Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.368 μηνύματα.

Χαχαχαχα αυτό σε λίγα χρόνια μπορεί να είναι και εφικτόΝα βάλουμε το ai να κάνει τη ΣΕ μήπως. Ένα μποτάκι να μοιράσει ρόλους και να γράφει αυτόματα τους ψήφους.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.636 μηνύματα.

Ενας απο εσας αν «θυσιαστει» μπαινω μαζι του ΣΕ. Αλλα οπως ειπα..τα πρωινα μεχρι και την ψηφοφορια θα ειναι μονος του. Μπορω να αναλαβω την νυχτα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.326 μηνύματα.

Χαχαχαχαχαααααααα...Πέθανα !!!Να βάλουμε το ai να κάνει τη ΣΕ μήπως. Ένα μποτάκι να μοιράσει ρόλους και να γράφει αυτόματα τους ψήφους.
Αν το κάνουμε, όμως, να το κάνουμε κατά πώς πρέπει...
Να μας απευθύνεται, ας πούμε...
- "Καλημέρα, ωραιοτάτη μου (σ΄ εμένα θα το λέει...), πώς είστε σήμερα ;"
- "@Memetchi, μήπως είναι ώρα να ξυπνήσεις, καλέ μου ; Σε ψάχνουν μέσα. Ειδικά μια υδροχόος, κάπως απεγνωσμένα..."...
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.402 μηνύματα.

Σας παρακαλώ, τόσους μήνες σηκωνόμουν από τις 6. Φέτος θα τα πάω καλύτερα με το πρόγραμμα- "@Memetchi, μήπως είναι ώρα να ξυπνήσεις, καλέ μου ; Σε ψάχνουν μέσα. Ειδικά μια υδροχόος, κάπως απεγνωσμένα..."...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.368 μηνύματα.

Όσο γλυκό και να είναι το ΑΙ πιο γλυκό από τη @Reader μας σε ρόλο ΣΕ δεν θα είναι!Χαχαχαχαχαααααααα...Πέθανα !!!
Αν το κάνουμε, όμως, να το κάνουμε κατά πώς πρέπει...
Να μας απευθύνεται, ας πούμε...
- "Καλημέρα, ωραιοτάτη μου (σ΄ εμένα θα το λέει...), πώς είστε σήμερα ;"
- "@Memetchi, μήπως είναι ώρα να ξυπνήσεις, καλέ μου ; Σε ψάχνουν μέσα. Ειδικά μια υδροχόος, κάπως απεγνωσμένα..."...

Μη ειρωνικά, αν δεν είχα υποχρεώσεις, μετά από αυτό το μήνυμα σίγουρα θα έκανα ΣΕΌσο γλυκό και να είναι το ΑΙ πιο γλυκό από τη @Reader μας σε ρόλο ΣΕ δεν θα είναι!

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.636 μηνύματα.

Όσο γλυκό και να είναι το ΑΙ πιο γλυκό από τη @Reader μας σε ρόλο ΣΕ δεν θα είναι!

Εγώ, μαζευοντας τα σιρόπια σας.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

Δε θέλω να γίνω μελό βραδιάτικο, αλλά δεν μπορώ ν΄ αντισταθώ στον πειρασμό...
Είναι κάτι σαν θεσμός το Παλέρμο, τώρα πια. Κάτι που μας ενώνει (και δε μας χωρίζει...). Πέρα απ΄ το παιχνίδι που ΄χει πολύ ενδιαφέρον είναι και η παρέα...Το "δέσιμο", η συνήθεια, το γνώριμο, το οικείο. Δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο...
Ανυπομονώ, κάθε φορά, να ξαναπαίξω. Δεν το κάνω με το ζόρι. Για ν΄ ανέβει ο πήχης...Το γουστάρω πολύ, να είμαι στην...παρέα τού Παλέρμο. Το χαίρομαι απίστευτα...
Είναι κάτι σαν θεσμός το Παλέρμο, τώρα πια. Κάτι που μας ενώνει (και δε μας χωρίζει...). Πέρα απ΄ το παιχνίδι που ΄χει πολύ ενδιαφέρον είναι και η παρέα...Το "δέσιμο", η συνήθεια, το γνώριμο, το οικείο. Δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο...
Ανυπομονώ, κάθε φορά, να ξαναπαίξω. Δεν το κάνω με το ζόρι. Για ν΄ ανέβει ο πήχης...Το γουστάρω πολύ, να είμαι στην...παρέα τού Παλέρμο. Το χαίρομαι απίστευτα...
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.997 μηνύματα.

