Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,311 εγγεγραμμένα μέλη και 3,546,443 μηνύματα σε 105,451 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 271 άτομα.
Το ψωνιο και πολλα αλλα κοσμητικά θα τα ακουσει ακομα και αν ειναι οντως ομορφος για τον ιδιο και μονο
Επιπλεον αυτ@ που ειναι οντως ομορφ@ και εσωτερικα ωστε ολο αυτο να αντανακλα και να συμπληρωνει το εξωτερικο δεν θα τους δεις ποτε να ανεβαζουν φωτο δημοσια ή να μιλανε για τον ευατος τους .
Ε, όχι και τα μόνα... Δε θα έβρισκα σέξι μια διμετρη γυναίκα με εκατόν πενήντα κιλά βάρος εγώ. Χωρίς να έχω βέβαια κάτι εναντίον αυτών των γυναικών. Για πολλούς είναι σέξι. Για μένα όχι.
ισως το μακρυ μαλλι
ισως η κιθαρα
ισως η εξυπνάδα/nerdiness (?)
ισως το οτι εχω βγεί νικητής μεσα απο διάφορα πάθη της ζωής στα 17 μου που πολλοί θα 'χανε παρατήσει πολύ πριν..
Ενα πραγμα ξερω, οτι οι περισσοτεροι με βλεπουν αρνητικά παρα θετικά
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,624 μηνύματα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,624 μηνύματα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.