lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Maggie:Ρεβύθια
Και χέρεσαι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος
σημερα εφαγα στο γραφειο γιατι μετα πρεπει να παω γυμναστηριο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie
Περιβόητο μέλος
Ναι,γιατί όχι?Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space:Και χέρεσαι;
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
(Μην με λυπάστε χθές τσάκισα 6 κομμάτια πίτσα 1 κόκα λαιτ και 1 παγωτό!)
erodia
Δραστήριο μέλος
Είπα να μου φτιάξουν στραπατσάδα.....σρλουπ...!!!
erodia
Δραστήριο μέλος
Γιαννούκο, να μην τρως ποτέ κάτι με 0% λιπαρά....απαγορευεται ακόμα και αν είσαι σε δίαιτα (που έισαι)!Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:1 γιαούρτι 0% με γευση φράουλα
(Μην με λυπάστε χθές τσάκισα 6 κομμάτια πίτσα 1 κόκα λαιτ και 1 παγωτό!)
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος
Όποιος χάνει το πρωϊνό , το τρώει για μεσημεριανό!
Ειδικά εγώ που λατρεύω τα δημητριακά!
ka-li
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάω να φάω τώρα κοτόπουλο με ρύζι.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
ψαρωτικό ακούγεται στα αγγλικά.
*κοτόπουλο με φασολάκια.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
αν πω οτι φυσικα αυτο ήταν για να μου ανοιξει η ορεξη κι οχι για να κλεισει θα ειμαι υπερβολικη ε?
evouli
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από erodia:Γιαννούκο, να μην τρως ποτέ κάτι με 0% λιπαρά....απαγορευεται ακόμα και αν είσαι σε δίαιτα (που έισαι)!
Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω κι εγώ..
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
erodia
Δραστήριο μέλος
Είχα διαβάσει ολόκληρο άρθρο για τα 0% και τελικά το μόνο που μου έμεινε ήταν αυτό....θα ψάξω να βρω το περιοδικό (forma) και θα σε ενημερώσω, αν εντω μεταξύ δεν σου έχει πει το evouli (ίσως να ξέρει να σου απαντήση άμεσα)...
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από erodia:Χμμμ...σωστή ερώτηση αλλά ..... δεν θυμάμαι τον λόγο!!!!!
Είχα διαβάσει ολόκληρο άρθρο για τα 0% και τελικά το μόνο που μου έμεινε ήταν αυτό....θα ψάξω να βρω το περιοδικό (forma) και θα σε ενημερώσω, αν εντω μεταξύ δεν σου έχει πει το evouli (ίσως να ξέρει να σου απαντήση άμεσα)...
Χαίρομαι που τουλάχιστον στηρίζεται ο λόγος σου σε επιστημονικά επιβαιβεωμένη πηγή!
Μόνο και μόνο που κάποιος έχει γράψει άρθρο για ποιόν λόγο δεν πρέπει να τρώμε 0% μου αρκεί, άλλωστε πιο πολλές φορές 2% τρώω απλά έτηχε να μην έχει. Θα κοιτάξω να μην ξαναπάρω πάντος σίγουρα κάτι θα παίζεται
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
ήτοι... μαμησε τα.. δεν τρως φαγητο αλλα χημεια!
Το δε γιαουρτι 0% δεν εχει καμια απολυτως θρεπτική ουσια όπως θα οφειλε ως γιαουρτι
Το τρως μονο και μονο για να πεις οτι κατι εβαλες στο στομαχι σου....
κοινως απλα κοροϊδευεις τον οργανισμό σου, πραγμα ιδιαιτερα ανθυγιεινό!
erodia
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Χαίρομαι που τουλάχιστον στηρίζεται ο λόγος σου σε επιστημονικά επιβαιβεωμένη πηγή!
Μόνο και μόνο που κάποιος έχει γράψει άρθρο για ποιόν λόγο δεν πρέπει να τρώμε 0% μου αρκεί, άλλωστε πιο πολλές φορές 2% τρώω απλά έτηχε να μην έχει. Θα κοιτάξω να μην ξαναπάρω πάντος σίγουρα κάτι θα παίζεται
Αυτό που μου έμεινε σίγουρα είναι πως δεν πρέπει να τρώμε οτιδήποτε που έχει κάτω από 1.5% λιπαρά....τώρα το γιατί....σπάω το κεφάλι μου , αλλά μάταια...δεν μπορώ να θυμηθώ....
Είμαι πάντως ειλικρινείς, δεν μπορείς να πεις....
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από katerina:Σαντουιτσακι με φετα και ντομααατα. Πρεπει επειγοντως να παω σουπερ μαρκετ :p
Στο σαντουιτσάκι σου δοκίμασε να βάλεις Ψωμί σικάλεως, γαλοπούλα, τυρί, μαρούλι και φυσικά... μουστάρδα! Χωρίς πλάκα είναι φοβερό, άσε που σου κόβει την πείνα!
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.