Και εγώ χαίρομαι πολύ που το κρατάμε. Σίγουρα δεν είναι σαν τα πρώτα παλιότερα που είχε πολύ κόσμο, αλλά χαίρομαι πραγματικά που αναβιώνει. Έστω και με μικρή συμμετοχή.Δε θέλω να γίνω μελό βραδιάτικο, αλλά δεν μπορώ ν΄ αντισταθώ στον πειρασμό...
Poirot
Περιβόητο μέλος

Αλήθεια είναι αυτό, είναι ιδιαίτερος θεσμός. Αν δεν συμμετάσχεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Το ξαναλέω, είμαι πολύ πολύ ευγνώμων για τους ανθρώπους που γνώρισα καλύτερα μέσα από αυτό το παιχνίδι.Δε θέλω να γίνω μελό βραδιάτικο, αλλά δεν μπορώ ν΄ αντισταθώ στον πειρασμό...
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.812 μηνύματα.

Αν και ειμαι δυσκολα απο χρόνο , αν χρειάζεται θα συμμέτεχω για να συμπληρωθει ο απαραίτητος αριθμός@rafaela11 @Chem2000 @Micro @Pyotr_Krasnov
Εσείς είχατε ψηφίσει για άλλες ημερομηνίες, πως σας φαίνεται όμως η προοπτική για τις 18;
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.408 μηνύματα.

Μπα δύσκολα εγώ τελικά γενικά@rafaela11 @Chem2000 @Micro @Pyotr_Krasnov
Εσείς είχατε ψηφίσει για άλλες ημερομηνίες, πως σας φαίνεται όμως η προοπτική για τις 18;
Αν θέλετε να κάνουμε ένα φθινοπωρινό ή χειμερινό μέσα

Τώρα με τίποτα
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Όπως πολύ σωστά είπε7 σίγουροι, 2 προς το ναι και περιμένουμε απάντηση από άλλους 3 που τάγκαρα. Βέβαια χρειαζόμαστε και ΣΕ. Κάτι πάει να γίνει.

Ποιός θα κάνει την θυσία;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

Δεν έχεις άδικο. Έτσι είναι...Όπως πολύ σωστά είπεη Hu taoο Memetchi, χρειάζεται κάποιος από εσάς να μπει ΣΕ. Ειδάλλως είτε 7-10 μαζευτείτε είτε 20 δεν έχει σημασία.
Απ' την άλλη, πρέπει να μείνουν και κάποιοι "δυνατοί" παίχτες μέσα...Εσύ δε θα είσαι (που είσαι "μορφή"...). Αν αναλάβει ο @Memetchi, ας πούμε, ΣΕ (που τον θεωρώ πάρα πολύ καλό παίχτη, χωρίς καμία πρόθεση να μειώσω τα υπόλοιπα παιδιά, εννοείται ....), θεωρώ ότι το παιχνίδι θα λήξει πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο...
Πρέπει και εντός παιχνιδιού να υπάρχουν παίχτες "δυνατοί", με γνώση και εμπειρία...
Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, το ξέρω...
Απλά σκέφτομαι δυνατά...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Σίγουρα. Το ίδιο ισχύει και για την ΣΕ. Στην εμπειρία αναφέρομαι δηλαδή.Πρέπει και εντός παιχνιδιού να υπάρχουν παίχτες "δυνατοί", με γνώση και εμπειρία...
Δυστυχώς κάποιος θα πρέπει να κάνει "πίσω" για να παίξουν οι υπόλοιποι αφού δεν υπάρχει κάποιος άλλος από τους παλιούς εδώ. Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.188 μηνύματα.

