Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολλά ταλέντα ανάμεσά μας και άλλοι τόσοι που νομίιιιιιζουν ότι έχουν ταλέντο. Καλά ήταν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Estartu
Εκκολαπτόμενο μέλος
ότι κάνω κάθε Δευτέρα βράδυ
7-8 : μυστικά της ΕΔΕΜ
8-9: κάτι ψήνεται
9-10: CSI Miami
10-11: CSI New York
και κάπου ανάμεσα στα διαλείματα, βρήκα χρόνο να μαγειρέψω , να συμμαζέψω τα ρούχα που άφησα
ακατάστατα φεύγοντας το πρωί, να ταϊσω το καναρίνι και τα ψαράκια, να ποτίσω ένα λιποθυμισμένο φυτό
(τα υπόλοιπα σήμερα) και να μαζέψω τα ξερά φύλα απο το μπαλκόνι ,να κάνω ένα τηλέφωνο στη μαμά μου και
να ολοκληρώσω το πρώτο φετινό μου καλοκαιρινό πλεκτό ζακετάκι
(η Δευτέρα είναι η χειρότερη μου ημέρα λέμε ...)
love_angel
Επιφανές μέλος
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
ότι κάνω κάθε Δευτέρα βράδυ
7-8 : μυστικά της ΕΔΕΜ
8-9: κάτι ψήνεται
9-10: CSI Miami
10-11: CSI New York
και κάπου ανάμεσα στα διαλείματα, βρήκα χρόνο να μαγειρέψω , να συμμαζέψω τα ρούχα που άφησα
ακατάστατα φεύγοντας το πρωί, να ταϊσω το καναρίνι και τα ψαράκια, να ποτίσω ένα λιποθυμισμένο φυτό
(τα υπόλοιπα σήμερα) και να μαζέψω τα ξερά φύλα απο το μπαλκόνι ,να κάνω ένα τηλέφωνο στη μαμά μου και
να ολοκληρώσω το πρώτο φετινό μου καλοκαιρινό πλεκτό ζακετάκι
(η Δευτέρα είναι η χειρότερη μου ημέρα λέμε ...)
για να είμαι ειλικρινής έχω πολύ καιρό να δω τηλεόραση , αλλά μάλλον το έχουνε παρακάνει με τις διαφημίσεις....................................
άσχετο : δεν το παίζω υπερασπιστής της Ηρούς αλλά πάνω πάνω στην σελίδα το μύνημα της που λέει κάτι πιο προφανές και από το ότι η γη είναι σφαιρική , γιατί έφαγε αρνητική ; Ειλικρινά μην το σβήσετε ρωτάω από καθαρή περιέργεια και μόνο
α! εχτές τσάταρα στα μυνήματα του προφίλ
guru
Νεοφερμένος
Καλά ήταν!!!
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
Πλήρωνα τον κώλο μου σε κάτι Τεριγιάκι και γλυκόξινα ασιατικά,
που ήταν και πολύ μιαμ, στο Golden Hall. (δεν είχε νυχτώσει ακόμα )
Wagamama και wok food (yeah). Πολύ ποιότητα αλλά αυτό το σχεδόν ωμό πράσο ρε παιδιά τι το βάζετε; Τρέλα το φιλέτο μοσχαριού με το σουσάμι.
Οι πανέ γαριδούλες και το ντιπ, όλα τα λεφτά. Και τα νουντλς καλή φάση.
Αν και προτιμώ λιγκουίνι μπαρίλα.
Αχ, και αυτό το κολασμένο γλυκό με σοκολάτα και μπισκότο (oreo) και σιρόπιον, με την ολόφρεσκη μπάλα παγωτού βανίλιας.
Προχθές: έκθεση βιβλίου, Ερμού. Πολύ βύζιτα σε κάτι οίκους. Πιάνεις βιβλίο και μετά ξεσκόνισμα με πανάκι λες και είσαι λεπρός. Κι αυτές οι new ντίβες, αναδύουν μια εσάνς "έβγαλα βιβλίο, δοξάστε με" αλλά είναι θωρηκτά ματαιοδοξίας.
Γιατί αν δεν σε νοιάζει το όνομα, τότε πως εξηγείται ότι ποτέ κανείς δεν παραλείπει το όνομα στο εξώφυλλο;
Αν αφιερώσεις χρόνο και φτάσεις μέχρι κάτω (Πειραιώς), θα βρείς σπάνιες ποιητικές συλλογές. Τιμές που τσιμπάνε μετα βδελυγμίας, όμως. Οπότε άστες να σκονίζονται...
Αγόρασα...κάτι καταλόγους Καστανιώτη, Ύψιλον, Κέδρος και ...Καλέντη νομίζω γιατί ήταν τσάμπα.
Να πάτε (και μετά από τόση περπατησιά, για εύκολη χώνεψη, όλοι στου Μπαϊρακτάρη στο Μοναστηράκι για κεμπάμπια).
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
pizza hut (η texas BBQ ειναι η καλυτερη πιτσα μακραν)
και υπνος...
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
με σάλτσα μπάρμπεκιου ε ; Στην μία πίτσα , άλλη μία δώρο
-και πόσο κάνει η μία?
-όσο 3 κανονικές
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
drosoulita
Νεοφερμένος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Το απόλαυσα!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
<<ΝΙΚΟΛ>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μετα.........................
σπιτι για νανι...αγκαλιτσα παντα
αααχχχχ....θ αργησει να ξαναγινει αυτο.....
borat
Επιφανές μέλος
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Υγ. Να 'ναι καλα και η Ολυμπιακαρα που μας διασκεδαζει τοσο, μετα απο ενα κουραστικο ευρωπαικο. Να 'ναι καλα τα παιδια...
mania
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.