_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 15:33 Η _fairygirl_: #21 22-07-13 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αλόχα αγάπες! Μέσα και εγώ Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααααααααααααα. Η κατσαρίδα μουυυυυυυυυυυυυυυ. Θα παίξει!!!!!! Απαιτώ και η κυρία από πάνω να μπει μαφιόζι όπως και΄γω. Δεν κάναμε τζάμπα βιβλίο δολοφονιών. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Σνιφ σνιφ μακάρι να μπορούσες να παίξεις Click για ανάπτυξη... Και΄συυυυυυ πρέπει να παίξειςςςςςς. Επίσης,εγώ θα πω ότι ανεξαρτήτως την παράταξη που θα ανήκω μην περιμένετε να καίγομαι και ιδιαίτερα καθώς θα΄χω κάθε μέρα μάθημα. Αναμένετε σεντόνια από άλλους παίκτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 15:37 Η Nefeli Graf: #22 22-07-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και΄συυυυυυ πρέπει να παίξειςςςςςς. Click για ανάπτυξη... Πως βρε μέσα από το νοσοκομείο ή το χειρουργείο; (Ζεν σέλω να κάνω απουσίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 15:39 Η _fairygirl_: #23 22-07-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Πως βρε μέσα από το νοσοκομείο ή το χειρουργείο; (Ζεν σέλω να κάνω απουσίες ) Click για ανάπτυξη... Ζεν σέλω να είναι μόνο έμπειροι και να'μαστε λίγοι οι καινούριοι ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 15:42 Η Nefeli Graf: #24 22-07-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ζεν σέλω να είναι μόνο έμπειροι και να'μαστε λίγοι οι καινούριοι ρε. Click για ανάπτυξη... Ακόμα μισοί μισοί είστε περίπουΈλα μην παραπονιέσαι αν είμαι εντάξει στο επόμενο όταν ξαναγίνει θα παίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 15:43 Η _fairygirl_: #25 22-07-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Ακόμα μισοί μισοί είστε περίπουΈλα μην παραπονιέσαι αν είμαι εντάξει στο επόμενο όταν ξαναγίνει θα παίξω Click για ανάπτυξη... Για την καλή σωματική ακεραιότητά σου,θα φροντίσεις να΄σαι. Σπαμμάραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:06 Η Alma Libre: #26 22-07-13 17:06 ΣΥΓΓΝΩΜΗ, 3 μέρες θρεντ και το κατάλαβα τώρα στη καφετέρια; Βάλτε με μέσα ωρέεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:06 Ο thomas l.: #27 22-07-13 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: ΣΥΓΓΝΩΜΗ, 3 μέρες θρεντ και το κατάλαβα τώρα στη καφετέρια; Βάλτε με μέσα ωρέεεε Click για ανάπτυξη... αλμαααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η Alma Libre: #28 22-07-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: αλμαααααααααααα Click για ανάπτυξη... Και ας ελπίσουμε πως αν πάω κανα ταξιδάκι..Θα έχω ίντερνετ να μπαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 19:51 Η Angelique.: #29 22-07-13 19:51 A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #30 22-07-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #31 22-07-13 21:34 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:37 Η Nefeli Graf: #32 22-07-13 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Η _fairygirl_: #33 22-07-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:49 Ο dimijim έγραψε: #34 22-07-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Click για ανάπτυξη... Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η _fairygirl_: #35 22-07-13 21:51 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά τα backstage της ΣΕ είναι μεγάλη υπόθεση. Μη με προκαλείς να κάνω ντουέτο μαζί της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Η CiNeFiL έγραψε: #36 22-07-13 22:08 μετα απο σκεψη και προσωπικο μηνυμα (vip,vip)...αντε και εγω (μονο κ μονο επδ ξερω οτι δεν θα αντεξετε χωρις εμενα -γκουχχ- για σας ρε φουκαριαρικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #37 22-07-13 22:09 YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αλόχα αγάπες! Μέσα και εγώ Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααααααααααααα. Η κατσαρίδα μουυυυυυυυυυυυυυυ. Θα παίξει!!!!!! Απαιτώ και η κυρία από πάνω να μπει μαφιόζι όπως και΄γω. Δεν κάναμε τζάμπα βιβλίο δολοφονιών. Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Σνιφ σνιφ μακάρι να μπορούσες να παίξεις Click για ανάπτυξη... Και΄συυυυυυ πρέπει να παίξειςςςςςς. Επίσης,εγώ θα πω ότι ανεξαρτήτως την παράταξη που θα ανήκω μην περιμένετε να καίγομαι και ιδιαίτερα καθώς θα΄χω κάθε μέρα μάθημα. Αναμένετε σεντόνια από άλλους παίκτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 15:37 Η Nefeli Graf: #22 22-07-13 15:37 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και΄συυυυυυ πρέπει να παίξειςςςςςς. Click για ανάπτυξη... Πως βρε μέσα από το νοσοκομείο ή το χειρουργείο; (Ζεν σέλω να κάνω απουσίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 15:39 Η _fairygirl_: #23 22-07-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Πως βρε μέσα από το νοσοκομείο ή το χειρουργείο; (Ζεν σέλω να κάνω απουσίες ) Click για ανάπτυξη... Ζεν σέλω να είναι μόνο έμπειροι και να'μαστε λίγοι οι καινούριοι ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 15:42 Η Nefeli Graf: #24 22-07-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ζεν σέλω να είναι μόνο έμπειροι και να'μαστε λίγοι οι καινούριοι ρε. Click για ανάπτυξη... Ακόμα μισοί μισοί είστε περίπουΈλα μην παραπονιέσαι αν είμαι εντάξει στο επόμενο όταν ξαναγίνει θα παίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 15:43 Η _fairygirl_: #25 22-07-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Ακόμα μισοί μισοί είστε περίπουΈλα μην παραπονιέσαι αν είμαι εντάξει στο επόμενο όταν ξαναγίνει θα παίξω Click για ανάπτυξη... Για την καλή σωματική ακεραιότητά σου,θα φροντίσεις να΄σαι. Σπαμμάραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:06 Η Alma Libre: #26 22-07-13 17:06 ΣΥΓΓΝΩΜΗ, 3 μέρες θρεντ και το κατάλαβα τώρα στη καφετέρια; Βάλτε με μέσα ωρέεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:06 Ο thomas l.: #27 22-07-13 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: ΣΥΓΓΝΩΜΗ, 3 μέρες θρεντ και το κατάλαβα τώρα στη καφετέρια; Βάλτε με μέσα ωρέεεε Click για ανάπτυξη... αλμαααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η Alma Libre: #28 22-07-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: αλμαααααααααααα Click για ανάπτυξη... Και ας ελπίσουμε πως αν πάω κανα ταξιδάκι..Θα έχω ίντερνετ να μπαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 19:51 Η Angelique.: #29 22-07-13 19:51 A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #30 22-07-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #31 22-07-13 21:34 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:37 Η Nefeli Graf: #32 22-07-13 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Η _fairygirl_: #33 22-07-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:49 Ο dimijim έγραψε: #34 22-07-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Click για ανάπτυξη... Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η _fairygirl_: #35 22-07-13 21:51 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά τα backstage της ΣΕ είναι μεγάλη υπόθεση. Μη με προκαλείς να κάνω ντουέτο μαζί της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Η CiNeFiL έγραψε: #36 22-07-13 22:08 μετα απο σκεψη και προσωπικο μηνυμα (vip,vip)...αντε και εγω (μονο κ μονο επδ ξερω οτι δεν θα αντεξετε χωρις εμενα -γκουχχ- για σας ρε φουκαριαρικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #37 22-07-13 22:09 YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και΄συυυυυυ πρέπει να παίξειςςςςςς. Click για ανάπτυξη... Πως βρε μέσα από το νοσοκομείο ή το χειρουργείο; (Ζεν σέλω να κάνω απουσίες ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 15:39 Η _fairygirl_: #23 22-07-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Πως βρε μέσα από το νοσοκομείο ή το χειρουργείο; (Ζεν σέλω να κάνω απουσίες ) Click για ανάπτυξη... Ζεν σέλω να είναι μόνο έμπειροι και να'μαστε λίγοι οι καινούριοι ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 15:42 Η Nefeli Graf: #24 22-07-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ζεν σέλω να είναι μόνο έμπειροι και να'μαστε λίγοι οι καινούριοι ρε. Click για ανάπτυξη... Ακόμα μισοί μισοί είστε περίπουΈλα μην παραπονιέσαι αν είμαι εντάξει στο επόμενο όταν ξαναγίνει θα παίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 15:43 Η _fairygirl_: #25 22-07-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Ακόμα μισοί μισοί είστε περίπουΈλα μην παραπονιέσαι αν είμαι εντάξει στο επόμενο όταν ξαναγίνει θα παίξω Click για ανάπτυξη... Για την καλή σωματική ακεραιότητά