giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.154 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2025 στις 18:54 Ο giannhs2001: #21 27-11-25 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @giannhs2001 @Joji Click για ανάπτυξη... Το έχω αναφέρει στον Ούλτρα. Εννοείται και θέλω να συμμετάσχω αλλά θα δω τη φάση με τη δουλειά μέχρι τότε. Μην έχουμε πάλι φαντάρος moment που προσπαθούσα να γράψω στα κρυφά στη σκοπιά και εν τέλει με θεώρησαν όλοι ύποπτο και με έβγαλαν Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2025 στις 18:56 Ο Poirot έγραψε: #22 27-11-25 18:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το έχω αναφέρει στον Ούλτρα. Εννοείται και θέλω να συμμετάσχω αλλά θα δω τη φάση με τη δουλειά μέχρι τότε. Μην έχουμε πάλι φαντάρος moment που προσπαθούσα να γράψω στα κρυφά στη σκοπιά και εν τέλει με θεώρησαν όλοι ύποπτο και με έβγαλαν Click για ανάπτυξη... Κοιτα, τουλάχιστον σε θεώρησαν ύποπτο στο Παλέρμο. Σκέψου να σε είχαν θεωρήσει ύποπτο στον στρατο που έγραφες στα κρυφα, εκεί θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.816 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2025 στις 20:15 Ο Micro έγραψε: #23 27-11-25 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μου έχει στείλει και μήνυμα η γλυκιά μου η Ριντερ, αλλά δεν της έχω απαντήσει ακόμα γτ τρέχω όλη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι θέλω απλά έχω πολύ διάβασμα, φαντάσου δίνω μάθημα καπάκι μετά τις γιορτές. Δε λέω ακόμα όχι, θέλω να δω πως θα το προχωρήσω μέχρι τότε Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό ενδείκνυται και μάλιστα θεωρείται απαραίτητο το παλερμο . Υπάρχει καλύτερος μέρος για ξέσπασμα μετά απο πολύωρο διάβασμα ; ( @Poirot θα καλοπερασεις ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2025 στις 20:45 Ο ultraviolence: #24 27-11-25 20:45 Να υπενθυμίσω μόνο ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παίξουμε μια διαφορετική έκδοση, που έχω φτιάξει εγώ: νέοι ρόλοι, νέες κάρτες και το πώς αυτές θα μοιράζονται. Οι υπόλοιποι κανόνες (ψηφοφορία, απουσίες κτλ) είναι πάνω-κατω οι ίδιοι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 17:59 Ο ultraviolence: #25 28-11-25 17:59 Πρόταση για το Παλέρμο #52 Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή ενός παιχνιδιού Παλέρμο. Αφορμή στάθηκε η αδράνεια των ενεργών παικτών στα τελευταία 2-3 παιχνίδια. Προτείνω λοιπόν αυτή την εκδοχή όπου γίνεται ο κακός χαμός από πληροφορίες, ίντριγκα και μαναφούκι. Προσπάθησα να το κάνω unbalanced και από τις δύο... cnf.e-steki.gr Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 charmander giannhs2001 American Economist Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @giannhs2001 @Joji Click για ανάπτυξη... Το έχω αναφέρει στον Ούλτρα. Εννοείται και θέλω να συμμετάσχω αλλά θα δω τη φάση με τη δουλειά μέχρι τότε. Μην έχουμε πάλι φαντάρος moment που προσπαθούσα να γράψω στα κρυφά στη σκοπιά και εν τέλει με θεώρησαν όλοι ύποπτο και με έβγαλαν
