apostolos1986
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rattlehead
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από bunny:Όταν έχετε ελεύθερο χρόνο με τί περνάτε την ώρα σας???
Όταν έχω τι;;;;
Ελεύθερο χρόνο;;; Τι είναι αυτό;;; Τρώγεται;;; Κάτσε να δω στο λεξικό....
μπαααααα! δεν έχω τέτοιο....
Πάντως όταν κάποτε είχα, τα πιο συνηθισμένα ήταν, καφές με φίλους, σερφάρισμα στο δίκτυο, σπανίως κάνα παιχνίδι στον υπολογιστή, και πολλές βόλτες!!!
Έχω οργώσει άπειρες φορές την παραλία της Θεσσαλονίκης!!
(στα κάστρα δεν πάω γιατί δεν παλεύω την ανηφόρα...)
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος
maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από Founes:τι? ελεύθερος χρόνος??? χαχαχααχχαχαχαχα!!!
Αρχική Δημοσίευση από giostau:Όταν έχω τι;;;;
Ελεύθερο χρόνο;;; Τι είναι αυτό;;; Τρώγεται;;; Κάτσε να δω στο λεξικό....
μπαααααα! δεν έχω τέτοιο....
Πάντως όταν κάποτε είχα, τα πιο συνηθισμένα ήταν, καφές με φίλους, σερφάρισμα στο δίκτυο, σπανίως κάνα παιχνίδι στον υπολογιστή, και πολλές βόλτες!!!
Έχω οργώσει άπειρες φορές την παραλία της Θεσσαλονίκης!!
(στα κάστρα δεν πάω γιατί δεν παλεύω την ανηφόρα...)
Αρχική Δημοσίευση από maxnikos:ελευθερος χρονος...?τι ειναι αυτο?
Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Αμά δεν έχετε πια καθόλου ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρετε κιόλας τι είναι πως στο καλό μπαίνετε;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Darkly Noon
Νεοφερμένος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Αμά δεν έχετε πια καθόλου ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρετε κιόλας τι είναι πως στο καλό μπαίνετε;
lol.
Παιδιά πάρτε το χαμπάρι το να έχει κανείς μπόλικο ελεύθερο χρόνο, εφόσον τον αξιοποιεί, δεν είναι κακό, είναι ποιότητα ζωής!
Διάβασμα βιβλίων (Λογοτεχνία, Φιλοσοφία, Ψυχολογία, Ιστορία, Θρησκείες) και περιοδικών (κυρίως για θέματα τεχνολογίας, που -αν και είναι η δουλειά μου- μου αρ΄σει πολύ, οικολογία, οικονομικά), Internet (συμμετοχή κυρίως σε ξένα fora και δύο ελληνικά -εσείς είσασταν πρόσφατη ανακάλυψη μου, στο άλλο forum στο οποίο συμμετέχω αυτή την εποχή "σφάζονται" μετά από κάτι bans και έχω μία δυσανεξία στις υστερίες), συγγραφή άρθρων σε ερασιτεχνικά έντυπα για το θέατρο και τον κινηματογράφο και sites. Κάνω Playlists μουσικής για parties και γράφω συλλογές μουσικής για φίλους και για τον εαυτό μου και μαγειρεύω για τους φίλους μου, οργανώνοντας τουλάχιστον τρεις μαζώξεις για μαμ σπίτι μου κάθε μήνα. Φορές - φορές όταν μου έρθει η όρεξη κάνω layouts για δουλειές που αναλαμβάνουν φίλοι μου, βοηθάω γραφίστες φίλους με φωτογραφίες και κάνω σχέδιο στο Illustrator για να μην ξεχάσω αυτά που ξέρω.
Ως προς τα outdoor, πηγαίνω τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα σινεμά, με φίλους ή και μόνος, πάω σε εκθέσεις εικαστικών τεχνών, άσκοπες βόλτες "για να φιλοσοφήσουμε την ζωή" σε περίεργες ώρες στην πόλη -με παρέα ή άνευ- πηγαίνω συχνά σε εστιατόρια, ταβέρνες και φαγάδικα και αναζητώ νέες γεύσεις, ιδέες για φαγητά και συνταγές, και ατέλειωτα βραδια με ποτό και κουβεντούλα, με φίλους, γνωστούς, άγνωστους κλπ., parties (όχι, "ετοιματζίδικα", σε σπίτια), κάνω ποδήλατο, παίζω με τον γάτο μου, και "την κάνω" για εκδρομούλες ένα στα πέντε ή έξι ΣΚ, από τώρα που ανοιξιάζει θα πάω και για κανένα trekking στον όλυμπο ή στον παρνασσό.
ladycat
Δραστήριο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Μπορεί κάποιος να μπαίνει απ τη δουλειά του.... πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ελεύθερος ο χρόνος, αλλά ότι αξιοποιεί με τρόπο που γουστάρει το διάλειμμα του (ή όπως συνηθίζω εγώ να λέω.... αυτοί κάνουν ότι με πληρώνουν και εγώ κάνω ότι δουλεύω )Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Αμά δεν έχετε πια καθόλου ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρετε κιόλας τι είναι πως στο καλό μπαίνετε;
μπορεί επίσης κάποιος να μπαίνει ενώσω κάνει κάποια άλλη δουλειά στο νετ....
maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
και οσο περνανε τα χρονια τοσο χειροτερα γινονται τα πραγματα
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Μπορεί κάποιος να μπαίνει απ τη δουλειά του.... πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ελεύθερος ο χρόνος, αλλά ότι αξιοποιεί με τρόπο που γουστάρει το διάλειμμα του (ή όπως συνηθίζω εγώ να λέω.... αυτοί κάνουν ότι με πληρώνουν και εγώ κάνω ότι δουλεύω )
μπορεί επίσης κάποιος να μπαίνει ενώσω κάνει κάποια άλλη δουλειά στο νετ....
To διάλειμμα ΕΙΝΑΙ ελεύθερος χρόνος. Το ίδιο και τα λεπτά που ξοδεύει μπαίνοντας σε φόρα καθώς ψάχνει στο νετ για τη δουλειά του.
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Σχετικό είναι αυτό.Π.χ. εγώ αν μετά από 2ωρο διάβασμα κάνω ένα 20λεπτο διάλειμμα (γιατί αλλιώς δε γίνεται) και μετά πρέπει να συνεχίσω το διάβασμα, δε θεωρώ ελεύθερο χρόνο αυτό το 20λεπτο.Σταματάω γιατί είναι αναγκαίο και έχω και την έννοια ότι πρέπει να συνεχίσω.Αρχική Δημοσίευση από Michelle:To διάλειμμα ΕΙΝΑΙ ελεύθερος χρόνος. Το ίδιο και τα λεπτά που ξοδεύει μπαίνοντας σε φόρα καθώς ψάχνει στο νετ για τη δουλειά του.
Τον ελεύθερο χρόνο τον αντιλαμβάνομαι πιο "ανέμελο" και αρκετά μεγαλύτερο σε διάρκεια.Αν είναι να προσθέτω ένα λεπτό από δω ένα λεπτό από κει για να μου βγει ο ελεύθερος χρόνος, σώθηκα.Είναι σαν να αφαιρούμαι για ένα λεπτό εκεί που διαβάζω ας πούμε και να ονομάζω αυτό το λεπτό ελεύθερο χρόνο.Άντε να βρω χόμπι για τα διάσπαρτα λεπτά που έχω μες στη μέρα...
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.