Συμμετοχές για το Palermo #48

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,171 μηνύματα.
Gen Z βερσιόν του παιγνιδιού λοιπόν.

ΣΕΝΤΟΝΙ (1/2) ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ας ξεκινήσουμε από τους ρόλους. Δύο ομάδες, δολοφόνοι και πολίτες. Θα τους λάβετε σε pm από την ΣΕ ξεχωριστά και απαγορεύεται να τους πείτε δημόσια ή ιδιωτικά. Οι ρόλοι είναι κρυφοί, θα δοθούν με κλήρωση για να μην υπάρχουν αδικίες. Οι μόνοι που θα γνωρίζονται μεταξύ τους είναι οι δολοφόνοι και ο διεφθαρμένος αστυνομικός. Οι δολοφόνοι είναι οι μόνοι που επιτρέπεται (και επιβάλλεται) να έχουν ιδιωτική συνομιλία εκτός παιγνιδιού για να κανονίζουν την στρατηγική τους και τις δολοφονίες τους.

Ρόλοι που ταυτίζονται με τους δολοφόνους:

3 Δολοφόνοι: Έχουν την υποχρέωση από την λήξη του δεύτερου γύρου και μετά να στέλνουν στην ΣΕ (ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ) από την ώρα που λήγει ο γύρος (8 το απόγευμα) ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ξεκινήσει ο επόμενος (1 το μεσημέρι) το άτομο που αποφάσισαν να δολοφονήσουν.

Διεφθαρμένος Αστυνομικός: δεν έχει επικοινωνία με τους δολοφόνους, παρά μόνο γνωρίζει ποιοι είναι. Σκοπός του στο παιγνίδι είναι να αποτρέπει με περίτεχνο τρόπο (μην είστε ούγκανα ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ :bleh: ) τις υποψίες από τους δολοφόνους. Οι παίκτες χρειάζονται μπλα μπλα και τρίχα τριχιά για να βρουν στοιχεία για τους δολοφόνους. Ο διεφθαρμένος αστυνομικός πρέπει να χρησιμοποιεί τα ίδια αυτά «εργαλεία» για τον αντίθετο σκοπό. Να ρίξει τις υποψίες αλλού.

Ρόλοι που ταυτίζονται με τους Πολίτες:

Γιατρός/Γιατρέσσα: Από το τέλος του δεύτερου γύρου και μετά ενεργοποιούνται οι δυνατότητές του. Αφού λήξει ο γύρος (8 το απόγευμα) μέχρι και ΠΡΙΝ αρχίσει ο επόμενος (1 το μεσημέρι) μπορεί να στείλει αυστηρά σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ στην ΣΕ το όνομα του παίκτη που θα προστατέψει για το βράδυ. Εάν αυτός ο παίκτης είναι ο ίδιος που οι δολοφόνοι αποφάσισαν να δολοφονήσουν ΔΕΝ ανακοινώνεται δολοφονία και συνεπώς είναι άκυρη. Δεν μπορεί όμως να σώσει τον ίδιο παίκτη δύο συνεχόμενες φορές.

Ρουφιάνος: Ο Ρουφιάνος έχει το δικαίωμα κάθε Τρίτη και Πέμπτη να στέλνει σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ στην ΣΕ για να μάθει τον ρόλο όποιου παίκτη θέλει. Σκοπός του είναι να προστατεύει τον αθώο και να προσπαθεί να ξεμπροστιάσει τους δολοφόνους. Πρέπει να το κάνει διακριτικά όμως γιατί αν προδοθεί οι δολοφόνοι μπορούν να ρωτήσουν -σε όλο το παιγνίδι ΔΥΟ φορές μπορούν να το κάνουν αυτό μόνο- την ΣΕ αν αυτός που σκότωσαν είναι ο ρουφιάνος (πρέπει αυτό να το ρωτήσουν ΠΡΙΝ ανακοινωθεί η δολοφονία της επόμενης ημέρας). Εάν το πετύχουν τότε έχουν δικαίωμα δύο δολοφονιών την επόμενη ημέρα. Με αποτέλεσμα οι παίκτες να μπορούν να βασιστούν μόνο στη τύχη για να κερδίσουν. Εάν αστοχήσουν τότε οι παίκτες θα λάβουν έναν χρησμό από την ΣΕ ο οποίος δεν θα είναι ξεκάθαρος αλλά θα αφήνει αιχμές για την ταυτότητα του ενός δολοφόνου.

Πόρνη: spam ρόλος απλά για να σας σπάει τα νεύρα. Όποιος/α τον έχει μπορεί να στείλει σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ στην ΣΕ μετά τη λήξη του γύρου (8 το απόγευμα) και πριν την έναρξη του επόμενου (1 το μεσημέρι) με ποιον/α θα κοιμηθεί με αποτέλεσμα αυτός ο παίκτης να ΜΗΝ έχει την δυνατότητα ούτε να συμμετάσχει στη συζήτηση ούτε στη ψηφοφορία. Δεν μπορεί να επιλέξει τον ίδιο παίκτη δύο συνεχόμενες φορές. Σκοπός είναι να εντοπίσει τον διεφθαρμένο αστυνομικό και να τον ακυρώσει για μία μέρα με αποτέλεσμα να δώσει ελευθερία στους παίκτες να σκεφτούν ελεύθερα. Εάν μείνει ένας δολοφόνος και κοιμηθεί μαζί του δεν θα γίνει δολοφονία γιατί το νινί σέρνει καράβι... Εάν όμως ο παίκτης που επέλεξε είναι αυτός που επέλεξαν οι δολοφόνοι ΔΕΝ σώζεται, δολοφονείται λίγα μέτρα πριν από τα σκαλοπάτια του έρωτος και της ένοχης ηδονής...

