Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 17:18 Ο Johnny15 έγραψε: #61 17-07-17 17:18 Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 17:20 Ο tsarachaf: #62 17-07-17 17:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μα πόσο τζέντλεμαν... Αλλά ξουτ απ εδώ, η κοπέλα έχει ήδη Μαφία από πέρσι να την προστατεύει, δε χρειάζεται εσένα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Click για ανάπτυξη... Αν νομίζετε ότι θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα κύριοι είστε γελασμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Saltimpagkos Νεοφερμένο μέλος Ο Saltimpagkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Ιουλίου 2017 στις 17:47 Ο Saltimpagkos: #63 17-07-17 17:47 Καλησπερα σας. Ειμαι καινουριο μελος και θα ηθελα να συμμετασχω και γω στο παλερμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:41 Η ~Melania~: #64 17-07-17 20:41 Αγαπημένοι μου Νομίζατε πώς θα γλιτώνατε απο εμένα? μετα από πολλη ενθάρρυνση και παρακάλια -ναι παρακάλια - από τον Δημήτρη μας, αποφάσισα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή. Ως τώρα με εμπόδιζαν υποχρεώσεις από τον στρατό και εξακολουθούν να με εμποδίζουν απιστευτα τον συγκεκριμένο μηνα αλλά θα προσπαθήσω με ολη μου την καρδια να παίξω αυτό το παιχνίδι που υπεραγαπω! Ενημερώνω λοιπόν από εδω ότι διαβιωνω στο ποσειδι για στρατιωτική εκπαίδευση η οποία και θα διαρκέσει μέχρι και 29 Ιουλίου . Ειδικά την πρώτη Δευτέρα και Τρίτη πιθανότατα δεν θα μπορέσω να μπω καθόλου. Η πρώτη μου ψήφος θα πεταχτει στην αρχή του παιχνιδιού την Κυριακή και λογικά Τρίτη θα κάνω απουσία. Οπως καταλαβαίνετε την πρώτη εβδομάδα δεν θα εχω χρόνο για τα περιβόητα σεντόνια μου τον λεπτομερή σχολιασμό μου κλπ και παρακαλώ για κατανόηση σας, μην με πετάξετε έξω χωρίς να έχω παίξει καθόλου Ξερω πώς λειτουργεί το παιχνιδι ως παλιά παίκτρια και οτι όλο αυτό θα είναι εναντίον μου παρόλο που σας το λεω από τώρα αλλα πραγματικά θελω να παίξω και πραγματικά δεν εχω χρόνο Ούτε καλα Καλά να πάω τουαλέτα εδω μακάρι να έχουμε ενα όμορφο παιχνίδι και επιτέλους να μπω με την μαφια για αλλαγή Φιλιά πολλά σε όλους, ελπίζω να σας δω στο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:45 Ο tsarachaf: #65 17-07-17 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αγαπημένοι μου Νομίζατε πώς θα γλιτώνατε απο εμένα? μετα από πολλη ενθάρρυνση και παρακάλια -ναι παρακάλια - από τον Δημήτρη μας, αποφάσισα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή. Ως τώρα με εμπόδιζαν υποχρεώσεις από τον στρατό και εξακολουθούν να με εμποδίζουν απιστευτα τον συγκεκριμένο μηνα αλλά θα προσπαθήσω με ολη μου την καρδια να παίξω αυτό το παιχνίδι που υπεραγαπω! Ενημερώνω λοιπόν από εδω ότι διαβιωνω στο ποσειδι για στρατιωτική εκπαίδευση η οποία και θα διαρκέσει μέχρι και 29 Ιουλίου . Ειδικά την πρώτη Δευτέρα και Τρίτη πιθανότατα δεν θα μπορέσω να μπω καθόλου. Η πρώτη μου ψήφος θα πεταχτει στην αρχή του παιχνιδιού την Κυριακή και λογικά Τρίτη θα κάνω απουσία. Οπως καταλαβαίνετε την πρώτη εβδομάδα δεν θα εχω χρόνο για τα περιβόητα σεντόνια μου τον λεπτομερή σχολιασμό μου κλπ και παρακαλώ για κατανόηση σας, μην με πετάξετε έξω χωρίς να έχω παίξει καθόλου Ξερω πώς λειτουργεί το παιχνιδι ως παλιά παίκτρια και οτι όλο αυτό θα είναι εναντίον μου παρόλο που σας το λεω από τώρα αλλα πραγματικά θελω να παίξω και πραγματικά δεν εχω χρόνο Ούτε καλα Καλά να πάω τουαλέτα εδω μακάρι να έχουμε ενα όμορφο παιχνίδι και επιτέλους να μπω με την μαφια για αλλαγή Φιλιά πολλά σε όλους, ελπίζω να σας δω στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Άντε ρε Μελανία!! Μαφία ε; Welcome to the dark side. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:54 Η ~Melania~: #66 17-07-17 20:54 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Άντε ρε Μελανία!! Μαφία ε; Welcome to the dark side. Click για ανάπτυξη... Ακριβέ μου τα χρόνια πέρασαν η μικρή Μελανία μεγάλωσε, το αιωνια γλυκό και καλό κοριτσάκι του Παλέρμο ηρθε η ωρα να αλλάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:58 Ο tsarachaf: #67 17-07-17 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ακριβέ μου τα χρόνια πέρασαν η μικρή Μελανία μεγάλωσε, το αιωνια γλυκό και καλό κοριτσάκι του Παλέρμο ηρθε η ωρα να αλλάξει Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Και πάλι μπράβο, γιατί εδώ πέρα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ανάποδα τα πράγματα. Να λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να μπει μαφία!! Άντε να σε δούμε κι απ' αυτή την πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:08 Ο Ikarionas: #68 17-07-17 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μπράβο. Και πάλι μπράβο, γιατί εδώ πέρα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ανάποδα τα πράγματα. Να λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να μπει μαφία!! Άντε να σε δούμε κι απ' αυτή την πλευρά... Click για ανάπτυξη... Αν κληρωθώ για μαφία πάντως, προτίθεμαι να ανταλλάξω τον ρόλο μου με της Μελανίας. Εγώ υπηρετώ τις δυνάμεις του καλού πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:44 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 17-07-17 21:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:46 Ο tsarachaf: #70 17-07-17 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Click για ανάπτυξη... Όλα μαζί ρε, μην πληρωνεις δυο φορές τα παράβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Η Himela έγραψε: #71 18-07-17 11:28 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:09 Ο tsarachaf: #72 18-07-17 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά τον Τάσο πείραζα που τα είχε παίξει πέρσι, αλλά σε πήρε κι εσένα ξώφαλτσα . Με αγάπη πάντα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:12 Ο dimijim έγραψε: #73 18-07-17 12:12 Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:18 Ο tsarachaf: #74 18-07-17 12:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Εγώ σας αγαπάω όλους, Δημήτρη μου, δεν κάνω διακρίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #75 18-07-17 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Click για ανάπτυξη... Θα σου πρότεινα, πέραν των κανόνων να ρίξεις και μια ματιά στο Παλέρμο #42 Έχουν μείνει λίγες θέσεις, βλέπω. Δε ξέρω τι θα κάνετε και πως θα το καταφέρετε αλλα η μία γράφει το όνομα του Libertus πάνω. Σήμερα φεύγω, οποτε ειναι στο χέρι σας να τον πείσετε, εγώ απέτυχα παταγωδώς Αν γυρίσω και δεν είναι μέσα θα σας θεωρησω υπεύθυνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:29 