Συμμετοχές για το palermo #51

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.368 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.636 μηνύματα.
Ενας απο εσας αν «θυσιαστει» μπαινω μαζι του ΣΕ. Αλλα οπως ειπα..τα πρωινα μεχρι και την ψηφοφορια θα ειναι μονος του. Μπορω να αναλαβω την νυχτα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.326 μηνύματα.
Να βάλουμε το ai να κάνει τη ΣΕ μήπως. Ένα μποτάκι να μοιράσει ρόλους και να γράφει αυτόματα τους ψήφους.
Χαχαχαχαχαααααααα...Πέθανα !!!

Αν το κάνουμε, όμως, να το κάνουμε κατά πώς πρέπει...

Να μας απευθύνεται, ας πούμε...

- "Καλημέρα, ωραιοτάτη μου (σ΄ εμένα θα το λέει...), πώς είστε σήμερα ;"
- "@Memetchi, μήπως είναι ώρα να ξυπνήσεις, καλέ μου ; Σε ψάχνουν μέσα. Ειδικά μια υδροχόος, κάπως απεγνωσμένα..."...

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.402 μηνύματα.
- "@Memetchi, μήπως είναι ώρα να ξυπνήσεις, καλέ μου ; Σε ψάχνουν μέσα. Ειδικά μια υδροχόος, κάπως απεγνωσμένα..."...
Σας παρακαλώ, τόσους μήνες σηκωνόμουν από τις 6. Φέτος θα τα πάω καλύτερα με το πρόγραμμα

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.368 μηνύματα.
Χαχαχαχαχαααααααα...Πέθανα !!!

Αν το κάνουμε, όμως, να το κάνουμε κατά πώς πρέπει...

Να μας απευθύνεται, ας πούμε...

- "Καλημέρα, ωραιοτάτη μου (σ΄ εμένα θα το λέει...), πώς είστε σήμερα ;"
Όσο γλυκό και να είναι το ΑΙ πιο γλυκό από τη @Reader μας σε ρόλο ΣΕ δεν θα είναι!

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.682 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.636 μηνύματα.
Όσο γλυκό και να είναι το ΑΙ πιο γλυκό από τη @Reader μας σε ρόλο ΣΕ δεν θα είναι!
Abby Elliott Cleaning GIF by Swiffer

Εγώ, μαζευοντας τα σιρόπια σας.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Δε θέλω να γίνω μελό βραδιάτικο, αλλά δεν μπορώ ν΄ αντισταθώ στον πειρασμό...

Είναι κάτι σαν θεσμός το Παλέρμο, τώρα πια. Κάτι που μας ενώνει (και δε μας χωρίζει...). Πέρα απ΄ το παιχνίδι που ΄χει πολύ ενδιαφέρον είναι και η παρέα...Το "δέσιμο", η συνήθεια, το γνώριμο, το οικείο. Δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο...

Ανυπομονώ, κάθε φορά, να ξαναπαίξω. Δεν το κάνω με το ζόρι. Για ν΄ ανέβει ο πήχης...Το γουστάρω πολύ, να είμαι στην...παρέα τού Παλέρμο. Το χαίρομαι απίστευτα...

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.997 μηνύματα.

Είναι κάτι σαν θεσμός το Παλέρμο, τώρα πια. Κάτι που μας ενώνει (και δε μας χωρίζει...). Πέρα απ΄ το παιχνίδι που ΄χει πολύ ενδιαφέρον είναι και η παρέα...Το "δέσιμο", η συνήθεια, το γνώριμο, το οικείο. Δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο...

Ανυπομονώ, κάθε φορά, να ξαναπαίξω. Δεν το κάνω με το ζόρι. Για ν΄ ανέβει ο πήχης...Το γουστάρω πολύ, να είμαι στην...παρέα τού Παλέρμο. Το χαίρομαι απίστευτα...

Και εγώ χαίρομαι πολύ που το κρατάμε. Σίγουρα δεν είναι σαν τα πρώτα παλιότερα που είχε πολύ κόσμο, αλλά χαίρομαι πραγματικά που αναβιώνει. Έστω και με μικρή συμμετοχή.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Αλήθεια είναι αυτό, είναι ιδιαίτερος θεσμός. Αν δεν συμμετάσχεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Το ξαναλέω, είμαι πολύ πολύ ευγνώμων για τους ανθρώπους που γνώρισα καλύτερα μέσα από αυτό το παιχνίδι.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.812 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.408 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

7 σίγουροι, 2 προς το ναι και περιμένουμε απάντηση από άλλους 3 που τάγκαρα. Βέβαια χρειαζόμαστε και ΣΕ. Κάτι πάει να γίνει.
Όπως πολύ σωστά είπε η Hu tao ο Memetchi, χρειάζεται κάποιος από εσάς να μπει ΣΕ. Ειδάλλως είτε 7-10 μαζευτείτε είτε 20 δεν έχει σημασία. :P
Ποιός θα κάνει την θυσία;

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Όπως πολύ σωστά είπε η Hu tao ο Memetchi, χρειάζεται κάποιος από εσάς να μπει ΣΕ. Ειδάλλως είτε 7-10 μαζευτείτε είτε 20 δεν έχει σημασία. :P
Δεν έχεις άδικο. Έτσι είναι...

