Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:Κατα καιρούς, έχω σκεφτεί σοβαρά να ασχοληθώ με τη συναρμολόγηση και συλλογή πλαστικών μοντέλων. (Αεροπλανάκια, Τάνκς, κ.α.) Δυστυχώς όμως αυτά τα πράγματα κοστίζουν ακριβά και πάντα με αποθάρρυνε αυτός ο παράγοντας. Αλήθεια κανείς εδώ κάνει τέτοιου είδους συλλογή?
Επειδή μου είχε κολλήσει το καλοκαίρι να ξεκινήσω, μπήκα σε ένα μαγαζί και ρώτησα. Αν εξαιρέσεις τα τεράστια, τα μικρα 1/24 μου φαίνετε (λίγο πιο μεγάλο απο παλάμη) πρέπει να στοιχίζουν γύρω στα 15-25 ευρώ. Ένα μοντέλο όμως μπορεί να σου φάει και 1-2 μήνες (βάψτο, συναρμολόγηση κτλ) Οπότε αν υπολογίσεις ότι θες άλλα 10 ευρώ για κοπίδια, χρώματα κτλ (Τα περισσότερα θα τα κρατήσεις φυσικά και για άλλα μοντέλα) δεν νομίζω ότι είναι υπερβολικό το κόστος.
Θέλει υπομονή αλλα αν ψάξεις στο ιντερνετ για δουλιές που έχουν κάνει θα πάθεις πλάκα με την λεπτομέρια και τις τεχνικές που χρησιμοποιούν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Επειδή μου είχε κολλήσει το καλοκαίρι να ξεκινήσω, μπήκα σε ένα μαγαζί και ρώτησα. Αν εξαιρέσεις τα τεράστια, τα μικρα 1/24 μου φαίνετε (λίγο πιο μεγάλο απο παλάμη) πρέπει να στοιχίζουν γύρω στα 15-25 ευρώ. Ένα μοντέλο όμως μπορεί να σου φάει και 1-2 μήνες (βάψτο, συναρμολόγηση κτλ) Οπότε αν υπολογίσεις ότι θες άλλα 10 ευρώ για κοπίδια, χρώματα κτλ (Τα περισσότερα θα τα κρατήσεις φυσικά και για άλλα μοντέλα) δεν νομίζω ότι είναι υπερβολικό το κόστος.
Θέλει υπομονή αλλα αν ψάξεις στο ιντερνετ για δουλιές που έχουν κάνει θα πάθεις πλάκα με την λεπτομέρια και τις τεχνικές που χρησιμοποιούν.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Όταν λέω κοστίζουν ακριβά, δεν εννοώ μόνο την αγορά των μοντέλων, αλλά και αγορά χρωμάτων, πινέλων, αερογράφου (για πιο εύκολη και ουσιαστική δουλειά), βιβλίων με τεχνικές και αυτοκόλλητων. Φυσικά όλα αυτά δεν είναι για μια μόνο χρήση - το αντίθετο φυσικά. Παρόλα αυτά για να ξεκινήσεις χρειάζεσαι ένα σεβαστό ποσό. Έχω δει στο Ίντερνετ κατα καιρούς διάφορες δουλειές - πραγματικά έργα τέχνης. Τέλοσπάντων, αν καταφέρω να βάλω κάποια χρήματα στην άκρη θα το τολμήσω γιατί μου αρέσει πολύ. Ένας πρώτος ξάδερφός μου, επιλοχίας της αεροπορίας στρατού, έχει μανία με αυτά και από εκεί έχω κολλήσει το μικρόβιο και θέλω να φτιάξω τον δικό μου ''στρατό''. Έχει χαλάσει πόσα λεφτά για το χόμπι του και έχει μια πολύ μεγάλη συλλογή, κυρίως από αεροπλανάκια, αλλά και λίγα Τάνκς. Πραγματικά δε μπορείς να ξεκολλήσεις από το να τα κοιτάς. Να αναφέρω χαρακτηριστικά ότι τελευταία έφτιαξε ένα C-130. Δε θυμάμαι κλίμακα αλλά ήταν πολύ μεγάλο, άλλο να σου λέω και άλλο να το βλέπεις.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
edit
οκ διαβάζοντας τα δικά σας, ανακαλύπτω ότι έχω πολλές συλλογές...
έχω συλλογή από αρώματα, στριγκάκια (ΛΟΛ), καθώς και αυτοκινητάκια (τα ξέχασα και αυτά και ας τα έχω σε βιτρίνα στο σαλόνι λολ)
Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:edit
οκ διαβάζοντας τα δικά σας, ανακαλύπτω ότι έχω πολλές συλλογές..... στριγκάκια (ΛΟΛ)
Στριγκάκια, ΚΕ?????!!!!! Αυτή κι αν είναι πρωτότυπη συλλογή!!
evouli
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:Έχω μια τεράστια συλλογή με οτιδήποτε σχετικό με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και τον Tolkien ειδικότερα, βιβλία - ελληνικά και αγγλικά- CD, DVD (extended και μη
καλο μου isiliel μονο να'ξερες τι δουλεμα εχω φαει που εχω παρει τα βιβλια και σε αγγλικα και σε ελληνικα, καθως επισης και τα dvd σε extended και μη... επιτέλους, ενας συνάδελφος!!!
το χομπιτ και το σιλμαριλιον τα εχεις διαβασει?
και για να μην ειμαι εντελως εκτος:
εγω μαζευω εισιτηρια διπλά (δλδ απο οπουδηποτε εχω παει μαζι με το ετερον ημισυ ) καθώς επισης και οτιδηποτε εχει να κανει με τη σχεση μας..αναμνηστικα καθε ειδους..ακομα και τα χαρτια απο τα δωρακια κραταω...
παλια μαζευα και μινιατουρες αρωματων αλλα τωρα το εχω κοψει το χομπι...
Isiliel
Επιφανές μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
weak and powerless
Διάσημο μέλος
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Neraida:Τους άντρες από τα πόδια μου!
Neraida
Επιφανές μέλος
εμένα να δεις πόσο μου αρέσει...!
weak and powerless
Διάσημο μέλος
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:εμένα δε μ' άρεσε.
έλα, τσόπα, τσόπα!
Neraida
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:εμένα δε μ' άρεσε.
είναι γιατί δεν έχεις βρεθεί στα πόδια μου!
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Σήμερα μου ήρθε η ιδέα να αρχίσω να μαζεύω πλακέ στρογγυλές μπαταρίες. Μα δεν είναι πολύ όμορφες;
Ναί...μοιάζουν με zovirax των 500 mgr...αλλά στο πιό ασημί τους...
Εμένα μου αρέσει να μαζεύω κονσερβοκούτια απο μανιτάρια champignons...έχω διατροφικό φετίχ με τους μανίταρους..(τρέλλα)..ακόμα και με ο,τι τα εμπεριέχει..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.