Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.431 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:52 Ο Libertus έγραψε: #41 22-07-13 22:52 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Χάρη γιατί τρολλάρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί μπορώ. Δε θες και καλό ρόλο διάβασα, ε; Εντάξει, θα σε κάνουμε πόρνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:57 Η _fairygirl_: #42 22-07-13 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γιατί μπορώ. Δε θες και καλό ρόλο διάβασα, ε; Εντάξει, θα σε κάνουμε πόρνη. Click για ανάπτυξη... Τόλμα και θα ακούσεις ΕΣΥ συγκεκριμένα τα δέοντα καντήλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.431 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #43 22-07-13 23:05 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τόλμα και θα ακούσεις ΕΣΥ συγκεκριμένα τα δέοντα καντήλια. Click για ανάπτυξη... Έεετσι, να δούμε λίγη ένταση σ' αυτό το Παλέρμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:08 Η _fairygirl_: #44 22-07-13 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έεετσι, να δούμε λίγη ένταση σ' αυτό το Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις πολλά εισερχόμενα και θες να γεμίσεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.431 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:20 Ο Libertus έγραψε: #45 22-07-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχεις πολλά εισερχόμενα και θες να γεμίσεις ε; Click για ανάπτυξη... Μπράβο, να στέλνεις πολλά να έχω να απαντώ, γιατί θα κρατιέμαι να μην κατηγορήσω στο δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Johnnaousa: #46 22-07-13 23:55 για τον Χαρούλη και μόνο,μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Himela έγραψε: #47 23-07-13 13:32 Και φυσικά δε θα μπορούσα να μην πω σήμερα χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου άντρα!!!!!!! Χρόνια πολλά αγάπη μου! (έτσι να ζηλεύετε, το καλύτερο παιδί σας πήρα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 13:42 Η _fairygirl_: #48 23-07-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για τον Χαρούλη και μόνο,μέσα! Click για ανάπτυξη... Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Η Alma Libre: #49 23-07-13 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Click για ανάπτυξη... θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Μη ξεχνας ποια σου εκανε δολοφονια υπερπαραγωγη-.- Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Click για ανάπτυξη... *τσαπρρ μαζι ειναι εσενα αν σε βαλουν μαφιοζο,εχω πει τι θα κανω8) Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γιατί μπορώ. Δε θες και καλό ρόλο διάβασα, ε; Εντάξει, θα σε κάνουμε πόρνη. Click για ανάπτυξη... Πορνη εγω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Click για ανάπτυξη... Ναιιι μωρεε τον εβλεπες πως εκανε οταν του ειπε η Μαρια πως τον αγαπαει; Εκοψε περα ο κακομοιρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Η Deutsch... Lover: #50 23-07-13 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Click για ανάπτυξη... α? nein natürlich Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:46 Η MissKit έγραψε: #51 23-07-13 14:46 Θα μπορούσα να παίξω κι εγώ; Έχουμε και party βλέπω, χρόνια πολλά στον εορτάζοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Nefeli Graf: #52 23-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Click για ανάπτυξη... Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:15 Η Himela έγραψε: #53 23-07-13 15:15 Άντε να πάρω το αυστηρό μου αφού βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται: ελπίζω να ξέρετε οτι οι κανόνες για το σπαμ στο θρεντ του παιχνιδιού όταν ανοίξει εξακολουθούν να ισχύουν και ξέρω οτι κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Ας αφοσιωθούμε στο παιχνίδι όταν αρχίσει και ας κάνουμε κουβεντούλα σε άλλα θέματα όπου ενδείκνυται, έτσι καλά μου; Μπράβο τα καμάρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Ο dimijim έγραψε: #54 23-07-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Αρχική Δημοσίευση από Himela: βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται Click για ανάπτυξη... Τα παράπονά σου στον Χάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:45 Ο thomas l.: #55 23-07-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #56 23-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: α? nein natürlich Click για ανάπτυξη... αξης. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Nefeli Graf: #57 23-07-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Χάρη γιατί τρολλάρεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί μπορώ. Δε θες και καλό ρόλο διάβασα, ε; Εντάξει, θα σε κάνουμε πόρνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:57 Η _fairygirl_: #42 22-07-13 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γιατί μπορώ. Δε θες και καλό ρόλο διάβασα, ε; Εντάξει, θα σε κάνουμε πόρνη. Click για ανάπτυξη... Τόλμα και θα ακούσεις ΕΣΥ συγκεκριμένα τα δέοντα καντήλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.431 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #43 22-07-13 23:05 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τόλμα και θα ακούσεις ΕΣΥ συγκεκριμένα τα δέοντα καντήλια. Click για ανάπτυξη... Έεετσι, να δούμε λίγη ένταση σ' αυτό το Παλέρμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:08 Η _fairygirl_: #44 22-07-13 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έεετσι, να δούμε λίγη ένταση σ' αυτό το Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις πολλά εισερχόμενα και θες να γεμίσεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.431 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:20 Ο Libertus έγραψε: #45 22-07-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχεις πολλά εισερχόμενα και θες να γεμίσεις ε; Click για ανάπτυξη... Μπράβο, να στέλνεις πολλά να έχω να απαντώ, γιατί θα κρατιέμαι να μην κατηγορήσω στο δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Johnnaousa: #46 22-07-13 23:55 για τον Χαρούλη και μόνο,μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Himela έγραψε: #47 23-07-13 13:32 Και φυσικά δε θα μπορούσα να μην πω σήμερα χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου άντρα!!!!!!! Χρόνια πολλά αγάπη μου! (έτσι να ζηλεύετε, το καλύτερο παιδί σας πήρα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 13:42 Η _fairygirl_: #48 23-07-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για τον Χαρούλη και μόνο,μέσα! Click για ανάπτυξη... Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Η Alma Libre: #49 23-07-13 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Click για ανάπτυξη... θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Μη ξεχνας ποια σου εκανε δολοφονια υπερπαραγωγη-.- Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Click για ανάπτυξη... *τσαπρρ μαζι ειναι εσενα αν σε βαλουν μαφιοζο,εχω πει τι θα κανω8) Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γιατί μπορώ. Δε θες και καλό ρόλο διάβασα, ε; Εντάξει, θα σε κάνουμε πόρνη. Click για ανάπτυξη... Πορνη εγω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Click για ανάπτυξη... Ναιιι μωρεε τον εβλεπες πως εκανε οταν του ειπε η Μαρια πως τον αγαπαει; Εκοψε περα ο κακομοιρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Η Deutsch... Lover: #50 23-07-13 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Click για ανάπτυξη... α? nein natürlich Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:46 Η MissKit έγραψε: #51 23-07-13 14:46 Θα μπορούσα να παίξω κι εγώ; Έχουμε και party βλέπω, χρόνια πολλά στον εορτάζοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Nefeli Graf: #52 23-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Click για ανάπτυξη... Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:15 Η Himela έγραψε: #53 23-07-13 15:15 Άντε να πάρω το αυστηρό μου αφού βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται: ελπίζω να ξέρετε οτι οι κανόνες για το σπαμ στο θρεντ του παιχνιδιού όταν ανοίξει εξακολουθούν να ισχύουν και ξέρω οτι κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Ας αφοσιωθούμε στο παιχνίδι όταν αρχίσει και ας κάνουμε κουβεντούλα σε άλλα θέματα όπου ενδείκνυται, έτσι καλά μου; Μπράβο τα καμάρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Ο dimijim έγραψε: #54 23-07-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Αρχική Δημοσίευση από Himela: βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται Click για ανάπτυξη... Τα παράπονά σου στον Χάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:45 Ο thomas l.: #55 23-07-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #56 23-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: α? nein natürlich Click για ανάπτυξη... αξης. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Nefeli Graf: #57 23-07-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γιατί μπορώ. Δε θες και καλό ρόλο διάβασα, ε; Εντάξει, θα σε κάνουμε πόρνη. Click για ανάπτυξη... Τόλμα και θα ακούσεις ΕΣΥ συγκεκριμένα τα δέοντα καντήλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.431 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:05 Ο Libertus έγραψε: #43 22-07-13 23:05 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τόλμα και θα ακούσεις ΕΣΥ συγκεκριμένα τα δέοντα καντήλια. Click για ανάπτυξη... Έεετσι, να δούμε λίγη ένταση σ' αυτό το Παλέρμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:08 Η _fairygirl_: #44 22-07-13 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έεετσι, να δούμε λίγη ένταση σ' αυτό το Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις πολλά εισερχόμενα και θες να γεμίσεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.431 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:20 Ο Libertus έγραψε: #45 22-07-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχεις πολλά εισερχόμενα και θες να γεμίσεις ε; Click για ανάπτυξη... Μπράβο, να στέλνεις πολλά να έχω να απαντώ, γιατί θα κρατιέμαι να μην κατηγορήσω στο δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Johnnaousa: #46 22-07-13 23:55 για τον Χαρούλη και μόνο,μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Himela έγραψε: #47 23-07-13 13:32 Και φυσικά δε θα μπορούσα να μην πω σήμερα χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου άντρα!!!!!!! Χρόνια πολλά αγάπη μου! (έτσι να ζηλεύετε, το καλύτερο παιδί σας πήρα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 13:42 Η _fairygirl_: #48 23-07-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για τον Χαρούλη και μόνο,μέσα! Click για ανάπτυξη... Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Η Alma Libre: #49 23-07-13 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Click για ανάπτυξη... θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Μη ξεχνας ποια σου εκανε δολοφονια υπερπαραγωγη-.- Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Click για ανάπτυξη... *τσαπρρ μαζι ειναι εσενα αν σε βαλουν μαφιοζο,εχω πει τι θα κανω8) Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γιατί μπορώ. Δε θες και καλό ρόλο διάβασα, ε; Εντάξει, θα σε κάνουμε πόρνη. Click για ανάπτυξη... Πορνη εγω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Click για ανάπτυξη... Ναιιι μωρεε τον εβλεπες πως εκανε οταν του ειπε η Μαρια πως τον αγαπαει; Εκοψε περα ο κακομοιρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Η Deutsch... Lover: #50 23-07-13 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Click για ανάπτυξη... α? nein natürlich Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:46 Η MissKit έγραψε: #51 23-07-13 14:46 Θα μπορούσα να παίξω κι εγώ; Έχουμε και party βλέπω, χρόνια πολλά στον εορτάζοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Nefeli Graf: #52 23-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Click για ανάπτυξη... Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:15 Η Himela έγραψε: #53 23-07-13 15:15 Άντε να πάρω το αυστηρό μου αφού βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται: ελπίζω να ξέρετε οτι οι κανόνες για το σπαμ στο θρεντ του παιχνιδιού όταν ανοίξει εξακολουθούν να ισχύουν και ξέρω οτι κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Ας αφοσιωθούμε στο παιχνίδι όταν αρχίσει και ας κάνουμε κουβεντούλα σε άλλα θέματα όπου ενδείκνυται, έτσι καλά μου; Μπράβο τα καμάρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Ο dimijim έγραψε: #54 23-07-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Αρχική Δημοσίευση από Himela: βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται Click για ανάπτυξη... Τα παράπονά σου στον Χάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:45 Ο thomas l.: #55 23-07-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #56 23-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: α? nein natürlich Click για ανάπτυξη... αξης. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Nefeli Graf: #57 23-07-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τόλμα και θα ακούσεις ΕΣΥ συγκεκριμένα τα δέοντα καντήλια. Click για ανάπτυξη... Έεετσι, να δούμε λίγη ένταση σ' αυτό το Παλέρμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:08 Η _fairygirl_: #44 22-07-13 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έεετσι, να δούμε λίγη ένταση σ' αυτό το Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις πολλά εισερχόμενα και θες να γεμίσεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.431 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:20 Ο Libertus έγραψε: #45 22-07-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχεις πολλά εισερχόμενα και θες να γεμίσεις ε; Click για ανάπτυξη... Μπράβο, να στέλνεις πολλά να έχω να απαντώ, γιατί θα κρατιέμαι να μην κατηγορήσω στο δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Johnnaousa: #46 22-07-13 23:55 για τον Χαρούλη και μόνο,μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Himela έγραψε: #47 23-07-13 13:32 Και φυσικά δε θα μπορούσα να μην πω σήμερα χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου άντρα!!!!!!! Χρόνια πολλά αγάπη μου! (έτσι να ζηλεύετε, το καλύτερο παιδί σας πήρα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 13:42 Η _fairygirl_: #48 23-07-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για τον Χαρούλη και μόνο,μέσα! Click για ανάπτυξη... Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Η Alma Libre: #49 23-07-13 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Click για ανάπτυξη... θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Μη ξεχνας ποια σου εκανε δολοφονια υπερπαραγωγη-.- Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Click για ανάπτυξη... *τσαπρρ μαζι ειναι εσενα αν σε βαλουν μαφιοζο,εχω πει τι θα κανω8) Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γιατί μπορώ. Δε θες και καλό ρόλο διάβασα, ε; Εντάξει, θα σε κάνουμε πόρνη. Click για ανάπτυξη... Πορνη εγω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Click για ανάπτυξη... Ναιιι μωρεε τον εβλεπες πως εκανε οταν του ειπε η Μαρια πως τον αγαπαει; Εκοψε περα ο κακομοιρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Η Deutsch... Lover: #50 23-07-13 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Click για ανάπτυξη... α? nein natürlich Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:46 Η MissKit έγραψε: #51 23-07-13 14:46 Θα μπορούσα να παίξω κι εγώ; Έχουμε και party βλέπω, χρόνια πολλά στον εορτάζοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Nefeli Graf: #52 23-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Click για ανάπτυξη... Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:15 Η Himela έγραψε: #53 23-07-13 15:15 Άντε να πάρω το αυστηρό μου αφού βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται: ελπίζω να ξέρετε οτι οι κανόνες για το σπαμ στο θρεντ του παιχνιδιού όταν ανοίξει εξακολουθούν να ισχύουν και ξέρω οτι κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Ας αφοσιωθούμε στο παιχνίδι όταν αρχίσει και ας κάνουμε κουβεντούλα σε άλλα θέματα όπου ενδείκνυται, έτσι καλά μου; Μπράβο τα καμάρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Ο dimijim έγραψε: #54 23-07-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Αρχική Δημοσίευση από Himela: βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται Click για ανάπτυξη... Τα παράπονά σου στον Χάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:45 Ο thomas l.: #55 23-07-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #56 23-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: α? nein natürlich Click για ανάπτυξη... αξης. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Nefeli Graf: #57 23-07-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έεετσι, να δούμε λίγη ένταση σ' αυτό το Παλέρμο. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις πολλά εισερχόμενα και θες να γεμίσεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.431 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:20 Ο Libertus έγραψε: #45 22-07-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχεις πολλά εισερχόμενα και θες να γεμίσεις ε; Click για ανάπτυξη... Μπράβο, να στέλνεις πολλά να έχω να απαντώ, γιατί θα κρατιέμαι να μην κατηγορήσω στο δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Johnnaousa: #46 22-07-13 23:55 για τον Χαρούλη και μόνο,μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Himela έγραψε: #47 23-07-13 13:32 Και φυσικά δε θα μπορούσα να μην πω σήμερα χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου άντρα!!!!!!! Χρόνια πολλά αγάπη μου! (έτσι να ζηλεύετε, το καλύτερο παιδί σας πήρα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 13:42 Η _fairygirl_: #48 23-07-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για τον Χαρούλη και μόνο,μέσα! Click για ανάπτυξη... Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Η Alma Libre: #49 23-07-13 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Click για ανάπτυξη... θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Μη ξεχνας ποια σου εκανε δολοφονια υπερπαραγωγη-.- Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Click για ανάπτυξη... *τσαπρρ μαζι ειναι εσενα αν σε βαλουν μαφιοζο,εχω πει τι θα κανω8) Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γιατί μπορώ. Δε θες και καλό ρόλο διάβασα, ε; Εντάξει, θα σε κάνουμε πόρνη. Click για ανάπτυξη... Πορνη εγω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Click για ανάπτυξη... Ναιιι μωρεε τον εβλεπες πως εκανε οταν του ειπε η Μαρια πως τον αγαπαει; Εκοψε περα ο κακομοιρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Η Deutsch... Lover: #50 23-07-13 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Click για ανάπτυξη... α? nein natürlich Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:46 Η MissKit έγραψε: #51 23-07-13 14:46 Θα μπορούσα να παίξω κι εγώ; Έχουμε και party βλέπω, χρόνια πολλά στον εορτάζοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Nefeli Graf: #52 23-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Click για ανάπτυξη... Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:15 Η Himela έγραψε: #53 23-07-13 15:15 Άντε να πάρω το αυστηρό μου αφού βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται: ελπίζω να ξέρετε οτι οι κανόνες για το σπαμ στο θρεντ του παιχνιδιού όταν ανοίξει εξακολουθούν να ισχύουν και ξέρω οτι κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Ας αφοσιωθούμε στο παιχνίδι όταν αρχίσει και ας κάνουμε κουβεντούλα σε άλλα θέματα όπου ενδείκνυται, έτσι καλά μου; Μπράβο τα καμάρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Ο dimijim έγραψε: #54 23-07-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Αρχική Δημοσίευση από Himela: βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται Click για ανάπτυξη... Τα παράπονά σου στον Χάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:45 Ο thomas l.: #55 23-07-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #56 23-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: α? nein natürlich Click για ανάπτυξη... αξης. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Nefeli Graf: #57 23-07-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν έχεις πολλά εισερχόμενα και θες να γεμίσεις ε; Click για ανάπτυξη... Μπράβο, να στέλνεις πολλά να έχω να απαντώ, γιατί θα κρατιέμαι να μην κατηγορήσω στο δημόσιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο Johnnaousa: #46 22-07-13 23:55 για τον Χαρούλη και μόνο,μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Himela έγραψε: #47 23-07-13 13:32 Και φυσικά δε θα μπορούσα να μην πω σήμερα χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου άντρα!!!!!!! Χρόνια πολλά αγάπη μου! (έτσι να ζηλεύετε, το καλύτερο παιδί σας πήρα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 13:42 Η _fairygirl_: #48 23-07-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για τον Χαρούλη και μόνο,μέσα! Click για ανάπτυξη... Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Η Alma Libre: #49 23-07-13 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Click για ανάπτυξη... θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Μη ξεχνας ποια σου εκανε δολοφονια υπερπαραγωγη-.- Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Click για ανάπτυξη... *τσαπρρ μαζι ειναι εσενα αν σε βαλουν μαφιοζο,εχω πει τι θα κανω8) Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γιατί μπορώ. Δε θες και καλό ρόλο διάβασα, ε; Εντάξει, θα σε κάνουμε πόρνη. Click για ανάπτυξη... Πορνη εγω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Click για ανάπτυξη... Ναιιι μωρεε τον εβλεπες πως εκανε οταν του ειπε η Μαρια πως τον αγαπαει; Εκοψε περα ο κακομοιρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Η Deutsch... Lover: #50 23-07-13 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Click για ανάπτυξη... α? nein natürlich Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:46 Η MissKit έγραψε: #51 23-07-13 14:46 Θα μπορούσα να παίξω κι εγώ; Έχουμε και party βλέπω, χρόνια πολλά στον εορτάζοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Nefeli Graf: #52 23-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Click για ανάπτυξη... Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:15 Η Himela έγραψε: #53 23-07-13 15:15 Άντε να πάρω το αυστηρό μου αφού βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται: ελπίζω να ξέρετε οτι οι κανόνες για το σπαμ στο θρεντ του παιχνιδιού όταν ανοίξει εξακολουθούν να ισχύουν και ξέρω οτι κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Ας αφοσιωθούμε στο παιχνίδι όταν αρχίσει και ας κάνουμε κουβεντούλα σε άλλα θέματα όπου ενδείκνυται, έτσι καλά μου; Μπράβο τα καμάρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Ο dimijim έγραψε: #54 23-07-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Αρχική Δημοσίευση από Himela: βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται Click για ανάπτυξη... Τα παράπονά σου στον Χάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:45 Ο thomas l.: #55 23-07-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #56 23-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: α? nein natürlich Click για ανάπτυξη... αξης. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Nefeli Graf: #57 23-07-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για τον Χαρούλη και μόνο,μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Himela έγραψε: #47 23-07-13 13:32 Και φυσικά δε θα μπορούσα να μην πω σήμερα χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου άντρα!!!!!!! Χρόνια πολλά αγάπη μου! (έτσι να ζηλεύετε, το καλύτερο παιδί σας πήρα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 13:42 Η _fairygirl_: #48 23-07-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για τον Χαρούλη και μόνο,μέσα! Click για ανάπτυξη... Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Η Alma Libre: #49 23-07-13 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Click για ανάπτυξη... θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Μη ξεχνας ποια σου εκανε δολοφονια υπερπαραγωγη-.- Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Click για ανάπτυξη... *τσαπρρ μαζι ειναι εσενα αν σε βαλουν μαφιοζο,εχω πει τι θα κανω8) Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γιατί μπορώ. Δε θες και καλό ρόλο διάβασα, ε; Εντάξει, θα σε κάνουμε πόρνη. Click για ανάπτυξη... Πορνη εγω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Click για ανάπτυξη... Ναιιι μωρεε τον εβλεπες πως εκανε οταν του ειπε η Μαρια πως τον αγαπαει; Εκοψε περα ο κακομοιρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Η Deutsch... Lover: #50 23-07-13 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Click για ανάπτυξη... α? nein natürlich Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:46 Η MissKit έγραψε: #51 23-07-13 14:46 Θα μπορούσα να παίξω κι εγώ; Έχουμε και party βλέπω, χρόνια πολλά στον εορτάζοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Nefeli Graf: #52 23-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Click για ανάπτυξη... Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:15 Η Himela έγραψε: #53 23-07-13 15:15 Άντε να πάρω το αυστηρό μου αφού βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται: ελπίζω να ξέρετε οτι οι κανόνες για το σπαμ στο θρεντ του παιχνιδιού όταν ανοίξει εξακολουθούν να ισχύουν και ξέρω οτι κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Ας αφοσιωθούμε στο παιχνίδι όταν αρχίσει και ας κάνουμε κουβεντούλα σε άλλα θέματα όπου ενδείκνυται, έτσι καλά μου; Μπράβο τα καμάρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Ο dimijim έγραψε: #54 23-07-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Αρχική Δημοσίευση από Himela: βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται Click για ανάπτυξη... Τα παράπονά σου στον Χάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:45 Ο thomas l.: #55 23-07-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #56 23-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: α? nein natürlich Click για ανάπτυξη... αξης. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Nefeli Graf: #57 23-07-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και φυσικά δε θα μπορούσα να μην πω σήμερα χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου άντρα!!!!!!! Χρόνια πολλά αγάπη μου! (έτσι να ζηλεύετε, το καλύτερο παιδί σας πήρα! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 13:42 Η _fairygirl_: #48 23-07-13 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για τον Χαρούλη και μόνο,μέσα! Click για ανάπτυξη... Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Η Alma Libre: #49 23-07-13 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Click για ανάπτυξη... θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Μη ξεχνας ποια σου εκανε δολοφονια υπερπαραγωγη-.- Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Click για ανάπτυξη... *τσαπρρ μαζι ειναι εσενα αν σε βαλουν μαφιοζο,εχω πει τι θα κανω8) Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γιατί μπορώ. Δε θες και καλό ρόλο διάβασα, ε; Εντάξει, θα σε κάνουμε πόρνη. Click για ανάπτυξη... Πορνη εγω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Click για ανάπτυξη... Ναιιι μωρεε τον εβλεπες πως εκανε οταν του ειπε η Μαρια πως τον αγαπαει; Εκοψε περα ο κακομοιρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Η Deutsch... Lover: #50 23-07-13 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Click για ανάπτυξη... α? nein natürlich Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:46 Η MissKit έγραψε: #51 23-07-13 14:46 Θα μπορούσα να παίξω κι εγώ; Έχουμε και party βλέπω, χρόνια πολλά στον εορτάζοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Nefeli Graf: #52 23-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Click για ανάπτυξη... Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:15 Η Himela έγραψε: #53 23-07-13 15:15 Άντε να πάρω το αυστηρό μου αφού βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται: ελπίζω να ξέρετε οτι οι κανόνες για το σπαμ στο θρεντ του παιχνιδιού όταν ανοίξει εξακολουθούν να ισχύουν και ξέρω οτι κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Ας αφοσιωθούμε στο παιχνίδι όταν αρχίσει και ας κάνουμε κουβεντούλα σε άλλα θέματα όπου ενδείκνυται, έτσι καλά μου; Μπράβο τα καμάρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Ο dimijim έγραψε: #54 23-07-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Αρχική Δημοσίευση από Himela: βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται Click για ανάπτυξη... Τα παράπονά σου στον Χάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:45 Ο thomas l.: #55 23-07-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #56 23-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: α? nein natürlich Click για ανάπτυξη... αξης. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Nefeli Graf: #57 23-07-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για τον Χαρούλη και μόνο,μέσα! Click για ανάπτυξη... Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Η Alma Libre: #49 23-07-13 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Click για ανάπτυξη... θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Μη ξεχνας ποια σου εκανε δολοφονια υπερπαραγωγη-.- Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Click για ανάπτυξη... *τσαπρρ μαζι ειναι εσενα αν σε βαλουν μαφιοζο,εχω πει τι θα κανω8) Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γιατί μπορώ. Δε θες και καλό ρόλο διάβασα, ε; Εντάξει, θα σε κάνουμε πόρνη. Click για ανάπτυξη... Πορνη εγω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Click για ανάπτυξη... Ναιιι μωρεε τον εβλεπες πως εκανε οταν του ειπε η Μαρια πως τον αγαπαει; Εκοψε περα ο κακομοιρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Η Deutsch... Lover: #50 23-07-13 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Click για ανάπτυξη... α? nein natürlich Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:46 Η MissKit έγραψε: #51 23-07-13 14:46 Θα μπορούσα να παίξω κι εγώ; Έχουμε και party βλέπω, χρόνια πολλά στον εορτάζοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Nefeli Graf: #52 23-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Click για ανάπτυξη... Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:15 Η Himela έγραψε: #53 23-07-13 15:15 Άντε να πάρω το αυστηρό μου αφού βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται: ελπίζω να ξέρετε οτι οι κανόνες για το σπαμ στο θρεντ του παιχνιδιού όταν ανοίξει εξακολουθούν να ισχύουν και ξέρω οτι κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Ας αφοσιωθούμε στο παιχνίδι όταν αρχίσει και ας κάνουμε κουβεντούλα σε άλλα θέματα όπου ενδείκνυται, έτσι καλά μου; Μπράβο τα καμάρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Ο dimijim έγραψε: #54 23-07-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Αρχική Δημοσίευση από Himela: βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται Click για ανάπτυξη... Τα παράπονά σου στον Χάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:45 Ο thomas l.: #55 23-07-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #56 23-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: α? nein natürlich Click για ανάπτυξη... αξης. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Nefeli Graf: #57 23-07-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Click για ανάπτυξη... θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Μη ξεχνας ποια σου εκανε δολοφονια υπερπαραγωγη-.- Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Click για ανάπτυξη... *τσαπρρ μαζι ειναι εσενα αν σε βαλουν μαφιοζο,εχω πει τι θα κανω8) Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Click για ανάπτυξη... Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Γιατί μπορώ. Δε θες και καλό ρόλο διάβασα, ε; Εντάξει, θα σε κάνουμε πόρνη. Click για ανάπτυξη... Πορνη εγω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έλα έλα Ναουσαίε. Λες και ψέματα. Επειδή σ'αρεσε το ταίρι σου παίζεις. Όχι για το Χάρη. Click για ανάπτυξη... Ναιιι μωρεε τον εβλεπες πως εκανε οταν του ειπε η Μαρια πως τον αγαπαει; Εκοψε περα ο κακομοιρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:43 Η Deutsch... Lover: #50 23-07-13 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Click για ανάπτυξη... α? nein natürlich Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:46 Η MissKit έγραψε: #51 23-07-13 14:46 Θα μπορούσα να παίξω κι εγώ; Έχουμε και party βλέπω, χρόνια πολλά στον εορτάζοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Nefeli Graf: #52 23-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Click για ανάπτυξη... Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:15 Η Himela έγραψε: #53 23-07-13 15:15 Άντε να πάρω το αυστηρό μου αφού βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται: ελπίζω να ξέρετε οτι οι κανόνες για το σπαμ στο θρεντ του παιχνιδιού όταν ανοίξει εξακολουθούν να ισχύουν και ξέρω οτι κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Ας αφοσιωθούμε στο παιχνίδι όταν αρχίσει και ας κάνουμε κουβεντούλα σε άλλα θέματα όπου ενδείκνυται, έτσι καλά μου; Μπράβο τα καμάρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Ο dimijim έγραψε: #54 23-07-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Αρχική Δημοσίευση από Himela: βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται Click για ανάπτυξη... Τα παράπονά σου στον Χάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:45 Ο thomas l.: #55 23-07-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #56 23-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: α? nein natürlich Click για ανάπτυξη... αξης. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Nefeli Graf: #57 23-07-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μαρια,μη γλειφεις την ΣΕ για καλο ρολο. Click για ανάπτυξη... α? nein natürlich Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 14:46 Η MissKit έγραψε: #51 23-07-13 14:46 Θα μπορούσα να παίξω κι εγώ; Έχουμε και party βλέπω, χρόνια πολλά στον εορτάζοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Nefeli Graf: #52 23-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Click για ανάπτυξη... Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:15 Η Himela έγραψε: #53 23-07-13 15:15 Άντε να πάρω το αυστηρό μου αφού βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται: ελπίζω να ξέρετε οτι οι κανόνες για το σπαμ στο θρεντ του παιχνιδιού όταν ανοίξει εξακολουθούν να ισχύουν και ξέρω οτι κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Ας αφοσιωθούμε στο παιχνίδι όταν αρχίσει και ας κάνουμε κουβεντούλα σε άλλα θέματα όπου ενδείκνυται, έτσι καλά μου; Μπράβο τα καμάρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Ο dimijim έγραψε: #54 23-07-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Αρχική Δημοσίευση από Himela: βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται Click για ανάπτυξη... Τα παράπονά σου στον Χάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:45 Ο thomas l.: #55 23-07-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #56 23-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: α? nein natürlich Click για ανάπτυξη... αξης. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Nefeli Graf: #57 23-07-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα μπορούσα να παίξω κι εγώ; Έχουμε και party βλέπω, χρόνια πολλά στον εορτάζοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:13 Η Nefeli Graf: #52 23-07-13 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Click για ανάπτυξη... Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:15 Η Himela έγραψε: #53 23-07-13 15:15 Άντε να πάρω το αυστηρό μου αφού βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται: ελπίζω να ξέρετε οτι οι κανόνες για το σπαμ στο θρεντ του παιχνιδιού όταν ανοίξει εξακολουθούν να ισχύουν και ξέρω οτι κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Ας αφοσιωθούμε στο παιχνίδι όταν αρχίσει και ας κάνουμε κουβεντούλα σε άλλα θέματα όπου ενδείκνυται, έτσι καλά μου; Μπράβο τα καμάρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Ο dimijim έγραψε: #54 23-07-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Αρχική Δημοσίευση από Himela: βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται Click για ανάπτυξη... Τα παράπονά σου στον Χάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:45 Ο thomas l.: #55 23-07-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #56 23-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: α? nein natürlich Click για ανάπτυξη... αξης. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Nefeli Graf: #57 23-07-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: θα τον πεισω εγω η ιδια να σου κατσει Click για ανάπτυξη... Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:15 Η Himela έγραψε: #53 23-07-13 15:15 Άντε να πάρω το αυστηρό μου αφού βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται: ελπίζω να ξέρετε οτι οι κανόνες για το σπαμ στο θρεντ του παιχνιδιού όταν ανοίξει εξακολουθούν να ισχύουν και ξέρω οτι κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Ας αφοσιωθούμε στο παιχνίδι όταν αρχίσει και ας κάνουμε κουβεντούλα σε άλλα θέματα όπου ενδείκνυται, έτσι καλά μου; Μπράβο τα καμάρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Ο dimijim έγραψε: #54 23-07-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Αρχική Δημοσίευση από Himela: βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται Click για ανάπτυξη... Τα παράπονά σου στον Χάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:45 Ο thomas l.: #55 23-07-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #56 23-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: α? nein natürlich Click για ανάπτυξη... αξης. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Nefeli Graf: #57 23-07-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άντε να πάρω το αυστηρό μου αφού βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται: ελπίζω να ξέρετε οτι οι κανόνες για το σπαμ στο θρεντ του παιχνιδιού όταν ανοίξει εξακολουθούν να ισχύουν και ξέρω οτι κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Ας αφοσιωθούμε στο παιχνίδι όταν αρχίσει και ας κάνουμε κουβεντούλα σε άλλα θέματα όπου ενδείκνυται, έτσι καλά μου; Μπράβο τα καμάρια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Ο dimijim έγραψε: #54 23-07-13 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Αρχική Δημοσίευση από Himela: βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται Click για ανάπτυξη... Τα παράπονά σου στον Χάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:45 Ο thomas l.: #55 23-07-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #56 23-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: α? nein natürlich Click για ανάπτυξη... αξης. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Nefeli Graf: #57 23-07-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: κάποιοι από σας έχετε ήδη προειδοποίηση από το τελευταίο παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Αρχική Δημοσίευση από Himela: βλέπω οτι τα δυο καμάρια της ΣΕ κωλύονται Click για ανάπτυξη... Τα παράπονά σου στον Χάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:45 Ο thomas l.: #55 23-07-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #56 23-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: α? nein natürlich Click για ανάπτυξη... αξης. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Nefeli Graf: #57 23-07-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:48 Η Alma Libre: #56 23-07-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: α? nein natürlich Click για ανάπτυξη... αξης. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Nefeli Graf: #57 23-07-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: α? nein natürlich Click για ανάπτυξη... αξης. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Τι λες μωλή; Ααααααααα λέω και εγώ να πάρω μέρος τελικά. Click για ανάπτυξη... τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:50 Η Nefeli Graf: #57 23-07-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: τι τι λεω; αστα αυτα,σε βλεπω πως τον ποθεις τον Χαρη Click για ανάπτυξη... Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 15:57 Ο Johnnaousa: #58 23-07-13 15:57 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ όσο θυμάμαι κανείς δεν κουβαλάει τίποτε μαζί του απ το #40. Τίποτε απ όσα είχαμε δώσει δεν αφορούσε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά καλά κάνεις και θυμίζεις τα περί spam κτλ! Τα παράπονά σου στον Χάρο... Click για ανάπτυξη... φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Άντε να βλεπουμε συμμετοχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 16:22 Η Himela έγραψε: #59 23-07-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φαντάσου για να πήρες θετική...ακού εκεί μεταφέρονται και οι προειδοποιήσεις ,λολ Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ πουθενά οτι μεταφέρονται οι προειδοποιήσεις; Απλά είπα οτι παρ' όλο που είχαμε ενημερώσει οτι τα σπαμ απαγορεύονται, κάποιοι πήραν προειδοποιήσεις. Λάθος το καταλάβατε και με κάνετε να δείχνω και κακιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2013 στις 17:09 Η Alma Libre: #60 23-07-13 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Να τον πνίξω θέλω Ευτυχώς που είναι ΣΕ αυτή την φορά αλλιώς δεν το γλίτωνε το Τι κόλλημα ήταν αυτό στο προηγούμενο παλέρμο Click για ανάπτυξη... Κρυφοί πόθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.