σου,θα φροντίσεις να΄σαι. Σπαμμάραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:06 Η Alma Libre: #26 22-07-13 17:06 ΣΥΓΓΝΩΜΗ, 3 μέρες θρεντ και το κατάλαβα τώρα στη καφετέρια; Βάλτε με μέσα ωρέεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:06 Ο thomas l.: #27 22-07-13 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: ΣΥΓΓΝΩΜΗ, 3 μέρες θρεντ και το κατάλαβα τώρα στη καφετέρια; Βάλτε με μέσα ωρέεεε Click για ανάπτυξη... αλμαααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η Alma Libre: #28 22-07-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: αλμαααααααααααα Click για ανάπτυξη... Και ας ελπίσουμε πως αν πάω κανα ταξιδάκι..Θα έχω ίντερνετ να μπαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 19:51 Η Angelique.: #29 22-07-13 19:51 A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #30 22-07-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #31 22-07-13 21:34 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:37 Η Nefeli Graf: #32 22-07-13 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Η _fairygirl_: #33 22-07-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:49 Ο dimijim έγραψε: #34 22-07-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Click για ανάπτυξη... Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η _fairygirl_: #35 22-07-13 21:51 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά τα backstage της ΣΕ είναι μεγάλη υπόθεση. Μη με προκαλείς να κάνω ντουέτο μαζί της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Η CiNeFiL έγραψε: #36 22-07-13 22:08 μετα απο σκεψη και προσωπικο μηνυμα (vip,vip)...αντε και εγω (μονο κ μονο επδ ξερω οτι δεν θα αντεξετε χωρις εμενα -γκουχχ- για σας ρε φουκαριαρικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #37 22-07-13 22:09 YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Πως βρε μέσα από το νοσοκομείο ή το χειρουργείο; (Ζεν σέλω να κάνω απουσίες ) Click για ανάπτυξη... Ζεν σέλω να είναι μόνο έμπειροι και να'μαστε λίγοι οι καινούριοι ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 15:42 Η Nefeli Graf: #24 22-07-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ζεν σέλω να είναι μόνο έμπειροι και να'μαστε λίγοι οι καινούριοι ρε. Click για ανάπτυξη... Ακόμα μισοί μισοί είστε περίπουΈλα μην παραπονιέσαι αν είμαι εντάξει στο επόμενο όταν ξαναγίνει θα παίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 15:43 Η _fairygirl_: #25 22-07-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Ακόμα μισοί μισοί είστε περίπουΈλα μην παραπονιέσαι αν είμαι εντάξει στο επόμενο όταν ξαναγίνει θα παίξω Click για ανάπτυξη... Για την καλή σωματική ακεραιότητά σου,θα φροντίσεις να΄σαι. Σπαμμάραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:06 Η Alma Libre: #26 22-07-13 17:06 ΣΥΓΓΝΩΜΗ, 3 μέρες θρεντ και το κατάλαβα τώρα στη καφετέρια; Βάλτε με μέσα ωρέεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:06 Ο thomas l.: #27 22-07-13 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: ΣΥΓΓΝΩΜΗ, 3 μέρες θρεντ και το κατάλαβα τώρα στη καφετέρια; Βάλτε με μέσα ωρέεεε Click για ανάπτυξη... αλμαααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η Alma Libre: #28 22-07-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: αλμαααααααααααα Click για ανάπτυξη... Και ας ελπίσουμε πως αν πάω κανα ταξιδάκι..Θα έχω ίντερνετ να μπαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 19:51 Η Angelique.: #29 22-07-13 19:51 A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #30 22-07-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #31 22-07-13 21:34 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:37 Η Nefeli Graf: #32 22-07-13 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Η _fairygirl_: #33 22-07-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:49 Ο dimijim έγραψε: #34 22-07-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Click για ανάπτυξη... Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η _fairygirl_: #35 22-07-13 21:51 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά τα backstage της ΣΕ είναι μεγάλη υπόθεση. Μη με προκαλείς να κάνω ντουέτο μαζί της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Η CiNeFiL έγραψε: #36 22-07-13 22:08 μετα απο σκεψη και προσωπικο μηνυμα (vip,vip)...