Συμμετοχές για το palermo #51

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.776 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.326 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.368 μηνύματα.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.402 μηνύματα.
@BaSO4 θα ήθελες να παίξεις και στο φετινό Παλέρμο από τις 18;

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.368 μηνύματα.

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.262 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Αχ παιδιά το συζητάτε τώρα και ενθουσιάστηκα, θέλω να παίξω 🥹

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Και περισσότερο :pfff:
Κατάλαβα...

15-00-09.jpg
Αν είμαι μαφία έχεις φύγει πρώτος
Μην το ζήσουμε αυτό...

Μη δώσει...

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 522 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.636 μηνύματα.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.402 μηνύματα.
Aπ'οσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, η Βάσω είναι αρκετά busy δε νομίζω να μπορεί
Α κρίμα, θα ήταν ωραία αυτή τη φορά να είχε την ευκαιρία να παίξει περισσότερο μιας που αν θυμάμαι καλά είχε φύγει πολύ νωρίς

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.997 μηνύματα.
Θα σας έχουμε;
Πιθανότατα ναι, αν και το τονίζω από τώρα ότι απογεύματα θα είμαι λίγο δύσκολα, κυρίως για την ψηφοφορία των οχτώ μιλάω. Αλλά θα το προσπαθήσω να είμαι εκεί.
Καλά έτσι και παίξουμε ετοιμαστείτε, αυτή τη φορά δεν αστειεύομαι :pfff:
Ε, μη λες μεγάλα λόγια...

Poirot

Περιβόητο μέλος

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

@Memetchi πόσοι έχουμε μαζευτεί μέχρι τώρα ; Υπολόγισες ;...Ανεβαίνουμε ;

Για πες...

Για εμάς τα γερόντια (δεν είμαστε και πολλά...η μόνη πρέπει να είμαι...), να μη μετράμε...

BaSO4

Δραστήριο μέλος

Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 750 μηνύματα.

Memetchi

Διάσημο μέλος

@Memetchi πόσοι έχουμε μαζευτεί μέχρι τώρα ; Υπολόγισες ;...Ανεβαίνουμε ;

Για πες...

Για εμάς τα γερόντια (δεν είμαστε και πολλά...η μόνη πρέπει να είμαι...), να μη μετράμε...
7 σίγουροι, 2 προς το ναι και περιμένουμε απάντηση από άλλους 3 που τάγκαρα. Βέβαια χρειαζόμαστε και ΣΕ. Κάτι πάει να γίνει.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Memetchi

Διάσημο μέλος

Επειδή δε βλέπω προκοπή, να ενστερνιστούμε όλοι την αναρχία και να παίξουμε χωρίς ΣΕ;
Να βάλουμε το ai να κάνει τη ΣΕ μήπως. Ένα μποτάκι να μοιράσει ρόλους και να γράφει αυτόματα τις ψήφους.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια