26-12-21
14:41
Να μας φέρει άμεσα παρακαλώ γιατί έχουμε κολλήσει στο Υδροχοακι με ωροσκόπο Ιχθύ παρακαλώ αμέ αμέ
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
26-12-21
14:50
Τσιμέντο από εστεμμένη...εγώ δεν παίρνω. Ας μείνουμε έτσι...Να μας φέρει άμεσα παρακαλώ γιατί έχουμε κολλήσει στο Υδροχοακι με ωροσκόπο Ιχθύ παρακαλώ αμέ αμέ
Άλλος, εκτός από λιοντάρι, δεν μπορεί να μας τσιμεντώσει ;
Είναι ψώνια, τα λιοντάρια. Και υπερήφανα και...το κεφάλι στον ουρανό...Δ ε ν θ έ λ ω...
26-12-21
14:51
Ε η @Pak δεν είναι έτσι. Την Πακ την αγαπάμε ρεεε συυυΤσιμέντο από εστεμμένη...εγώ δεν παίρνω. Ας μείνουμε έτσι...
Άλλος, εκτός από λιοντάρι, δεν μπορεί να μας τσιμεντώσει ;
Είναι ψώνια, τα λιοντάρια. Και υπερήφανα και...το κεφάλι στον ουρανό...Δ ε ν θ έ λ ω...
Guest 709611
Επισκέπτης
26-12-21
14:53
Σαφώς, και την αγαπάμε. Δεν το συζητώ...Ε η @Pak δεν είναι έτσι. Την Πακ την αγαπάμε ρεεε συυυ
Άντε, καλά...Κομμάτια να γίνει..
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
26-12-21
14:56
Αγάπες ηρθα!!!
@Υδροχόος Σε αυτό το θρεντ το παίζω λιγο ψώνιο, είναι ρόλος μιας και είμαι λιονταράκι.
Λοιπόν, το υλικό ετοιμάζεται
@Υδροχόος Σε αυτό το θρεντ το παίζω λιγο ψώνιο, είναι ρόλος μιας και είμαι λιονταράκι.
Λοιπόν, το υλικό ετοιμάζεται
26-12-21
14:59
ρίίίίχ τοοοοΛοιπόν, το υλικό ετοιμάζεται
Guest 709611
Επισκέπτης
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
26-12-21
15:01
Είσαι σίγουρη, γιατί έτσι θα περιορίσεις την ευαίσθητη φύση σου;ρίίίίχ τοοοο
Εγω δεν εχω θέμα, αν είναι ας τσιμεντοθουμε ολοιιιιι!
Πώς και ετσι;Καλή μου, @Pak, δεν στο 'χα για λιοντάρι...
Βασικα γιατί με είχες;
26-12-21
15:02
ρε περιόρισε τη σου λέω, αλλιώς μας βλέπω με νέο θρεντ "ερωτικά δράματα vol 3945"Είσαι σίγουρη, γιατί έτσι θα περιορίσεις την ευαίσθητη φύση σου;
Εγω δεν εχω θέμα, αν είναι ας τσιμεντοθουμε ολοιιιιι!
Pak
Επιφανές μέλος
26-12-21
15:04
Λοιπον, ολο δικό σου με αγάπη! Αχαχαρε περιόρισε τη σου λέω, αλλιώς μας βλέπω με νέο θρεντ "ερωτικά δράματα vol 3945"
Guest 709611
Επισκέπτης
26-12-21
15:08
Πώς και ετσι;
Βασικα γιατί με είχες;
Δεν γνωρίζω και πολλά...Κάποια χαρακτηριστικά μόνο...
Ψαράκι, θα σ' έλεγα...
Pak
Επιφανές μέλος
26-12-21
15:09
Ούτε γω ξερω πολλα, δυο τρια πράγματα μονο.Δεν γνωρίζω και πολλά...Κάποια χαρακτηριστικά μόνο...
Ψαράκι, θα σ' έλεγα...
@Isida μου για μιλα μου για τα ψαράκια
26-12-21
15:15
Ευαίσθητα πλάσματα τα ψάρια και ταυτόχρονα πολύ ισχυρογνώμονες. Νταξει, στα αρσενικά υπάρχει ερωτισμός. Στα θηλυκά ψαράκια εγώ προσωπικά βλέπω δυναμισμό.
Pak
Επιφανές μέλος
26-12-21
15:18
Μμ υπάρχει μια κάποια ταύτιση, αλλα οχι μεγάληΕυαίσθητα πλάσματα τα ψάρια και ταυτόχρονα πολύ ισχυρογνώμονες. Νταξει, στα αρσενικά υπάρχει ερωτισμός. Στα θηλυκά ψαράκια εγώ προσωπικά βλέπω δυναμισμό.
Ευχαριστώ πολύ
Θα βγω τωρα γιατι εχω δουλειες θα σας δω αργότερα αγάπες
Ξέρετε πως είναι να κυβερνάς ολόκληρο ζωικό βασίλειο, δουλειές και πάλι δουλειές.
Αα ξέχασα δε ξέρετε γιατί δεν είστε ΛεωνΑ, αχαχαχα
26-12-21
15:41
Καλέ, τους υπηρέτες σου τι τους έχεις; Μονάχα για να κάθονται και να τα «ξύνουν»; Για πάρτους στο κυνήγι, να μπουρλοτιάσει λίγο το κωλί τους μήπως και κλάσουν μέντες.Ξέρετε πως είναι να κυβερνάς ολόκληρο ζωικό βασίλειο, δουλειές και πάλι δουλειές.
Αα ξέχασα δε ξέρετε γιατί δεν είστε ΛεωνΑ, αχαχαχα
Guest 709611
Επισκέπτης
26-12-21
16:04
Καλέ, τους υπηρέτες σου τι τους έχεις; Μονάχα για να κάθονται και να τα «ξύνουν»; Για πάρτους στο κυνήγι, να μπουρλοτιάσει λίγο το κωλί τους και να κλάσουν μέντες.
Βρε καλώς το, το παιδί...
Τί ζώδιο είσαι ;
Μην μου πεις κι εσύ λιοντάρι...Θ' ανοίξω τις κάνουλες και δεν θα μείνει τίποτα όρθιο...
Pak
Επιφανές μέλος
26-12-21
16:05
Λεων Β είναιΒρε καλώς το, το παιδί...
Τί ζώδιο είσαι ;
Μην μου πεις κι εσύ λιοντάρι...Θ' ανοίξω τις κάνουλες και δεν θα μείνει τίποτα όρθιο...
26-12-21
16:05
Σβέλτη εσύ, μη χάσεις.Λεων Β είναι
Pak
Επιφανές μέλος
26-12-21
16:06
Καλό μου παιδί έχεις πολλα να μάθεις δίπλα στη μικρή, αλλά σοφή Βασίλισσα.Καλέ, τους υπηρέτες σου τι τους έχεις; Μονάχα για να κάθονται και να τα «ξύνουν»; Για πάρτους στο κυνήγι, να μπουρλοτιάσει λίγο το κωλί τους μήπως και κλάσουν μέντες.
Υπάρχουν δουλειές που μπορούν να γίνουν μόνο από τα χεράκια μου
Guest 709611
Επισκέπτης
26-12-21
16:15
Άμα έτσι θέλετε να πιστεύετε, οκ. Χριστούγεννα είναι. Μην σας χαλάσουμε και το χατήρι...Υπάρχουν δουλειές που μπορούν να γίνουν μόνο από τα χεράκια μου
Στα 'προσόντα' σας θα προσθέσω και τη μετριοφροσύνη...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.