αντε και εγω (μονο κ μονο επδ ξερω οτι δεν θα αντεξετε χωρις εμενα -γκουχχ- για σας ρε φουκαριαρικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #37 22-07-13 22:09 YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ζεν σέλω να είναι μόνο έμπειροι και να'μαστε λίγοι οι καινούριοι ρε. Click για ανάπτυξη... Ακόμα μισοί μισοί είστε περίπουΈλα μην παραπονιέσαι αν είμαι εντάξει στο επόμενο όταν ξαναγίνει θα παίξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 15:43 Η _fairygirl_: #25 22-07-13 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Ακόμα μισοί μισοί είστε περίπουΈλα μην παραπονιέσαι αν είμαι εντάξει στο επόμενο όταν ξαναγίνει θα παίξω Click για ανάπτυξη... Για την καλή σωματική ακεραιότητά σου,θα φροντίσεις να΄σαι. Σπαμμάραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:06 Η Alma Libre: #26 22-07-13 17:06 ΣΥΓΓΝΩΜΗ, 3 μέρες θρεντ και το κατάλαβα τώρα στη καφετέρια; Βάλτε με μέσα ωρέεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:06 Ο thomas l.: #27 22-07-13 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: ΣΥΓΓΝΩΜΗ, 3 μέρες θρεντ και το κατάλαβα τώρα στη καφετέρια; Βάλτε με μέσα ωρέεεε Click για ανάπτυξη... αλμαααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η Alma Libre: #28 22-07-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: αλμαααααααααααα Click για ανάπτυξη... Και ας ελπίσουμε πως αν πάω κανα ταξιδάκι..Θα έχω ίντερνετ να μπαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 19:51 Η Angelique.: #29 22-07-13 19:51 A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #30 22-07-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #31 22-07-13 21:34 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:37 Η Nefeli Graf: #32 22-07-13 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Η _fairygirl_: #33 22-07-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:49 Ο dimijim έγραψε: #34 22-07-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Click για ανάπτυξη... Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η _fairygirl_: #35 22-07-13 21:51 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά τα backstage της ΣΕ είναι μεγάλη υπόθεση. Μη με προκαλείς να κάνω ντουέτο μαζί της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Η CiNeFiL έγραψε: #36 22-07-13 22:08 μετα απο σκεψη και προσωπικο μηνυμα (vip,vip)...αντε και εγω (μονο κ μονο επδ ξερω οτι δεν θα αντεξετε χωρις εμενα -γκουχχ- για σας ρε φουκαριαρικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #37 22-07-13 22:09 YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Ακόμα μισοί μισοί είστε περίπουΈλα μην παραπονιέσαι αν είμαι εντάξει στο επόμενο όταν ξαναγίνει θα παίξω Click για ανάπτυξη... Για την καλή σωματική ακεραιότητά σου,θα φροντίσεις να΄σαι. Σπαμμάραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:06 Η Alma Libre: #26 22-07-13 17:06 ΣΥΓΓΝΩΜΗ, 3 μέρες θρεντ και το κατάλαβα τώρα στη καφετέρια; Βάλτε με μέσα ωρέεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:06 Ο thomas l.: #27 22-07-13 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: ΣΥΓΓΝΩΜΗ, 3 μέρες θρεντ και το κατάλαβα τώρα στη καφετέρια; Βάλτε με μέσα ωρέεεε Click για ανάπτυξη... αλμαααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η Alma Libre: #28 22-07-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: αλμαααααααααααα Click για ανάπτυξη... Και ας ελπίσουμε πως αν πάω κανα ταξιδάκι..Θα έχω ίντερνετ να μπαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 19:51 Η Angelique.: #29 22-07-13 19:51 A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #30 22-07-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #31 22-07-13 21:34 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:37 Η Nefeli Graf: #32 22-07-13 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Η _fairygirl_: #33 22-07-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:49 Ο dimijim έγραψε: #34 22-07-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Click για ανάπτυξη... Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η _fairygirl_: #35 22-07-13 21:51 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά τα backstage της ΣΕ είναι μεγάλη υπόθεση. Μη με προκαλείς να κάνω ντουέτο μαζί της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Η CiNeFiL έγραψε: #36 22-07-13 22:08 μετα απο σκεψη και προσωπικο μηνυμα (vip,vip)...