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2025 στις 18:56 Ο Poirot έγραψε: #22 27-11-25 18:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το έχω αναφέρει στον Ούλτρα. Εννοείται και θέλω να συμμετάσχω αλλά θα δω τη φάση με τη δουλειά μέχρι τότε. Μην έχουμε πάλι φαντάρος moment που προσπαθούσα να γράψω στα κρυφά στη σκοπιά και εν τέλει με θεώρησαν όλοι ύποπτο και με έβγαλαν Click για ανάπτυξη... Κοιτα, τουλάχιστον σε θεώρησαν ύποπτο στο Παλέρμο. Σκέψου να σε είχαν θεωρήσει ύποπτο στον στρατο που έγραφες στα κρυφα, εκεί θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.816 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2025 στις 20:15 Ο Micro έγραψε: #23 27-11-25 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μου έχει στείλει και μήνυμα η γλυκιά μου η Ριντερ, αλλά δεν της έχω απαντήσει ακόμα γτ τρέχω όλη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι θέλω απλά έχω πολύ διάβασμα, φαντάσου δίνω μάθημα καπάκι μετά τις γιορτές. Δε λέω ακόμα όχι, θέλω να δω πως θα το προχωρήσω μέχρι τότε Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό ενδείκνυται και μάλιστα θεωρείται απαραίτητο το παλερμο . Υπάρχει καλύτερος μέρος για ξέσπασμα μετά απο πολύωρο διάβασμα ; ( @Poirot θα καλοπερασεις ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2025 στις 20:45 Ο ultraviolence: #24 27-11-25 20:45 Να υπενθυμίσω μόνο ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παίξουμε μια διαφορετική έκδοση, που έχω φτιάξει εγώ: νέοι ρόλοι, νέες κάρτες και το πώς αυτές θα μοιράζονται. Οι υπόλοιποι κανόνες (ψηφοφορία, απουσίες κτλ) είναι πάνω-κατω οι ίδιοι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 17:59 Ο ultraviolence: #25 28-11-25 17:59 Πρόταση για το Παλέρμο #52 Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή ενός παιχνιδιού Παλέρμο. Αφορμή στάθηκε η αδράνεια των ενεργών παικτών στα τελευταία 2-3 παιχνίδια. Προτείνω λοιπόν αυτή την εκδοχή όπου γίνεται ο κακός χαμός από πληροφορίες, ίντριγκα και μαναφούκι. Προσπάθησα να το κάνω unbalanced και από τις δύο... cnf.e-steki.gr Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 charmander giannhs2001 American Economist Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το έχω αναφέρει στον Ούλτρα. Εννοείται και θέλω να συμμετάσχω αλλά θα δω τη φάση με τη δουλειά μέχρι τότε. Μην έχουμε πάλι φαντάρος moment που προσπαθούσα να γράψω στα κρυφά στη σκοπιά και εν τέλει με θεώρησαν όλοι ύποπτο και με έβγαλαν Click για ανάπτυξη... Κοιτα, τουλάχιστον σε θεώρησαν ύποπτο στο Παλέρμο. Σκέψου να σε είχαν θεωρήσει ύποπτο στον στρατο που έγραφες στα κρυφα, εκεί θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.816 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2025 στις 20:15 Ο Micro έγραψε: #23 27-11-25 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μου έχει στείλει και μήνυμα η γλυκιά μου η Ριντερ, αλλά δεν της έχω απαντήσει ακόμα γτ τρέχω όλη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι θέλω απλά έχω πολύ διάβασμα, φαντάσου δίνω μάθημα καπάκι μετά τις γιορτές. Δε λέω ακόμα όχι, θέλω να δω πως θα το προχωρήσω μέχρι τότε Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό ενδείκνυται και μάλιστα θεωρείται απαραίτητο το παλερμο . Υπάρχει καλύτερος μέρος για ξέσπασμα μετά απο πολύωρο διάβασμα ; ( @Poirot θα καλοπερασεις ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2025 στις 20:45 Ο ultraviolence: #24 27-11-25 20:45 Να υπενθυμίσω μόνο ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παίξουμε μια διαφορετική έκδοση, που έχω φτιάξει εγώ: νέοι ρόλοι, νέες κάρτες και το πώς αυτές θα μοιράζονται. Οι υπόλοιποι κανόνες (ψηφοφορία, απουσίες κτλ) είναι πάνω-κατω οι ίδιοι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 17:59 Ο ultraviolence: #25 28-11-25 17:59 Πρόταση για το Παλέρμο #52 Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή ενός παιχνιδιού Παλέρμο. Αφορμή στάθηκε η αδράνεια των ενεργών παικτών στα τελευταία 2-3 παιχνίδια. Προτείνω λοιπόν αυτή την εκδοχή όπου γίνεται ο κακός χαμός από πληροφορίες, ίντριγκα και μαναφούκι. Προσπάθησα να το κάνω unbalanced και από τις δύο... cnf.e-steki.gr Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 charmander giannhs2001 American Economist Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μου έχει στείλει και μήνυμα η γλυκιά μου η Ριντερ, αλλά δεν της έχω απαντήσει ακόμα γτ τρέχω όλη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι θέλω απλά έχω πολύ διάβασμα, φαντάσου δίνω μάθημα καπάκι μετά τις γιορτές. Δε λέω ακόμα όχι, θέλω να δω πως θα το προχωρήσω μέχρι τότε Click για ανάπτυξη... Μα για αυτό ενδείκνυται και μάλιστα θεωρείται απαραίτητο το παλερμο . Υπάρχει καλύτερος μέρος για ξέσπασμα μετά απο πολύωρο διάβασμα ; ( @Poirot θα καλοπερασεις )
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2025 στις 20:45 Ο ultraviolence: #24 27-11-25 20:45 Να υπενθυμίσω μόνο ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παίξουμε μια διαφορετική έκδοση, που έχω φτιάξει εγώ: νέοι ρόλοι, νέες κάρτες και το πώς αυτές θα μοιράζονται. Οι υπόλοιποι κανόνες (ψηφοφορία, απουσίες κτλ) είναι πάνω-κατω οι ίδιοι. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 17:59 Ο ultraviolence: #25 28-11-25 17:59 Πρόταση για το Παλέρμο #52 Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή ενός παιχνιδιού Παλέρμο. Αφορμή στάθηκε η αδράνεια των ενεργών παικτών στα τελευταία 2-3 παιχνίδια. Προτείνω λοιπόν αυτή την εκδοχή όπου γίνεται ο κακός χαμός από πληροφορίες, ίντριγκα και μαναφούκι. Προσπάθησα να το κάνω unbalanced και από τις δύο... cnf.e-steki.gr Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Να υπενθυμίσω μόνο ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παίξουμε μια διαφορετική έκδοση, που έχω φτιάξει εγώ: νέοι ρόλοι, νέες κάρτες και το πώς αυτές θα μοιράζονται. Οι υπόλοιποι κανόνες (ψηφοφορία, απουσίες κτλ) είναι πάνω-κατω οι ίδιοι.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 17:59 Ο ultraviolence: #25 28-11-25 17:59 Πρόταση για το Παλέρμο #52 Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή ενός παιχνιδιού Παλέρμο. Αφορμή στάθηκε η αδράνεια των ενεργών παικτών στα τελευταία 2-3 παιχνίδια. Προτείνω λοιπόν αυτή την εκδοχή όπου γίνεται ο κακός χαμός από πληροφορίες, ίντριγκα και μαναφούκι. Προσπάθησα να το κάνω unbalanced και από τις δύο... cnf.e-steki.gr
Πρόταση για το Παλέρμο #52 Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή ενός παιχνιδιού Παλέρμο. Αφορμή στάθηκε η αδράνεια των ενεργών παικτών στα τελευταία 2-3 παιχνίδια. Προτείνω λοιπόν αυτή την εκδοχή όπου γίνεται ο κακός χαμός από πληροφορίες, ίντριγκα και μαναφούκι. Προσπάθησα να το κάνω unbalanced και από τις δύο... cnf.e-steki.gr