02-05-06

23:17
Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:Κατα καιρούς, έχω σκεφτεί σοβαρά να ασχοληθώ με τη συναρμολόγηση και συλλογή πλαστικών μοντέλων. (Αεροπλανάκια, Τάνκς, κ.α.) Δυστυχώς όμως αυτά τα πράγματα κοστίζουν ακριβά και πάντα με αποθάρρυνε αυτός ο παράγοντας.Αλήθεια κανείς εδώ κάνει τέτοιου είδους συλλογή?
Επειδή μου είχε κολλήσει το καλοκαίρι να ξεκινήσω, μπήκα σε ένα μαγαζί και ρώτησα. Αν εξαιρέσεις τα τεράστια, τα μικρα 1/24 μου φαίνετε (λίγο πιο μεγάλο απο παλάμη) πρέπει να στοιχίζουν γύρω στα 15-25 ευρώ. Ένα μοντέλο όμως μπορεί να σου φάει και 1-2 μήνες (βάψτο, συναρμολόγηση κτλ) Οπότε αν υπολογίσεις ότι θες άλλα 10 ευρώ για κοπίδια, χρώματα κτλ (Τα περισσότερα θα τα κρατήσεις φυσικά και για άλλα μοντέλα) δεν νομίζω ότι είναι υπερβολικό το κόστος.
Θέλει υπομονή αλλα αν ψάξεις στο ιντερνετ για δουλιές που έχουν κάνει θα πάθεις πλάκα με την λεπτομέρια και τις τεχνικές που χρησιμοποιούν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.