tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Αμα θες να τραβήξεις την προσοχή μου μπορείς και με άλλους τρόπους
Αλλά στο παιχνίδι θα μείνω
Χώρις να θέλω να βάλω λάδι στη φωτιά, αγαπήτη.......
Αν έχεις ρόλο που καρφώνεται, αυτό παίζεται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Χώρις να θέλω να βάλω λάδι στη φωτιά, αγαπήτη.......
Αν έχεις ρόλο που καρφώνεται, αυτό παίζεται
Ρόλο που καρφώνεται από το πρωτο βράδυ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ρόλο που καρφώνεται από το πρωτο βράδυ?
To πρώτο βράδυ είναι το βράδυ μετά την πρώτη ψηφοφορία.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Θα ψηφίσω και τις 2 ημέρες, δε θα κάνω απουσία , θα παρακολουθώ το thread αλλά θα μου είναι δύσκολο να συμμετέχω με μεγάλα κείμενα ή σχολιασμούς.
Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα.
Emmanouilmyrgia
Νεοφερμένος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Ikarionas
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμπολίτες στην πόλη του Παλέρμο θέλω να ενημερώσω ότι Τρίτη-Τετάρτη η χρήση του διαδικτύου από υπολογιστή δε θα είναι επιλογή για μένα.
Θα ψηφίσω και τις 2 ημέρες, δε θα κάνω απουσία , θα παρακολουθώ το thread αλλά θα μου είναι δύσκολο να συμμετέχω με μεγάλα κείμενα ή σχολιασμούς.
Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα.
Τα ίδια έλεγες και στα τελευταία παιχνίδια που ήσουν δολοφόνος. Φοβάσαι μην ξαναπάρεις κακό ρόλο και προετοιμάζεις από τώρα το άλλοθι; Πρώτη ψήφο θα σου ρίξω.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Τα ίδια έλεγες και στα τελευταία παιχνίδια που ήσουν δολοφόνος. Φοβάσαι μην ξαναπάρεις κακό ρόλο και προετοιμάζεις από τώρα το άλλοθι; Πρώτη ψήφο θα σου ρίξω.
Χαχα, όχι καλέ.Απλώς θα 'μαι 2 ημέρες ποσείδι.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Μόνο μην μου κάνεις κανένα τέτοιο in game. Θα ξεθάψω το τσεκούρι του πολέμου...
Χαχα, όχι καλέ.Απλώς θα 'μαι 2 ημέρες ποσείδι.
Και πέρσι ποσείδι έλεγες ότι ήσουν και ήσουν και μαφιόζα... Τυχαίο;
Αλλά μιας και τα λέμε όλοι αυτά με την διαθέσιμότητα, να ενημερώσω κι εγώ ότι τα περισσότερα απογεύματα κάνω κάποια μαθήματα οπότε κατά την ώρα της ψηφοφορίας, θα τα περνάω λίγο διαγώνια. Φυσικά ό,τι κάνω και δεν δικαιολογηθεί εκείνη την στιγμή θα δικαιολογείται σε επόμενο ποστ που θα έχω μεγαλύτερη άνεση χρόνου.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Καρδούλες σε όλους.Καληνύχτα
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ikarionas
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο μην μου κάνεις κανένα τέτοιο in game. Θα ξεθάψω το τσεκούρι του πολέμου...
Μπαα. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα είμαστε μαζί αθώοι σ' αυτό το παιχνίδι.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Κανείς δεν είναι αθώος στο Παλέρμο... Τουλάχιστον όχι μέχρι να δούμε το excelάκι...
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ένα standaράκι από εδώ, γιατί έχουμε και μία παράδοση.Καρδούλες σε όλους.Καληνύχτα
Κι άλλοι δύο εδώ, προσαρμόζονται ήδη σε ώρες μαφίαςΚανείς δεν είναι αθώος στο Παλέρμο... Τουλάχιστον όχι μέχρι να δούμε το excelάκι...
Άντε, θα σας βρούμε και τους υπόλοιπους εν καιρώ 8)
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Κι άλλοι δύο εδώ, προσαρμόζονται ήδη σε ώρες μαφίας
Άντε, θα σας βρούμε και τους υπόλοιπους εν καιρώ 8)
Θα μπορούσες βέβαια πριν μας ξεσκεπάσεις όλους να περιμένεις να γίνει η κλήρωση για να μάθουμε κι εμείς τι είμαστε
Επίσης, αν είχες κάνει όσα ύπουλα σχέδια έχω κάνει ως μαφία, δεν θα κοιμόσουν πριν τις 3 ό,τι ρόλο και να είχες
dimijim
Διάσημο μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ακριβούλη, κομμένα τα ξενύχτια φέτος, υποσχέθηκες ένα vlog (προλαβαίνετε ακόμη να φύγετε όσοι δε θέλετε να το υποστείτε αυτό), πρέπει να φαίνεσαι ωραίος κι αναζωογονημένος για να μπορέσουμε να σε παντρέψουμε...
Δεν υποσχέθηκα κανένα vlog φέτος, αγαπητέ. Ακριβώς γιατί αν είναι να κάνω φέτος vlog θα είναι scripted, για να είναι πιο εύκολο στην παρακολούθηση(γιατί στο editting είμαι ελαφρώς άμπαλος ).
Επίσης, δεν παντρεύομαι ρε!! Άσε με να χαρώ την ζωή μου και την nerdoσύνη μου
ΙΔΕΑΡΑ, ΨΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Δεν υποσχέθηκα κανένα vlog φέτος, αγαπητέ. Ακριβώς γιατί αν είναι να κάνω φέτος vlog θα είναι scripted, για να είναι πιο εύκολο στην παρακολούθηση(γιατί στο editting είμαι ελαφρώς άμπαλος ).
ΙΔΕΑΡΑ, ΨΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!.
Αν είναι να κάνουμε όλοι μαζί ένα project για το yolo. Ψηθείτε να κάνουμε reaction video την ώρα που ανοίγουμε τα πιμι των ρόλων αύριο! Θα είναι γαμάτο για ποστ game!!
Μπορούμε γενικά να συλλέγουμε υλικό με ημερολόγια όπως κάνατε πέρσι ή και πιο σύντομα μηνύματα/βιντεάκια και στο τέλος να κάνουμε ένα ωραίο βιντεάκι.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
ΜΕΣΑΔεν υποσχέθηκα κανένα vlog φέτος, αγαπητέ. Ακριβώς γιατί αν είναι να κάνω φέτος vlog θα είναι scripted, για να είναι πιο εύκολο στην παρακολούθηση(γιατί στο editting είμαι ελαφρώς άμπαλος ).
ΙΔΕΑΡΑ, ΨΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!.
Αν είναι να κάνουμε όλοι μαζί ένα project για το yolo. Ψηθείτε να κάνουμε reaction video την ώρα που ανοίγουμε τα πιμι των ρόλων αύριο! Θα είναι γαμάτο για ποστ game!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.