Στα πλαίσια ποια του αφού δεν χρειάζεται διαυγής νους στην δουλειά, σκασιλάρα μας ο ύπνος
Πήγα κατά τις 11 στο Παγοδρόμιο στο Village του ρέντη να το τσεκάρω καθώς παλιά ήμουν φαν στο πολύδροσο. Μου φάνηκε πολύ μικρό και πολύ νερό κάτω για καθημερινή. Βέβαια είχε και 12-13 βαθμούς την ώρα εκείνη. Πάντως δεν νομίζω το τιμήσω. Γιατί δεν έχω βατραχοπέδηλα μαζί μου.
Στην συνέχεια είπα να ακολουθήσω τα ίχνη της underwater και να τσεκάρω και το Κρύπτη. Αφού λοιπόν είχα μελετήσει με το μάτι την διαδρομή στην googleιάδα και έχοντας την πεποίθηση ότι έχω ξαναπάει για καφέ εκεί κάπου ξεκινάμε. Λόγω κολήματος στον εγκέφαλο αλλά και αλλαγής ονομάτων δρόμων για ένα στενό γυρίσαμε τα μισά μελλίσια και ρωτήσαμε δύο φορές. Τελικά μια χαρά το είχα βρει με την πρώτη μόνο που απλά δεν το είδαμε γιατί Δευτέρες είναι κλειστό.
Ταριφιά και σπίτι. Και ένα επεισοδιάκη Top Gear. Το αγγλικό χιούμορ του είναι κορυφή και σίγουρα είναι η καλύτερη εκμπομπή αυτοκινήτου που έχω δει μέχρι σήμερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.