25-06-16

11:30
Ένα σχεδόν χρόνο μετά την τελευταία δολοφονία, η φημισμένη πόλη του Palermo ετοιμάζεται ξανά να υποδεχθεί νέο "αίμα".
Είσαι στο σπίτι σου αγκαλιά με τον ανεμιστήρα και βαριέσαι τη ζωή σου; Είσαι στις παραλίες και ψήνεσαι κάτω από τον ήλιο; Είσαι στη δουλειά και ψάχνεις τρόπους να σκοτώσεις το αφεντικό; Διαβάζεις για εξετάσεις και θες να κάψεις όλα τα βιβλία; Μη στεναχωριέσαι και μην απελπίζεσαι! Η πόλη του Palermo είναι εδώ, έτοιμη να σου δώσει μια ανάσα περιπέτειας και ίντριγκας! Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο νέο μας παιχνίδι, γίνε εσύ ο πολίτης που θα σώσει την πόλη από τη μαφία ή ο μαφιόζος που με την κίνηση–ματ θα κυριαρχήσει στην πόλη και κέρδισε για την ομάδα σου διασκεδάζοντας!
Το παιχνίδι αρχίζει τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.
Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι την Κυριακή 3 Ιουλίου κι ώρα 13:00.
Στο ρόλο της ΣΕ: dimijim
Παρατηρήσεις:
Σημειώνεται ότι η πόλη κλιματίζεται, μια δωρεάν παροχή από τη ΣΕ.
Stooooooooop!
Λίστα συμμετοχών για Palermo #43:
Είσαι στο σπίτι σου αγκαλιά με τον ανεμιστήρα και βαριέσαι τη ζωή σου; Είσαι στις παραλίες και ψήνεσαι κάτω από τον ήλιο; Είσαι στη δουλειά και ψάχνεις τρόπους να σκοτώσεις το αφεντικό; Διαβάζεις για εξετάσεις και θες να κάψεις όλα τα βιβλία; Μη στεναχωριέσαι και μην απελπίζεσαι! Η πόλη του Palermo είναι εδώ, έτοιμη να σου δώσει μια ανάσα περιπέτειας και ίντριγκας! Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο νέο μας παιχνίδι, γίνε εσύ ο πολίτης που θα σώσει την πόλη από τη μαφία ή ο μαφιόζος που με την κίνηση–ματ θα κυριαρχήσει στην πόλη και κέρδισε για την ομάδα σου διασκεδάζοντας!
Το παιχνίδι αρχίζει τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.
Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές μέχρι την Κυριακή 3 Ιουλίου κι ώρα 13:00.
Στο ρόλο της ΣΕ: dimijim
Παρατηρήσεις:
- Οι κανόνες του παιχνιδιού βρίσκονται εδώ. Παρακαλώ να τους διαβάσετε και κατανοήσετε εν τω βάθει!
- Για τυχόν απορίες μπορείτε να γράψετε στο αντίστοιχο θέμα εδώ.
- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του e-steki, iSchool, MyCat, εκτός από αυτά που αποκλείστηκαν στο Palermo #42 λόγω απουσιών.
Σημειώνεται ότι η πόλη κλιματίζεται, μια δωρεάν παροχή από τη ΣΕ.
Σας περιμένω!
Stooooooooop!
Χτυπάει το τηλέφωνο! Μισό να δω ποιος είναι! 

Ναι; ... Ποιος είναι; ... Παρακαλώ; Γιατί δε μιλάτε;! τουτ τουτ τουτ
Φτου, αρχίσανε οι φάρσες από τώρα!
Πάμε ξανά: Σας περιμένω!
Όχι; Ξανά το τηλέφωνο; Με απόκρυψη;
Μίλα ρε όποιος κι αν είσαι! ... Ε; ... Δε σας ακούω κυρία μου! ... Συγνώμη, πόσο ετών είστε; Γιατί μιλάτε έτσι αργά και σιγά; ... Συγνώμη αλλά τι θέλετε μαζί μου; Εδώ καλείτε Palermo, θα χρεωθείτε διπλά για την κλήση σας! ... Ποιον ψάχνετε; ... Εγώ είμαι αυτός! Πείτε μου! ... Τι;!;! ... Σοβαρά;!;! ... Πότε έρχεσαι; ... Οκ, σου κρατάω θέση!
Φτου, αρχίσανε οι φάρσες από τώρα!
Πάμε ξανά: Σας περιμένω!
Όχι; Ξανά το τηλέφωνο; Με απόκρυψη;
Μίλα ρε όποιος κι αν είσαι! ... Ε; ... Δε σας ακούω κυρία μου! ... Συγνώμη, πόσο ετών είστε; Γιατί μιλάτε έτσι αργά και σιγά; ... Συγνώμη αλλά τι θέλετε μαζί μου; Εδώ καλείτε Palermo, θα χρεωθείτε διπλά για την κλήση σας! ... Ποιον ψάχνετε; ... Εγώ είμαι αυτός! Πείτε μου! ... Τι;!;! ... Σοβαρά;!;! ... Πότε έρχεσαι; ... Οκ, σου κρατάω θέση!
Στο ρόλο της ΣΕ: dimijim & Himela
Όχι που θα με άφηνε μόνο μου να ερωτοτροπώ με μικρά αγοράκια όπως πέρσι...
Όχι που θα με άφηνε μόνο μου να ερωτοτροπώ με μικρά αγοράκια όπως πέρσι...
Σας περιμένουμε!
Λίστα συμμετοχών για Palermo #43:
- aegloswen
- Claire Rentfield
- Cupid
- Deutsch... Lover
- Drama Prinzessin
- DumeNuke
- Eileen
- Emilouko
- Giamou
- Ikarionas
- i_lie_us
- iris17
- JKaradakov
- kleop
- Libertus
- mintin97
- Nefeli Graf
- PieMaker
- Guest 278211
- tsarachaf
- Tzoum
- ultraviolence
- vassilis498
- Mάιρα
- Σπυρακος (^^)
- Τάσος97
- Εσύ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.