Bonus ρόλος

Δήμαρχος: Μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε και θα εκλεγεί από όλους τους παίκτες στο πρώτο γύρο. Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο με κάποιον άλλον ρόλο, συνεπώς ΟΛΟΙ μπορούν να εκλεγούν δήμαρχοι. Το μόνο bonus που δίνει αυτός ο ρόλος είναι πως σε περίπτωση ισοψηφίας στις ψηφοφορίες η ψήφος του υπερισχύει και μετράει για διπλή. Τον επινοήσαμε για να πάμε τον πρώτο γύρο χαλαρά. Οι παίκτες να εξοικειωθούν με την διαδικασία της συζήτησης-ψηφοφορίας και ίσως... να υπάρξουν οι πρώτες στρατηγικές που θα πυροδοτήσουν την συζήτηση του δεύτερου γύρου που θα είναι η πρώτη ψηφοφορία αποχώρησης... Μπορεί να ψηφιστεί για αποχώρηση, δεν φέρει καμμία ασυλία.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,280 μηνύματα.
ΣΕΝΤΟΝΙ (2/2) ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ

Το παιχνίδι διεξάγεται τις πέντε ημέρες της εβδομάδος (όχι τα ΣΚ). Κάθε γύρος είναι μία μέρα. Ο γύρος ξεκινάει στη 1 το μεσημέρι όταν η ΣΕ ανακοινώνει την δολοφονία που έγινε το βράδυ. Μόλις ανακοινωθεί ξεκλειδώνει το νήμα και οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν την συζήτηση και παράλληλα να καταθέτουν την ψήφο τους (την οποία ΜΠΟΡΟΥΝ να αλλάξουν όσες φορές θέλουν μέχρι να λήξει ο γύρος). Ανάλογα με τη ροή της συζήτησης αποφασίζουν. Ο γύρος λήγει στις 8 το απόγευμα, το θέμα κλειδώνει, ανακοινώνεται το όνομα του αποχωρήσαντα από τη ψηφοφορία και η ΣΕ λέει πως η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο... Μετά ανοίγει ξανά με νέα ανακοίνωση δολοφονίας στη 1 και ου τω καθεξής.

Στους πρώτους δύο γύρους δεν θα υπάρχουν δολοφονίες και οι ιδιότητες των ρόλων (Δολοφόνοι, γιατρός, πόρνη, ρουφιάνος) είναι ανενεργοί. Στο πρώτο γύρο γίνεται η ψηφοφορία των μελών για την ανάδειξη δημάρχου, στον δεύτερο γύρο γίνεται η πρώτη ψηφοφορία αποχώρησης και μόλις τελειώσει ενεργοποιούνται οι ιδιότητες των άνωθεν αναφερόμενων ρόλων. Η έναρξη του τρίτου γύρου θα είναι με ανακοίνωση δολοφονίας (εκτός αν αποτραπεί από γιατρέσσα). Και ου τω καθεξής...

Το παιγνίδι λήγει όταν και οι τρεις δολοφόνοι έχουν εξουδετερωθεί μέσω της ψηφοφορίας αποχώρησης υπέρ των πολιτών. Όταν οι δολοφόνοι και ο διεφθαρμένος αστυνομικός είναι ίσοι με τους πολίτες τότε λήγει υπέρ των δολοφόνων. Με τη πιθανότητα πάντα να σας αφήσει η ΣΕ να τρώγεστε και ας είναι χαμένο από χέρι για τους πολίτες :P.

ΚΑΡΤΕΣ

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη θα δίνονται με κλήρωση κάρτες στο προσωπικό των παικτών. ΟΛΟΙ μπορεί να κερδίσουν κάρτα ανεξαρτήτως ρόλου και για κάθε μία γίνεται ξανά κλήρωση όλων οπότε μπορεί το ίδιο άτομο να τις κερδίσει όλες αν ξεκωλωθεί.

Συγκεκριμένα θα δίνονται 3 κάρτες ακύρωσης ψήφου (ο παίκτης θα μπορεί να ακυρώσει τη ψήφο κάποιου άλλου παίκτη είτε προς τον ίδιο είτε προς κάποιον τρίτο ανάλογα τι έχει στο κεφάλι του). ΔΕΝ μπορεί να ακυρώσει τον ίδιο παίκτη δύο συνεχομένες φορές.

2 κάρτες διπλής ψήφου (ο παίκτης θα μπορεί να κάνει τη ψήφου του να μετράει για διπλή).

Με την εξέλιξη του χρόνου ο αριθμός και οι μέρες που δίνονται οι κάρτες θα μειώνονται ανάλογα με τις ανάγκες του παιγνιδιού και την κρίση της ΣΕ. Οι παίκτες μπορούν να αποθηκεύουν τις κάρτες τους για μελλοντική χρήση και μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσες/όποιες θέλουν χωρίς περιορισμούς. Κάντε το μαδομούνι. Για να την χρησιμοποιήσουν απλά το αναφέρουν στη συζήτηση.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,227 μηνύματα.
Θα είναι κλειδωμένο όλο το thread 20:00-13:00 ή έπιασα κάτι λάθος; :confused:
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,171 μηνύματα.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,506 μηνύματα.
Βασικά καλησπέρα σας! :redface:

