Κάμπια
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,954 μηνύματα.
22-10-23
11:50
Απογοήτευση
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,502 μηνύματα.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 4,694 μηνύματα.
23-10-23
20:20
Πλατυ χαμόγελο τύπου" joker " σε κινηματογραφιστή ταινιών μικρού μήκους
Υδροχόος
Palermo Player
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,115 μηνύματα.
23-10-23
20:21
Μια ευαίσθητη, ρομαντική ψυχή...
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,610 μηνύματα.
12-11-23
14:51
Το ''Peter Pan''
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,502 μηνύματα.
12-11-23
17:04
Τα αρκουδάκια με τα οποία έπαιζα όταν ήμουν τριών ετών.
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα.
02-12-23
12:39
Μια έγχρωμη που έχει καφέ στη γειτονιά μου.
juste un instant
Επιφανές μέλος
02-12-23
14:39
Πως πρέπει να κλείσω τα μάτια μου ή να φορέσω γυαλιά ηλίου
nearos
Περιβόητο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 6,202 μηνύματα.
30-07-24
02:51
prideparades και προοδος
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,467 μηνύματα.
30-07-24
06:38
Βιβλιο ιστοριας λυκειου που θα ζωγραφιζαμε στα ματια του γυαλια
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,803 μηνύματα.
30-07-24
11:48
Στείρωσε και εσύ το κατοικίδιο σου, υιοθετούμε ζώα δεν αγοράζουμεΒιβλιο ιστοριας λυκειου που θα ζωγραφιζαμε στα ματια του γυαλια
nearos
Περιβόητο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 6,202 μηνύματα.
30-07-24
12:54
ΣΤΟΝ ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ ΡΕ ΙΕΡΟΣΥΛΗ;Βιβλιο ιστοριας λυκειου που θα ζωγραφιζαμε στα ματια του γυαλια
Μου αρεσει πολυ το αβαταρ της ραφαελα, μου θυμιζει βραδινες διανυκτερευσεις στην ταρατσα στα χωρια..
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,803 μηνύματα.
30-07-24
13:11
ΑΑΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΣΤΟΝ ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ ΡΕ ΙΕΡΟΣΥΛΗ;
Μου αρεσει πολυ το αβαταρ της ραφαελα, μου θυμιζει βραδινες διανυκτερευσεις στην ταρατσα στα χωρια..
ευχαριστώ
nearos
Περιβόητο μέλος
04-08-24
22:29
για λετε για τον αφουση μας
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
05-08-24
12:21
Βραδιές κιθάρας στην παραλία.
juste un instant
Επιφανές μέλος
05-08-24
16:45
Ο Άντονι Κουίν στο "ο Χριστός ξανασταυρώνεται"
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 4,694 μηνύματα.
05-08-24
20:32
Συντελεστής που ναι... Επιτέλους πέτυχε την πολυπόθητη διάκριση στο φεστιβάλ και αυτοσυστήνεται στο κοινό.
Kate1914
Palermo Player
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,312 μηνύματα.
05-08-24
21:09
Μια γαλήνη γενικά. Του στυλ, έχει σοφία πλέον από τις πολλές εμπειρίες της ζωής, οπότε ενώ φαίνεται να σκέφτεται το μέλλον, δεν κάθεται να αγχώνεται και να σκάει.
gazaki voutaniou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η 2-προπανόλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 114 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 168 μηνύματα.
05-08-24
21:28
στρατηγος/ιπποτης ενος μυθικου βασιλειου που εχει σκοτωσει τουλαχιστον 3 δρακους στη ζωη της και παιζει τον βασιλια στα δαχτυλα της. σιγουρα εχει σκεφτει να κανει εξεγερση και να του παρει την εξουσια αλλα σκεπτομενη ορθολογικα προτιμαει τα πραγματα οπως ειναι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- nearos
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- American Economist
- rafaela11
- Unboxholics
- Indiana Jones
- Wonderkid
- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Isida
- Euge.loukia
- Palermo Player
- desp1naa
- Nikos 7
- Γκάρεν
- harry akritas
- SlimShady
- Νηματολάγνος
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Εχέμυθη
- uni77
- Viedo
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.