tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2016 στις 12:24 Ο tsarachaf: #81 01-07-16 12:24 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Υπάρχει κανείς ρε παιδιά απ αυτό το θρεντ που δε θα είναι στο Ποσείδι αυτό το ΣΚ; Click για ανάπτυξη... Εγώ Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: πότε αρχίζουμε? -η άκυρη - Click για ανάπτυξη... Και ξέρεις, το θυμόσουν να το ρωτήσεις αυτό την Τετάρτη . Oh no... Αρχική Δημοσίευση από iris17: Hey, θέλω να συμμετάσχω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2016 στις 15:40 Η Himela έγραψε: #82 01-07-16 15:40 Καλό μήνα παικτρόνια! Κάντε τα τελευταία σας μπάνια γιατί η ώρα του Παλέρμο πλησιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2016 στις 18:28 Η Nefeli Graf: #83 01-07-16 18:28 Μια μέρα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου δεν θα μπορώ να συνδεθώ για πολλές ώρες. Ακόμα δεν γνωρίζω σίγουρα τη μέρα. Το αναφέρω όμως, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και μην το ξεχάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2016 στις 21:20 Ο dimijim έγραψε: #84 01-07-16 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό μήνα παικτρόνια! Κάντε τα τελευταία σας μπάνια γιατί η ώρα του Παλέρμο πλησιάζει! Click για ανάπτυξη... Ναι παικτρόνια, καλό μήνα! Κάντε τα τελευταία μπάνια γιατί η ώρα σας πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2016 στις 00:17 Ο Cupid έγραψε: #85 02-07-16 00:17 ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 00:54 Η Drama Prinzessin: #86 03-07-16 00:54 Ε μη μου πείτε ότι πρόλαβα;! Είναι δυνατόν να λείπω εγώ από τον χορό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 01:00 Ο dimijim έγραψε: #87 03-07-16 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ε μη μου πείτε ότι πρόλαβα;! Είναι δυνατόν να λείπω εγώ από τον χορό; Click για ανάπτυξη... Πρόλαβες, πρόλαβες. Άντε τώρα να γράψω ακόμη ένα πιμι για ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:19 Ο PieMaker έγραψε: #88 03-07-16 11:19 Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:20 Ο dimijim έγραψε: #89 03-07-16 11:20 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:52 Ο dimijim έγραψε: #90 03-07-16 11:52 "Γρήγορα κλείδωσε το θέμα, δε μπορώ να έχω κι άλλους" είπε η Himela κι ο dimijim ακολούθησε πιστά τις διαταγές της. Είμαστε 26, ωραίος και στρόγγυλος αριθμός, ακριβώς στη μέση της αναλογίας μαφιόζων/πολιτών κι έτσι κλείνουμε τις συμμετοχές λίγο νωρίτερα απ όσο περιμένατε. Πάμε για κλήρωση εμείς, εσείς καλή σας υπομονή. Ρόλοι και κάρτες θα μοιραστούν μετά τις 17:30 και το παιχνίδι θα ανοίξει αργότερα. Παρακαλείσθε να μείνετε ήρεμοι μέχρι τότε. Ευχαριστούμε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή κι ευχόμαστε ένα καλό και δίκαιο παιχνίδι! Τα λέμε το βράδυ! Spoiler Λίστα συμμετοχών για Palermo #43: aegloswen Claire Rentfield Cupid Deutsch... Lover Drama Prinzessin DumeNuke Eileen Emilouko Giamou Ikarionas i_lie_us iris17 JKaradakov kleop Libertus mintin97 Nefeli Graf PieMaker Guest 278211 tsarachaf Tzoum ultraviolence vassilis498 Mάιρα Σπυρακος (^^) Τάσος97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Υπάρχει κανείς ρε παιδιά απ αυτό το θρεντ που δε θα είναι στο Ποσείδι αυτό το ΣΚ; Click για ανάπτυξη... Εγώ Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: πότε αρχίζουμε? -η άκυρη - Click για ανάπτυξη... Και ξέρεις, το θυμόσουν να το ρωτήσεις αυτό την Τετάρτη . Oh no... Αρχική Δημοσίευση από iris17: Hey, θέλω να συμμετάσχω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2016 στις 15:40 Η Himela έγραψε: #82 01-07-16 15:40 Καλό μήνα παικτρόνια! Κάντε τα τελευταία σας μπάνια γιατί η ώρα του Παλέρμο πλησιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2016 στις 18:28 Η Nefeli Graf: #83 01-07-16 18:28 Μια μέρα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου δεν θα μπορώ να συνδεθώ για πολλές ώρες. Ακόμα δεν γνωρίζω σίγουρα τη μέρα. Το αναφέρω όμως, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και μην το ξεχάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2016 στις 21:20 Ο dimijim έγραψε: #84 01-07-16 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό μήνα παικτρόνια! Κάντε τα τελευταία σας μπάνια γιατί η ώρα του Παλέρμο πλησιάζει! Click για ανάπτυξη... Ναι παικτρόνια, καλό μήνα! Κάντε τα τελευταία μπάνια γιατί η ώρα σας πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2016 στις 00:17 Ο Cupid έγραψε: #85 02-07-16 00:17 ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 00:54 Η Drama Prinzessin: #86 03-07-16 00:54 Ε μη μου πείτε ότι πρόλαβα;! Είναι δυνατόν να λείπω εγώ από τον χορό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 01:00 Ο dimijim έγραψε: #87 03-07-16 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ε μη μου πείτε ότι πρόλαβα;! Είναι δυνατόν να λείπω εγώ από τον χορό; Click για ανάπτυξη... Πρόλαβες, πρόλαβες. Άντε τώρα να γράψω ακόμη ένα πιμι για ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:19 Ο PieMaker έγραψε: #88 03-07-16 11:19 Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:20 Ο dimijim έγραψε: #89 03-07-16 11:20 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:52 Ο dimijim έγραψε: #90 03-07-16 11:52 "Γρήγορα κλείδωσε το θέμα, δε μπορώ να έχω κι άλλους" είπε η Himela κι ο dimijim ακολούθησε πιστά τις διαταγές της. Είμαστε 26, ωραίος και στρόγγυλος αριθμός, ακριβώς στη μέση της αναλογίας μαφιόζων/πολιτών κι έτσι κλείνουμε τις συμμετοχές λίγο νωρίτερα απ όσο περιμένατε. Πάμε για κλήρωση εμείς, εσείς καλή σας υπομονή. Ρόλοι και κάρτες θα μοιραστούν μετά τις 17:30 και το παιχνίδι θα ανοίξει αργότερα. Παρακαλείσθε να μείνετε ήρεμοι μέχρι τότε. Ευχαριστούμε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή κι ευχόμαστε ένα καλό και δίκαιο παιχνίδι! Τα λέμε το βράδυ! Spoiler Λίστα συμμετοχών για Palermo #43: aegloswen Claire Rentfield Cupid Deutsch... Lover Drama Prinzessin DumeNuke Eileen Emilouko Giamou Ikarionas i_lie_us iris17 JKaradakov kleop Libertus mintin97 Nefeli Graf PieMaker Guest 278211 tsarachaf Tzoum ultraviolence vassilis498 Mάιρα Σπυρακος (^^) Τάσος97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό μήνα παικτρόνια! Κάντε τα τελευταία σας μπάνια γιατί η ώρα του Παλέρμο πλησιάζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2016 στις 18:28 Η Nefeli Graf: #83 01-07-16 18:28 Μια μέρα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου δεν θα μπορώ να συνδεθώ για πολλές ώρες. Ακόμα δεν γνωρίζω σίγουρα τη μέρα. Το αναφέρω όμως, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και μην το ξεχάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2016 στις 21:20 Ο dimijim έγραψε: #84 01-07-16 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό μήνα παικτρόνια! Κάντε τα τελευταία σας μπάνια γιατί η ώρα του Παλέρμο πλησιάζει! Click για ανάπτυξη... Ναι παικτρόνια, καλό μήνα! Κάντε τα τελευταία μπάνια γιατί η ώρα σας πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2016 