Απ' την άλλη, πρέπει να μείνουν και κάποιοι "δυνατοί" παίχτες μέσα...Εσύ δε θα είσαι (που είσαι "μορφή"...). Αν αναλάβει ο @Memetchi, ας πούμε, ΣΕ (που τον θεωρώ πάρα πολύ καλό παίχτη, χωρίς καμία πρόθεση να μειώσω τα υπόλοιπα παιδιά, εννοείται ....), θεωρώ ότι το παιχνίδι θα λήξει πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο...

Πρέπει και εντός παιχνιδιού να υπάρχουν παίχτες "δυνατοί", με γνώση και εμπειρία...

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, το ξέρω...

Απλά σκέφτομαι δυνατά...

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Πρέπει και εντός παιχνιδιού να υπάρχουν παίχτες "δυνατοί", με γνώση και εμπειρία...
Σίγουρα. Το ίδιο ισχύει και για την ΣΕ. Στην εμπειρία αναφέρομαι δηλαδή.
Δυστυχώς κάποιος θα πρέπει να κάνει "πίσω" για να παίξουν οι υπόλοιποι αφού δεν υπάρχει κάποιος άλλος από τους παλιούς εδώ. Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε.

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.188 μηνύματα.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.402 μηνύματα.
Θυμάμαι ο Γιάννης είχε βάλει υποψηφιότητα πριν λίγο καιρό, δεν ξέρω αν ψήνεται ακόμη. Είχα ρωτήσει και ένα άλλο μέλος αλλά μάλλον δεν. Αν βλέπουμε ότι μας φτάνουν τα άτομα, δηλαδή αν βγάλουμε 1-2 άτομα για ΣΕ πάλι μας περισσεύουν αρκετοί, να βάλουμε ένα ανοιχτό κάλεσμα και να πέσουν υποψηφιότητες. Το ξέρω ότι χωρίς αυτό δεν γίνεται αλλά νομίζω πρώτα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε αρκετούς παίκτες έστω για τη μικρή βερσιον
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

@giannhs2001 για πες τίποτα και εσύ

Τελευταία επεξεργασία:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.106 μηνύματα.
Θυμάμαι ο Γιάννης είχε βάλει υποψηφιότητα πριν λίγο καιρό, δεν ξέρω αν ψήνεται ακόμη. Είχα ρωτήσει και ένα άλλο μέλος αλλά μάλλον δεν. Αν βλέπουμε ότι μας φτάνουν τα άτομα, δηλαδή αν βγάλουμε 1-2 άτομα για ΣΕ πάλι μας περισσεύουν αρκετοί, να βάλουμε ένα ανοιχτό κάλεσμα και να πέσουν υποψηφιότητες. Το ξέρω ότι χωρίς αυτό δεν γίνεται αλλά νομίζω πρώτα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε αρκετούς παίκτες έστω για τη μικρή βερσιον

@giannhs2001 για πες τίποτα και εσύ
Αφού ακόμα άνεργος είμαι δεν έχω θέμα να κάνω ΣΕ μόνος. Το θέμα είναι πως και άλλα άτομα είπαν δεν θα παίξουν +η αμαρέλια έκλεισε το ακκ. Τρεις και ο κούκος έμειναν, πως θα ξεκινήσει παιχνίδι έτσι;

Memetchi

Διάσημο μέλος

Αφού ακόμα άνεργος είμαι δεν έχω θέμα να κάνω ΣΕ μόνος. Το θέμα είναι πως και άλλα άτομα είπαν δεν θα παίξουν +η αμαρέλια έκλεισε το ακκ. Τρεις και ο κούκος έμειναν, πως θα ξεκινήσει παιχνίδι έτσι;
Πες μου ότι δεν διάβασες τις προηγούμενες σελίδες χωρίς να μου πεις ότι δεν διάβασες τις προηγούμενες σελίδες. Βρε γιατί έχω ταγκαρει τον κόσμο όλο από εχθές;

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.106 μηνύματα.
Πες μου ότι δεν διάβασες τις προηγούμενες σελίδες χωρίς να μου πεις ότι δεν διάβασες τις προηγούμενες σελίδες. Βρε γιατί έχω ταγκαρει τον κόσμο όλο από εχθές;
Συκοφαντίες, έδωσα ιδιαίτερη σημασία στις προηγούμενες σελίδες πριν γράψω το σχόλιο μου.

Επειδή δε βλέπω προκοπή, να ενστερνιστούμε όλοι την αναρχία και να παίξουμε χωρίς ΣΕ;

1ο Αυτοοργανωμένο Παλέρμο esteki.

Θα στείλω μήνυμα στην κατάληψη Κ*ΒΟΞ του Ρουβίκωνα να μας στείλει Κουϊνάρες για ενίσχυση.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια