rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Για Graffiti υπάρχει το θέμα αυτό
Σ'αυτο το θεμα ας καταχωρουμε οποιοδηποτε μυνημα ή συνθημα ειδαμε γραμμενο σε καποιο τοιχο και μας εκανε εντυπωση ή μας εκανε να προβληματιστουμε πανω σ'ενα θεμα και ισως μας εκανε να αναθεωρησουμε λιγακι τις μεχρι τοτε αποψεις μας. Καταχωρουμε διαφορες φρασεις που συναντησαμε στο δρομο οχι επειδη θελουμε να καταστρεψουμε το συστημα, επειδη αυτο για ολα φταιει, και ολα πρεπει να ξεκηνισουν απ'το μηδεν,κ.α. αλλα επειδη νοιωθουμε για εμας προτιστως την αναγκη για μια πιο σφαιρικη οπτικη των πραγματων. Αρχιζω μ'ενα επικαιρο μιας και αυριο εχουμε παρελασεις το οποιο βλεπω εδω και καιρο σ'ενα τοιχο στη Ναυπακτο και μ'αρεσει πολυ..
"Οχι στο πολεμο! Ναι στις παρελασεις;;"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Θεός πέθανε, Νίτσε"
και ακριβώς από κάτω με άλλο μαρκαδόρο "Ο Νίτσε πέθανε, Θεός"
"Σ' αγαπάω ρε Σούλα"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
''Τα σχολεία λάμπουν μόνο όταν καίγονται''
Nininaou
Διάσημο μέλος
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
"Εχε τα ματια σου,
τα αυτια σου
και τη καρδια σου ανοιχτα."
Isiliel
Επιφανές μέλος
..βασικά έχουμε τέτοιο θέμα: https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=3431Μπραβο νινιναου! Καταπληκτικο ποστ!! (σκεψη:μου φαινεται πρεπει να ανοιξουμε κι ενα θεμα με γκραφιτι και γενικως για οποια εικαστικη παρεμβαση, παρανομη ενοειται, βλεπουμε γυρω μας)
Έχω ένα-δυο κι εγώ στο κινητό μου, μετά θα βάλω το καλώδιο να τα μεταφέρω...
Στο μεταξύ ένα καλό που διάβασα:
"ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ"
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Μπάτσοι, γουρούνια ...αδέρφια μας!
Ένα άλλο που είχα δει σε μία τουαλέτα και μου είχε αρέσει πολύ, παρόμοιο μ' ένα από αυτά της Νινινάου παραπάνω, ήταν το:
Χέστε όσο είναι καιρός, γιατί όταν τα σκατά πάρουν αξία, οι καπιταλιστές θα κάνουν επιχειρήσεις τους κώλους σας!!
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγαπη Ρε!!!!
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος
Τότε που ελπίζαμε, οι κοινωνικές και πολιτικές διαφορές, να πάρουν τις "σωστές" διαστάσεις τους στη ζωή των κοινωνιών, και οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις, να μην εξυπηρετούν πια τα συμφέροντα των κυβερνώντων, αλλά των κυβερνωμένων!
Τελικά, μας έμεινε σαν μνήμη που....εντυπώνει οσμές!
pote ksana
Εκκολαπτόμενο μέλος
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
"Baby, nothing compares to you. Nostrum"
Και απο κατω με το ιδιο μεγεθος "8/10/90". 1990!!Ποιος θεουλης εγραψε αυτο το πραγμα εκει και εμεινε για 15 χρονια και, αβαφτο πανω στο τοιχο;
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
"Ο σουρεαλισμος ολους μας ενωνει, μπατσοι πιρουνια χωροχρονοι"
"Δεν με νοιαζει τι τυρι, δεν με νοιαζει τι ψωμι, αρκει το παριζακι μου να ειναι ματατζης"
Ελεος..
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Μου το χουν στειλει σε μειλ αλλα εχει πλακα- αν δεν ειναι αληθεια βεβαια!-
:''γυραδικο κλοιστον λογω πενθους. ο τειλιχτης μας μασ αφισε χρωνους''
και σε φορτηγακι πισω:
¨σουλα σαγαπω''
Μελιώ
Δραστήριο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
"' Πατρίδα μας είναι τα παιδικά μας χρόνια"
«Αφού δουλεύεις για να ζεις, γιατί “σκοτώνεσαι” στη δουλειά;»
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
To 3o Μελιώ είναι σε αίθουσα της ΑΣΟΕΕ.... Τι μου θύμισες!
σχολιο (θα σκασω αμα δε το πω)
εχει η ασοεε τοσο ωραια θρανια και καρεκλιτσες??
τυχεροι...
love_angel
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.