Ο Guest 875331: #76 18-07-17 13:29 Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:38 Η Himela έγραψε: #77 18-07-17 13:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 17:20 Ο tsarachaf: #62 17-07-17 17:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μα πόσο τζέντλεμαν... Αλλά ξουτ απ εδώ, η κοπέλα έχει ήδη Μαφία από πέρσι να την προστατεύει, δε χρειάζεται εσένα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Click για ανάπτυξη... Αν νομίζετε ότι θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα κύριοι είστε γελασμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Saltimpagkos Νεοφερμένο μέλος Ο Saltimpagkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Ιουλίου 2017 στις 17:47 Ο Saltimpagkos: #63 17-07-17 17:47 Καλησπερα σας. Ειμαι καινουριο μελος και θα ηθελα να συμμετασχω και γω στο παλερμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:41 Η ~Melania~: #64 17-07-17 20:41 Αγαπημένοι μου Νομίζατε πώς θα γλιτώνατε απο εμένα? μετα από πολλη ενθάρρυνση και παρακάλια -ναι παρακάλια - από τον Δημήτρη μας, αποφάσισα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή. Ως τώρα με εμπόδιζαν υποχρεώσεις από τον στρατό και εξακολουθούν να με εμποδίζουν απιστευτα τον συγκεκριμένο μηνα αλλά θα προσπαθήσω με ολη μου την καρδια να παίξω αυτό το παιχνίδι που υπεραγαπω! Ενημερώνω λοιπόν από εδω ότι διαβιωνω στο ποσειδι για στρατιωτική εκπαίδευση η οποία και θα διαρκέσει μέχρι και 29 Ιουλίου . Ειδικά την πρώτη Δευτέρα και Τρίτη πιθανότατα δεν θα μπορέσω να μπω καθόλου. Η πρώτη μου ψήφος θα πεταχτει στην αρχή του παιχνιδιού την Κυριακή και λογικά Τρίτη θα κάνω απουσία. Οπως καταλαβαίνετε την πρώτη εβδομάδα δεν θα εχω χρόνο για τα περιβόητα σεντόνια μου τον λεπτομερή σχολιασμό μου κλπ και παρακαλώ για κατανόηση σας, μην με πετάξετε έξω χωρίς να έχω παίξει καθόλου Ξερω πώς λειτουργεί το παιχνιδι ως παλιά παίκτρια και οτι όλο αυτό θα είναι εναντίον μου παρόλο που σας το λεω από τώρα αλλα πραγματικά θελω να παίξω και πραγματικά δεν εχω χρόνο Ούτε καλα Καλά να πάω τουαλέτα εδω μακάρι να έχουμε ενα όμορφο παιχνίδι και επιτέλους να μπω με την μαφια για αλλαγή Φιλιά πολλά σε όλους, ελπίζω να σας δω στο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:45 Ο tsarachaf: #65 17-07-17 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αγαπημένοι μου Νομίζατε πώς θα γλιτώνατε απο εμένα? μετα από πολλη ενθάρρυνση και παρακάλια -ναι παρακάλια - από τον Δημήτρη μας, αποφάσισα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή. Ως τώρα με εμπόδιζαν υποχρεώσεις από τον στρατό και εξακολουθούν να με εμποδίζουν απιστευτα τον συγκεκριμένο μηνα αλλά θα προσπαθήσω με ολη μου την καρδια να παίξω αυτό το παιχνίδι που υπεραγαπω! Ενημερώνω λοιπόν από εδω ότι διαβιωνω στο ποσειδι για στρατιωτική εκπαίδευση η οποία και θα διαρκέσει μέχρι και 29 Ιουλίου . Ειδικά την πρώτη Δευτέρα και Τρίτη πιθανότατα δεν θα μπορέσω να μπω καθόλου. Η πρώτη μου ψήφος θα πεταχτει στην αρχή του παιχνιδιού την Κυριακή και λογικά Τρίτη θα κάνω απουσία. Οπως καταλαβαίνετε την πρώτη εβδομάδα δεν θα εχω χρόνο για τα περιβόητα σεντόνια μου τον λεπτομερή σχολιασμό μου κλπ και παρακαλώ για κατανόηση σας, μην με πετάξετε έξω χωρίς να έχω παίξει καθόλου Ξερω πώς λειτουργεί το παιχνιδι ως παλιά παίκτρια και οτι όλο αυτό θα είναι εναντίον μου παρόλο που σας το λεω από τώρα αλλα πραγματικά θελω να παίξω και πραγματικά δεν εχω χρόνο Ούτε καλα Καλά να πάω τουαλέτα εδω μακάρι να έχουμε ενα όμορφο παιχνίδι και επιτέλους να μπω με την μαφια για αλλαγή Φιλιά πολλά σε όλους, ελπίζω να σας δω στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Άντε ρε Μελανία!! Μαφία ε; Welcome to the dark side. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:54 Η ~Melania~: #66 17-07-17 20:54 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Άντε ρε Μελανία!! Μαφία ε; Welcome to the dark side. Click για ανάπτυξη... Ακριβέ μου τα χρόνια πέρασαν η μικρή Μελανία μεγάλωσε, το αιωνια γλυκό και καλό κοριτσάκι του Παλέρμο ηρθε η ωρα να αλλάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:58 Ο tsarachaf: #67 17-07-17 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ακριβέ μου τα χρόνια πέρασαν η μικρή Μελανία μεγάλωσε, το αιωνια γλυκό και καλό κοριτσάκι του Παλέρμο ηρθε η ωρα να αλλάξει Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Και πάλι μπράβο, γιατί εδώ πέρα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ανάποδα τα πράγματα. Να λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να μπει μαφία!! Άντε να σε δούμε κι απ' αυτή την πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:08 Ο Ikarionas: #68 17-07-17 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μπράβο. Και πάλι μπράβο, γιατί εδώ πέρα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ανάποδα τα πράγματα. Να λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να μπει μαφία!! Άντε να σε δούμε κι απ' αυτή την πλευρά... Click για ανάπτυξη... Αν κληρωθώ για μαφία πάντως, προτίθεμαι να ανταλλάξω τον ρόλο μου με της Μελανίας. Εγώ υπηρετώ τις δυνάμεις του καλού πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:44 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 17-07-17 21:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:46 Ο tsarachaf: #70 17-07-17 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Click για ανάπτυξη... Όλα μαζί ρε, μην πληρωνεις δυο φορές τα παράβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Η Himela έγραψε: #71 18-07-17 11:28 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:09 Ο tsarachaf: #72 18-07-17 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά τον Τάσο πείραζα που τα είχε παίξει πέρσι, αλλά σε πήρε κι εσένα ξώφαλτσα . Με αγάπη πάντα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:12 Ο dimijim έγραψε: #73 18-07-17 12:12 Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:18 Ο tsarachaf: #74 18-07-17 12:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Εγώ σας αγαπάω όλους, Δημήτρη μου, δεν κάνω διακρίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #75 18-07-17 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Click για ανάπτυξη... Θα σου πρότεινα, πέραν των κανόνων να ρίξεις και μια ματιά στο Παλέρμο #42 Έχουν μείνει λίγες θέσεις, βλέπω. Δε ξέρω τι θα κάνετε και πως θα το καταφέρετε αλλα η μία γράφει το όνομα του Libertus πάνω. Σήμερα φεύγω, οποτε ειναι στο χέρι σας να τον πείσετε, εγώ απέτυχα παταγωδώς Αν γυρίσω και δεν είναι μέσα θα σας θεωρησω υπεύθυνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:29 