21-08-24

16:25
Παρακαλώ, 80€Να ένα γαμάτο σενάριο για background story Γιάννη!
Πουαρό, η ΣΕ σε ευχαριστεί θερμά για την έμπνευση που αποτέλεσαν αυτά σου τα λόγια. Σε επόμενη διοργάνωση θα το εξετάσουμε πολύ σοβαρά.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,360 εγγεγραμμένα μέλη και 3,553,741 μηνύματα σε 105,647 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 344 άτομα.
Παρακαλώ, 80€Να ένα γαμάτο σενάριο για background story Γιάννη!
Πουαρό, η ΣΕ σε ευχαριστεί θερμά για την έμπνευση που αποτέλεσαν αυτά σου τα λόγια. Σε επόμενη διοργάνωση θα το εξετάσουμε πολύ σοβαρά.
ΤΙ;;;;;;Παρακαλώ, 80€
Είναι η ελάχιστη αμοιβή που ορίζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, θα ήταν αντιδεοντολογικό να σε χρεώσω λιγότερο παρότι πραγματικά θα το ήθελα...ΤΙ;;;;;;
Ξέρεις κάτι, εύχομαι να βγεις από τους πρώτους, άκου 80€
Α, αν είναι έτσι τότε το καταλαβαίνω και εκτιμώ πραγματικά την σκέψη σου.Είναι η ελάχιστη αμοιβή που ορίζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, θα ήταν αντιδεοντολογικό να σε χρεώσω λιγότερο παρότι πραγματικά θα το ήθελα...
Θα έχουμε και μαφιόζους;Επικοινωνία έχουν μόνο οι μαφιόζοι μεταξύ τους στη γιαφκα/discord/Skype ή οποίο μέσο αποφασίσουν τέλος πάντων.
Μάλλον στην κλασική βερσιον τους λένε δολοφόνους. Το ίδιο πράγμα είναι πάντως.Θα έχουμε και μαφιόζους;
Μόλις διάβασα τους κανόνες του extreme και τα 'χω παίξει.
Παίχτηκε ποτέ extreme εδώ μέσα;
Οι μαφιόζοι είναι οι δολοφόνοι στην ουσία, μην αγχώνεσαι.Θα έχουμε και μαφιόζους;
Μόλις διάβασα τους κανόνες του extreme και τα 'χω παίξει.
Παίχτηκε ποτέ extreme εδώ μέσα;
Στο extreme δεν ήταν έτσι. Ο δολοφονημένος/αυτός που έβγαινε από ψηφοφορία πήγαινε απλά στην χώρα των φαντασμάτων χωρίς να αποκαλύπτεται ο ρόλος του. Και είναι καλύτερα έτσι, για να είσαι λίγο στα τυφλά.@ultraviolence , @i_lie_us, μιας και είστε οι πιο παλιοί μπορείτε να μου εξηγήσετε αυτό;
Με μπερδεύουν λίγο, γιατί είναι σαν να φάσκουν και να αντιφάσκουν. Άρα σε περίπτωση δολοφονίας ή αποχώρησης λόγω ψήφου ενός παίκτη, τελικά τον ρόλο και την ιδιότητα θα τα λέμε ή όχι; Θα λέμε μόνο την ομάδα ή και αυτά μαζί;
- Σε κάθε γύρο ξεκινώντας από τον δεύτερο αποκαλύπτεται εναλλάξ η ιδιότητα είτε του δολοφονημένου είτε του αποχωρούντα από την ψηφοφορία. Η πρώτη αποκάλυψη ιδιότητας γίνεται στην ψηφοφορία των 20:00 του 2ου γύρου.
- Για κάθε άτομο αποκαλύπτεται η ομάδα στην οποία ανήκει (πολίτης-δολοφόνος). Δεν αποκαλύπτεται ο ρόλος ή η ιδιότητα.
Επομένως απλώς θα βγαίνει χωρίς να ξέρουν οι υπόλοιποι κάτι. Καλύτερο μου ακούγεται και εμένα, γιατί αν υπάρξουν και κάρτες που επιτρέπουν να επιστρέψει κάποιος, πώς θα γίνεται αυτό ενώ γνωρίζουν όλοι τον ρόλο αυτουνού που έχει βγει;Στο extreme δεν ήταν έτσι. Ο δολοφονημένος/αυτός που έβγαινε από ψηφοφορία πήγαινε απλά στην χώρα των φαντασμάτων χωρίς να αποκαλύπτεται ο ρόλος του. Και είναι καλύτερα έτσι, για να είσαι λίγο στα τυφλά.
Για extreme, είμαι μέσα. Διαφορετικά, περιμένω να δω την βερσιον που θα παρουσιάσετε για να αποφασίσω.Εν τω μεταξύ μήπως οι παλιοί να μας ξανάρθετε τελικά; 3 άτομα ως τώρα μίλησαν για το θέμα. Φτάνουμε τους 15, θα σύρω και τον καημένο τον μεμετσάκο και μπουμ 16. Πάμε για extreme![]()
Έτσι ακριβώς!Επομένως απλώς θα βγαίνει χωρίς να ξέρουν οι υπόλοιποι κάτι. Καλύτερο μου ακούγεται και εμένα, γιατί αν υπάρξουν και κάρτες που επιτρέπουν να επιστρέψει κάποιος, πώς θα γίνεται αυτό ενώ γνωρίζουν όλοι τον ρόλο αυτουνού που έχει βγει;
Καλύτερα έτσι να το κάνουμε, μου φαίνεται πιο ξεκάθαρο.
Και ας μην ξεχνάμε πως έως το βράδυ είναι η προθεσμία να δηλώσει κανείς συμμετοχή, οπότε μπορεί να το δει και κάποιος ακόμη.Εν τω μεταξύ μήπως οι παλιοί να μας ξανάρθετε τελικά; 3 άτομα ως τώρα μίλησαν για το θέμα. Φτάνουμε τους 15, θα σύρω και τον καημένο τον μεμετσάκο και μπουμ 16. Πάμε για extreme![]()
Ε κοίτα είμαστε 12. Θέλουμε 4 για extreme. 2 εσύ και ο Ηλίας αν και εκείνος ψήνεται, ο μεμέτσι θα μπορούσε αν τον έπρηζα λίγο (ειδικότης μου) και είναι και ένα άλλο παλιό μέλος ανενεργό που παραδόξως επικοινώνησε μαζί μου για το παιγνίδι αλλά δεν ξέρω αν θέλει να αποκαλυφθεί χδ. Ας έρθει το ίδιο μέλος να πει αν θέλει. Αν όλοι πείτε το ναι πάμε για extreme απλά θα πρέπει να δοθεί νέα παράταση χρόνου για να αναλάβετε οι παλιοί την εκπαίδευση της ΣΕ για αρχήΓια extreme, είμαι μέσα. Διαφορετικά, περιμένω να δω την βερσιον που θα παρουσιάσετε για να αποφασίσω.
Έχω ένα feeling ότι πρόκειται για γυναίκα. Να παίξει, θα συνοδεύσω εγώκαι είναι και ένα άλλο παλιό μέλος ανενεργό που παραδόξως επικοινώνησε μαζί μου για το παιγνίδι αλλά δεν ξέρω αν θέλει να αποκαλυφθεί χδ. Ας έρθει το ίδιο μέλος να πει αν θέλει.
εμεις δεν σου κανουμε ?Έχω ένα feeling ότι πρόκειται για γυναίκα. Να παίξει, θα συνοδεύσω εγώ![]()
Μου κάνετε μωρέεμεις δεν σου κανουμε ?![]()