Άλμα μου, αν πιστεύεις ότι θα έχεις τον απαραίτητο χρόνο για να παίξεις, δήλωσε συμμετοχή να τελειώνουμε. Αλλά σε παρακαλώ πολύ, μη μας κρεμάσεις μετά. Θα είναι τραγικό κι απίστευτα άσχημο για όσους παίζουν κι όσους τρέχουν το παιχνίδι, να πάρεις έναν πολύ καλό ρόλο, πχ Ντετέκτιβ, και λόγω μαθημάτων να μη μπορείς να μπεις να μιλήσεις με τη ΣΕ τη νύχτα ή να μη μπορείς να κάνεις παραπάνω από 1-2 μικρά ποστ την ημέρα για να βοηθήσεις την ομάδα σου. Σημαντικότερο από μια συμμετοχή, είναι μια ενεργή συμμετοχή. Αν πιστεύεις ότι θα έχεις το χρόνο που απαιτείται για να παίξεις σωστά, είτε αυτός είναι 20 λεπτά, είτε 2 ώρες, τότε δήλωσε. Αν πιστεύεις ότι υπάρχει κίνδυνος να μείνεις από απουσίες, τότε καλύτερα έλα να παίξεις στο επόμενο. Άλλωστε, αν φύγεις με απουσίες, χάνεις αυτομάτως και το δικαίωμα να παίξεις στο επόμενο παιχνίδι. Θα ήθελες να γίνει αυτό;
Για ποιο λόγο τώρα γίνεται τόσο θέμα που λες και το συζητάμε τόσα άτομα και τόση ώρα. Δες σε παρακαλώ τα παρακάτω αποσπάσματα και πες μου τι καταλαβαίνεις. Γιατί εγώ, και νομίζω και πολλοί άλλοι, δεν καταλαβαίνω τίποτε. Ούτε αν θα είσαι εδώ να παίξεις, ούτε αν θα φύγεις απ απουσίες. Αντιφάσκεις συνεχώς! Το παιχνίδι δεν άρχισε ακόμη, κράτα τέτοια ακατανόητα ποστ για το ρόλο σου, όχι για τις συμμετοχές.