Ο Guest 875331: #76 18-07-17 13:29 Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:38 Η Himela έγραψε: #77 18-07-17 13:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μα πόσο τζέντλεμαν... Αλλά ξουτ απ εδώ, η κοπέλα έχει ήδη Μαφία από πέρσι να την προστατεύει, δε χρειάζεται εσένα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Spoiler Click για ανάπτυξη... Αν νομίζετε ότι θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα κύριοι είστε γελασμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Saltimpagkos Νεοφερμένο μέλος Ο Saltimpagkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 17 Ιουλίου 2017 στις 17:47 Ο Saltimpagkos: #63 17-07-17 17:47 Καλησπερα σας. Ειμαι καινουριο μελος και θα ηθελα να συμμετασχω και γω στο παλερμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:41 Η ~Melania~: #64 17-07-17 20:41 Αγαπημένοι μου Νομίζατε πώς θα γλιτώνατε απο εμένα? μετα από πολλη ενθάρρυνση και παρακάλια -ναι παρακάλια - από τον Δημήτρη μας, αποφάσισα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή. Ως τώρα με εμπόδιζαν υποχρεώσεις από τον στρατό και εξακολουθούν να με εμποδίζουν απιστευτα τον συγκεκριμένο μηνα αλλά θα προσπαθήσω με ολη μου την καρδια να παίξω αυτό το παιχνίδι που υπεραγαπω! Ενημερώνω λοιπόν από εδω ότι διαβιωνω στο ποσειδι για στρατιωτική εκπαίδευση η οποία και θα διαρκέσει μέχρι και 29 Ιουλίου . Ειδικά την πρώτη Δευτέρα και Τρίτη πιθανότατα δεν θα μπορέσω να μπω καθόλου. Η πρώτη μου ψήφος θα πεταχτει στην αρχή του παιχνιδιού την Κυριακή και λογικά Τρίτη θα κάνω απουσία. Οπως καταλαβαίνετε την πρώτη εβδομάδα δεν θα εχω χρόνο για τα περιβόητα σεντόνια μου τον λεπτομερή σχολιασμό μου κλπ και παρακαλώ για κατανόηση σας, μην με πετάξετε έξω χωρίς να έχω παίξει καθόλου Ξερω πώς λειτουργεί το παιχνιδι ως παλιά παίκτρια και οτι όλο αυτό θα είναι εναντίον μου παρόλο που σας το λεω από τώρα αλλα πραγματικά θελω να παίξω και πραγματικά δεν εχω χρόνο Ούτε καλα Καλά να πάω τουαλέτα εδω μακάρι να έχουμε ενα όμορφο παιχνίδι και επιτέλους να μπω με την μαφια για αλλαγή Φιλιά πολλά σε όλους, ελπίζω να σας δω στο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:45 Ο tsarachaf: #65 17-07-17 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αγαπημένοι μου Νομίζατε πώς θα γλιτώνατε απο εμένα? μετα από πολλη ενθάρρυνση και παρακάλια -ναι παρακάλια - από τον Δημήτρη μας, αποφάσισα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή. Ως τώρα με εμπόδιζαν υποχρεώσεις από τον στρατό και εξακολουθούν να με εμποδίζουν απιστευτα τον συγκεκριμένο μηνα αλλά θα προσπαθήσω με ολη μου την καρδια να παίξω αυτό το παιχνίδι που υπεραγαπω! Ενημερώνω λοιπόν από εδω ότι διαβιωνω στο ποσειδι για στρατιωτική εκπαίδευση η οποία και θα διαρκέσει μέχρι και 29 Ιουλίου . Ειδικά την πρώτη Δευτέρα και Τρίτη πιθανότατα δεν θα μπορέσω να μπω καθόλου. Η πρώτη μου ψήφος θα πεταχτει στην αρχή του παιχνιδιού την Κυριακή και λογικά Τρίτη θα κάνω απουσία. Οπως καταλαβαίνετε την πρώτη εβδομάδα δεν θα εχω χρόνο για τα περιβόητα σεντόνια μου τον λεπτομερή σχολιασμό μου κλπ και παρακαλώ για κατανόηση σας, μην με πετάξετε έξω χωρίς να έχω παίξει καθόλου Ξερω πώς λειτουργεί το παιχνιδι ως παλιά παίκτρια και οτι όλο αυτό θα είναι εναντίον μου παρόλο που σας το λεω από τώρα αλλα πραγματικά θελω να παίξω και πραγματικά δεν εχω χρόνο Ούτε καλα Καλά να πάω τουαλέτα εδω μακάρι να έχουμε ενα όμορφο παιχνίδι και επιτέλους να μπω με την μαφια για αλλαγή Φιλιά πολλά σε όλους, ελπίζω να σας δω στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Άντε ρε Μελανία!! Μαφία ε; Welcome to the dark side. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:54 Η ~Melania~: #66 17-07-17 20:54 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Άντε ρε Μελανία!! Μαφία ε; Welcome to the dark side. Click για ανάπτυξη... Ακριβέ μου τα χρόνια πέρασαν η μικρή Μελανία μεγάλωσε, το αιωνια γλυκό και καλό κοριτσάκι του Παλέρμο ηρθε η ωρα να αλλάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:58 Ο tsarachaf: #67 17-07-17 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ακριβέ μου τα χρόνια πέρασαν η μικρή Μελανία μεγάλωσε, το αιωνια γλυκό και καλό κοριτσάκι του Παλέρμο ηρθε η ωρα να αλλάξει Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Και πάλι μπράβο, γιατί εδώ πέρα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ανάποδα τα πράγματα. Να λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να μπει μαφία!! Άντε να σε δούμε κι απ' αυτή την πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:08 Ο Ikarionas: #68 17-07-17 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μπράβο. Και πάλι μπράβο, γιατί εδώ πέρα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ανάποδα τα πράγματα. Να λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να μπει μαφία!! Άντε να σε δούμε κι απ' αυτή την πλευρά... Click για ανάπτυξη... Αν κληρωθώ για μαφία πάντως, προτίθεμαι να ανταλλάξω τον ρόλο μου με της Μελανίας. Εγώ υπηρετώ τις δυνάμεις του καλού πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:44 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 17-07-17 21:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:46 Ο tsarachaf: #70 17-07-17 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Click για ανάπτυξη... Όλα μαζί ρε, μην πληρωνεις δυο φορές τα παράβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Η Himela έγραψε: #71 18-07-17 11:28 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:09 Ο tsarachaf: #72 18-07-17 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά τον Τάσο πείραζα που τα είχε παίξει πέρσι, αλλά σε πήρε κι εσένα ξώφαλτσα . Με αγάπη πάντα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:12 Ο dimijim έγραψε: #73 18-07-17 12:12 Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:18 Ο tsarachaf: #74 18-07-17 12:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Εγώ σας αγαπάω όλους, Δημήτρη μου, δεν κάνω διακρίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #75 18-07-17 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Click για ανάπτυξη... Θα σου πρότεινα, πέραν των κανόνων να ρίξεις και μια ματιά στο Παλέρμο #42 Έχουν μείνει λίγες θέσεις, βλέπω. Δε ξέρω τι θα κάνετε και πως θα το καταφέρετε αλλα η μία γράφει το όνομα του Libertus πάνω. Σήμερα φεύγω, οποτε ειναι στο χέρι σας να τον πείσετε, εγώ απέτυχα παταγωδώς Αν γυρίσω και δεν είναι μέσα θα σας θεωρησω υπεύθυνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:29 Ο Guest 875331: #76 