Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Αμά δεν έχετε πια καθόλου ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρετε κιόλας τι είναι πως στο καλό μπαίνετε;
lol.
Παιδιά πάρτε το χαμπάρι το να έχει κανείς μπόλικο ελεύθερο χρόνο, εφόσον τον αξιοποιεί, δεν είναι κακό, είναι ποιότητα ζωής!
Διάβασμα βιβλίων (Λογοτεχνία, Φιλοσοφία, Ψυχολογία, Ιστορία, Θρησκείες) και περιοδικών (κυρίως για θέματα τεχνολογίας, που -αν και είναι η δουλειά μου- μου αρ΄σει πολύ, οικολογία, οικονομικά), Internet (συμμετοχή κυρίως σε ξένα fora και δύο ελληνικά -εσείς είσασταν πρόσφατη ανακάλυψη μου, στο άλλο forum στο οποίο συμμετέχω αυτή την εποχή "σφάζονται" μετά από κάτι bans και έχω μία δυσανεξία στις υστερίες), συγγραφή άρθρων σε ερασιτεχνικά έντυπα για το θέατρο και τον κινηματογράφο και sites. Κάνω Playlists μουσικής για parties και γράφω συλλογές μουσικής για φίλους και για τον εαυτό μου και μαγειρεύω για τους φίλους μου, οργανώνοντας τουλάχιστον τρεις μαζώξεις για μαμ σπίτι μου κάθε μήνα. Φορές - φορές όταν μου έρθει η όρεξη κάνω layouts για δουλειές που αναλαμβάνουν φίλοι μου, βοηθάω γραφίστες φίλους με φωτογραφίες και κάνω σχέδιο στο Illustrator για να μην ξεχάσω αυτά που ξέρω.
Ως προς τα outdoor, πηγαίνω τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα σινεμά, με φίλους ή και μόνος, πάω σε εκθέσεις εικαστικών τεχνών, άσκοπες βόλτες "για να φιλοσοφήσουμε την ζωή" σε περίεργες ώρες στην πόλη -με παρέα ή άνευ- πηγαίνω συχνά σε εστιατόρια, ταβέρνες και φαγάδικα και αναζητώ νέες γεύσεις, ιδέες για φαγητά και συνταγές, και ατέλειωτα βραδια με ποτό και κουβεντούλα, με φίλους, γνωστούς, άγνωστους κλπ., parties (όχι, "ετοιματζίδικα", σε σπίτια), κάνω ποδήλατο, παίζω με τον γάτο μου, και "την κάνω" για εκδρομούλες ένα στα πέντε ή έξι ΣΚ, από τώρα που ανοιξιάζει θα πάω και για κανένα trekking στον όλυμπο ή στον παρνασσό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.