Πιστεύω το έχω χαχαχα@rafaela11 @Chem2000 @Micro @Pyotr_Krasnov
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.402 μηνύματα.

Θυμάμαι ο Γιάννης είχε βάλει υποψηφιότητα πριν λίγο καιρό, δεν ξέρω αν ψήνεται ακόμη. Είχα ρωτήσει και ένα άλλο μέλος αλλά μάλλον δεν. Αν βλέπουμε ότι μας φτάνουν τα άτομα, δηλαδή αν βγάλουμε 1-2 άτομα για ΣΕ πάλι μας περισσεύουν αρκετοί, να βάλουμε ένα ανοιχτό κάλεσμα και να πέσουν υποψηφιότητες. Το ξέρω ότι χωρίς αυτό δεν γίνεται αλλά νομίζω πρώτα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε αρκετούς παίκτες έστω για τη μικρή βερσιονΌπως πολύ σωστά είπεη Hu taoο Memetchi, χρειάζεται κάποιος από εσάς να μπει ΣΕ. Ειδάλλως είτε 7-10 μαζευτείτε είτε 20 δεν έχει σημασία.![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
@giannhs2001 για πες τίποτα και εσύ
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.106 μηνύματα.

Αφού ακόμα άνεργος είμαι δεν έχω θέμα να κάνω ΣΕ μόνος. Το θέμα είναι πως και άλλα άτομα είπαν δεν θα παίξουν +η αμαρέλια έκλεισε το ακκ. Τρεις και ο κούκος έμειναν, πως θα ξεκινήσει παιχνίδι έτσι;Θυμάμαι ο Γιάννης είχε βάλει υποψηφιότητα πριν λίγο καιρό, δεν ξέρω αν ψήνεται ακόμη. Είχα ρωτήσει και ένα άλλο μέλος αλλά μάλλον δεν. Αν βλέπουμε ότι μας φτάνουν τα άτομα, δηλαδή αν βγάλουμε 1-2 άτομα για ΣΕ πάλι μας περισσεύουν αρκετοί, να βάλουμε ένα ανοιχτό κάλεσμα και να πέσουν υποψηφιότητες. Το ξέρω ότι χωρίς αυτό δεν γίνεται αλλά νομίζω πρώτα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε αρκετούς παίκτες έστω για τη μικρή βερσιον
@giannhs2001 για πες τίποτα και εσύ
Memetchi
Διάσημο μέλος

Πες μου ότι δεν διάβασες τις προηγούμενες σελίδες χωρίς να μου πεις ότι δεν διάβασες τις προηγούμενες σελίδες. Βρε γιατί έχω ταγκαρει τον κόσμο όλο από εχθές;Αφού ακόμα άνεργος είμαι δεν έχω θέμα να κάνω ΣΕ μόνος. Το θέμα είναι πως και άλλα άτομα είπαν δεν θα παίξουν +η αμαρέλια έκλεισε το ακκ. Τρεις και ο κούκος έμειναν, πως θα ξεκινήσει παιχνίδι έτσι;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.106 μηνύματα.

Συκοφαντίες, έδωσα ιδιαίτερη σημασία στις προηγούμενες σελίδες πριν γράψω το σχόλιο μου.Πες μου ότι δεν διάβασες τις προηγούμενες σελίδες χωρίς να μου πεις ότι δεν διάβασες τις προηγούμενες σελίδες. Βρε γιατί έχω ταγκαρει τον κόσμο όλο από εχθές;
Επειδή δε βλέπω προκοπή, να ενστερνιστούμε όλοι την αναρχία και να παίξουμε χωρίς ΣΕ;
1ο Αυτοοργανωμένο Παλέρμο esteki.
Θα στείλω μήνυμα στην κατάληψη Κ*ΒΟΞ του Ρουβίκωνα να μας στείλει Κουϊνάρες για ενίσχυση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.