18-07-17 13:29 Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:38 Η Himela έγραψε: #77 18-07-17 13:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα σας. Ειμαι καινουριο μελος και θα ηθελα να συμμετασχω και γω στο παλερμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:41 Η ~Melania~: #64 17-07-17 20:41 Αγαπημένοι μου Νομίζατε πώς θα γλιτώνατε απο εμένα? μετα από πολλη ενθάρρυνση και παρακάλια -ναι παρακάλια - από τον Δημήτρη μας, αποφάσισα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή. Ως τώρα με εμπόδιζαν υποχρεώσεις από τον στρατό και εξακολουθούν να με εμποδίζουν απιστευτα τον συγκεκριμένο μηνα αλλά θα προσπαθήσω με ολη μου την καρδια να παίξω αυτό το παιχνίδι που υπεραγαπω! Ενημερώνω λοιπόν από εδω ότι διαβιωνω στο ποσειδι για στρατιωτική εκπαίδευση η οποία και θα διαρκέσει μέχρι και 29 Ιουλίου . Ειδικά την πρώτη Δευτέρα και Τρίτη πιθανότατα δεν θα μπορέσω να μπω καθόλου. Η πρώτη μου ψήφος θα πεταχτει στην αρχή του παιχνιδιού την Κυριακή και λογικά Τρίτη θα κάνω απουσία. Οπως καταλαβαίνετε την πρώτη εβδομάδα δεν θα εχω χρόνο για τα περιβόητα σεντόνια μου τον λεπτομερή σχολιασμό μου κλπ και παρακαλώ για κατανόηση σας, μην με πετάξετε έξω χωρίς να έχω παίξει καθόλου Ξερω πώς λειτουργεί το παιχνιδι ως παλιά παίκτρια και οτι όλο αυτό θα είναι εναντίον μου παρόλο που σας το λεω από τώρα αλλα πραγματικά θελω να παίξω και πραγματικά δεν εχω χρόνο Ούτε καλα Καλά να πάω τουαλέτα εδω μακάρι να έχουμε ενα όμορφο παιχνίδι και επιτέλους να μπω με την μαφια για αλλαγή Φιλιά πολλά σε όλους, ελπίζω να σας δω στο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:45 Ο tsarachaf: #65 17-07-17 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αγαπημένοι μου Νομίζατε πώς θα γλιτώνατε απο εμένα? μετα από πολλη ενθάρρυνση και παρακάλια -ναι παρακάλια - από τον Δημήτρη μας, αποφάσισα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή. Ως τώρα με εμπόδιζαν υποχρεώσεις από τον στρατό και εξακολουθούν να με εμποδίζουν απιστευτα τον συγκεκριμένο μηνα αλλά θα προσπαθήσω με ολη μου την καρδια να παίξω αυτό το παιχνίδι που υπεραγαπω! Ενημερώνω λοιπόν από εδω ότι διαβιωνω στο ποσειδι για στρατιωτική εκπαίδευση η οποία και θα διαρκέσει μέχρι και 29 Ιουλίου . Ειδικά την πρώτη Δευτέρα και Τρίτη πιθανότατα δεν θα μπορέσω να μπω καθόλου. Η πρώτη μου ψήφος θα πεταχτει στην αρχή του παιχνιδιού την Κυριακή και λογικά Τρίτη θα κάνω απουσία. Οπως καταλαβαίνετε την πρώτη εβδομάδα δεν θα εχω χρόνο για τα περιβόητα σεντόνια μου τον λεπτομερή σχολιασμό μου κλπ και παρακαλώ για κατανόηση σας, μην με πετάξετε έξω χωρίς να έχω παίξει καθόλου Ξερω πώς λειτουργεί το παιχνιδι ως παλιά παίκτρια και οτι όλο αυτό θα είναι εναντίον μου παρόλο που σας το λεω από τώρα αλλα πραγματικά θελω να παίξω και πραγματικά δεν εχω χρόνο Ούτε καλα Καλά να πάω τουαλέτα εδω μακάρι να έχουμε ενα όμορφο παιχνίδι και επιτέλους να μπω με την μαφια για αλλαγή Φιλιά πολλά σε όλους, ελπίζω να σας δω στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Άντε ρε Μελανία!! Μαφία ε; Welcome to the dark side. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:54 Η ~Melania~: #66 17-07-17 20:54 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Άντε ρε Μελανία!! Μαφία ε; Welcome to the dark side. Click για ανάπτυξη... Ακριβέ μου τα χρόνια πέρασαν η μικρή Μελανία μεγάλωσε, το αιωνια γλυκό και καλό κοριτσάκι του Παλέρμο ηρθε η ωρα να αλλάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:58 Ο tsarachaf: #67 17-07-17 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ακριβέ μου τα χρόνια πέρασαν η μικρή Μελανία μεγάλωσε, το αιωνια γλυκό και καλό κοριτσάκι του Παλέρμο ηρθε η ωρα να αλλάξει Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Και πάλι μπράβο, γιατί εδώ πέρα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ανάποδα τα πράγματα. Να λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να μπει μαφία!! Άντε να σε δούμε κι απ' αυτή την πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:08 Ο Ikarionas: #68 17-07-17 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μπράβο. Και πάλι μπράβο, γιατί εδώ πέρα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ανάποδα τα πράγματα. Να λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να μπει μαφία!! Άντε να σε δούμε κι απ' αυτή την πλευρά... Click για ανάπτυξη... Αν κληρωθώ για μαφία πάντως, προτίθεμαι να ανταλλάξω τον ρόλο μου με της Μελανίας. Εγώ υπηρετώ τις δυνάμεις του καλού πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:44 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 17-07-17 21:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:46 Ο tsarachaf: #70 17-07-17 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Click για ανάπτυξη... Όλα μαζί ρε, μην πληρωνεις δυο φορές τα παράβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Η Himela έγραψε: #71 18-07-17 11:28 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:09 Ο tsarachaf: #72 18-07-17 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά τον Τάσο πείραζα που τα είχε παίξει πέρσι, αλλά σε πήρε κι εσένα ξώφαλτσα . Με αγάπη πάντα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:12 Ο dimijim έγραψε: #73 18-07-17 12:12 Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:18 Ο tsarachaf: #74 18-07-17 12:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Εγώ σας αγαπάω όλους, Δημήτρη μου, δεν κάνω διακρίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #75 18-07-17 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Click για ανάπτυξη... Θα σου πρότεινα, πέραν των κανόνων να ρίξεις και μια ματιά στο Παλέρμο #42 Έχουν μείνει λίγες θέσεις, βλέπω. Δε ξέρω τι θα κάνετε και πως θα το καταφέρετε αλλα η μία γράφει το όνομα του Libertus πάνω. Σήμερα φεύγω, οποτε ειναι στο χέρι σας να τον πείσετε, εγώ απέτυχα παταγωδώς Αν γυρίσω και δεν είναι μέσα θα σας θεωρησω υπεύθυνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:29 Ο Guest 875331: #76 18-07-17 13:29 Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:38 Η Himela έγραψε: #77 18-07-17 13:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγαπημένοι μου Νομίζατε πώς θα γλιτώνατε απο εμένα? μετα από πολλη ενθάρρυνση και παρακάλια -ναι παρακάλια - από τον Δημήτρη μας, αποφάσισα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή. Ως τώρα με εμπόδιζαν υποχρεώσεις από τον στρατό και εξακολουθούν να με εμποδίζουν απιστευτα τον συγκεκριμένο μηνα αλλά θα προσπαθήσω με ολη μου την καρδια να παίξω αυτό το παιχνίδι που υπεραγαπω! Ενημερώνω λοιπόν από εδω ότι διαβιωνω στο ποσειδι για στρατιωτική εκπαίδευση η οποία και θα διαρκέσει μέχρι και 29 Ιουλίου . Ειδικά την πρώτη Δευτέρα και Τρίτη πιθανότατα δεν θα μπορέσω να μπω καθόλου. Η πρώτη μου ψήφος θα πεταχτει στην αρχή του παιχνιδιού την Κυριακή και λογικά Τρίτη θα κάνω απουσία. Οπως καταλαβαίνετε την πρώτη εβδομάδα δεν θα εχω χρόνο για τα περιβόητα σεντόνια μου τον λεπτομερή σχολιασμό μου κλπ και παρακαλώ για κατανόηση σας, μην με πετάξετε έξω χωρίς να έχω παίξει καθόλου Ξερω πώς λειτουργεί το παιχνιδι ως παλιά παίκτρια και οτι όλο αυτό θα είναι εναντίον μου παρόλο που σας το λεω από τώρα αλλα πραγματικά θελω να παίξω και πραγματικά δεν εχω χρόνο Ούτε καλα Καλά να πάω τουαλέτα εδω μακάρι να έχουμε ενα όμορφο παιχνίδι και επιτέλους να μπω με την μαφια για αλλαγή Φιλιά πολλά σε όλους, ελπίζω να σας δω στο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:45 Ο tsarachaf: #65 17-07-17 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αγαπημένοι μου Νομίζατε πώς θα γλιτώνατε απο εμένα? μετα από πολλη ενθάρρυνση και παρακάλια -ναι παρακάλια - από τον Δημήτρη μας, αποφάσισα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή. Ως τώρα με εμπόδιζαν υποχρεώσεις από τον στρατό και εξακολουθούν να με εμποδίζουν απιστευτα τον συγκεκριμένο μηνα αλλά θα προσπαθήσω με ολη μου την καρδια να παίξω αυτό το παιχνίδι που υπεραγαπω! Ενημερώνω λοιπόν από εδω ότι διαβιωνω στο ποσειδι για στρατιωτική εκπαίδευση η οποία και θα διαρκέσει μέχρι και 29 Ιουλίου . Ειδικά την πρώτη Δευτέρα και Τρίτη πιθανότατα δεν θα μπορέσω να μπω καθόλου. Η πρώτη μου ψήφος θα πεταχτει στην αρχή του παιχνιδιού την Κυριακή και λογικά Τρίτη θα κάνω απουσία. Οπως καταλαβαίνετε την πρώτη εβδομάδα δεν θα εχω χρόνο για τα περιβόητα σεντόνια μου τον λεπτομερή σχολιασμό μου κλπ και παρακαλώ για κατανόηση σας, μην με πετάξετε έξω χωρίς να έχω παίξει καθόλου Ξερω πώς λειτουργεί το παιχνιδι ως παλιά παίκτρια και οτι όλο αυτό θα είναι εναντίον μου παρόλο που σας το λεω από τώρα αλλα πραγματικά θελω να παίξω και πραγματικά δεν εχω χρόνο Ούτε καλα Καλά να πάω τουαλέτα εδω μακάρι να έχουμε ενα όμορφο παιχνίδι και επιτέλους να μπω με την μαφια για αλλαγή Φιλιά πολλά σε όλους, ελπίζω να σας δω στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Άντε ρε Μελανία!! Μαφία ε; Welcome to the dark side. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:54 Η ~Melania~: #66 17-07-17 20:54 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Άντε ρε Μελανία!! Μαφία ε; Welcome to the dark side. Click για ανάπτυξη... Ακριβέ μου τα χρόνια πέρασαν η μικρή Μελανία μεγάλωσε, το αιωνια γλυκό και καλό κοριτσάκι του Παλέρμο ηρθε η ωρα να αλλάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:58 Ο tsarachaf: #67 17-07-17 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ακριβέ μου τα χρόνια πέρασαν η μικρή Μελανία μεγάλωσε, το αιωνια γλυκό και καλό κοριτσάκι του Παλέρμο ηρθε η ωρα να αλλάξει Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Και πάλι μπράβο, γιατί εδώ πέρα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ανάποδα τα πράγματα. Να λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να μπει μαφία!! Άντε να σε δούμε κι απ' αυτή την πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:08 Ο Ikarionas: #68 17-07-17 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μπράβο. Και πάλι μπράβο, γιατί εδώ πέρα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ανάποδα τα πράγματα. Να λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να μπει μαφία!! Άντε να σε δούμε κι απ' αυτή την πλευρά... Click για ανάπτυξη... Αν κληρωθώ για μαφία πάντως, προτίθεμαι να ανταλλάξω τον ρόλο μου με της Μελανίας. Εγώ υπηρετώ τις δυνάμεις του καλού πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:44 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 17-07-17 21:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:46 Ο tsarachaf: #70 17-07-17 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Click για ανάπτυξη... Όλα μαζί ρε, μην πληρωνεις δυο φορές τα παράβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Η Himela έγραψε: #71 18-07-17 11:28 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:09 Ο tsarachaf: #72 18-07-17 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά τον Τάσο πείραζα που τα είχε παίξει πέρσι, αλλά σε πήρε κι εσένα ξώφαλτσα . Με αγάπη πάντα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:12 Ο dimijim έγραψε: #73 18-07-17 12:12 Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:18 Ο tsarachaf: #74 18-07-17 12:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Εγώ σας αγαπάω όλους, Δημήτρη μου, δεν κάνω διακρίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #75 18-07-17 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Click για ανάπτυξη... Θα σου πρότεινα, πέραν των κανόνων να ρίξεις και μια ματιά στο Παλέρμο #42 Έχουν μείνει λίγες θέσεις, βλέπω. Δε ξέρω τι θα κάνετε και πως θα το καταφέρετε αλλα η μία γράφει το όνομα του Libertus πάνω. Σήμερα φεύγω, οποτε ειναι στο χέρι σας να τον πείσετε, εγώ απέτυχα παταγωδώς Αν γυρίσω και δεν είναι μέσα θα σας θεωρησω υπεύθυνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:29 Ο Guest 875331: #76 18-07-17 13:29 Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:38 Η Himela έγραψε: #77 18-07-17 13:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αγαπημένοι μου Νομίζατε πώς θα γλιτώνατε απο εμένα? μετα από πολλη ενθάρρυνση και παρακάλια -ναι παρακάλια - από τον Δημήτρη μας, αποφάσισα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή. Ως τώρα με εμπόδιζαν υποχρεώσεις από τον στρατό και εξακολουθούν να με εμποδίζουν απιστευτα τον συγκεκριμένο μηνα αλλά θα προσπαθήσω με ολη μου την καρδια να παίξω αυτό το παιχνίδι που υπεραγαπω! Ενημερώνω λοιπόν από εδω ότι διαβιωνω στο ποσειδι για στρατιωτική εκπαίδευση η οποία και θα διαρκέσει μέχρι και 29 Ιουλίου . Ειδικά την πρώτη Δευτέρα και Τρίτη πιθανότατα δεν θα μπορέσω να μπω καθόλου. Η πρώτη μου ψήφος θα πεταχτει στην αρχή του παιχνιδιού την Κυριακή και λογικά Τρίτη θα κάνω απουσία. Οπως καταλαβαίνετε την πρώτη εβδομάδα δεν θα εχω χρόνο για τα περιβόητα σεντόνια μου τον λεπτομερή σχολιασμό μου κλπ και παρακαλώ για κατανόηση σας, μην με πετάξετε έξω χωρίς να έχω παίξει καθόλου Ξερω πώς λειτουργεί το παιχνιδι ως παλιά παίκτρια και οτι όλο αυτό θα είναι εναντίον μου παρόλο που σας το λεω από τώρα αλλα πραγματικά θελω να παίξω και πραγματικά δεν εχω χρόνο Ούτε καλα Καλά να πάω τουαλέτα εδω μακάρι να έχουμε ενα όμορφο παιχνίδι και επιτέλους να μπω με την μαφια για αλλαγή Φιλιά πολλά σε όλους, ελπίζω να σας δω στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Άντε ρε Μελανία!! Μαφία ε; Welcome to the dark side. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:54 Η ~Melania~: #66 17-07-17 20:54 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Άντε ρε Μελανία!! Μαφία ε; Welcome to the dark side. Click για ανάπτυξη... Ακριβέ μου τα χρόνια πέρασαν η μικρή Μελανία μεγάλωσε, το αιωνια γλυκό και καλό κοριτσάκι του Παλέρμο ηρθε η ωρα να αλλάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:58 Ο tsarachaf: #67 17-07-17 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ακριβέ μου τα χρόνια πέρασαν η μικρή Μελανία μεγάλωσε, το αιωνια γλυκό και καλό κοριτσάκι του Παλέρμο ηρθε η ωρα να αλλάξει Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Και πάλι μπράβο, γιατί εδώ πέρα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ανάποδα τα πράγματα. Να λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να μπει μαφία!! Άντε να σε δούμε κι απ' αυτή την πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:08 Ο Ikarionas: #68 17-07-17 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μπράβο. Και πάλι μπράβο, γιατί εδώ πέρα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ανάποδα τα πράγματα. Να λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να μπει μαφία!! Άντε να σε δούμε κι απ' αυτή την πλευρά... Click για ανάπτυξη... Αν κληρωθώ για μαφία πάντως, προτίθεμαι να ανταλλάξω τον ρόλο μου με της Μελανίας. Εγώ υπηρετώ τις δυνάμεις του καλού πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:44 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 17-07-17 21:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:46 Ο tsarachaf: #70 17-07-17 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Click για ανάπτυξη... Όλα μαζί ρε, μην πληρωνεις δυο φορές τα παράβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Η Himela έγραψε: #71 18-07-17 11:28 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:09 Ο tsarachaf: #72 18-07-17 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά τον Τάσο πείραζα που τα είχε παίξει πέρσι, αλλά σε πήρε κι εσένα ξώφαλτσα . Με αγάπη πάντα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:12 Ο dimijim έγραψε: #73 18-07-17 12:12 Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:18 Ο tsarachaf: #74 18-07-17 12:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Εγώ σας αγαπάω όλους, Δημήτρη μου, δεν κάνω διακρίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #75 18-07-17 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Click για ανάπτυξη... Θα σου πρότεινα, πέραν των κανόνων να ρίξεις και μια ματιά στο Παλέρμο #42 Έχουν μείνει λίγες θέσεις, βλέπω. Δε ξέρω τι θα κάνετε και πως θα το καταφέρετε αλλα η μία γράφει το όνομα του Libertus πάνω. Σήμερα φεύγω, οποτε ειναι στο χέρι σας να τον πείσετε, εγώ απέτυχα παταγωδώς Αν γυρίσω και δεν είναι μέσα θα σας θεωρησω υπεύθυνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:29 Ο Guest 875331: #76 18-07-17 13:29 Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:38 Η Himela έγραψε: #77 18-07-17 13:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Άντε ρε Μελανία!! Μαφία ε; Welcome to the dark side. Click για ανάπτυξη... Ακριβέ μου τα χρόνια πέρασαν η μικρή Μελανία μεγάλωσε, το αιωνια γλυκό και καλό κοριτσάκι του Παλέρμο ηρθε η ωρα να αλλάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 20:58 Ο tsarachaf: #67 17-07-17 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ακριβέ μου τα χρόνια πέρασαν η μικρή Μελανία μεγάλωσε, το αιωνια γλυκό και καλό κοριτσάκι του Παλέρμο ηρθε η ωρα να αλλάξει Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Και πάλι μπράβο, γιατί εδώ πέρα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ανάποδα τα πράγματα. Να λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να μπει μαφία!! Άντε να σε δούμε κι απ' αυτή την πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:08 Ο Ikarionas: #68 17-07-17 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μπράβο. Και πάλι μπράβο, γιατί εδώ πέρα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ανάποδα τα πράγματα. Να λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να μπει μαφία!! Άντε να σε δούμε κι απ' αυτή την πλευρά... Click για ανάπτυξη... Αν κληρωθώ για μαφία πάντως, προτίθεμαι να ανταλλάξω τον ρόλο μου με της Μελανίας. Εγώ υπηρετώ τις δυνάμεις του καλού πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:44 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 17-07-17 21:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:46 Ο tsarachaf: #70 17-07-17 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Click για ανάπτυξη... Όλα μαζί ρε, μην πληρωνεις δυο φορές τα παράβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Η Himela έγραψε: #71 18-07-17 11:28 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:09 Ο tsarachaf: #72 18-07-17 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά τον Τάσο πείραζα που τα είχε παίξει πέρσι, αλλά σε πήρε κι εσένα ξώφαλτσα . Με αγάπη πάντα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:12 Ο dimijim έγραψε: #73 18-07-17 12:12 Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:18 Ο tsarachaf: #74 18-07-17 12:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Εγώ σας αγαπάω όλους, Δημήτρη μου, δεν κάνω διακρίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #75 18-07-17 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Click για ανάπτυξη... Θα σου πρότεινα, πέραν των κανόνων να ρίξεις και μια ματιά στο Παλέρμο #42 Έχουν μείνει λίγες θέσεις, βλέπω. Δε ξέρω τι θα κάνετε και πως θα το καταφέρετε αλλα η μία γράφει το όνομα του Libertus πάνω. Σήμερα φεύγω, οποτε ειναι στο χέρι σας να τον πείσετε, εγώ απέτυχα παταγωδώς Αν γυρίσω και δεν είναι μέσα θα σας θεωρησω υπεύθυνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:29 Ο Guest 875331: #76 18-07-17 13:29 Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:38 Η Himela έγραψε: #77 18-07-17 13:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ακριβέ μου τα χρόνια πέρασαν η μικρή Μελανία μεγάλωσε, το αιωνια γλυκό και καλό κοριτσάκι του Παλέρμο ηρθε η ωρα να αλλάξει Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Και πάλι μπράβο, γιατί εδώ πέρα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ανάποδα τα πράγματα. Να λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να μπει μαφία!! Άντε να σε δούμε κι απ' αυτή την πλευρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ikarionas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:08 Ο Ikarionas: #68 17-07-17 21:08 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μπράβο. Και πάλι μπράβο, γιατί εδώ πέρα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ανάποδα τα πράγματα. Να λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να μπει μαφία!! Άντε να σε δούμε κι απ' αυτή την πλευρά... Click για ανάπτυξη... Αν κληρωθώ για μαφία πάντως, προτίθεμαι να ανταλλάξω τον ρόλο μου με της Μελανίας. Εγώ υπηρετώ τις δυνάμεις του καλού πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:44 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 17-07-17 21:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:46 Ο tsarachaf: #70 17-07-17 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Click για ανάπτυξη... Όλα μαζί ρε, μην πληρωνεις δυο φορές τα παράβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Η Himela έγραψε: #71 18-07-17 11:28 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:09 Ο tsarachaf: #72 18-07-17 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά τον Τάσο πείραζα που τα είχε παίξει πέρσι, αλλά σε πήρε κι εσένα ξώφαλτσα . Με αγάπη πάντα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:12 Ο dimijim έγραψε: #73 18-07-17 12:12 Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:18 Ο tsarachaf: #74 18-07-17 12:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Εγώ σας αγαπάω όλους, Δημήτρη μου, δεν κάνω διακρίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #75 18-07-17 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Click για ανάπτυξη... Θα σου πρότεινα, πέραν των κανόνων να ρίξεις και μια ματιά στο Παλέρμο #42 Έχουν μείνει λίγες θέσεις, βλέπω. Δε ξέρω τι θα κάνετε και πως θα το καταφέρετε αλλα η μία γράφει το όνομα του Libertus πάνω. Σήμερα φεύγω, οποτε ειναι στο χέρι σας να τον πείσετε, εγώ απέτυχα παταγωδώς Αν γυρίσω και δεν είναι μέσα θα σας θεωρησω υπεύθυνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:29 Ο Guest 875331: #76 18-07-17 13:29 Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:38 Η Himela έγραψε: #77 18-07-17 13:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μπράβο. Και πάλι μπράβο, γιατί εδώ πέρα έχουν αρχίσει να πηγαίνουν ανάποδα τα πράγματα. Να λέει ότι δεν θέλει ο κόσμος να μπει μαφία!! Άντε να σε δούμε κι απ' αυτή την πλευρά... Click για ανάπτυξη... Αν κληρωθώ για μαφία πάντως, προτίθεμαι να ανταλλάξω τον ρόλο μου με της Μελανίας. Εγώ υπηρετώ τις δυνάμεις του καλού πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:44 Ο Τάσος97 έγραψε: #69 17-07-17 21:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:46 Ο tsarachaf: #70 17-07-17 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Click για ανάπτυξη... Όλα μαζί ρε, μην πληρωνεις δυο φορές τα παράβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Η Himela έγραψε: #71 18-07-17 11:28 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:09 Ο tsarachaf: #72 18-07-17 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά τον Τάσο πείραζα που τα είχε παίξει πέρσι, αλλά σε πήρε κι εσένα ξώφαλτσα . Με αγάπη πάντα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:12 Ο dimijim έγραψε: #73 18-07-17 12:12 Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:18 Ο tsarachaf: #74 18-07-17 12:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Εγώ σας αγαπάω όλους, Δημήτρη μου, δεν κάνω διακρίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #75 18-07-17 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Click για ανάπτυξη... Θα σου πρότεινα, πέραν των κανόνων να ρίξεις και μια ματιά στο Παλέρμο #42 Έχουν μείνει λίγες θέσεις, βλέπω. Δε ξέρω τι θα κάνετε και πως θα το καταφέρετε αλλα η μία γράφει το όνομα του Libertus πάνω. Σήμερα φεύγω, οποτε ειναι στο χέρι σας να τον πείσετε, εγώ απέτυχα παταγωδώς Αν γυρίσω και δεν είναι μέσα θα σας θεωρησω υπεύθυνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:29 Ο Guest 875331: #76 18-07-17 13:29 Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:38 Η Himela έγραψε: #77 18-07-17 13:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2017 στις 21:46 Ο tsarachaf: #70 17-07-17 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Click για ανάπτυξη... Όλα μαζί ρε, μην πληρωνεις δυο φορές τα παράβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Η Himela έγραψε: #71 18-07-17 11:28 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:09 Ο tsarachaf: #72 18-07-17 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά τον Τάσο πείραζα που τα είχε παίξει πέρσι, αλλά σε πήρε κι εσένα ξώφαλτσα . Με αγάπη πάντα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:12 Ο dimijim έγραψε: #73 18-07-17 12:12 Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:18 Ο tsarachaf: #74 18-07-17 12:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Εγώ σας αγαπάω όλους, Δημήτρη μου, δεν κάνω διακρίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #75 18-07-17 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Click για ανάπτυξη... Θα σου πρότεινα, πέραν των κανόνων να ρίξεις και μια ματιά στο Παλέρμο #42 Έχουν μείνει λίγες θέσεις, βλέπω. Δε ξέρω τι θα κάνετε και πως θα το καταφέρετε αλλα η μία γράφει το όνομα του Libertus πάνω. Σήμερα φεύγω, οποτε ειναι στο χέρι σας να τον πείσετε, εγώ απέτυχα παταγωδώς Αν γυρίσω και δεν είναι μέσα θα σας θεωρησω υπεύθυνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:29 Ο Guest 875331: #76 18-07-17 13:29 Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:38 Η Himela έγραψε: #77 18-07-17 13:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ε βασικα το ενα ναι το εχω, το θελετε; το αλλο το περιμενω ακομα Click για ανάπτυξη... Όλα μαζί ρε, μην πληρωνεις δυο φορές τα παράβολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Η Himela έγραψε: #71 18-07-17 11:28 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:09 Ο tsarachaf: #72 18-07-17 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά τον Τάσο πείραζα που τα είχε παίξει πέρσι, αλλά σε πήρε κι εσένα ξώφαλτσα . Με αγάπη πάντα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:12 Ο dimijim έγραψε: #73 18-07-17 12:12 Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:18 Ο tsarachaf: #74 18-07-17 12:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Εγώ σας αγαπάω όλους, Δημήτρη μου, δεν κάνω διακρίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #75 18-07-17 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Click για ανάπτυξη... Θα σου πρότεινα, πέραν των κανόνων να ρίξεις και μια ματιά στο Παλέρμο #42 Έχουν μείνει λίγες θέσεις, βλέπω. Δε ξέρω τι θα κάνετε και πως θα το καταφέρετε αλλα η μία γράφει το όνομα του Libertus πάνω. Σήμερα φεύγω, οποτε ειναι στο χέρι σας να τον πείσετε, εγώ απέτυχα παταγωδώς Αν γυρίσω και δεν είναι μέσα θα σας θεωρησω υπεύθυνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:29 Ο Guest 875331: #76 18-07-17 13:29 Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:38 Η Himela έγραψε: #77 18-07-17 13:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Τα έγγραφα που το αποδεικνύουν μην ξεχάσεις, Τασούλη Καλώς τον Click για ανάπτυξη... Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:09 Ο tsarachaf: #72 18-07-17 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά τον Τάσο πείραζα που τα είχε παίξει πέρσι, αλλά σε πήρε κι εσένα ξώφαλτσα . Με αγάπη πάντα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:12 Ο dimijim έγραψε: #73 18-07-17 12:12 Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:18 Ο tsarachaf: #74 18-07-17 12:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Εγώ σας αγαπάω όλους, Δημήτρη μου, δεν κάνω διακρίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #75 18-07-17 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Click για ανάπτυξη... Θα σου πρότεινα, πέραν των κανόνων να ρίξεις και μια ματιά στο Παλέρμο #42 Έχουν μείνει λίγες θέσεις, βλέπω. Δε ξέρω τι θα κάνετε και πως θα το καταφέρετε αλλα η μία γράφει το όνομα του Libertus πάνω. Σήμερα φεύγω, οποτε ειναι στο χέρι σας να τον πείσετε, εγώ απέτυχα παταγωδώς Αν γυρίσω και δεν είναι μέσα θα σας θεωρησω υπεύθυνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:29 Ο Guest 875331: #76 18-07-17 13:29 Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:38 Η Himela έγραψε: #77 18-07-17 13:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άργησα αλλά τώρα κατάλαβα ότι μου την είπες ατιμουλικο!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά τον Τάσο πείραζα που τα είχε παίξει πέρσι, αλλά σε πήρε κι εσένα ξώφαλτσα . Με αγάπη πάντα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:12 Ο dimijim έγραψε: #73 18-07-17 12:12 Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:18 Ο tsarachaf: #74 18-07-17 12:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Εγώ σας αγαπάω όλους, Δημήτρη μου, δεν κάνω διακρίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #75 18-07-17 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Click για ανάπτυξη... Θα σου πρότεινα, πέραν των κανόνων να ρίξεις και μια ματιά στο Παλέρμο #42 Έχουν μείνει λίγες θέσεις, βλέπω. Δε ξέρω τι θα κάνετε και πως θα το καταφέρετε αλλα η μία γράφει το όνομα του Libertus πάνω. Σήμερα φεύγω, οποτε ειναι στο χέρι σας να τον πείσετε, εγώ απέτυχα παταγωδώς Αν γυρίσω και δεν είναι μέσα θα σας θεωρησω υπεύθυνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:29 Ο Guest 875331: #76 18-07-17 13:29 Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:38 Η Himela έγραψε: #77 18-07-17 13:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 12:18 Ο tsarachaf: #74 18-07-17 12:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Εγώ σας αγαπάω όλους, Δημήτρη μου, δεν κάνω διακρίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #75 18-07-17 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Click για ανάπτυξη... Θα σου πρότεινα, πέραν των κανόνων να ρίξεις και μια ματιά στο Παλέρμο #42 Έχουν μείνει λίγες θέσεις, βλέπω. Δε ξέρω τι θα κάνετε και πως θα το καταφέρετε αλλα η μία γράφει το όνομα του Libertus πάνω. Σήμερα φεύγω, οποτε ειναι στο χέρι σας να τον πείσετε, εγώ απέτυχα παταγωδώς Αν γυρίσω και δεν είναι μέσα θα σας θεωρησω υπεύθυνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:29 Ο Guest 875331: #76 18-07-17 13:29 Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:38 Η Himela έγραψε: #77 18-07-17 13:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Εγώ σας αγαπάω όλους, Δημήτρη μου, δεν κάνω διακρίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #75 18-07-17 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Click για ανάπτυξη... Θα σου πρότεινα, πέραν των κανόνων να ρίξεις και μια ματιά στο Παλέρμο #42 Έχουν μείνει λίγες θέσεις, βλέπω. Δε ξέρω τι θα κάνετε και πως θα το καταφέρετε αλλα η μία γράφει το όνομα του Libertus πάνω. Σήμερα φεύγω, οποτε ειναι στο χέρι σας να τον πείσετε, εγώ απέτυχα παταγωδώς Αν γυρίσω και δεν είναι μέσα θα σας θεωρησω υπεύθυνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:29 Ο Guest 875331: #76 18-07-17 13:29 Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:38 Η Himela έγραψε: #77 18-07-17 13:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Παιδιά θα διαβάσω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να εκφράσω αν έχω κάποιες απορίες. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι το ξέρω. Γενικά φέτος ξεκίνησα να παίζω και έχω παίξει καμιά 10ρια φορές. Πιστεύω θα περάσουμε καλά Click για ανάπτυξη... Θα σου πρότεινα, πέραν των κανόνων να ρίξεις και μια ματιά στο Παλέρμο #42 Έχουν μείνει λίγες θέσεις, βλέπω. Δε ξέρω τι θα κάνετε και πως θα το καταφέρετε αλλα η μία γράφει το όνομα του Libertus πάνω. Σήμερα φεύγω, οποτε ειναι στο χέρι σας να τον πείσετε, εγώ απέτυχα παταγωδώς Αν γυρίσω και δεν είναι μέσα θα σας θεωρησω υπεύθυνους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:29 Ο Guest 875331: #76 18-07-17 13:29 Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:38 Η Himela έγραψε: #77 18-07-17 13:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 13:38 Η Himela έγραψε: #77 18-07-17 13:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτό που όλοι αγαπάτε τη Σύλβια μπροστά στα μάτια μου... Θα μπω Μαφία και θα σας δολοφονήσω έναν-έναν... Click για ανάπτυξη... Καλά λέει ο άντρας μου, για να κρατάμε λίγες αποστάσεις ασφαλείας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:31 Η Emilouko έγραψε: #78 18-07-17 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Βαλτε και μενα αν προλαβαινω Click για ανάπτυξη... Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 20:00 Ο DumeNuke έγραψε: #79 18-07-17 20:00 Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 19:19 Η ~Melania~: #80 19-07-17 19:19 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Πρώτη νύχτα έξω η μελανία. Click για ανάπτυξη... Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.