Γεια σου, ultra! ~
Χαίρομαι πολύ που υπάρχει κόσμος που θέλει να καεί σε αυτό το όμορφο παιχνίδι, και σας εύχομαι πραγματικά να περάσετε τέλεια!
Φάνηκε εκ πρώτης όψεως αλλά δεν είναι τελικά. Μία συγκεκριμένη φιλοσοφία έχει, απλά αν είναι λίγα άτομα μειώνεται και το πεδίο δράσης μιας που οι περισσότεροι θα έχουν ρόλο και κάθε αποχώρηση θα επηρεάζει από νωρίς την εξέλιξη του παιγνιδιού.
Είναι πραγματικά αρκετά απλό.
:hehe: Είδα αυτό και θυμήθηκα μια χρονιά που σαν ΣΕ μας είχαν γλεντήσει με τις αλλαγές ψήου στο πεντάλεπτο 20:05-20:10...
Εν τω μεταξύ κάτι που θυμήθηκα, οι κανόνες λένε για το μοίρασμα των ρόλων με κάποιο πρόγραμμα (εγώ δεν έχω ιδέα από αυτά).
Έτσι θα το κάνουμε ή απλώς θα τους μοιράσουμε τυχαία εμείς;
Μπορείς με πρόγραμμα, μπορείτε να κάνετε και κλήρωση με χαρτάκια. Ο ένας έχει τους παίκτες, ο άλλος τους ρόλους και τραβάτε παράλληλα. Μετά φτιάχνετε και βίντεο με τις προβλέψεις σας για να δώσετε στο τέλος του παιχνιδιού στο κοινό και να γελάτε όλοι μαζί :P
Δύο πράγματα ακόμα
1) Αφού σάρωσα χθες τα παιχνίδια και τους κανόνες αποφασίσαμε με την Kate να κάνουμε μικρές προσθήκες για να διατηρηθεί το ενδιαφέρον και να δοθούν κίνητρα για στρατηγικές των παικτών. Μην αγχώνεται κανένας. Εάν διάβασε όπως είπαμε τους κανόνες της κλασικής έκδοσης ξέρει το 90% του παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα είναι απλά κάποια bonus από το extreme..θα κάνω αναλυτικό post το απόγευμα.
Αλλάξτε τα φώτα στους κανόνες, πειραματιστείτε, περάστε καλά!
Το βασικό όμως που πρέπει να έχετε στο νου είναι η ισορροπία του παιχνιδιού στην πληροφόρηση. Οι πολίτες έχουν το πλεονέκτημα των αριθμών, η μαφία έχει πλεονέκτημα της συνεννόησης. Οι ρόλοι που έχουν πληροφόρηση πρέπει να σχεδιαστούν με προσοχή, νομίζω.
τι εξτριμ και καψιμο λετε ρε παιδια , χαλαρα δεν ειπαμε θα το παμε ; :look:
Πάντα έτσι ξεκινούσε, σαν αυτές τις βραδιές για χαλαρό ποτάκι, που καταλήγεις να πίνεις το απόθεμα τεκίλας όλου του Μεξικό και να ξυπνάς με hangover μετά από 3 μέρες...
Τώρα για παιχνίδι, όσο κι αν ο ουλτρα μπορεί να θέλει να περάσουμε μαγικές βραδιές μαζί πάλι, δυστυχώς έχω αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Θα σας βλέπουμε να τρώγεστε και για βοήθεια κοπιάστε.
Ηλία, η γριά η κότα έχει το ζουμί, μπορείς να κάνεις come back, και οι Metallica ακόμη παίζουν :P
Gen Z βερσιόν του παιγνιδιού λοιπόν.
ΣΕΝΤΟΝΙ (1/2) ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Ας ξεκινήσουμε από τους ρόλους. Δύο ομάδες, δολοφόνοι και πολίτες. Θα τους λάβετε σε pm από την ΣΕ ξεχωριστά και απαγορεύεται να τους πείτε δημόσια ή ιδιωτικά. Οι ρόλοι είναι κρυφοί, θα δοθούν με κλήρωση για να μην υπάρχουν αδικίες. Οι μόνοι που θα γνωρίζονται μεταξύ τους είναι οι δολοφόνοι και ο διεφθαρμένος αστυνομικός. Οι δολοφόνοι είναι οι μόνοι που επιτρέπεται (και επιβάλλεται) να έχουν ιδιωτική συνομιλία εκτός παιγνιδιού για να κανονίζουν την στρατηγική τους και τις δολοφονίες τους.
Ρόλοι που ταυτίζονται με τους δολοφόνους:
3 Δολοφόνοι: Έχουν την υποχρέωση από την λήξη του δεύτερου γύρου και μετά να στέλνουν στην ΣΕ (ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ) από την ώρα που λήγει ο γύρος (8 το απόγευμα) ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ξεκινήσει ο επόμενος (1 το μεσημέρι) το άτομο που αποφάσισαν να δολοφονήσουν.
Διεφθαρμένος Αστυνομικός: δεν έχει επικοινωνία με τους δολοφόνους, παρά μόνο γνωρίζει ποιοι είναι. Σκοπός του στο παιγνίδι είναι να αποτρέπει με περίτεχνο τρόπο (μην είστε ούγκανα ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ :bleh: ) τις υποψίες από τους δολοφόνους. Οι παίκτες χρειάζονται μπλα μπλα και τρίχα τριχιά για να βρουν στοιχεία για τους δολοφόνους. Ο διεφθαρμένος αστυνομικός πρέπει να χρησιμοποιεί τα ίδια αυτά «εργαλεία» για τον αντίθετο σκοπό. Να ρίξει τις υποψίες αλλού.
Ρόλοι που ταυτίζονται με τους Πολίτες:
Γιατρός/Γιατρέσσα: Από το τέλος του δεύτερου γύρου και μετά ενεργοποιούνται οι δυνατότητές του. Αφού λήξει ο γύρος (8 το απόγευμα) μέχρι και ΠΡΙΝ αρχίσει ο επόμενος (1 το μεσημέρι) μπορεί να στείλει αυστηρά σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ στην ΣΕ το όνομα του παίκτη που θα προστατέψει για το βράδυ. Εάν αυτός ο παίκτης είναι ο ίδιος που οι δολοφόνοι αποφάσισαν να δολοφονήσουν ΔΕΝ ανακοινώνεται δολοφονία και συνεπώς είναι άκυρη. Δεν μπορεί όμως να σώσει τον ίδιο παίκτη δύο συνεχόμενες φορές.
Ρουφιάνος: Ο Ρουφιάνος έχει το δικαίωμα κάθε Τρίτη και Πέμπτη να στέλνει σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ στην ΣΕ για να μάθει τον ρόλο όποιου παίκτη θέλει. Σκοπός του είναι να προστατεύει τον αθώο και να προσπαθεί να ξεμπροστιάσει τους δολοφόνους. Πρέπει να το κάνει διακριτικά όμως γιατί αν προδοθεί οι δολοφόνοι μπορούν να ρωτήσουν -σε όλο το παιγνίδι ΔΥΟ φορές μπορούν να το κάνουν αυτό μόνο- την ΣΕ αν αυτός που σκότωσαν είναι ο ρουφιάνος (πρέπει αυτό να το ρωτήσουν ΠΡΙΝ ανακοινωθεί η δολοφονία της επόμενης ημέρας). Εάν το πετύχουν τότε έχουν δικαίωμα δύο δολοφονιών την επόμενη ημέρα. Με αποτέλεσμα οι παίκτες να μπορούν να βασιστούν μόνο στη τύχη για να κερδίσουν. Εάν αστοχήσουν τότε οι παίκτες θα λάβουν έναν χρησμό από την ΣΕ ο οποίος δεν θα είναι ξεκάθαρος αλλά θα αφήνει αιχμές για την ταυτότητα του ενός δολοφόνου.
Πόρνη: spam ρόλος απλά για να σας σπάει τα νεύρα. Όποιος/α τον έχει μπορεί να στείλει σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ στην ΣΕ μετά τη λήξη του γύρου (8 το απόγευμα) και πριν την έναρξη του επόμενου (1 το μεσημέρι) με ποιον/α θα κοιμηθεί με αποτέλεσμα αυτός ο παίκτης να ΜΗΝ έχει την δυνατότητα ούτε να συμμετάσχει στη συζήτηση ούτε στη ψηφοφορία. Δεν μπορεί να επιλέξει τον ίδιο παίκτη δύο συνεχόμενες φορές. Σκοπός είναι να εντοπίσει τον διεφθαρμένο αστυνομικό και να τον ακυρώσει για μία μέρα με αποτέλεσμα να δώσει ελευθερία στους παίκτες να σκεφτούν ελεύθερα. Εάν μείνει ένας δολοφόνος και κοιμηθεί μαζί του δεν θα γίνει δολοφονία γιατί το νινί σέρνει καράβι... Εάν όμως ο παίκτης που επέλεξε είναι αυτός που επέλεξαν οι δολοφόνοι ΔΕΝ σώζεται, δολοφονείται λίγα μέτρα πριν από τα σκαλοπάτια του έρωτος και της ένοχης ηδονής...
Bonus ρόλος
Δήμαρχος: Μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε και θα εκλεγεί από όλους τους παίκτες στο πρώτο γύρο. Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο με κάποιον άλλον ρόλο, συνεπώς ΟΛΟΙ μπορούν να εκλεγούν δήμαρχοι. Το μόνο bonus που δίνει αυτός ο ρόλος είναι πως σε περίπτωση ισοψηφίας στις ψηφοφορίες η ψήφος του υπερισχύει και μετράει για διπλή. Τον επινοήσαμε για να πάμε τον πρώτο γύρο χαλαρά. Οι παίκτες να εξοικειωθούν με την διαδικασία της συζήτησης-ψηφοφορίας και ίσως... να υπάρξουν οι πρώτες στρατηγικές που θα πυροδοτήσουν την συζήτηση του δεύτερου γύρου που θα είναι η πρώτη ψηφοφορία αποχώρησης... Μπορεί να ψηφιστεί για αποχώρηση, δεν φέρει καμμία ασυλία.
έχω πολλές απορίες...
ΣΕΝΤΟΝΙ (2/2) ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ
Το παιχνίδι διεξάγεται τις πέντε ημέρες της εβδομάδος (όχι τα ΣΚ). Κάθε γύρος είναι μία μέρα. Ο γύρος ξεκινάει στη 1 το μεσημέρι όταν η ΣΕ ανακοινώνει την δολοφονία που έγινε το βράδυ. Μόλις ανακοινωθεί ξεκλειδώνει το νήμα και οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν την συζήτηση και παράλληλα να καταθέτουν την ψήφο τους (την οποία ΜΠΟΡΟΥΝ να αλλάξουν όσες φορές θέλουν μέχρι να λήξει ο γύρος). Ανάλογα με τη ροή της συζήτησης αποφασίζουν. Ο γύρος λήγει στις 8 το απόγευμα, το θέμα κλειδώνει, ανακοινώνεται το όνομα του αποχωρήσαντα από τη ψηφοφορία και η ΣΕ λέει πως η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο... Μετά ανοίγει ξανά με νέα ανακοίνωση δολοφονίας στη 1 και ου τω καθεξής.
Στους πρώτους δύο γύρους δεν θα υπάρχουν δολοφονίες και οι ιδιότητες των ρόλων (Δολοφόνοι, γιατρός, πόρνη, ρουφιάνος) είναι ανενεργοί. Στο πρώτο γύρο γίνεται η ψηφοφορία των μελών για την ανάδειξη δημάρχου, στον δεύτερο γύρο γίνεται η πρώτη ψηφοφορία αποχώρησης και μόλις τελειώσει ενεργοποιούνται οι ιδιότητες των άνωθεν αναφερόμενων ρόλων. Η έναρξη του τρίτου γύρου θα είναι με ανακοίνωση δολοφονίας (εκτός αν αποτραπεί από γιατρέσσα). Και ου τω καθεξής...
Το παιγνίδι λήγει όταν και οι τρεις δολοφόνοι έχουν εξουδετερωθεί μέσω της ψηφοφορίας αποχώρησης υπέρ των πολιτών. Όταν οι δολοφόνοι και ο διεφθαρμένος αστυνομικός είναι ίσοι με τους πολίτες τότε λήγει υπέρ των δολοφόνων. Με τη πιθανότητα πάντα να σας αφήσει η ΣΕ να τρώγεστε και ας είναι χαμένο από χέρι για τους πολίτες :P.
ΚΑΡΤΕΣ
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη θα δίνονται με κλήρωση κάρτες στο προσωπικό των παικτών. ΟΛΟΙ μπορεί να κερδίσουν κάρτα ανεξαρτήτως ρόλου και για κάθε μία γίνεται ξανά κλήρωση όλων οπότε μπορεί το ίδιο άτομο να τις κερδίσει όλες αν ξεκωλωθεί.
Συγκεκριμένα θα δίνονται 3 κάρτες ακύρωσης ψήφου (ο παίκτης θα μπορεί να ακυρώσει τη ψήφο κάποιου άλλου παίκτη είτε προς τον ίδιο είτε προς κάποιον τρίτο ανάλογα τι έχει στο κεφάλι του). ΔΕΝ μπορεί να ακυρώσει τον ίδιο παίκτη δύο συνεχομένες φορές.
2 κάρτες διπλής ψήφου (ο παίκτης θα μπορεί να κάνει τη ψήφου του να μετράει για διπλή).
Με την εξέλιξη του χρόνου ο αριθμός και οι μέρες που δίνονται οι κάρτες θα μειώνονται ανάλογα με τις ανάγκες του παιγνιδιού και την κρίση της ΣΕ. Οι παίκτες μπορούν να αποθηκεύουν τις κάρτες τους για μελλοντική χρήση και μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσες/όποιες θέλουν χωρίς περιορισμούς. Κάντε το μαδομούνι. Για να την χρησιμοποιήσουν απλά το αναφέρουν στη συζήτηση.
και κάποιες ακόμη...
 

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,529 μηνύματα.
Κατ'εμε, οι αλλαγες που εγιναν στον ΔΑ και την πόρνη κάνουν το παιχνίδι πολύ unbalanced. Πρακτικά, για τον ΔΑ είναι σαν να μπαίνει ενας ακόμη μαφιόζος στο παιχνίδι αφού τον βάζετε να γνωρίζει την ταυτότητα των μαφιόζων. Δεν πρεπει να τους γνωρίζει, αλλά να τους αναζητά και να τους βοηθά υπόγεια.
Όσο για την πόρνη, δε βρίσκω σωστό το να αποτρεπει εναν παίκτη από το να παίζει για εναν ολόκληρο γύρο, να μην εχει δικαιωμα να μιλαει κτλ.

Τωρα οσον αφορα για το κλειδωμα από τις 20:00 εως τις 13:00, δεν το βρισκω σωστο. Μετα τις αποχωρησεις της ψηφοφοριας γινεται ο χαμουλης, σπασμωδικες κινησεις κτλ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

OMG SHE'S HERE, το ηξερα :redface:
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,171 μηνύματα.
Πρακτικά, για τον ΔΑ είναι σαν να μπαίνει ενας ακόμη μαφιόζος στο παιχνίδι αφού τον βάζετε να γνωρίζει την ταυτότητα των μαφιόζων. Δεν πρεπει να τους γνωρίζει, αλλά να τους αναζητά και να τους βοηθά υπόγεια.
Αλλά αν δεν τους βρίσκει με τίποτα και εν τέλει τους καίει ενώ νομίζει πως τους βοηθάει; :skull:

Οι δολοφονοι θα τον ξέρουν;


Όσο για την πόρνη, δε βρίσκω σωστό το να αποτρεπει εναν παίκτη από το να παίζει για εναν ολόκληρο γύρο, να μην εχει δικαιωμα να μιλαει κτλ.
Ε και τι να κάνει;


Τωρα οσον αφορα για το κλειδωμα από τις 20:00 εως τις 13:00, δεν το βρισκω σωστο. Μετα τις αποχωρησεις της ψηφοφοριας γινεται ο χαμουλης, σπασμωδικες κινησεις κτλ.
Το γνωρίζω αλλά χρειάζονται περισσότερα άτομα για ΣΕ. Εγώ δεν θα μπορώ εύκολα να είμαι κάθε μέρα τέτοιες ώρες μέσα. Δύσκολο.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,227 μηνύματα.
Κι εμείς τι θα διαβάζουμε ρε κεραταδες;

Οκ, η ερώτηση ήταν κυρίως γιατί έχετε δώσει ίδιο περιθώριο δράσης σε όλους τους ρόλους (με λήξη στις 13:00) και σε αυτά παίζουν διαφορές και στα nanosecond ξέρωγω.

Το να έχει η μαφία μέχρι τις 13:00 να αποφασίσει ποιονα θα φάει, πες οκ, δυσκολεύεται να συνεννοηθεί. Αλλά το να έχει γιατρός/πόρνη το ίδιο περιθώριο ενώ δεν θα υπάρχει συζήτηση μετά τις 20:00 δεν έχει τόσο νόημα.

Μπορείτε να βάλετε λήξη δράσης νυχτερινών ρόλων στις 00:00/02:00/whenever ξερωγω.
Και ενδεχομένως μετά να κλειδώνεται το θέμα/υπάρχει νεκρός χρόνος για οποιονδήποτε πέραν μαφίας.

Γενικά έχω κι εγώ τίγκα απορίες, κυρίως γιατί δεν έχω και γνώση κανόνων απλού αι γκες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ηλία, γριά κότα
Φέρτηνα στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου.


Καλώς ήρθες. :redface:
 

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,495 μηνύματα.
Άραγε, αν ξέρουν και οι παλιότεροι, πόσες μέρες κρατάει περίπου το παιχνίδι;
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,506 μηνύματα.
Gen Z βερσιόν του παιγνιδιού λοιπόν.

ΣΕΝΤΟΝΙ (1/2) ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ρόλοι που ταυτίζονται με τους δολοφόνους:

3 Δολοφόνοι: Έχουν την υποχρέωση από την λήξη του δεύτερου γύρου και μετά να στέλνουν στην ΣΕ (ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ) από την ώρα που λήγει ο γύρος (8 το απόγευμα) ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ξεκινήσει ο επόμενος (1 το μεσημέρι) το άτομο που αποφάσισαν να δολοφονήσουν.
Είναι υποχρεωμένοι να δολοφονήσουν δηλαδή;
Αν για λόγους στρατηγικής - τρολιάς μια μέρα δεν στείλουν θύμα;
Διεφθαρμένος Αστυνομικός: δεν έχει επικοινωνία με τους δολοφόνους, παρά μόνο γνωρίζει ποιοι είναι. Σκοπός του στο παιγνίδι είναι να αποτρέπει με περίτεχνο τρόπο (μην είστε ούγκανα ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ :bleh: ) τις υποψίες από τους δολοφόνους. Οι παίκτες χρειάζονται μπλα μπλα και τρίχα τριχιά για να βρουν στοιχεία για τους δολοφόνους. Ο διεφθαρμένος αστυνομικός πρέπει να χρησιμοποιεί τα ίδια αυτά «εργαλεία» για τον αντίθετο σκοπό. Να ρίξει τις υποψίες αλλού.
Δηλαδή ο ΔΑ ξέρει όλους τους δολοφόνους;
Ρόλοι που ταυτίζονται με τους Πολίτες:

Γιατρός/Γιατρέσσα: Από το τέλος του δεύτερου γύρου και μετά ενεργοποιούνται οι δυνατότητές του. Αφού λήξει ο γύρος (8 το απόγευμα) μέχρι και ΠΡΙΝ αρχίσει ο επόμενος (1 το μεσημέρι) μπορεί να στείλει αυστηρά σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ στην ΣΕ το όνομα του παίκτη που θα προστατέψει για το βράδυ. Εάν αυτός ο παίκτης είναι ο ίδιος που οι δολοφόνοι αποφάσισαν να δολοφονήσουν ΔΕΝ ανακοινώνεται δολοφονία και συνεπώς είναι άκυρη. Δεν μπορεί όμως να σώσει τον ίδιο παίκτη δύο συνεχόμενες φορές.
Τον εαυτό του/της μπορεί; Νομίζω είχες βάλει ότι δεν γίνεται αλλά άλλαξε σε επεξεργασία;
Ρουφιάνος: Ο Ρουφιάνος έχει το δικαίωμα κάθε Τρίτη και Πέμπτη να στέλνει σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ στην ΣΕ για να μάθει τον ρόλο όποιου παίκτη θέλει. Σκοπός του είναι να προστατεύει τον αθώο και να προσπαθεί να ξεμπροστιάσει τους δολοφόνους. Πρέπει να το κάνει διακριτικά όμως γιατί αν προδοθεί οι δολοφόνοι μπορούν να ρωτήσουν -σε όλο το παιγνίδι ΔΥΟ φορές μπορούν να το κάνουν αυτό μόνο- την ΣΕ αν αυτός που σκότωσαν είναι ο ρουφιάνος (πρέπει αυτό να το ρωτήσουν ΠΡΙΝ ανακοινωθεί η δολοφονία της επόμενης ημέρας). Εάν το πετύχουν τότε έχουν δικαίωμα δύο δολοφονιών την επόμενη ημέρα. Με αποτέλεσμα οι παίκτες να μπορούν να βασιστούν μόνο στη τύχη για να κερδίσουν. Εάν αστοχήσουν τότε οι παίκτες θα λάβουν έναν χρησμό από την ΣΕ ο οποίος δεν θα είναι ξεκάθαρος αλλά θα αφήνει αιχμές για την ταυτότητα του ενός δολοφόνου.
Το Τρίτη - Πέμπτη ίσχυε αν θυμάμαι καλά για παιχνίδια που ξεκινούσαν τη Δευτέρα. Αν ξεκινήσετε αύριο ισχύει το Τρίτη - Πέμπτη;
Πόρνη: spam ρόλος απλά για να σας σπάει τα νεύρα. Όποιος/α τον έχει μπορεί να στείλει σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ στην ΣΕ μετά τη λήξη του γύρου (8 το απόγευμα) και πριν την έναρξη του επόμενου (1 το μεσημέρι) με ποιον/α θα κοιμηθεί με αποτέλεσμα αυτός ο παίκτης να ΜΗΝ έχει την δυνατότητα ούτε να συμμετάσχει στη συζήτηση ούτε στη ψηφοφορία. Δεν μπορεί να επιλέξει τον ίδιο παίκτη δύο συνεχόμενες φορές. Σκοπός είναι να εντοπίσει τον διεφθαρμένο αστυνομικό και να τον ακυρώσει για μία μέρα με αποτέλεσμα να δώσει ελευθερία στους παίκτες να σκεφτούν ελεύθερα. Εάν μείνει ένας δολοφόνος και κοιμηθεί μαζί του δεν θα γίνει δολοφονία γιατί το νινί σέρνει καράβι... Εάν όμως ο παίκτης που επέλεξε είναι αυτός που επέλεξαν οι δολοφόνοι ΔΕΝ σώζεται, δολοφονείται λίγα μέτρα πριν από τα σκαλοπάτια του έρωτος και της ένοχης ηδονής...
Η πόρνη άρα είναι με τους πολίτες.
Το να ακυρώνεται η ιδιότητα του ρόλου οκ, αλλά το να μην συμμετέχει στη συζήτηση είναι κάπως. Αν δηλαδή, εκείνη την ημέρα ο παίκτης με τον οποίο έχει κοιμηθεί η πόρνη, θα μπορεί να φύγει στις 20:00 με αποχώρηση και τις περισσότερες ψήφους χωρίς να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του/της; :redface:
Bonus ρόλος

Δήμαρχος: Μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε και θα εκλεγεί από όλους τους παίκτες στο πρώτο γύρο. Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο με κάποιον άλλον ρόλο, συνεπώς ΟΛΟΙ μπορούν να εκλεγούν δήμαρχοι. Το μόνο bonus που δίνει αυτός ο ρόλος είναι πως σε περίπτωση ισοψηφίας στις ψηφοφορίες η ψήφος του υπερισχύει και μετράει για διπλή. Τον επινοήσαμε για να πάμε τον πρώτο γύρο χαλαρά. Οι παίκτες να εξοικειωθούν με την διαδικασία της συζήτησης-ψηφοφορίας και ίσως... να υπάρξουν οι πρώτες στρατηγικές που θα πυροδοτήσουν την συζήτηση του δεύτερου γύρου που θα είναι η πρώτη ψηφοφορία αποχώρησης... Μπορεί να ψηφιστεί για αποχώρηση, δεν φέρει καμμία ασυλία.
Αν εκλεγεί Δήμαρχος μαφιόζος δεν γέρνει κάπως την ισορροπία υπέρ τους;

Αυτά για αρχή! ^^
 

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,529 μηνύματα.
Αλλά αν δεν τους βρίσκει με τίποτα και εν τέλει τους καίει ενώ νομίζει πως τους βοηθάει; :skull:
εδώ είναι το ζουμί ;) Τον προσεγγίζουν εκείνοι, με τρόπο.
Οι δολοφονοι θα τον ξέρουν;
Ναι!
Ε και τι να κάνει;
Κοίτα, δεν σου λεω απαραίτητα να κάνει ό,τι ακριβώς στο εξτρίμ, αλλά αυτό είναι ΟΡ. Το να κοιμάται με εναν παίκτη και να ακυρωνει την ιδιότητα του για τον γύρο αυτό ( ο γιατρός εν τελει να μη μπορει να σώσει, ο ρουφιάνος να μη μπορεσει να μάθει, ο δολοφόνος να μη σκοτώσει κτλ). Γενικά είθιστε να είναι πολίτης, αλλά κερδίζει με τους μαφιόζους!
Το γνωρίζω αλλά χρειάζονται περισσότερα άτομα για ΣΕ. Εγώ δεν θα μπορώ εύκολα να είμαι κάθε μέρα τέτοιες ώρες μέσα. Δύσκολο.
Αχ, σε μενα το λες; Που καθόμουν όλη τη νύχτα; :hehe:
Άραγε, αν ξέρουν και οι παλιότεροι, πόσες μέρες κρατάει περίπου το παιχνίδι;
~ 2 βδομάδες
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

@Eileen Blessed to have you back. Missed you <3
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,171 μηνύματα.
εδώ είναι το ζουμί ;) Τον προσεγγίζουν εκείνοι, με τρόπο.
Αυτό ακούγεται ενδιαφέρον. Όντως ο ρόλος θα τροποποιηθεί.
Κοίτα, δεν σου λεω απαραίτητα να κάνει ό,τι ακριβώς στο εξτρίμ, αλλά αυτό είναι ΟΡ. Το να κοιμάται με εναν παίκτη και να ακυρωνει την ιδιότητα του για τον γύρο αυτό ( ο γιατρός εν τελει να μη μπορει να σώσει, ο ρουφιάνος να μη μπορεσει να μάθει, ο δολοφόνος να μη σκοτώσει κτλ). Γενικά είθιστε να είναι πολίτης, αλλά κερδίζει με τους μαφιόζους!
Ίσως να τον βγάλουμε τελείως τον ρόλο λες; Γιατί δεν ξέρω τι άλλη χρησιμότητα μπορεί να έχει.


Αχ, σε μενα το λες; Που καθόμουν όλη τη νύχτα; :hehe:
Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω εξασφαλισμένα για ΚΑΘΕ βράδυ αυτό. Μακάρι να μπορούσα. Είναι δυο ΣΕ και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Εδώ και τη μέρα φοβόμαστε μην παιχτεί μλκια μιας που όλα γίνονται όταν έχεις δύο μόνο ΣΕ. Παλιά με 4-5 ήταν καλά.

Με συνεννόηση γίνεται ίσως να το αφήσουμε και παραπάνω ορισμένες μέρες αλλά δεν θα παιχτεί μλκια αν κάποια μέρα δεν μπορεί κανένας από τους δύο και το κλείσουμε αγαρμπα;


Αν εκλεγεί Δήμαρχος μαφιόζος δεν γέρνει κάπως την ισορροπία υπέρ τους;
Την γέρνει η αλήθεια είναι. Αν και η ψήφος του δεν μετράει για διπλή. Απλά σε περίπτωση ισοψηφίας υπερισχύει η δική του. Είναι βέβαια ένα ισχυρό όπλο.

Το Τρίτη - Πέμπτη ίσχυε αν θυμάμαι καλά για παιχνίδια που ξεκινούσαν τη Δευτέρα. Αν ξεκινήσετε αύριο ισχύει το Τρίτη - Πέμπτη;
Ε ναι γιατί οι πρώτοι δύο γύροι είναι λίγο γύροι εξοικείωσης. Δεν έχουν δράση.

Η πόρνη άρα είναι με τους πολίτες.
Το να ακυρώνεται η ιδιότητα του ρόλου οκ, αλλά το να μην συμμετέχει στη συζήτηση είναι κάπως. Αν δηλαδή, εκείνη την ημέρα ο παίκτης με τον οποίο έχει κοιμηθεί η πόρνη, θα μπορεί να φύγει στις 20:00 με αποχώρηση και τις περισσότερες ψήφους χωρίς να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του/της; :redface:
Υπήρξαν και άλλες αντιρρήσεις για αυτόν τον ρόλο. Μάλλον θα αφαιρεθεί.
 

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,495 μηνύματα.
Ας αφαιρεθεί ο ρόλος της Πόρνης, δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι ουσιαστικό στο παιχνίδι. Βέβαια μιας και δεν έχουμε Δικηγόρο, θα μπορούσα να γίνω Πόρνη-Ζιγκολό για να βγαίνει το ψωμάκι, αλλά εντάξει δεν χρειάζεται. Θα βιοποριστώ αλλιώς.
 

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,529 μηνύματα.
Ίσως να τον βγάλουμε τελείως τον ρόλο λες; Γιατί δεν ξέρω τι άλλη χρησιμότητα μπορεί να έχει.
Τι προτείνω: Να μείνει η πόρνη αλλά να είναι συνασπισμενη με τους μαφιόζους. Να προσπαθεί να κοιμάται με αυτούς που θεωρεί πολίτες ώστε να τους ακυρώνει για μια νύχτα την ιδιότητα. Να μπει με τους πολίτες ενας ακόμη ρόλος, πχ η μάγισσα ή κάποιος από τους υπόλοιπους του εξτριμ ( μεντιουμ ξερωγω)
Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω εξασφαλισμένα για ΚΑΘΕ βράδυ αυτό. Μακάρι να μπορούσα. Είναι δυο ΣΕ και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Εδώ και τη μέρα φοβόμαστε μην παιχτεί μλκια μιας που όλα γίνονται όταν έχεις δύο μόνο ΣΕ. Παλιά με 4-5 ήταν καλά.
Δεν ξερω για ποσο παλια μιλας, παντως από το 2015-2019 ηταν παντα μονο δυο στην συντονιστική και μαλιστα με 20+ συμμετοχες. Ωστοσο ειναι λογικο να μη μπορεις να καθεσαι στον υπολογιστη με τις ωρες, ξερω πολύ καλά πώς είναι!
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,171 μηνύματα.
Καταρχάς πριν συνεχίσουμε. Με απόφαση της ΣΕ δίνεται παράταση της έναρξης του παιχνιδιού για την Παρασκευή. Δεν ξεκινάει αύριο. Παραμένει σε στάδιο συζητήσεων μέχρι τη τελική διαμόρφωση ρόλων/κανόνων.

Εύχομαι να μην γίνει Μετρό Θεσσαλονίκης μόνο :P
 

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,495 μηνύματα.
Εντάξει, ένα παιχνίδι είναι, χαλαρά να περάσουμε όλοι καλά. Μην πιεστούν και πολύ ο Γιάννης και η Κειτ, ήδη έχουν αναλάβει την όλη οργάνωση και τους ευχαριστούμε. Καλά είναι και 13:00-20:00. Άντε, αν μπορούν ξέρω 'γω να το ανοίγουν και 20:05-22:00; Για να σχολιάζουμε π.χ. τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Αλλά μόνο αν δεν τους επιβαρύνει πολύ.
 

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,280 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,171 μηνύματα.
Άντε, αν μπορούν ξέρω 'γω να το ανοίγουν και 20:05-22:00;
Κοίτα κάποιες μέρες σίγουρα θα μπορώ να το κρατάω και μέχρι 2 που είπε ο Ηλίας. Απλά αυτές δεν θα είναι κάθε μέρα και το φοβάμαι αυτό. Θα δημιουργήσει ίσως αστάθεια στη ροή του παιχνιδιού αν την μια μέρα κλείσει αγαρμπα ας πούμε στις 10 και την επόμενη στις 2.
 

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,495 μηνύματα.
Κοίτα κάποιες μέρες σίγουρα θα μπορώ να το κρατάω και μέχρι 2 που είπε ο Ηλίας. Απλά αυτές δεν θα είναι κάθε μέρα και το φοβάμαι αυτό. Θα δημιουργήσει ίσως αστάθεια στη ροή του παιχνιδιού αν την μια μέρα κλείσει αγαρμπα ας πούμε στις 10 και την επόμενη στις 2.
Ναι, κατανοητό είναι αυτό. Νομίζω και μέχρι 22:00 καλά είναι, απλά καλό θα ήταν να μην κλείνει κατευθείαν στις 20:00, να έχουμε λίγο χρόνο για "χώνεψη" μετά.

Μία άλλη ερώτηση. Όταν κάποιος αποχωρεί, θα έχει μία τελευταία κουβέντα; Είδα ότι υπήρχε σε παλαιότερες εκδόσεις.
 

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,185 μηνύματα.
Τεχνικά είμαστε έτοιμοι πάντως να δώσουμε δικαιώματα συντονιστή για το Παλέρμο thread, στη ΣΕ.

Οι @giannhs2001 και @Kate1914, θα μπορούν στο Παλέρμο thread:
  • Να κάνουν επεξεργασία/ διαγραφή post (δεν γίνονται hard delete, συνεπώς κάθε μήνυμα που γίνεται delete, μπορεί πάντα να επανέλθει! )
  • Να κάνουν approve / unapprove μηνυμάτων.
  • Να βλέπουν το ιστορικό επεξεργασιών (πχ αν κάποιος αλλάξει το post του, θα μπορούν να δουν τι αλλαγές έκανε)
  • Να κάνουν κλείδωμα/ ξεκλείδωμα του θέματος Παλέρμο
  • Να δημιουργούν και να επεξεργάζονται ή διαγράφουν τις δημοσκοπήσεις του θέματος Παλέρμο

Εφόσον το παιχνίδι πήρε παράταση, θα τους εκπαιδεύσω από αύριο σε ένα test thread. ;)
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top