στις 00:17 Ο Cupid έγραψε: #85 02-07-16 00:17 ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 00:54 Η Drama Prinzessin: #86 03-07-16 00:54 Ε μη μου πείτε ότι πρόλαβα;! Είναι δυνατόν να λείπω εγώ από τον χορό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 01:00 Ο dimijim έγραψε: #87 03-07-16 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ε μη μου πείτε ότι πρόλαβα;! Είναι δυνατόν να λείπω εγώ από τον χορό; Click για ανάπτυξη... Πρόλαβες, πρόλαβες. Άντε τώρα να γράψω ακόμη ένα πιμι για ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:19 Ο PieMaker έγραψε: #88 03-07-16 11:19 Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:20 Ο dimijim έγραψε: #89 03-07-16 11:20 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:52 Ο dimijim έγραψε: #90 03-07-16 11:52 "Γρήγορα κλείδωσε το θέμα, δε μπορώ να έχω κι άλλους" είπε η Himela κι ο dimijim ακολούθησε πιστά τις διαταγές της. Είμαστε 26, ωραίος και στρόγγυλος αριθμός, ακριβώς στη μέση της αναλογίας μαφιόζων/πολιτών κι έτσι κλείνουμε τις συμμετοχές λίγο νωρίτερα απ όσο περιμένατε. Πάμε για κλήρωση εμείς, εσείς καλή σας υπομονή. Ρόλοι και κάρτες θα μοιραστούν μετά τις 17:30 και το παιχνίδι θα ανοίξει αργότερα. Παρακαλείσθε να μείνετε ήρεμοι μέχρι τότε. Ευχαριστούμε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή κι ευχόμαστε ένα καλό και δίκαιο παιχνίδι! Τα λέμε το βράδυ! Spoiler Λίστα συμμετοχών για Palermo #43: aegloswen Claire Rentfield Cupid Deutsch... Lover Drama Prinzessin DumeNuke Eileen Emilouko Giamou Ikarionas i_lie_us iris17 JKaradakov kleop Libertus mintin97 Nefeli Graf PieMaker Guest 278211 tsarachaf Tzoum ultraviolence vassilis498 Mάιρα Σπυρακος (^^) Τάσος97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια μέρα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου δεν θα μπορώ να συνδεθώ για πολλές ώρες. Ακόμα δεν γνωρίζω σίγουρα τη μέρα. Το αναφέρω όμως, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και μην το ξεχάσω αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2016 στις 21:20 Ο dimijim έγραψε: #84 01-07-16 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό μήνα παικτρόνια! Κάντε τα τελευταία σας μπάνια γιατί η ώρα του Παλέρμο πλησιάζει! Click για ανάπτυξη... Ναι παικτρόνια, καλό μήνα! Κάντε τα τελευταία μπάνια γιατί η ώρα σας πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2016 στις 00:17 Ο Cupid έγραψε: #85 02-07-16 00:17 ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 00:54 Η Drama Prinzessin: #86 03-07-16 00:54 Ε μη μου πείτε ότι πρόλαβα;! Είναι δυνατόν να λείπω εγώ από τον χορό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 01:00 Ο dimijim έγραψε: #87 03-07-16 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ε μη μου πείτε ότι πρόλαβα;! Είναι δυνατόν να λείπω εγώ από τον χορό; Click για ανάπτυξη... Πρόλαβες, πρόλαβες. Άντε τώρα να γράψω ακόμη ένα πιμι για ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:19 Ο PieMaker έγραψε: #88 03-07-16 11:19 Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:20 Ο dimijim έγραψε: #89 03-07-16 11:20 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:52 Ο dimijim έγραψε: #90 03-07-16 11:52 "Γρήγορα κλείδωσε το θέμα, δε μπορώ να έχω κι άλλους" είπε η Himela κι ο dimijim ακολούθησε πιστά τις διαταγές της. Είμαστε 26, ωραίος και στρόγγυλος αριθμός, ακριβώς στη μέση της αναλογίας μαφιόζων/πολιτών κι έτσι κλείνουμε τις συμμετοχές λίγο νωρίτερα απ όσο περιμένατε. Πάμε για κλήρωση εμείς, εσείς καλή σας υπομονή. Ρόλοι και κάρτες θα μοιραστούν μετά τις 17:30 και το παιχνίδι θα ανοίξει αργότερα. Παρακαλείσθε να μείνετε ήρεμοι μέχρι τότε. Ευχαριστούμε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή κι ευχόμαστε ένα καλό και δίκαιο παιχνίδι! Τα λέμε το βράδυ! Spoiler Λίστα συμμετοχών για Palermo #43: aegloswen Claire Rentfield Cupid Deutsch... Lover Drama Prinzessin DumeNuke Eileen Emilouko Giamou Ikarionas i_lie_us iris17 JKaradakov kleop Libertus mintin97 Nefeli Graf PieMaker Guest 278211 tsarachaf Tzoum ultraviolence vassilis498 Mάιρα Σπυρακος (^^) Τάσος97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλό μήνα παικτρόνια! Κάντε τα τελευταία σας μπάνια γιατί η ώρα του Παλέρμο πλησιάζει! Click για ανάπτυξη... Ναι παικτρόνια, καλό μήνα! Κάντε τα τελευταία μπάνια γιατί η ώρα σας πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2016 στις 00:17 Ο Cupid έγραψε: #85 02-07-16 00:17 ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 00:54 Η Drama Prinzessin: #86 03-07-16 00:54 Ε μη μου πείτε ότι πρόλαβα;! Είναι δυνατόν να λείπω εγώ από τον χορό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 01:00 Ο dimijim έγραψε: #87 03-07-16 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ε μη μου πείτε ότι πρόλαβα;! Είναι δυνατόν να λείπω εγώ από τον χορό; Click για ανάπτυξη... Πρόλαβες, πρόλαβες. Άντε τώρα να γράψω ακόμη ένα πιμι για ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:19 Ο PieMaker έγραψε: #88 03-07-16 11:19 Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:20 Ο dimijim έγραψε: #89 03-07-16 11:20 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:52 Ο dimijim έγραψε: #90 03-07-16 11:52 "Γρήγορα κλείδωσε το θέμα, δε μπορώ να έχω κι άλλους" είπε η Himela κι ο dimijim ακολούθησε πιστά τις διαταγές της. Είμαστε 26, ωραίος και στρόγγυλος αριθμός, ακριβώς στη μέση της αναλογίας μαφιόζων/πολιτών κι έτσι κλείνουμε τις συμμετοχές λίγο νωρίτερα απ όσο περιμένατε. Πάμε για κλήρωση εμείς, εσείς καλή σας υπομονή. Ρόλοι και κάρτες θα μοιραστούν μετά τις 17:30 και το παιχνίδι θα ανοίξει αργότερα. Παρακαλείσθε να μείνετε ήρεμοι μέχρι τότε. Ευχαριστούμε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή κι ευχόμαστε ένα καλό και δίκαιο παιχνίδι! Τα λέμε το βράδυ! Spoiler Λίστα συμμετοχών για Palermo #43: aegloswen Claire Rentfield Cupid Deutsch... Lover Drama Prinzessin DumeNuke Eileen Emilouko Giamou Ikarionas i_lie_us iris17 JKaradakov kleop Libertus mintin97 Nefeli Graf PieMaker Guest 278211 tsarachaf Tzoum ultraviolence vassilis498 Mάιρα Σπυρακος (^^) Τάσος97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 00:54 Η Drama Prinzessin: #86 03-07-16 00:54 Ε μη μου πείτε ότι πρόλαβα;! Είναι δυνατόν να λείπω εγώ από τον χορό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 01:00 Ο dimijim έγραψε: #87 03-07-16 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ε μη μου πείτε ότι πρόλαβα;! Είναι δυνατόν να λείπω εγώ από τον χορό; Click για ανάπτυξη... Πρόλαβες, πρόλαβες. Άντε τώρα να γράψω ακόμη ένα πιμι για ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:19 Ο PieMaker έγραψε: #88 03-07-16 11:19 Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:20 Ο dimijim έγραψε: #89 03-07-16 11:20 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:52 Ο dimijim έγραψε: #90 03-07-16 11:52 "Γρήγορα κλείδωσε το θέμα, δε μπορώ να έχω κι άλλους" είπε η Himela κι ο dimijim ακολούθησε πιστά τις διαταγές της. Είμαστε 26, ωραίος και στρόγγυλος αριθμός, ακριβώς στη μέση της αναλογίας μαφιόζων/πολιτών κι έτσι κλείνουμε τις συμμετοχές λίγο νωρίτερα απ όσο περιμένατε. Πάμε για κλήρωση εμείς, εσείς καλή σας υπομονή. Ρόλοι και κάρτες θα μοιραστούν μετά τις 17:30 και το παιχνίδι θα ανοίξει αργότερα. Παρακαλείσθε να μείνετε ήρεμοι μέχρι τότε. Ευχαριστούμε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή κι ευχόμαστε ένα καλό και δίκαιο παιχνίδι! Τα λέμε το βράδυ! Spoiler Λίστα συμμετοχών για Palermo #43: aegloswen Claire Rentfield Cupid Deutsch... Lover Drama Prinzessin DumeNuke Eileen Emilouko Giamou Ikarionas i_lie_us iris17 JKaradakov kleop Libertus mintin97 Nefeli Graf PieMaker Guest 278211 tsarachaf Tzoum ultraviolence vassilis498 Mάιρα Σπυρακος (^^) Τάσος97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε μη μου πείτε ότι πρόλαβα;! Είναι δυνατόν να λείπω εγώ από τον χορό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 01:00 Ο dimijim έγραψε: #87 03-07-16 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ε μη μου πείτε ότι πρόλαβα;! Είναι δυνατόν να λείπω εγώ από τον χορό; Click για ανάπτυξη... Πρόλαβες, πρόλαβες. Άντε τώρα να γράψω ακόμη ένα πιμι για ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:19 Ο PieMaker έγραψε: #88 03-07-16 11:19 Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:20 Ο dimijim έγραψε: #89 03-07-16 11:20 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:52 Ο dimijim έγραψε: #90 03-07-16 11:52 "Γρήγορα κλείδωσε το θέμα, δε μπορώ να έχω κι άλλους" είπε η Himela κι ο dimijim ακολούθησε πιστά τις διαταγές της. Είμαστε 26, ωραίος και στρόγγυλος αριθμός, ακριβώς στη μέση της αναλογίας μαφιόζων/πολιτών κι έτσι κλείνουμε τις συμμετοχές λίγο νωρίτερα απ όσο περιμένατε. Πάμε για κλήρωση εμείς, εσείς καλή σας υπομονή. Ρόλοι και κάρτες θα μοιραστούν μετά τις 17:30 και το παιχνίδι θα ανοίξει αργότερα. Παρακαλείσθε να μείνετε ήρεμοι μέχρι τότε. Ευχαριστούμε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή κι ευχόμαστε ένα καλό και δίκαιο παιχνίδι! Τα λέμε το βράδυ! Spoiler Λίστα συμμετοχών για Palermo #43: aegloswen Claire Rentfield Cupid Deutsch... Lover Drama Prinzessin DumeNuke Eileen Emilouko Giamou Ikarionas i_lie_us iris17 JKaradakov kleop Libertus mintin97 Nefeli Graf PieMaker Guest 278211 tsarachaf Tzoum ultraviolence vassilis498 Mάιρα Σπυρακος (^^) Τάσος97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ε μη μου πείτε ότι πρόλαβα;! Είναι δυνατόν να λείπω εγώ από τον χορό; Click για ανάπτυξη... Πρόλαβες, πρόλαβες. Άντε τώρα να γράψω ακόμη ένα πιμι για ρόλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:19 Ο PieMaker έγραψε: #88 03-07-16 11:19 Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:20 Ο dimijim έγραψε: #89 03-07-16 11:20 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:52 Ο dimijim έγραψε: #90 03-07-16 11:52 "Γρήγορα κλείδωσε το θέμα, δε μπορώ να έχω κι άλλους" είπε η Himela κι ο dimijim ακολούθησε πιστά τις διαταγές της. Είμαστε 26, ωραίος και στρόγγυλος αριθμός, ακριβώς στη μέση της αναλογίας μαφιόζων/πολιτών κι έτσι κλείνουμε τις συμμετοχές λίγο νωρίτερα απ όσο περιμένατε. Πάμε για κλήρωση εμείς, εσείς καλή σας υπομονή. Ρόλοι και κάρτες θα μοιραστούν μετά τις 17:30 και το παιχνίδι θα ανοίξει αργότερα. Παρακαλείσθε να μείνετε ήρεμοι μέχρι τότε. Ευχαριστούμε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή κι ευχόμαστε ένα καλό και δίκαιο παιχνίδι! Τα λέμε το βράδυ! Spoiler Λίστα συμμετοχών για Palermo #43: aegloswen Claire Rentfield Cupid Deutsch... Lover Drama Prinzessin DumeNuke Eileen Emilouko Giamou Ikarionas i_lie_us iris17 JKaradakov kleop Libertus mintin97 Nefeli Graf PieMaker Guest 278211 tsarachaf Tzoum ultraviolence vassilis498 Mάιρα Σπυρακος (^^) Τάσος97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:20 Ο dimijim έγραψε: #89 03-07-16 11:20 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:52 Ο dimijim έγραψε: #90 03-07-16 11:52 "Γρήγορα κλείδωσε το θέμα, δε μπορώ να έχω κι άλλους" είπε η Himela κι ο dimijim ακολούθησε πιστά τις διαταγές της. Είμαστε 26, ωραίος και στρόγγυλος αριθμός, ακριβώς στη μέση της αναλογίας μαφιόζων/πολιτών κι έτσι κλείνουμε τις συμμετοχές λίγο νωρίτερα απ όσο περιμένατε. Πάμε για κλήρωση εμείς, εσείς καλή σας υπομονή. Ρόλοι και κάρτες θα μοιραστούν μετά τις 17:30 και το παιχνίδι θα ανοίξει αργότερα. Παρακαλείσθε να μείνετε ήρεμοι μέχρι τότε. Ευχαριστούμε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή κι ευχόμαστε ένα καλό και δίκαιο παιχνίδι! Τα λέμε το βράδυ! Spoiler Λίστα συμμετοχών για Palermo #43: aegloswen Claire Rentfield Cupid Deutsch... Lover Drama Prinzessin DumeNuke Eileen Emilouko Giamou Ikarionas i_lie_us iris17 JKaradakov kleop Libertus mintin97 Nefeli Graf PieMaker Guest 278211 tsarachaf Tzoum ultraviolence vassilis498 Mάιρα Σπυρακος (^^) Τάσος97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;; Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2016 στις 11:52 Ο dimijim έγραψε: #90 03-07-16 11:52 "Γρήγορα κλείδωσε το θέμα, δε μπορώ να έχω κι άλλους" είπε η Himela κι ο dimijim ακολούθησε πιστά τις διαταγές της. Είμαστε 26, ωραίος και στρόγγυλος αριθμός, ακριβώς στη μέση της αναλογίας μαφιόζων/πολιτών κι έτσι κλείνουμε τις συμμετοχές λίγο νωρίτερα απ όσο περιμένατε. Πάμε για κλήρωση εμείς, εσείς καλή σας υπομονή. Ρόλοι και κάρτες θα μοιραστούν μετά τις 17:30 και το παιχνίδι θα ανοίξει αργότερα. Παρακαλείσθε να μείνετε ήρεμοι μέχρι τότε. Ευχαριστούμε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή κι ευχόμαστε ένα καλό και δίκαιο παιχνίδι! Τα λέμε το βράδυ! Spoiler Λίστα συμμετοχών για Palermo #43: aegloswen Claire Rentfield Cupid Deutsch... Lover Drama Prinzessin DumeNuke Eileen Emilouko Giamou Ikarionas i_lie_us iris17 JKaradakov kleop Libertus mintin97 Nefeli Graf PieMaker Guest 278211 tsarachaf Tzoum ultraviolence vassilis498 Mάιρα Σπυρακος (^^) Τάσος97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
"Γρήγορα κλείδωσε το θέμα, δε μπορώ να έχω κι άλλους" είπε η Himela κι ο dimijim ακολούθησε πιστά τις διαταγές της. Είμαστε 26, ωραίος και στρόγγυλος αριθμός, ακριβώς στη μέση της αναλογίας μαφιόζων/πολιτών κι έτσι κλείνουμε τις συμμετοχές λίγο νωρίτερα απ όσο περιμένατε. Πάμε για κλήρωση εμείς, εσείς καλή σας υπομονή. Ρόλοι και κάρτες θα μοιραστούν μετά τις 17:30 και το παιχνίδι θα ανοίξει αργότερα. Παρακαλείσθε να μείνετε ήρεμοι μέχρι τότε. Ευχαριστούμε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή κι ευχόμαστε ένα καλό και δίκαιο παιχνίδι! Τα λέμε το βράδυ! Spoiler Λίστα συμμετοχών για Palermo #43: aegloswen Claire Rentfield Cupid Deutsch... Lover Drama Prinzessin DumeNuke Eileen Emilouko Giamou Ikarionas i_lie_us iris17 JKaradakov kleop Libertus mintin97 Nefeli Graf PieMaker Guest 278211 tsarachaf Tzoum ultraviolence vassilis498 Mάιρα Σπυρακος (^^) Τάσος97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.