Noisette
Περιβόητο μέλος
Μικρο....
Ξυλινα ολα μεσα με ασπρους ή μπεζ τοιχους....
Αντικες παντου διακοσμημενες....
Αντικειμενο πώλησης: Γλυκα, ζαχαρωτα σε μεγαααλα βαζα, μαρμελαδες σε ακομα πιο μεγαλα βαζα, σοκολατακια....(ολα χειροποιητα εννοειται)
Σιγα μην πετυχαινε...αλλα δεν με πειραζει...θα ηταν το καταφυγιο μου...το ονειρο μου....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
θα μουν η πιο μονιμη πελατισα σου!!!!Το μεγαλο μου όνειρο είναι καποια στιγμη να ανοιξω αυτο το μαγαζάκι....
Μικρο....
Ξυλινα ολα μεσα με ασπρους ή μπεζ τοιχους....
Αντικες παντου διακοσμημενες....
Αντικειμενο πώλησης: Γλυκα, ζαχαρωτα σε μεγαααλα βαζα, μαρμελαδες σε ακομα πιο μεγαλα βαζα, σοκολατακια....(ολα χειροποιητα εννοειται)
Σιγα μην πετυχαινε...αλλα δεν με πειραζει...θα ηταν το καταφυγιο μου...το ονειρο μου....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος
θα μουν η πιο μονιμη πελατισα σου!!!!
Μακάρι να το ανοίξω κάποτε...να σε έχω και μόνιμη πελάτισσα!!
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδιναν κάποια εθελουσία εκεί που δουλευα, παραιτήθηκα και το άνοιξα με τα χρήματα της αποζημίωσης και με αυτά που είχα στην άκρη.
Ήταν ένα βιβλιοπωλείο, και μάλιστα κοντά σε σχολές.
Γρήγορα όμως κατάλαβα, ότι δεν είναι τα πράγματα έτσι απλά όπως φαίνονταν, και σε 2-3 χρόνια βυθίστηκα στα χρέη, και ίσα-ίσα μπόρεσα να το πουλήσω και να βγάλω τα χρέη, αφού έχασα όλα τα χρήματα που επένδυσα.
Τώρα για μαγαζί ούτε κουβέντα να ακούω, μισθωτός και πάλι μισθωτός, με την ασφάλειά μου, με τα δώρα μου, με τα επιδόματα αδείας μου, την καλοκαιρινή μου άδεια, με όλα τα πλην που έχουν, αλλά τουλάχιστον χωρίς το άγχος της καθημερινής επιβίωσης που είχα τότε.
Είμαι παθών και ξέρω.
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε μισω D_G..
Neraida
Επιφανές μέλος
εχεις πάει ? ειναι καλό? το φαι τι λέει?
και ποσο πάει το μαλλί?
Τωρα το ειδα...
Περιεργες αλλα ωραιες γευσεις...Μικρες μεριδες βεβαια...δεν ειναι για χορταση τα πιατα τους!
Οι τιμες λιγο τσιμπημενες...2 κυριως πιατα, ενα ορεκτικο, ενα μπουκαλι κρασι --> 100 ευρω
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Είχα κάποτε όνειρο να ανοίξω ένα μαγαζί και να γίνω αφεντικό του εαυτού μου.
Εδιναν κάποια εθελουσία εκεί που δουλευα, παραιτήθηκα και το άνοιξα με τα χρήματα της αποζημίωσης και με αυτά που είχα στην άκρη.
Ήταν ένα βιβλιοπωλείο, και μάλιστα κοντά σε σχολές.
Γρήγορα όμως κατάλαβα, ότι δεν είναι τα πράγματα έτσι απλά όπως φαίνονταν, και σε 2-3 χρόνια βυθίστηκα στα χρέη, και ίσα-ίσα μπόρεσα να το πουλήσω και να βγάλω τα χρέη, αφού έχασα όλα τα χρήματα που επένδυσα.
Τώρα για μαγαζί ούτε κουβέντα να ακούω, μισθωτός και πάλι μισθωτός, με την ασφάλειά μου, με τα δώρα μου, με τα επιδόματα αδείας μου, την καλοκαιρινή μου άδεια, με όλα τα πλην που έχουν, αλλά τουλάχιστον χωρίς το άγχος της καθημερινής επιβίωσης που είχα τότε.
Είμαι παθών και ξέρω.
Και νόμιζα πως αυτα τα βιβλιοπωλεία βγάζουν αρκετά λεφτά! Ιδίως αν σκεφτεί κανείς πόσες φωτοτυπίες βγάζουν οι παρατάξεις της κάθε σχολής!
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα ημουν << σκυλα >> με τους υπαλληλους μου και ολα θα ηταν υπο την εποπτεια μου αλλα ολα θα ηταν πεντακαθαρα , η εξυπηρετηση θα ηταν αψογη , το φαγητο θα ηταν πεντανοστημο και ολοι οι πελατες θα εφευγαν ευχαριστημενοι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene
Δραστήριο μέλος
Ενα μπαρακι alternative σε νησι
Μ'αρέσειΣυμφωνώ!
Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαγαζι με αντρικα ρουχα..Θα τελειωνα το εμπορευμα...
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Μέσα μεγάλες ξύλινες βιβλιοθήκες (το ξύλο και τα βιβλία μυρίζουν υπέροχα!) που θα είναι έτσι τοποθετημένες στο χώρο ώστε να υπάρχουν διάσπαρτα σαλονάκια όπου θα μπορεί κανείς να απολαμβάνει σε αναπαυτικές πολυθρόνες και τον καφέ του.
Θα λειτουργεί επίσης και δανειστική βιβλιοθήκη
Ένας χώρος δηλαδή ζεστός και φιλόξενος, σαν μία μικρή απόδραση...
Το θέλω από πολύ μικρή και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα το κάνω κάποτε...
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
απλά ταιριάζει με τις ώρες που ξυπνάω και κοιμάμαι
θα μπορούσα βέβαια να ανοίξω διανυκτερεύον φαρμακείο
αλλά οι στολές του είναι ξενέρωτες
borat
Επιφανές μέλος
έχει τα απαραίτητα για να κρατιέμαι στη ζωή αλλά και οικονομικά.
Τσιγάρα και μπύρες.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_
Διάσημο μέλος
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.