.94: #475 17-11-12 18:52 γαλατακι!!!=ΡΡδεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να φαω με τιποτα το πρωι!νιωθω οτι θα κανω εμετο!!δεν ειναι καλο να μην τρως πρωινο αλλα δεν μπορωωω! ο καφες δεν μου αρεσει και με επηρεαζει απιστευτα πολυ στον υπνο!ο,τι ωρα και αν πιω δεν κλεινει το ματι το βραδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dusk Νεοφερμένο μέλος Ο Dusk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 19:22 Ο Dusk έγραψε: #476 17-11-12 19:22 Γάλα πάντα Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) αυγά για πρωτεΐνη και ανάλογα τις περιστάσεις ψωμί με μαρμελάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 22:41 Η penni_k έγραψε: #477 19-11-12 22:41 Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2012 IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γαλα+τοστ ή γαλα+κρουασαν ή γαλα+μπισκοτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φιλόλογος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:46 Ο metspanos: #474 17-11-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ξερω αν θα το μετανιωσω, εσυ δεν ξερω αν θα ζεις ακομη και δεν θα εχεις παθει κανενα καρκινο απο το τσιγαρο ή κανενα ελκος στομαχου απο το φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:52 Η georgia.94: #475 17-11-12 18:52 γαλατακι!!!=ΡΡδεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να φαω με τιποτα το πρωι!νιωθω οτι θα κανω εμετο!!δεν ειναι καλο να μην τρως πρωινο αλλα δεν μπορωωω! ο καφες δεν μου αρεσει και με επηρεαζει απιστευτα πολυ στον υπνο!ο,τι ωρα και αν πιω δεν κλεινει το ματι το βραδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dusk Νεοφερμένο μέλος Ο Dusk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 19:22 Ο Dusk έγραψε: #476 17-11-12 19:22 Γάλα πάντα Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) αυγά για πρωτεΐνη και ανάλογα τις περιστάσεις ψωμί με μαρμελάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 22:41 Η penni_k έγραψε: #477 19-11-12 22:41 Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2012 IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...μια μερα, θα μετανοιώσεις που δεν χτύπαγες μια φραπεδιά με τσιγάρο μαζί με αυτές τις λοου καλ αηδίες. Click για ανάπτυξη... εγω δεν ξερω αν θα το μετανιωσω, εσυ δεν ξερω αν θα ζεις ακομη και δεν θα εχεις παθει κανενα καρκινο απο το τσιγαρο ή κανενα ελκος στομαχου απο το φραπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 18:52 Η georgia.94: #475 17-11-12 18:52 γαλατακι!!!=ΡΡδεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να φαω με τιποτα το πρωι!νιωθω οτι θα κανω εμετο!!δεν ειναι καλο να μην τρως πρωινο αλλα δεν μπορωωω! ο καφες δεν μου αρεσει και με επηρεαζει απιστευτα πολυ στον υπνο!ο,τι ωρα και αν πιω δεν κλεινει το ματι το βραδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dusk Νεοφερμένο μέλος Ο Dusk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 19:22 Ο Dusk έγραψε: #476 17-11-12 19:22 Γάλα πάντα Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) αυγά για πρωτεΐνη και ανάλογα τις περιστάσεις ψωμί με μαρμελάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 22:41 Η penni_k έγραψε: #477 19-11-12 22:41 Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2012 IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γαλατακι!!!=ΡΡδεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να φαω με τιποτα το πρωι!νιωθω οτι θα κανω εμετο!!δεν ειναι καλο να μην τρως πρωινο αλλα δεν μπορωωω! ο καφες δεν μου αρεσει και με επηρεαζει απιστευτα πολυ στον υπνο!ο,τι ωρα και αν πιω δεν κλεινει το ματι το βραδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dusk Νεοφερμένο μέλος Ο Dusk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 19:22 Ο Dusk έγραψε: #476 17-11-12 19:22 Γάλα πάντα Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) αυγά για πρωτεΐνη και ανάλογα τις περιστάσεις ψωμί με μαρμελάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 22:41 Η penni_k έγραψε: #477 19-11-12 22:41 Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2012 IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γάλα πάντα Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) αυγά για πρωτεΐνη και ανάλογα τις περιστάσεις ψωμί με μαρμελάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
penni_k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πεννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 132 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 22:41 Η penni_k έγραψε: #477 19-11-12 22:41 Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Νοεμβρίου 2012 IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γαλα με δημητριακα... εδω κ χρονια. Ειμαι ανθρωπος της συνηθειας. Αρχική Δημοσίευση από Dusk: Μήλα με βρώμη και γιαουρτι (best) Click για ανάπτυξη... Βρε παιδια πως τα τρωτε αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2012 στις 23:58 Η IreneGr έγραψε: #478 19-11-12 23:58 Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γάλα με δημητριακά και καμιά φορά βάζω λίγη βρώμη γιατί μόνο έτσι τρώγεται Άλλες φορές τοστ αν και για πρωινό μου είναι λίγο βαρύ. Τον τελευταίο καιρό πίνω μόνο γάλα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:33 Η ToxicLips: #479 17-12-12 01:33 καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
καφέ τοστ αυγουλακι πιστέψτε είμαι είναι καλύτερα να τρώμε καλό πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:44 Η Deutsch... Lover: #480 17-12-12 17:44 μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μια φετα με μαρμελαδα απο βατομουρα και ενα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.