αντε και εγω (μονο κ μονο επδ ξερω οτι δεν θα αντεξετε χωρις εμενα -γκουχχ- για σας ρε φουκαριαρικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #37 22-07-13 22:09 YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΣΥΓΓΝΩΜΗ, 3 μέρες θρεντ και το κατάλαβα τώρα στη καφετέρια; Βάλτε με μέσα ωρέεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:06 Ο thomas l.: #27 22-07-13 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: ΣΥΓΓΝΩΜΗ, 3 μέρες θρεντ και το κατάλαβα τώρα στη καφετέρια; Βάλτε με μέσα ωρέεεε Click για ανάπτυξη... αλμαααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η Alma Libre: #28 22-07-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: αλμαααααααααααα Click για ανάπτυξη... Και ας ελπίσουμε πως αν πάω κανα ταξιδάκι..Θα έχω ίντερνετ να μπαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 19:51 Η Angelique.: #29 22-07-13 19:51 A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #30 22-07-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #31 22-07-13 21:34 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:37 Η Nefeli Graf: #32 22-07-13 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Η _fairygirl_: #33 22-07-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:49 Ο dimijim έγραψε: #34 22-07-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Click για ανάπτυξη... Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η _fairygirl_: #35 22-07-13 21:51 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά τα backstage της ΣΕ είναι μεγάλη υπόθεση. Μη με προκαλείς να κάνω ντουέτο μαζί της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Η CiNeFiL έγραψε: #36 22-07-13 22:08 μετα απο σκεψη και προσωπικο μηνυμα (vip,vip)...αντε και εγω (μονο κ μονο επδ ξερω οτι δεν θα αντεξετε χωρις εμενα -γκουχχ- για σας ρε φουκαριαρικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #37 22-07-13 22:09 YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: ΣΥΓΓΝΩΜΗ, 3 μέρες θρεντ και το κατάλαβα τώρα στη καφετέρια; Βάλτε με μέσα ωρέεεε Click για ανάπτυξη... αλμαααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 17:11 Η Alma Libre: #28 22-07-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: αλμαααααααααααα Click για ανάπτυξη... Και ας ελπίσουμε πως αν πάω κανα ταξιδάκι..Θα έχω ίντερνετ να μπαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 19:51 Η Angelique.: #29 22-07-13 19:51 A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #30 22-07-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #31 22-07-13 21:34 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:37 Η Nefeli Graf: #32 22-07-13 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Η _fairygirl_: #33 22-07-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:49 Ο dimijim έγραψε: #34 22-07-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Click για ανάπτυξη... Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η _fairygirl_: #35 22-07-13 21:51 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά τα backstage της ΣΕ είναι μεγάλη υπόθεση. Μη με προκαλείς να κάνω ντουέτο μαζί της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Η CiNeFiL έγραψε: #36 22-07-13 22:08 μετα απο σκεψη και προσωπικο μηνυμα (vip,vip)...αντε και εγω (μονο κ μονο επδ ξερω οτι δεν θα αντεξετε χωρις εμενα -γκουχχ- για σας ρε φουκαριαρικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #37 22-07-13 22:09 YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: αλμαααααααααααα Click για ανάπτυξη... Και ας ελπίσουμε πως αν πάω κανα ταξιδάκι..Θα έχω ίντερνετ να μπαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 19:51 Η Angelique.: #29 22-07-13 19:51 A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #30 22-07-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #31 22-07-13 21:34 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:37 Η Nefeli Graf: #32 22-07-13 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Η _fairygirl_: #33 22-07-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:49 Ο dimijim έγραψε: #34 22-07-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Click για ανάπτυξη... Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η _fairygirl_: #35 22-07-13 21:51 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά τα backstage της ΣΕ είναι μεγάλη υπόθεση. Μη με προκαλείς να κάνω ντουέτο μαζί της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Η CiNeFiL έγραψε: #36 22-07-13 22:08 μετα απο σκεψη και προσωπικο μηνυμα (vip,vip)...αντε και εγω (μονο κ μονο επδ ξερω οτι δεν θα αντεξετε χωρις εμενα -γκουχχ- για σας ρε φουκαριαρικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #37 22-07-13 22:09 YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:32 Η _fairygirl_: #30 22-07-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #31 22-07-13 21:34 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:37 Η Nefeli Graf: #32 22-07-13 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Η _fairygirl_: #33 22-07-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:49 Ο dimijim έγραψε: #34 22-07-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Click για ανάπτυξη... Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η _fairygirl_: #35 22-07-13 21:51 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά τα backstage της ΣΕ είναι μεγάλη υπόθεση. Μη με προκαλείς να κάνω ντουέτο μαζί της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Η CiNeFiL έγραψε: #36 22-07-13 22:08 μετα απο σκεψη και προσωπικο μηνυμα (vip,vip)...αντε και εγω (μονο κ μονο επδ ξερω οτι δεν θα αντεξετε χωρις εμενα -γκουχχ- για σας ρε φουκαριαρικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #37 22-07-13 22:09 YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:34 Ο dimijim έγραψε: #31 22-07-13 21:34 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:37 Η Nefeli Graf: #32 22-07-13 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Η _fairygirl_: #33 22-07-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:49 Ο dimijim έγραψε: #34 22-07-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Click για ανάπτυξη... Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η _fairygirl_: #35 22-07-13 21:51 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά τα backstage της ΣΕ είναι μεγάλη υπόθεση. Μη με προκαλείς να κάνω ντουέτο μαζί της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Η CiNeFiL έγραψε: #36 22-07-13 22:08 μετα απο σκεψη και προσωπικο μηνυμα (vip,vip)...αντε και εγω (μονο κ μονο επδ ξερω οτι δεν θα αντεξετε χωρις εμενα -γκουχχ- για σας ρε φουκαριαρικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #37 22-07-13 22:09 YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: A καλά ούτε εγώ είχα δεί το θέμα! Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα απαντήσω μέσα στις επόμενες μέρες αν θα μπορέσω να συμμετάσχω ή όχι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Απαιτώ συμμετοχή. Δε θα σου χρωστάω εγώ το ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:37 Η Nefeli Graf: #32 22-07-13 21:37 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Η _fairygirl_: #33 22-07-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:49 Ο dimijim έγραψε: #34 22-07-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Click για ανάπτυξη... Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η _fairygirl_: #35 22-07-13 21:51 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά τα backstage της ΣΕ είναι μεγάλη υπόθεση. Μη με προκαλείς να κάνω ντουέτο μαζί της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Η CiNeFiL έγραψε: #36 22-07-13 22:08 μετα απο σκεψη και προσωπικο μηνυμα (vip,vip)...αντε και εγω (μονο κ μονο επδ ξερω οτι δεν θα αντεξετε χωρις εμενα -γκουχχ- για σας ρε φουκαριαρικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #37 22-07-13 22:09 YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Αν τον κάνω να μιλήσει τι θα πάρω εγώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:38 Η _fairygirl_: #33 22-07-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:49 Ο dimijim έγραψε: #34 22-07-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Click για ανάπτυξη... Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η _fairygirl_: #35 22-07-13 21:51 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά τα backstage της ΣΕ είναι μεγάλη υπόθεση. Μη με προκαλείς να κάνω ντουέτο μαζί της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Η CiNeFiL έγραψε: #36 22-07-13 22:08 μετα απο σκεψη και προσωπικο μηνυμα (vip,vip)...αντε και εγω (μονο κ μονο επδ ξερω οτι δεν θα αντεξετε χωρις εμενα -γκουχχ- για σας ρε φουκαριαρικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #37 22-07-13 22:09 YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Και κάτι ακόμη, όποιος κάνει τον Χάρη και γράψει εδώ στο θέμα, κερδίζει ένα δώρο-έκπληξη απ εμένα! Click για ανάπτυξη... Εεε μα πες τα!. Αυτή με΄σωσε στο προηγούμενο Παλέρμο. Να μην έχω και μία σανίδα σωτηρίας σε αυτό; Spoiler Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:49 Ο dimijim έγραψε: #34 22-07-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Click για ανάπτυξη... Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η _fairygirl_: #35 22-07-13 21:51 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά τα backstage της ΣΕ είναι μεγάλη υπόθεση. Μη με προκαλείς να κάνω ντουέτο μαζί της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Η CiNeFiL έγραψε: #36 22-07-13 22:08 μετα απο σκεψη και προσωπικο μηνυμα (vip,vip)...αντε και εγω (μονο κ μονο επδ ξερω οτι δεν θα αντεξετε χωρις εμενα -γκουχχ- για σας ρε φουκαριαρικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #37 22-07-13 22:09 YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Click για ανάπτυξη... Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η _fairygirl_: #35 22-07-13 21:51 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά τα backstage της ΣΕ είναι μεγάλη υπόθεση. Μη με προκαλείς να κάνω ντουέτο μαζί της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Η CiNeFiL έγραψε: #36 22-07-13 22:08 μετα απο σκεψη και προσωπικο μηνυμα (vip,vip)...αντε και εγω (μονο κ μονο επδ ξερω οτι δεν θα αντεξετε χωρις εμενα -γκουχχ- για σας ρε φουκαριαρικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #37 22-07-13 22:09 YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Πού να 'ξερες τι λέει για αυτήν στο skype... (κοιτάξτε μην τον κάνω εγώ να μιλήσει!) Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά τα backstage της ΣΕ είναι μεγάλη υπόθεση. Μη με προκαλείς να κάνω ντουέτο μαζί της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:08 Η CiNeFiL έγραψε: #36 22-07-13 22:08 μετα απο σκεψη και προσωπικο μηνυμα (vip,vip)...αντε και εγω (μονο κ μονο επδ ξερω οτι δεν θα αντεξετε χωρις εμενα -γκουχχ- για σας ρε φουκαριαρικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #37 22-07-13 22:09 YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μετα απο σκεψη και προσωπικο μηνυμα (vip,vip)...αντε και εγω (μονο κ μονο επδ ξερω οτι δεν θα αντεξετε χωρις εμενα -γκουχχ- για σας ρε φουκαριαρικα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:09 Η _fairygirl_: #37 22-07-13 22:09 YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
YOLO. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.430 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:48 Ο Libertus έγραψε: #38 22-07-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ απαιτώ συμμετοχή και τάζω και γαμάτο ρόλο αν χρειάζεται μαζί με την απαίτηση... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δημητράκο,αν θες να μιλήσει ο Χάρης (αγαπημένο όνομα) βάλε την Ντόιτς να σπαμμάρει. Είμαι σίγουρη ότι στο 2λεπτο θα γράψει: "Ντόιτς σταμάτα για θα σε διώξουμε. Χιουμοράκι. Click για ανάπτυξη... Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η _fairygirl_: #39 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δε γίνεται να την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... E,τσα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Και΄γω θέλω σούπερ σπέσιαλ ρόλο. Έστω μία άμεση προφυλάκιση. Ή μια αποτυχία δολοφονίας. ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Χάρη γιατί τρολλάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 22:50 Η Deutsch... Lover: #40 22-07-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Υποστηρίζουμε φανατικά Γερμανίδα, δεν την διώξουμε! Επίσης, μάλλον με μπέρδεψες με τη Himela. Εγώ δε γράφω τέτοια. Click για ανάπτυξη... Χαρα: ασχολιαστοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.