Guest 209912
Επισκέπτης
Τι θε έκανες αν η σχέση σου έμενε ανάπηρος/η
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Τι θα έκανες ως προς το σεξ, αν ανακαλυπτες ότι ο/η σύντροφος σου έχει HIV; (και ο γιατρός σας διαβεβαίωσε ότι είναι ασφαλές να κάνετε σεξ με προφύλαξη)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Τι θα έκανες αν σε καλούσε στον γάμο του/της ο/η πρώην σου;
Guest 209912
Επισκέπτης
Τι θα έκανες αν μάθαινες πως ο καλύτερος σου φίλος σε γουστάρει.
Guest 515609
Επισκέπτης

Τι θα έκανες αν σου άρεζε κάποιος καθηγητής/καθηγήτρια;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Πού θα ξόδευες αν είχες 1.000.000 ευρώπουλα ;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Αν έπρεπε να τα ξοδέψω οπωσδήποτε... Θα έπαιρνα κάτι χαζομαρίτσες που θέλω, ρούχα, καλλυντικά, αρώματα, βιβλία κλπ με κανά 5000-6000 μαξ, θα αγόραζα ένα αγροτικό Mercedes για τον πατέρα μου που θα ξετρελαινοταν, θα έπαιρνα κι ένα μικρό BMW ή audi για μένα, ένα καινούργιο κορυφαίο λαπτοπ για τη μάνα μου που δουλεύει σε γραφείο... Τώρα τα υπόλοιπα αλήθεια δεν ξέρω τι να τα κάνω, μάλλον δώρα. Δε με ελκύει κάτι άλλο που να είναι τόσο ακριβό. Α, και θα πήγαινα και μερικά ταξίδια όταν μου το επέτρεπε η κατάσταση.
Τι θα έκανες αν ένα βράδυ έβρισκες πρώην σου έξω απ το σπίτι σου να ουρλιάζει, κλαίει και χτυπάει κουδούνια για σένα;
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Τι θα έκανες αν το έτερο ήμισυ έχανε "ξαφνικά" την όρεξή του για σεξ (και η κατάσταση συνεχιζόταν για πολύ καιρό);
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Τι θα έκανες αν ο κολλητός σου/η κολλητή σου σταματούσε ξαφνικά να απαντάει σε μηνύματα, τηλέφωνα, γενικώς να δίνει σημείο ζωής στον οποιονδήποτε;
Guest 209912
Επισκέπτης
Τι θα έκανες αν ο σύντροφός σου έχανε την δουλειά του και έπεφτε σε κατάθλιψη γιατι δεν μπορούσε να ξαναβρεί δουλειά.
Guest 875331
Επισκέπτης
Τι θα έκανες αν σου έδιναν 2000€ να τα ξοδέψεις σε αγορές; (για όνομα του θεού @hack3r μην απαντήσεις πάλι)
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Τώρα θα δεις λεπτομέρεια, για να μάθεις να με κολάζεις:- Versace Eros Pour Femme (parfum) 100 mL- 55€
- Burberry Body (parfum) 85 mL - 45€
- Kenzo Flower (parfum) 100 mL- 45€
- Kenzo Flower in the Air (parfum) - 45€
- Κάτι παλέτες σκιών που θέλω - Σύνολο 170€
- Μαύρες αρβύλες - μεχρι 120€ δίνω
- Ρούχα/φόρμες/εσώρουχα - Πες σύνολο 400€ βαριά βαριά
- 2 Ταξίδια στην Ευρώπη για να δω 2 αγαπημένα μου πρόσωπα - Τα υπόλοιπα 1120€ που μου απομένουν.
Τι θα έκανες αν άκουγες κλειδί στην πόρτα την ώρα που είσαι στο δωμάτιό σου με πρόσωπο;
Τι θα έκανες αν άκουγες κραυγές από το διπλανό διαμέρισμα
Guest 209912
Επισκέπτης
Τι θα έκανες αν χεζοσουν πάνω σου σε δημόσιο χώρο.
Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι ο σύντροφός σου είναι μπάι;
Guest 209912
Επισκέπτης
Τι θα έκανες αν ο σύντροφός σου, σου πρότεινε να κάνετε τρίο.
Τι θα έκανες αν ερχόταν ένας γνωστός/η σου και σου έλεγε θέλω μια νύχτα μαζί σου αλλιώς θα αυτοκτονήσω.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι θα έκανες αν είχες κοντινό φίλο / φίλη συνωμοσιολόγο;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Τι θα έκανες αν ένας χάκερ σου έστελνε ευαίσθητο υλικό που υπεκλεψε απ την κάμερά σου και σε εκβίαζε για λεφτά;
Guest 515609
Επισκέπτης
Θα τον άφηνα να κάνει ότι θέλει με το υλικό.
Τι θα έκανες αν μάθαινες ότι κυκλοφορεί ευαίσθητο υλικό και είσαι διάσημος;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool