tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Υπάρχει κανείς ρε παιδιά απ αυτό το θρεντ που δε θα είναι στο Ποσείδι αυτό το ΣΚ;
Εγώ
πότε αρχίζουμε? -η άκυρη -
Και ξέρεις, το θυμόσουν να το ρωτήσεις αυτό την Τετάρτη . Oh no...
Hey, θέλω να συμμετάσχω κι εγώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Ακόμα δεν γνωρίζω σίγουρα τη μέρα. Το αναφέρω όμως, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και μην το ξεχάσω αργότερα.
dimijim
Διάσημο μέλος
Ναι παικτρόνια, καλό μήνα! Κάντε τα τελευταία μπάνια γιατί η ώρα σας πλησιάζει...Καλό μήνα παικτρόνια! Κάντε τα τελευταία σας μπάνια γιατί η ώρα του Παλέρμο πλησιάζει!
Cupid
Εκκολαπτόμενο μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Είναι δυνατόν να λείπω εγώ από τον χορό;
dimijim
Διάσημο μέλος
Πρόλαβες, πρόλαβες. Άντε τώρα να γράψω ακόμη ένα πιμι για ρόλο...Ε μη μου πείτε ότι πρόλαβα;!
Είναι δυνατόν να λείπω εγώ από τον χορό;
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!!
dimijim
Διάσημο μέλος
Βρε καλώς τον...Εγώ πρόλαβα ή έχει γίνει ήδη η κλήρωση;;
Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά, αλλά έτρεχα και δεν έφτανα το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να βρω τον απαιτούμενο χρόνο και να το απολαύσω το παιχνίδι ;-)!!
dimijim
Διάσημο μέλος
Είμαστε 26, ωραίος και στρόγγυλος αριθμός, ακριβώς στη μέση της αναλογίας μαφιόζων/πολιτών κι έτσι κλείνουμε τις συμμετοχές λίγο νωρίτερα απ όσο περιμένατε.
Πάμε για κλήρωση εμείς, εσείς καλή σας υπομονή. Ρόλοι και κάρτες θα μοιραστούν μετά τις 17:30 και το παιχνίδι θα ανοίξει αργότερα. Παρακαλείσθε να μείνετε ήρεμοι μέχρι τότε.
Ευχαριστούμε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή κι ευχόμαστε ένα καλό και δίκαιο παιχνίδι!
Τα λέμε το βράδυ!
- aegloswen
- Claire Rentfield
- Cupid
- Deutsch... Lover
- Drama Prinzessin
- DumeNuke
- Eileen
- Emilouko
- Giamou
- Ikarionas
- i_lie_us
- iris17
- JKaradakov
- kleop
- Libertus
- mintin97
- Nefeli Graf
- PieMaker
- Guest 278211
- tsarachaf
- Tzoum
- ultraviolence
- vassilis498
- Mάιρα
- Σπυρακος (^^)
- Τάσος97
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.