Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν βλέπεις το avatar του από πάνω;

iren

Νεοφερμένο μέλος

Η iren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
καφες

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.336 μηνύματα.
στιφαδο

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.800 μηνύματα.
Ανταρκτική idk:laugh:

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20.245 μηνύματα.
"Βαριόμουν να ψάξω κι έβαλα από τα έτοιμα". :P

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.785 μηνύματα.
Πολύχρωμη γατούλα σαν τον elmer :inlove:
images (32).jpeg

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.336 μηνύματα.
Νοσταλγία, βροχή, χειμώνας

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.785 μηνύματα.
Το έχω χάσει τελείως, δεν ξέρω ποιος είμαι, δεν ξέρω που πάω... Γαμώτο αρχομενο Alzheimer.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.457 μηνύματα.
Κατάθλιψη

nearos

Επιφανές μέλος

Andrew Tate

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.512 μηνύματα.
αγοραφοβία

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 740 μηνύματα.
Γκρινιάρης γέρος.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Ηρεμία

nearos

Επιφανές μέλος

Προσωποποίηση της νύχτας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια