Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:14 Η Angelique.: #81 25-07-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ωραία! Εγώ θα πουλήσω το κορμί μου στην Έλενα κι ο Χάρης στον φρικ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Ψήθηκα με την προσφορά σου,καθώς και με την είσοδο του Ακριβού. Αν και έχω και εγώ ένα θέμα με τον χρόνο,για αυτό δεν δήλωσα εξ αρχής. Χαίρομαι που μαζευτήκαμε αρκετοί πάντως,μακάρι να μπορέσουν και Άννα,φρικ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η _fairygirl_: #82 25-07-13 21:15 Να σκυλοπαρακαλέσω τον Φρικ να παίξει; Παλέρμο δίχως Φρικ δεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:18 Ο tsarachaf: #83 25-07-13 21:18 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Με΄σενα απλό πολίτη θα περάσουμε γαμάτα. Spoiler Το μόνο καλό με τον Ακριβό είναι ότι είναι άξιος αντικαταστάτης του Μάκη. Click για ανάπτυξη... Οκ, αυτό είναι challenge. Ρε και απλός πολίτης να είμαι πάλι σ'έχω. (Έχουμε να σφαχτούμε καλά, το βλέπω ) Χαιρομαι που η αγάπη μας είναι αμοιβαία Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Χαχαχαχα! Ψήθηκα με την προσφορά σου,καθώς και με την είσοδο του Ακριβού. Αν και έχω και εγώ ένα θέμα με τον χρόνο,για αυτό δεν δήλωσα εξ αρχής. Χαίρομαι που μαζευτήκαμε αρκετοί πάντως,μακάρι να μπορέσουν και Άννα,φρικ. ^^ Click για ανάπτυξη... Τέλεια . Άντε να γίνουμε περισσότεροι και οι παλιοί Απο χρόνο γενικά δεν μας βλέπω καλά οπότε μάλλον δεν θα χουμε ιδιαίτερο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:19 Η _fairygirl_: #84 25-07-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οκ, αυτό είναι challenge. Ρε και απλός πολίτης να είμαι πάλι σ'έχω. (Έχουμε να σφαχτούμε καλά, το βλέπω ) Χαιρομαι που η αγάπη μας είναι αμοιβαία Click για ανάπτυξη... Λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:21 Η Himela έγραψε: #85 25-07-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ θα πουλήσω το κορμί μου στην Έλενα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ψήθηκα με την προσφορά σου Click για ανάπτυξη... Για μαζευτείτε λίγο λέω εγώ που χαριεντίζεστε μπροστά στα μάτια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:41 Ο dimijim έγραψε: #86 25-07-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Για μαζευτείτε λίγο λέω εγώ που χαριεντίζεστε μπροστά στα μάτια μου! Click για ανάπτυξη... Για θύμησέ μου τι έλεγες πριν κανένα μήνα στο σπαιπ, στην ερωτική μας φωλίτσα, για τα μάτια του Άκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:57 Η _fairygirl_: #87 25-07-13 21:57 Δημήτρη είσαι κακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:22 Η Himela έγραψε: #88 25-07-13 22:22 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Για θύμησέ μου τι έλεγες πριν κανένα μήνα στο σπαιπ, στην ερωτική μας φωλίτσα, για τα μάτια του Άκη... Click για ανάπτυξη... Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:49 Ο Libertus έγραψε: #89 25-07-13 23:49 Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:52 Η _fairygirl_: #90 25-07-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Libertus έγραψε: #91 25-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Click για ανάπτυξη... Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η _fairygirl_: #92 25-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Click για ανάπτυξη... Πέρα από την πλάκα οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Επίσης,θα ξαναυπάρξει επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Ο Libertus έγραψε: #93 26-07-13 00:03 Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:54 Ο Σπυρακος (^^): #94 26-07-13 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Click για ανάπτυξη... Καλά που μου έστειλες μήνυμα με τόσο που τρέχω δεν θα το παρατηρούσα!! Ανυπομονώ να ξεχνιέμαι από τα μαθήματα με εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 13:13 Ο Guest 781029: #95 26-07-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Click για ανάπτυξη... ήμουν ακόμα ασκούμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Η _fairygirl_: #96 26-07-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: ήμουν ακόμα ασκούμενος! Click για ανάπτυξη... Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #97 26-07-13 16:21 Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ωραία! Εγώ θα πουλήσω το κορμί μου στην Έλενα κι ο Χάρης στον φρικ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα! Ψήθηκα με την προσφορά σου,καθώς και με την είσοδο του Ακριβού. Αν και έχω και εγώ ένα θέμα με τον χρόνο,για αυτό δεν δήλωσα εξ αρχής. Χαίρομαι που μαζευτήκαμε αρκετοί πάντως,μακάρι να μπορέσουν και Άννα,φρικ. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:15 Η _fairygirl_: #82 25-07-13 21:15 Να σκυλοπαρακαλέσω τον Φρικ να παίξει; Παλέρμο δίχως Φρικ δεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:18 Ο tsarachaf: #83 25-07-13 21:18 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Με΄σενα απλό πολίτη θα περάσουμε γαμάτα. Spoiler Το μόνο καλό με τον Ακριβό είναι ότι είναι άξιος αντικαταστάτης του Μάκη. Click για ανάπτυξη... Οκ, αυτό είναι challenge. Ρε και απλός πολίτης να είμαι πάλι σ'έχω. (Έχουμε να σφαχτούμε καλά, το βλέπω ) Χαιρομαι που η αγάπη μας είναι αμοιβαία Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Χαχαχαχα! Ψήθηκα με την προσφορά σου,καθώς και με την είσοδο του Ακριβού. Αν και έχω και εγώ ένα θέμα με τον χρόνο,για αυτό δεν δήλωσα εξ αρχής. Χαίρομαι που μαζευτήκαμε αρκετοί πάντως,μακάρι να μπορέσουν και Άννα,φρικ. ^^ Click για ανάπτυξη... Τέλεια . Άντε να γίνουμε περισσότεροι και οι παλιοί Απο χρόνο γενικά δεν μας βλέπω καλά οπότε μάλλον δεν θα χουμε ιδιαίτερο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:19 Η _fairygirl_: #84 25-07-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οκ, αυτό είναι challenge. Ρε και απλός πολίτης να είμαι πάλι σ'έχω. (Έχουμε να σφαχτούμε καλά, το βλέπω ) Χαιρομαι που η αγάπη μας είναι αμοιβαία Click για ανάπτυξη... Λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:21 Η Himela έγραψε: #85 25-07-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ θα πουλήσω το κορμί μου στην Έλενα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ψήθηκα με την προσφορά σου Click για ανάπτυξη... Για μαζευτείτε λίγο λέω εγώ που χαριεντίζεστε μπροστά στα μάτια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:41 Ο dimijim έγραψε: #86 25-07-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Για μαζευτείτε λίγο λέω εγώ που χαριεντίζεστε μπροστά στα μάτια μου! Click για ανάπτυξη... Για θύμησέ μου τι έλεγες πριν κανένα μήνα στο σπαιπ, στην ερωτική μας φωλίτσα, για τα μάτια του Άκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:57 Η _fairygirl_: #87 25-07-13 21:57 Δημήτρη είσαι κακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:22 Η Himela έγραψε: #88 25-07-13 22:22 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Για θύμησέ μου τι έλεγες πριν κανένα μήνα στο σπαιπ, στην ερωτική μας φωλίτσα, για τα μάτια του Άκη... Click για ανάπτυξη... Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:49 Ο Libertus έγραψε: #89 25-07-13 23:49 Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:52 Η _fairygirl_: #90 25-07-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Libertus έγραψε: #91 25-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Click για ανάπτυξη... Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η _fairygirl_: #92 25-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Click για ανάπτυξη... Πέρα από την πλάκα οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Επίσης,θα ξαναυπάρξει επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Ο Libertus έγραψε: #93 26-07-13 00:03 Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:54 Ο Σπυρακος (^^): #94 26-07-13 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Click για ανάπτυξη... Καλά που μου έστειλες μήνυμα με τόσο που τρέχω δεν θα το παρατηρούσα!! Ανυπομονώ να ξεχνιέμαι από τα μαθήματα με εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 13:13 Ο Guest 781029: #95 26-07-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Click για ανάπτυξη... ήμουν ακόμα ασκούμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Η _fairygirl_: #96 26-07-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: ήμουν ακόμα ασκούμενος! Click για ανάπτυξη... Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #97 26-07-13 16:21 Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σκυλοπαρακαλέσω τον Φρικ να παίξει; Παλέρμο δίχως Φρικ δεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:18 Ο tsarachaf: #83 25-07-13 21:18 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Με΄σενα απλό πολίτη θα περάσουμε γαμάτα. Spoiler Το μόνο καλό με τον Ακριβό είναι ότι είναι άξιος αντικαταστάτης του Μάκη. Click για ανάπτυξη... Οκ, αυτό είναι challenge. Ρε και απλός πολίτης να είμαι πάλι σ'έχω. (Έχουμε να σφαχτούμε καλά, το βλέπω ) Χαιρομαι που η αγάπη μας είναι αμοιβαία Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Χαχαχαχα! Ψήθηκα με την προσφορά σου,καθώς και με την είσοδο του Ακριβού. Αν και έχω και εγώ ένα θέμα με τον χρόνο,για αυτό δεν δήλωσα εξ αρχής. Χαίρομαι που μαζευτήκαμε αρκετοί πάντως,μακάρι να μπορέσουν και Άννα,φρικ. ^^ Click για ανάπτυξη... Τέλεια . Άντε να γίνουμε περισσότεροι και οι παλιοί Απο χρόνο γενικά δεν μας βλέπω καλά οπότε μάλλον δεν θα χουμε ιδιαίτερο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2013 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:19 Η _fairygirl_: #84 25-07-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οκ, αυτό είναι challenge. Ρε και απλός πολίτης να είμαι πάλι σ'έχω. (Έχουμε να σφαχτούμε καλά, το βλέπω ) Χαιρομαι που η αγάπη μας είναι αμοιβαία Click για ανάπτυξη... Λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:21 Η Himela έγραψε: #85 25-07-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ θα πουλήσω το κορμί μου στην Έλενα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ψήθηκα με την προσφορά σου Click για ανάπτυξη... Για μαζευτείτε λίγο λέω εγώ που χαριεντίζεστε μπροστά στα μάτια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:41 Ο dimijim έγραψε: #86 25-07-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Για μαζευτείτε λίγο λέω εγώ που χαριεντίζεστε μπροστά στα μάτια μου! Click για ανάπτυξη... Για θύμησέ μου τι έλεγες πριν κανένα μήνα στο σπαιπ, στην ερωτική μας φωλίτσα, για τα μάτια του Άκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:57 Η _fairygirl_: #87 25-07-13 21:57 Δημήτρη είσαι κακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:22 Η Himela έγραψε: #88 25-07-13 22:22 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Για θύμησέ μου τι έλεγες πριν κανένα μήνα στο σπαιπ, στην ερωτική μας φωλίτσα, για τα μάτια του Άκη... Click για ανάπτυξη... Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:49 Ο Libertus έγραψε: #89 25-07-13 23:49 Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:52 Η _fairygirl_: #90 25-07-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Libertus έγραψε: #91 25-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Click για ανάπτυξη... Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η _fairygirl_: #92 25-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Click για ανάπτυξη... Πέρα από την πλάκα οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Επίσης,θα ξαναυπάρξει επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Ο Libertus έγραψε: #93 26-07-13 00:03 Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:54 Ο Σπυρακος (^^): #94 26-07-13 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Click για ανάπτυξη... Καλά που μου έστειλες μήνυμα με τόσο που τρέχω δεν θα το παρατηρούσα!! Ανυπομονώ να ξεχνιέμαι από τα μαθήματα με εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 13:13 Ο Guest 781029: #95 26-07-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Click για ανάπτυξη... ήμουν ακόμα ασκούμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Η _fairygirl_: #96 26-07-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: ήμουν ακόμα ασκούμενος! Click για ανάπτυξη... Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #97 26-07-13 16:21 Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Με΄σενα απλό πολίτη θα περάσουμε γαμάτα. Spoiler Το μόνο καλό με τον Ακριβό είναι ότι είναι άξιος αντικαταστάτης του Μάκη. Click για ανάπτυξη... Οκ, αυτό είναι challenge. Ρε και απλός πολίτης να είμαι πάλι σ'έχω. (Έχουμε να σφαχτούμε καλά, το βλέπω ) Χαιρομαι που η αγάπη μας είναι αμοιβαία Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Χαχαχαχα! Ψήθηκα με την προσφορά σου,καθώς και με την είσοδο του Ακριβού. Αν και έχω και εγώ ένα θέμα με τον χρόνο,για αυτό δεν δήλωσα εξ αρχής. Χαίρομαι που μαζευτήκαμε αρκετοί πάντως,μακάρι να μπορέσουν και Άννα,φρικ. ^^ Click για ανάπτυξη... Τέλεια . Άντε να γίνουμε περισσότεροι και οι παλιοί Απο χρόνο γενικά δεν μας βλέπω καλά οπότε μάλλον δεν θα χουμε ιδιαίτερο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:19 Η _fairygirl_: #84 25-07-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οκ, αυτό είναι challenge. Ρε και απλός πολίτης να είμαι πάλι σ'έχω. (Έχουμε να σφαχτούμε καλά, το βλέπω ) Χαιρομαι που η αγάπη μας είναι αμοιβαία Click για ανάπτυξη... Λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:21 Η Himela έγραψε: #85 25-07-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ θα πουλήσω το κορμί μου στην Έλενα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ψήθηκα με την προσφορά σου Click για ανάπτυξη... Για μαζευτείτε λίγο λέω εγώ που χαριεντίζεστε μπροστά στα μάτια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:41 Ο dimijim έγραψε: #86 25-07-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Για μαζευτείτε λίγο λέω εγώ που χαριεντίζεστε μπροστά στα μάτια μου! Click για ανάπτυξη... Για θύμησέ μου τι έλεγες πριν κανένα μήνα στο σπαιπ, στην ερωτική μας φωλίτσα, για τα μάτια του Άκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:57 Η _fairygirl_: #87 25-07-13 21:57 Δημήτρη είσαι κακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:22 Η Himela έγραψε: #88 25-07-13 22:22 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Για θύμησέ μου τι έλεγες πριν κανένα μήνα στο σπαιπ, στην ερωτική μας φωλίτσα, για τα μάτια του Άκη... Click για ανάπτυξη... Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:49 Ο Libertus έγραψε: #89 25-07-13 23:49 Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:52 Η _fairygirl_: #90 25-07-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Libertus έγραψε: #91 25-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Click για ανάπτυξη... Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η _fairygirl_: #92 25-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Click για ανάπτυξη... Πέρα από την πλάκα οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Επίσης,θα ξαναυπάρξει επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Ο Libertus έγραψε: #93 26-07-13 00:03 Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:54 Ο Σπυρακος (^^): #94 26-07-13 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Click για ανάπτυξη... Καλά που μου έστειλες μήνυμα με τόσο που τρέχω δεν θα το παρατηρούσα!! Ανυπομονώ να ξεχνιέμαι από τα μαθήματα με εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 13:13 Ο Guest 781029: #95 26-07-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Click για ανάπτυξη... ήμουν ακόμα ασκούμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Η _fairygirl_: #96 26-07-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: ήμουν ακόμα ασκούμενος! Click για ανάπτυξη... Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #97 26-07-13 16:21 Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Οκ, αυτό είναι challenge. Ρε και απλός πολίτης να είμαι πάλι σ'έχω. (Έχουμε να σφαχτούμε καλά, το βλέπω ) Χαιρομαι που η αγάπη μας είναι αμοιβαία Click για ανάπτυξη... Λολ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:21 Η Himela έγραψε: #85 25-07-13 21:21 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ θα πουλήσω το κορμί μου στην Έλενα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ψήθηκα με την προσφορά σου Click για ανάπτυξη... Για μαζευτείτε λίγο λέω εγώ που χαριεντίζεστε μπροστά στα μάτια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:41 Ο dimijim έγραψε: #86 25-07-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Για μαζευτείτε λίγο λέω εγώ που χαριεντίζεστε μπροστά στα μάτια μου! Click για ανάπτυξη... Για θύμησέ μου τι έλεγες πριν κανένα μήνα στο σπαιπ, στην ερωτική μας φωλίτσα, για τα μάτια του Άκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:57 Η _fairygirl_: #87 25-07-13 21:57 Δημήτρη είσαι κακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:22 Η Himela έγραψε: #88 25-07-13 22:22 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Για θύμησέ μου τι έλεγες πριν κανένα μήνα στο σπαιπ, στην ερωτική μας φωλίτσα, για τα μάτια του Άκη... Click για ανάπτυξη... Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:49 Ο Libertus έγραψε: #89 25-07-13 23:49 Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:52 Η _fairygirl_: #90 25-07-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Libertus έγραψε: #91 25-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Click για ανάπτυξη... Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η _fairygirl_: #92 25-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Click για ανάπτυξη... Πέρα από την πλάκα οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Επίσης,θα ξαναυπάρξει επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Ο Libertus έγραψε: #93 26-07-13 00:03 Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:54 Ο Σπυρακος (^^): #94 26-07-13 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Click για ανάπτυξη... Καλά που μου έστειλες μήνυμα με τόσο που τρέχω δεν θα το παρατηρούσα!! Ανυπομονώ να ξεχνιέμαι από τα μαθήματα με εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 13:13 Ο Guest 781029: #95 26-07-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Click για ανάπτυξη... ήμουν ακόμα ασκούμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Η _fairygirl_: #96 26-07-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: ήμουν ακόμα ασκούμενος! Click για ανάπτυξη... Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #97 26-07-13 16:21 Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ θα πουλήσω το κορμί μου στην Έλενα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Ψήθηκα με την προσφορά σου Click για ανάπτυξη... Για μαζευτείτε λίγο λέω εγώ που χαριεντίζεστε μπροστά στα μάτια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:41 Ο dimijim έγραψε: #86 25-07-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Για μαζευτείτε λίγο λέω εγώ που χαριεντίζεστε μπροστά στα μάτια μου! Click για ανάπτυξη... Για θύμησέ μου τι έλεγες πριν κανένα μήνα στο σπαιπ, στην ερωτική μας φωλίτσα, για τα μάτια του Άκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:57 Η _fairygirl_: #87 25-07-13 21:57 Δημήτρη είσαι κακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:22 Η Himela έγραψε: #88 25-07-13 22:22 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Για θύμησέ μου τι έλεγες πριν κανένα μήνα στο σπαιπ, στην ερωτική μας φωλίτσα, για τα μάτια του Άκη... Click για ανάπτυξη... Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:49 Ο Libertus έγραψε: #89 25-07-13 23:49 Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:52 Η _fairygirl_: #90 25-07-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Libertus έγραψε: #91 25-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Click για ανάπτυξη... Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η _fairygirl_: #92 25-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Click για ανάπτυξη... Πέρα από την πλάκα οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Επίσης,θα ξαναυπάρξει επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Ο Libertus έγραψε: #93 26-07-13 00:03 Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:54 Ο Σπυρακος (^^): #94 26-07-13 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Click για ανάπτυξη... Καλά που μου έστειλες μήνυμα με τόσο που τρέχω δεν θα το παρατηρούσα!! Ανυπομονώ να ξεχνιέμαι από τα μαθήματα με εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 13:13 Ο Guest 781029: #95 26-07-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Click για ανάπτυξη... ήμουν ακόμα ασκούμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Η _fairygirl_: #96 26-07-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: ήμουν ακόμα ασκούμενος! Click για ανάπτυξη... Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #97 26-07-13 16:21 Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Για μαζευτείτε λίγο λέω εγώ που χαριεντίζεστε μπροστά στα μάτια μου! Click για ανάπτυξη... Για θύμησέ μου τι έλεγες πριν κανένα μήνα στο σπαιπ, στην ερωτική μας φωλίτσα, για τα μάτια του Άκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 21:57 Η _fairygirl_: #87 25-07-13 21:57 Δημήτρη είσαι κακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:22 Η Himela έγραψε: #88 25-07-13 22:22 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Για θύμησέ μου τι έλεγες πριν κανένα μήνα στο σπαιπ, στην ερωτική μας φωλίτσα, για τα μάτια του Άκη... Click για ανάπτυξη... Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:49 Ο Libertus έγραψε: #89 25-07-13 23:49 Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:52 Η _fairygirl_: #90 25-07-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Libertus έγραψε: #91 25-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Click για ανάπτυξη... Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η _fairygirl_: #92 25-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Click για ανάπτυξη... Πέρα από την πλάκα οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Επίσης,θα ξαναυπάρξει επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Ο Libertus έγραψε: #93 26-07-13 00:03 Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:54 Ο Σπυρακος (^^): #94 26-07-13 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Click για ανάπτυξη... Καλά που μου έστειλες μήνυμα με τόσο που τρέχω δεν θα το παρατηρούσα!! Ανυπομονώ να ξεχνιέμαι από τα μαθήματα με εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 13:13 Ο Guest 781029: #95 26-07-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Click για ανάπτυξη... ήμουν ακόμα ασκούμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Η _fairygirl_: #96 26-07-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: ήμουν ακόμα ασκούμενος! Click για ανάπτυξη... Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #97 26-07-13 16:21 Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δημήτρη είσαι κακός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:22 Η Himela έγραψε: #88 25-07-13 22:22 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Για θύμησέ μου τι έλεγες πριν κανένα μήνα στο σπαιπ, στην ερωτική μας φωλίτσα, για τα μάτια του Άκη... Click για ανάπτυξη... Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:49 Ο Libertus έγραψε: #89 25-07-13 23:49 Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:52 Η _fairygirl_: #90 25-07-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Libertus έγραψε: #91 25-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Click για ανάπτυξη... Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η _fairygirl_: #92 25-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Click για ανάπτυξη... Πέρα από την πλάκα οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Επίσης,θα ξαναυπάρξει επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Ο Libertus έγραψε: #93 26-07-13 00:03 Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:54 Ο Σπυρακος (^^): #94 26-07-13 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Click για ανάπτυξη... Καλά που μου έστειλες μήνυμα με τόσο που τρέχω δεν θα το παρατηρούσα!! Ανυπομονώ να ξεχνιέμαι από τα μαθήματα με εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 13:13 Ο Guest 781029: #95 26-07-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Click για ανάπτυξη... ήμουν ακόμα ασκούμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Η _fairygirl_: #96 26-07-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: ήμουν ακόμα ασκούμενος! Click για ανάπτυξη... Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #97 26-07-13 16:21 Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Για θύμησέ μου τι έλεγες πριν κανένα μήνα στο σπαιπ, στην ερωτική μας φωλίτσα, για τα μάτια του Άκη... Click για ανάπτυξη... Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:49 Ο Libertus έγραψε: #89 25-07-13 23:49 Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:52 Η _fairygirl_: #90 25-07-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Libertus έγραψε: #91 25-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Click για ανάπτυξη... Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η _fairygirl_: #92 25-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Click για ανάπτυξη... Πέρα από την πλάκα οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Επίσης,θα ξαναυπάρξει επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Ο Libertus έγραψε: #93 26-07-13 00:03 Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:54 Ο Σπυρακος (^^): #94 26-07-13 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Click για ανάπτυξη... Καλά που μου έστειλες μήνυμα με τόσο που τρέχω δεν θα το παρατηρούσα!! Ανυπομονώ να ξεχνιέμαι από τα μαθήματα με εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 13:13 Ο Guest 781029: #95 26-07-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Click για ανάπτυξη... ήμουν ακόμα ασκούμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Η _fairygirl_: #96 26-07-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: ήμουν ακόμα ασκούμενος! Click για ανάπτυξη... Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #97 26-07-13 16:21 Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:52 Η _fairygirl_: #90 25-07-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Libertus έγραψε: #91 25-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Click για ανάπτυξη... Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η _fairygirl_: #92 25-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Click για ανάπτυξη... Πέρα από την πλάκα οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Επίσης,θα ξαναυπάρξει επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Ο Libertus έγραψε: #93 26-07-13 00:03 Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:54 Ο Σπυρακος (^^): #94 26-07-13 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Click για ανάπτυξη... Καλά που μου έστειλες μήνυμα με τόσο που τρέχω δεν θα το παρατηρούσα!! Ανυπομονώ να ξεχνιέμαι από τα μαθήματα με εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 13:13 Ο Guest 781029: #95 26-07-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Click για ανάπτυξη... ήμουν ακόμα ασκούμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Η _fairygirl_: #96 26-07-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: ήμουν ακόμα ασκούμενος! Click για ανάπτυξη... Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #97 26-07-13 16:21 Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Νομίζω πως ο φρικ δε θα μπορέσει να παίξει, επειδή θα είναι διακοπές. Κατά τα λοιπά, έχουμε ενδιαφέρουσες συμμετοχές! Click για ανάπτυξη... Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:56 Ο Libertus έγραψε: #91 25-07-13 23:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Click για ανάπτυξη... Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η _fairygirl_: #92 25-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Click για ανάπτυξη... Πέρα από την πλάκα οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Επίσης,θα ξαναυπάρξει επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Ο Libertus έγραψε: #93 26-07-13 00:03 Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:54 Ο Σπυρακος (^^): #94 26-07-13 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Click για ανάπτυξη... Καλά που μου έστειλες μήνυμα με τόσο που τρέχω δεν θα το παρατηρούσα!! Ανυπομονώ να ξεχνιέμαι από τα μαθήματα με εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 13:13 Ο Guest 781029: #95 26-07-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Click για ανάπτυξη... ήμουν ακόμα ασκούμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Η _fairygirl_: #96 26-07-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: ήμουν ακόμα ασκούμενος! Click για ανάπτυξη... Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #97 26-07-13 16:21 Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Να είναι το ίδιο και η διανομή ρόλων. Click για ανάπτυξη... Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Η _fairygirl_: #92 25-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Click για ανάπτυξη... Πέρα από την πλάκα οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Επίσης,θα ξαναυπάρξει επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Ο Libertus έγραψε: #93 26-07-13 00:03 Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:54 Ο Σπυρακος (^^): #94 26-07-13 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Click για ανάπτυξη... Καλά που μου έστειλες μήνυμα με τόσο που τρέχω δεν θα το παρατηρούσα!! Ανυπομονώ να ξεχνιέμαι από τα μαθήματα με εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 13:13 Ο Guest 781029: #95 26-07-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Click για ανάπτυξη... ήμουν ακόμα ασκούμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Η _fairygirl_: #96 26-07-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: ήμουν ακόμα ασκούμενος! Click για ανάπτυξη... Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #97 26-07-13 16:21 Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Στην κυρία Τύχη να απευθυνθείτε. Click για ανάπτυξη... Πέρα από την πλάκα οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Επίσης,θα ξαναυπάρξει επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:03 Ο Libertus έγραψε: #93 26-07-13 00:03 Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:54 Ο Σπυρακος (^^): #94 26-07-13 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Click για ανάπτυξη... Καλά που μου έστειλες μήνυμα με τόσο που τρέχω δεν θα το παρατηρούσα!! Ανυπομονώ να ξεχνιέμαι από τα μαθήματα με εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 13:13 Ο Guest 781029: #95 26-07-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Click για ανάπτυξη... ήμουν ακόμα ασκούμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Η _fairygirl_: #96 26-07-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: ήμουν ακόμα ασκούμενος! Click για ανάπτυξη... Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #97 26-07-13 16:21 Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:54 Ο Σπυρακος (^^): #94 26-07-13 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Click για ανάπτυξη... Καλά που μου έστειλες μήνυμα με τόσο που τρέχω δεν θα το παρατηρούσα!! Ανυπομονώ να ξεχνιέμαι από τα μαθήματα με εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 13:13 Ο Guest 781029: #95 26-07-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Click για ανάπτυξη... ήμουν ακόμα ασκούμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Η _fairygirl_: #96 26-07-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: ήμουν ακόμα ασκούμενος! Click για ανάπτυξη... Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #97 26-07-13 16:21 Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Προσωπικά μηνύματα για επιβεβαίωση συμμετοχής κατά πάσα πιθανότητα δε θα σας στείλουμε, καθώς αρκετοί παίκτες λείπουν σε διακοπές αυτή τη βδομάδα και θα είναι δύσκολο να απαντήσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί αναγκαστικά, αφού οι συμμετοχές κλείνουν το Σάββατο. Γι' αυτό, προκειμένου να προλάβουμε, ετοιμάζουμε από τώρα τους χαρακτήρες και τα πιμις. Click για ανάπτυξη... Καλά που μου έστειλες μήνυμα με τόσο που τρέχω δεν θα το παρατηρούσα!! Ανυπομονώ να ξεχνιέμαι από τα μαθήματα με εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 13:13 Ο Guest 781029: #95 26-07-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Click για ανάπτυξη... ήμουν ακόμα ασκούμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Η _fairygirl_: #96 26-07-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: ήμουν ακόμα ασκούμενος! Click για ανάπτυξη... Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #97 26-07-13 16:21 Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Οτι μπορεί να έχει ωραία μάτια αλλά είναι χασοδίκης; Click για ανάπτυξη... ήμουν ακόμα ασκούμενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:42 Η _fairygirl_: #96 26-07-13 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: ήμουν ακόμα ασκούμενος! Click για ανάπτυξη... Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #97 26-07-13 16:21 Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: ήμουν ακόμα ασκούμενος! Click για ανάπτυξη... Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:21 Ο Libertus έγραψε: #97 26-07-13 16:21 Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ανακοίνωση: Οι συμμετοχές θα είναι ανοιχτές έως και αύριο μέχρι και τις 13.00, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ρόλων και των καρτών σε διάστημα που εξυπηρετεί τα μέλη της ΣΕ αμφότερα. Μετά τις 13.00 καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Ο Guest 781029: #98 26-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Mα,γιατί σε λέει χασοδίκη; Και΄συ δε με'σωσες; Ασκούμενος είναι το επιβεβαιώνω. Click για ανάπτυξη... Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:47 Η _fairygirl_: #99 26-07-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μόνο με τον Τσαρα έπεσα έξω Click για ανάπτυξη... Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 19:29 Ο Guest 781029: #100 26-07-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και με΄μενα στο μισό παιχνίδι. Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα'χω. Click για ανάπτυξη... Εννοώ στις υπερασπίσεις μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.