Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
και τα δικα μας ετσι ειναι!
τυχερη....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Μονολεκτικό σύνθημα: Πάνω σε κάδους σκουπιδιών, έγραψαν: "Κάλπη"
(έτσι ρε καθάρματα, για να μη λέτε ότι ο Χάουλας δεν είναι λακωνικός)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou
Διάσημο μέλος
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Join the Resistance
Fall in love
love_angel
Επιφανές μέλος
δε θα μαρεσε να το κανουν στο σπιτι μου.
ουτε στο χωρο που σπουδαζω μαρεσει να το βλεπω. ουτε τα συνθηματα ουτε τη βρωμα που υπαρχει εκει μεσα, ουτε τα πεταμενα αποτσιγαρα.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
.seven.
Νεοφερμένος
love_angel
Επιφανές μέλος
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
Ωραία θα ήταν εάν ο καθένας από μας έγραφε έξω απ' το σπίτι του ένα σύνθημα, έξυπνο και με πολιτικό ή φιλοσοφικό σχόλιο, που να τον εκφράζει, έξω απ' το σπίτι του, ε; Τον φάκελο στην ασφάλεια πώς θα τον γλιτώναμε Βίκυ μου, μου λες;
δεν εννοουσα ακριβως αυτο!
οσο παραλογο ειναι αυτο το παραδειγμα που αναφερεις τωρα, αλλο τοσο παραλογο θεωρω το να γραφεις και να χαλας ξενες περιουσιες.
θυμαμαι μια φορα, πρωτη γυμνασιου πρεπει να ημουν... γυρναγαμε απο το σχολειο...
και παιδακια τοτε εμεις, ειδαμε ενα τοιχο ενος σπιτιου, ειχαν γραψει και αλλοι διαφορα και αρχιζαμε να γραφαμε τα κουλα τα δικα μας με στιλο. και μας ειδε ο ιδιοκτητης.
μας μιλησε πολυ ηρεμα, δε μας προσβαλλε και μας εξηγησε ποσο ασχημο ειναι για τον καθε ιδιοκτητη και να πληρωνει για βαφες και να βλεπει διαφορα στο τοιχο του καθε φορα. ακομα θυμαμαι ποσο ντραπηκα.
δε ξερω, αλλα δε συμφωνω να γραφονται ουτε στις δημοσιες περιουσιες οπως τα Α.Ε.Ι. και στα Τ.Ε.Ι.
η σχολη μου ειναι ο χωρος που ζω πολλες ωρες τις ημερας μου και δε θελω να τη βλεπω αφημενη στο ελεος της.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
Άσχετο αλλά το θυμήθηκα. Στη σχολή μας μια συγκεκριμένη παράταξη παραπονιόταν για τα συνθήματα, ορισμένα από τα οποία ήταν τμήματα από ποιήματα, ωραία λογοπαίγνια αλλά εντάξει δεν έλειπαν και οι κοτσάνες. Η συγκεκριμένη παράταξη όμως γέμιζε τον τόπο αφίσες για πάρτυ οι οποίες σκίζονταν και γέμιζαν τον τόπο σκουπίδια, έκαναν τη σχολή να μοιάζει με μια μεγάλη ανούσια διαφήμιση με μια γκόμενα βυζού στην αφίσα να χορεύει και φυσικά κι άλλες παρατάξεις ακολούθησαν με παρτο-αφίσες και άλλα γύφτικα. Οπότε και κάλυπταν οποιοδήποτε σύνθημα που θα μπορούσε να είναι μια αντιπροσωπευτική εικόνα της κατάστασης των φοιτητών/παρατάξεων (καλώς ή κακώς υπάρχουν αυτό είναι άλλο θέμα) και γέμιζαν και τον τόπο σκουπίδι. Οπότε στις σχολές τα συνθήματα δεν είναι και τόσο ενοχλητικά αη γκες.
ουτε τα συνθηματα ουτε τη βρωμα που υπαρχει εκει μεσα, ουτε τα πεταμενα αποτσιγαρα.
...ουτε τις αφισες των ηλιθιων παραταξεων με τα παρτυ τους.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
προσωπικα δε μαρεσουν τα συνθηματα οταν πανε και γραφουν-βαφουν παω στις περιουσιες του κοσμου.
δε θα μαρεσε να το κανουν στο σπιτι μου.
ουτε στο χωρο που σπουδαζω μαρεσει να το βλεπω. ουτε τα συνθηματα ουτε τη βρωμα που υπαρχει εκει μεσα, ουτε τα πεταμενα αποτσιγαρα.
Αμφιβαλω αν θες να τα βλεπεις γενικως.. Θεωρεις οτι ολες οι δημοσιες περιουσιες σου ανηκουν. Αυτο πιστευουν κι αυτοι. Ετσι δεν ειναι; Και μαλλον αυτοι εχουν καποιο προβλημα με τους λευκους τοιχους. Γι'αυτο γραφουν οτι γραφουν. Δεν ειναι μονο δικοι σου οι τοιχοι, ανηκουν και σ'αυτους..
οσο παραλογο ειναι αυτο το παραδειγμα που αναφερεις τωρα, αλλο τοσο παραλογο θεωρω το να γραφεις και να χαλας ξενες περιουσιες.
δε ξερω, αλλα δε συμφωνω να γραφονται ουτε στις δημοσιες περιουσιες οπως τα Α.Ε.Ι. και στα Τ.Ε.Ι.
η σχολη μου ειναι ο χωρος που ζω πολλες ωρες τις ημερας μου και δε θελω να τη βλεπω αφημενη στο ελεος της.
love_angel
Επιφανές μέλος
Αμφιβαλω αν θες να τα βλεπεις γενικως.. Θεωρεις οτι ολες οι δημοσιες περιουσιες σου ανηκουν. Αυτο πιστευουν κι αυτοι. Ετσι δεν ειναι; Και μαλλον αυτοι εχουν καποιο προβλημα με τους λευκους τοιχους. Γι'αυτο γραφουν οτι γραφουν. Δεν ειναι μονο δικοι σου οι τοιχοι, ανηκουν και σ'αυτους..
κανεις επιθεση ενω εγω απλα εκφραζω την αποψη μου.
σεβασμος στη δημοσια περιουσια ρασκαλακι. οσο φορολογουμενοι πολιτες ειναι αυτοι, αλλο τοσο ειμαι και εγω.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Mιλας για επιθεση αλλα εχω κατεβει και με τους 11 πισω απ'την μπαλα..κανεις επιθεση ενω εγω απλα εκφραζω την αποψη μου.
σεβασμος στη δημοσια περιουσια ρασκαλακι. οσο φορολογουμενοι πολιτες ειναι αυτοι, αλλο τοσο ειμαι και εγω.
Οσο φορολογουμενοι πολιτες εισαι εσυ ειναι κι αυτοι. Αρα ο τοιχος ενος δημοσιου κτηριου ανηκει το ιδιο σε ολους..
love_angel
Επιφανές μέλος
οχι για να δειξει ο αλλος τα πιστευω του και για να γραφει οτι γουσταρει.
οσο τον σεβομαι εγω που δεν ακουμπαω το τοιχο, να τον σεβαστει και εκεινος.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
zanin
Διάσημο μέλος
κι όμως το μύνημα αυτό είναι τόσο γλυκό.... αγαπά ακόμα και τις ατέλειες, δηλαδή όχι για αυτό που φαίνεται αλλά για το είναι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.