Αρχική Δημοσίευση από Φεγγάρω:
(o avaptistos "κεντάει ως συνήθως!)
No, i am not kenting...
Υφαντογητέματα κάνω μόνο και σ'αυτά το βελονάκι δεν υπακούει τις ροπές των δαχτύλων και πάει ίσια...για αυτό το λένε και κοπανέλι επειδή κεντάει ο κόπανος ! (τότε τι να πούμε και για σας miss proud member forum και περιχώρων ?)
Επειδή είμαι οκνηρός από τη φύση μου και βαριέμαι να ψαχουλεύω, έχει υπάρξει θέμα που να'βγαλες στη φόρα και να μην υπερέβη τις 500-600 απαντήσεις?
Νομίζω, πως πρέπει κάποιοι να λάβουν σοβαρά υπόψη να σε χρίσουν super dooper adminomoderator...(ρίχνω αβλεπί τη ψήφο μου με τη δαγκωτή μέθοδο!)
Γιατί να μη με απαγάγει να με πάει στον πλανήτη του, να του κλέψω την τεχνολογία και να γίνω εκατομμυριούχος;
Γιατί θα πρέπει να τους κλέψεις κι ένα spacecraft για να γυρίσεις πίσω...they are not living next door Isilielomanaro...και δυστυχώς για σένα το cockpit είναι κλειδωμένο με 8 digit-code number και επιπλέον έχει και ανιχνευτή φωνής και δαχτυλικών αποτυπωμάτων για χέρια τύπου χταποδόμορφου κτήνους αλα Κθούλου ..
Πολύ Λαβκραφτικές καταστάσεις...
Νόμιζες ότι μπορείς να ξεφύγεις τόσο εύκολα?
Πόσο πιο όμορφα και εύκολα δείχνουν όλα υπό το φώς του φεγγαριού, ε ?
Άσε που οι μετωρίτες στιφάδο που τρώνε ελλείψη ατμοσφαιρούλας, ε δε τρώγονται φεγγάρω μου...!
Τι θα έκανες αν κέρδιζες 500 γιουροζ και ανακάλυπτες πως ήταν πλαστά;
Θα το'παιζα Σαολίν και θα τα'παιζα στο Καζίνο φρουτάκια

(μπανανούλες, ροδακινάκια, φραουλίτσες, μάγκο, απ'όλα τα καλά!)

ενύσταξον..πρέπει να πώ ερώτηση τώρα ε?
Τί θα έκανες αν σου γινόταν πρόταση γάμου σε φίνο εστιατόριο και όλα τα τραπέζια, οι καρέκλες, τα μαχαιροπήρουνα και τα ανοιγμένα κρασιά κρέμονταν από τα χείλη σου για την απάντηση ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.