Τα άστρα και τα ζώδια μας βάζουνε εμπόδια

Έχε χάρη που, από ευγένεια και μόνο, δε θέλω να πάρω πίσω το ευχαριστώ μου. Βλέπεις πρώτα το έβαλα και μετά διάβασα...:devil:

Βρε...συννεφούλα πού τα βρήκες αυτά ;;; Να μας συγχύσεις θες, βραδιάτικο ; :upside:

Άκου...ξύλο !!! Για τ΄ άλλα δε δεν έχω να πω κουβέντα...:hehe:

Έχε χάρη που, από ευγένεια και μόνο, δε θέλω να πάρω πίσω το ευχαριστώ μου. Βλέπεις πρώτα το έβαλα και μετά διάβασα...:devil:

Βρε...συννεφούλα πού τα βρήκες αυτά ;;; Να μας συγχύσεις θες, βραδιάτικο ; :upside:

Άκου...ξύλο !!! Για τ΄ άλλα δε δεν έχω να πω κουβέντα...:hehe:
Ειπα να ευθυμήσουμε λιγάκι!! 🤣🤣
Τοξότης ;

Μεταξύ των άλλων "ωραίων"...λέει και στους Υδροχόους για ξύλο...:devil:

Να ΄σαι καλά, βρε !!! Μας έφτιαξες τη διάθεση...:hehe:
Χαχαχα Για μας λέει είμαστε κορόιδα , άχρηστοι , κλαψο****ηδες και πάμε φυλακή αδίκως !
τελειο ;;

Κι όμως! Οι περισσότεριοι δολοφόνοι, λένε οι στατιστικές, ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου.
Εδώ λέει όμως τα αντίθετα.
Ούτε έναν φόνο της προκοπής δεν είμεθα άξιοι να κάνουμε!:rant:
Θα παίζει ρόλο και ο ωροσκόπος , δε γίνεται! Καρκίνος με Λέων εγώ!

Καρκίνος με Κριό και τη σελήνη στον Τοξότη. :playboy:

Τρεις καρκινους που ειχα γνωρίσει γυναίκες πάντως, η μια ήταν λογικότατη (ναι εσυ, ξερεις), η άλλη ήταν γλυκύτατη, και η άλλη ψυχοπαθής.

Είστε ενας μύλος.

Τρεις καρκινους που ειχα γνωρίσει γυναίκες πάντως, η μια ήταν λογικότατη (ναι εσυ, ξερεις), η άλλη ήταν γλυκύτατη, και η άλλη ψυχοπαθής.
Είστε ενας μύλος.
Ειμαστε, ναι! Αλλά μας αγαπούν! 😍

Τελευταία επεξεργασία:
Πάντως τείνω να μη πιστεύω τόσο αυτά που γράφουν για κάθε χαρακτήρα ανάλογα με το ζώδιο, αν κι έχουν μια βάση αλήθειας.
Περισσότερο εμπιστεύομαι τη δική μου εμπειρία.

Ναι, κ
Πάντως τείνω να μη πιστεύω τόσο αυτά που γράφουν για κάθε χαρακτήρα ανάλογα με το ζώδιο, αν κι έχουν μια βάση αλήθειας.
Περισσότερο εμπιστεύομαι τη δική μου εμπειρία.
ι εγώ βάσει εμπειρίας μου (για μένα δλδ χαχα) θεωρώ πως είμαστε όπως ειπα ! Χαχα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back