Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Η συγκεκριμένη παράταξη όμως γέμιζε τον τόπο αφίσες για πάρτυ οι οποίες σκίζονταν και γέμιζαν τον τόπο σκουπίδια, έκαναν τη σχολή να μοιάζει με μια μεγάλη ανούσια διαφήμιση με μια γκόμενα βυζού στην αφίσα να χορεύει και φυσικά κι άλλες παρατάξεις ακολούθησαν με παρτο-αφίσες και άλλα γύφτικα.
Διακρίνω μια τάση ρατσισμού στο συγκεκριμένο σημείο;
Μου θύμισες το σύνθημα που είχα δει κάποτε: "Εμείς δεν είμαστε ρατσιστές, αυτοί είναι αραπάδες"!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Κάτι καλό είχα δει στην Λάρισα σε ένα στενό, παραλλαγή γνωστού άσματος : "Ήρεμα ήρεμα δεν είμαι τρομοκράτης, ήρεμα ήρεμα είμαι το θύμα μιας απάτης"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
"Δεν με νοιαζει τι τυρι, δεν με νοιαζει τι ψωμι, αρκει το παριζακι μου να ειναι ματατζης"
Ελεος..
Θεΐκό!!! Το έβαλα pm στο εμ ες εν
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Ωραία θα ήταν εάν ο καθένας από μας έγραφε έξω απ' το σπίτι του ένα σύνθημα, έξυπνο και με πολιτικό ή φιλοσοφικό σχόλιο, που να τον εκφράζει, έξω απ' το σπίτι του, ε; Τον φάκελο στην ασφάλεια πώς θα τον γλιτώναμε Βίκυ μου, μου λες;
θα το γράφαμε έξω από στην μάντρα του γείτονα που μας την σπάει περισσότερο
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος
Isiliel
Επιφανές μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
και τα πολύ παλιά αλλά πετυχημένα
«Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» (πλατεία Εξαρχείων)
«Φονιάδες των Ψαριών, Πελεκάνοι»(Αργυρούπολη)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό είναι το δικό μου σύνθημα (εκτός κι αν με προλάβαν ήδη εδώ και χρόνια!) και κλείνω έτσι οριστικά την συζήτηση περί αναμνήσεων!
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Κατά δεύτερον, ένα ακόμη σύνθημα που το έχω δει σε τοίχο της Σαλονίκης και το βρήκα και online:
Μελιώ
Δραστήριο μέλος
Ωραία θα ήταν εάν ο καθένας από μας έγραφε έξω απ' το σπίτι του ένα σύνθημα, έξυπνο και με πολιτικό ή φιλοσοφικό σχόλιο, που να τον εκφράζει, έξω απ' το σπίτι του
Χμμ , αυτό μου θύμισε έναν φίλο μου , που ενώ όλη η παρέα τα βράδυα στον Πόρο θέλαμε να γυρίζουμε το νησί , εκείνος προτιμούσε
να πηγαίνει στον Γαλατά ... λέγοντας : Μα ... από τον Πόρο δεν βλέπω τίποτα όμορφο απέναντι ... ενώ από το Γαλατά βλέπω
την νυχτερινή ομορφιά του Πόρου ...
Εν ολίγοις τι να το κάνω το ωραίο σύνθημα γραμμένο στον τοίχο μου , αφού θα το βλέπει ο γείτονας ?
Στο θέμα ....
Πριν μερικά βράδυα είδα το παρακάτω σε έναν τοίχο ... έμεινα για ώρα όχι μόνο χαζεύοντάς το αλλά και για να το αντιγράψω στο
κινητό μου
Δεν γνωρίζω να ανήκει σε κάποιον γνωστό δημιουργό ... αν ανήκει τότε συγχωράτε με για την άγνοια και σίγουρα
αξίζει να μεταφερθεί στο τόπικ με τα ποιήματα
Αν όχι τότε τιμή στον άγνωστο δημιουργό
Τo Θείο έδωκε ένα ψωμί σε κάθε πετούμενο και σε μένα μόλις ένα ψίχουλο.
Αν και λιμοκτονώ δεν τολμώ να τ' αγγίξω
είναι μια πολυτέλεια που με πονάει
να τό χω, να το κρατώ σαν επαλήθευση
στο γεγονός που τό κανε δικό μου.
Πολλή ευτυχής με την τύχη του σπουργιτιού
για νά χω επιθυμίες μεγαλύτερες.
Ακόμα κι αν βασίλευε ο λοιμός ούτε ένα στάχυ δε θα λαχταρούσα
Τέτοια αφθονία χαμογελάει στο κλαδί μου
που αναρωτιέμαι πως νιώθουν οι βαθύπλουτοι;
Ένας μαχαραγιάς ή ένας πρίγκιπας..
Με μόνο το ψίχουλό μου
λογαριάζω τον εαυτό μου
Άρχοντά τους!"
.seven.
Νεοφερμένος
borat
Επιφανές μέλος
"Α.Ε.Κ. ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΕΠΟΥΛΤΟΥΡΑ"
da capo
Νεοφερμένος
Το θυμήθηκα βλέποντας στην TV τον Ζάχο Χατζηφ----- να διηγείται πως αναγκάστηκε το 1941 να φύγει για την Αίγυπτο και να ενταχθεί στο ελληνικό εκστρατευτικό σώμα "...καθώς στην Αθήνα είχαν κλείσει όλα τα μαγαζιά, καφέ , καμπαρέ κλπ", οπότε αναγκάστηκε να πολεμήσει στη Μέση Ανατολή αφού είχε ατονήσει κάθε νυχτερινή δραστηριότητα στο Κολωνάκι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KATAFRAKTOS
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
suspiria
Διάσημο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
"Όταν ο κλόουν του τσίρκου αυτοκτόνησε στη σκηνή, νόμιζαν ότι ήταν μέρος του σόου και γέλασαν πιο πολύ..."
borat
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.