Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.776 μηνύματα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.326 μηνύματα.

Θα είσαι τόσο...σκληρός όσο ήσουν και ως ΣΕ ;Καλά έτσι και παίξουμε ετοιμαστείτε, αυτή τη φορά δεν αστειεύομαι![]()
Για να καταλάβουμε καλύτερα...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.368 μηνύματα.

Και περισσότεροΘα είσαι τόσο...σκληρός όσο ήσουν και ως ΣΕ ;
Για να καταλάβουμε καλύτερα...

Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.402 μηνύματα.

@BaSO4 θα ήθελες να παίξεις και στο φετινό Παλέρμο από τις 18;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.368 μηνύματα.

Ναι ναι ναι πλιζ, ήταν φοβερή.@BaSO4 θα ήθελες να παίξεις και στο φετινό Παλέρμο από τις 18;
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.262 μηνύματα.

Naturlich!@Ουριήλ Θα έχουμε τα στατιστικά σου πάλι από τις 18;
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.402 μηνύματα.

Αν είμαι μαφία έχεις φύγει πρώτοςNaturlich!
Poirot
Περιβόητο μέλος

Αχ παιδιά το συζητάτε τώρα και ενθουσιάστηκα, θέλω να παίξω 🥹
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

Κατάλαβα...Και περισσότερο![]()
Μην το ζήσουμε αυτό...Αν είμαι μαφία έχεις φύγει πρώτος
Μη δώσει...
Memetchi
Διάσημο μέλος

@rafaela11 @Chem2000 @Micro @Pyotr_Krasnov
Εσείς είχατε ψηφίσει για άλλες ημερομηνίες, πως σας φαίνεται όμως η προοπτική για τις 18;
Εσείς είχατε ψηφίσει για άλλες ημερομηνίες, πως σας φαίνεται όμως η προοπτική για τις 18;
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 522 μηνύματα.

Πιστευω πως για 18 Αυγουστου μπορω, αλλα δεν ξερω αν ειναι 100%.@rafaela11 @Chem2000 @Micro @Pyotr_Krasnov
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.636 μηνύματα.

Aπ'οσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, η Βάσω είναι αρκετά busy δε νομίζω να μπορεί@BaSO4 θα ήθελες να παίξεις και στο φετινό Παλέρμο από τις 18;
Memetchi
Διάσημο μέλος

Α κρίμα, θα ήταν ωραία αυτή τη φορά να είχε την ευκαιρία να παίξει περισσότερο μιας που αν θυμάμαι καλά είχε φύγει πολύ νωρίςAπ'οσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, η Βάσω είναι αρκετά busy δε νομίζω να μπορεί
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.997 μηνύματα.

Πιθανότατα ναι, αν και το τονίζω από τώρα ότι απογεύματα θα είμαι λίγο δύσκολα, κυρίως για την ψηφοφορία των οχτώ μιλάω. Αλλά θα το προσπαθήσω να είμαι εκεί.Θα σας έχουμε;
Ε, μη λες μεγάλα λόγια...Καλά έτσι και παίξουμε ετοιμαστείτε, αυτή τη φορά δεν αστειεύομαι![]()
Poirot
Περιβόητο μέλος

Εντάξει ναι, με την επιφύλαξη ότι δεν θα έχω εσένα για συμπαίκτριαΕ, μη λες μεγάλα λόγια...

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

@Memetchi πόσοι έχουμε μαζευτεί μέχρι τώρα ; Υπολόγισες ;...Ανεβαίνουμε ;
Για πες...
Για εμάς τα γερόντια (δεν είμαστε και πολλά...η μόνη πρέπει να είμαι...), να μη μετράμε...
Για πες...
Για εμάς τα γερόντια (δεν είμαστε και πολλά...η μόνη πρέπει να είμαι...), να μη μετράμε...
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 750 μηνύματα.

Δύσκολα αυτή την περίοδο λόγω διαβάσματος και δουλειάς… Σίγουρα όμως θα παρακολουθήσω το παιχνίδι@BaSO4 θα ήθελες να παίξεις και στο φετινό Παλέρμο από τις 18;

Memetchi
Διάσημο μέλος

7 σίγουροι, 2 προς το ναι και περιμένουμε απάντηση από άλλους 3 που τάγκαρα. Βέβαια χρειαζόμαστε και ΣΕ. Κάτι πάει να γίνει.@Memetchi πόσοι έχουμε μαζευτεί μέχρι τώρα ; Υπολόγισες ;...Ανεβαίνουμε ;
Για πες...
Poirot
Περιβόητο μέλος

Επειδή δε βλέπω προκοπή, να ενστερνιστούμε όλοι την αναρχία και να παίξουμε χωρίς ΣΕ;Βέβαια χρειαζόμαστε και ΣΕ.
Memetchi
Διάσημο μέλος

Να βάλουμε το ai να κάνει τη ΣΕ μήπως. Ένα μποτάκι να μοιράσει ρόλους και να γράφει αυτόματα τις ψήφους.Επειδή δε βλέπω προκοπή, να ενστερνιστούμε όλοι την αναρχία και να παίξουμε χωρίς ΣΕ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.