giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.930 μηνύματα.
27-11-25
18:54
Το έχω αναφέρει στον Ούλτρα. Εννοείται και θέλω να συμμετάσχω αλλά θα δω τη φάση με τη δουλειά μέχρι τότε. Μην έχουμε πάλι φαντάρος moment που προσπαθούσα να γράψω στα κρυφά στη σκοπιά και εν τέλει με θεώρησαν όλοι ύποπτο και με έβγαλαν

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.730 μηνύματα.
27-11-25
18:56
Κοιτα, τουλάχιστον σε θεώρησαν ύποπτο στο Παλέρμο. Σκέψου να σε είχαν θεωρήσει ύποπτο στον στρατο που έγραφες στα κρυφα, εκεί θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματαΤο έχω αναφέρει στον Ούλτρα. Εννοείται και θέλω να συμμετάσχω αλλά θα δω τη φάση με τη δουλειά μέχρι τότε. Μην έχουμε πάλι φαντάρος moment που προσπαθούσα να γράψω στα κρυφά στη σκοπιά και εν τέλει με θεώρησαν όλοι ύποπτο και με έβγαλαν![]()

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.374 μηνύματα.
27-11-25
20:15
Μα για αυτό ενδείκνυται και μάλιστα θεωρείται απαραίτητο το παλερμο . Υπάρχει καλύτερος μέρος για ξέσπασμα μετά απο πολύωρο διάβασμα ; ( @Poirot θα καλοπερασειςΜου έχει στείλει και μήνυμα η γλυκιά μου η Ριντερ, αλλά δεν της έχω απαντήσει ακόμα γτ τρέχω όλη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι θέλω απλά έχω πολύ διάβασμα, φαντάσου δίνω μάθημα καπάκι μετά τις γιορτές. Δε λέω ακόμα όχι, θέλω να δω πως θα το προχωρήσω μέχρι τότε![]()
)ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.806 μηνύματα.
27-11-25
20:45
Να υπενθυμίσω μόνο ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παίξουμε μια διαφορετική έκδοση, που έχω φτιάξει εγώ: νέοι ρόλοι, νέες κάρτες και το πώς αυτές θα μοιράζονται. Οι υπόλοιποι κανόνες (ψηφοφορία, απουσίες κτλ) είναι πάνω-κατω οι ίδιοι.
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.806 μηνύματα.
28-11-25
17:59
Πρόταση για το Παλέρμο #52
Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή ενός παιχνιδιού Παλέρμο. Αφορμή στάθηκε η αδράνεια των ενεργών παικτών στα τελευταία 2-3 παιχνίδια. Προτείνω λοιπόν αυτή την εκδοχή όπου γίνεται ο κακός χαμός από πληροφορίες, ίντριγκα και μαναφούκι. Προσπάθησα να το κάνω unbalanced και από τις δύο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool