JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:20 Ο JKaradakov: #241 11-06-13 12:20 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:21 Ο Guest 781029: #242 11-06-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Γιατί μοῦ θυμίζεις αὐτὸ τὸ παιχνῖδι; Ἂς τὸ ἀφήσουμε νὰ χαθῇ στὴ λήθη τοῦ χρόνου... Click για ανάπτυξη... Ήταν επιτυχία πάντως να βγάλουμε κάποιον σαν εσένα με την πρώτη ψηφοφορία. Όλα ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:22 Ο dimijim έγραψε: #243 11-06-13 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ήταν επιτυχία πάντως να βγάλουμε κάποιον σαν εσένα με την πρώτη ψηφοφορία. Όλα ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς... Click για ανάπτυξη... Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:28 Ο Guest 781029: #244 11-06-13 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:42 Ο Psycho(Βασίλης): #245 11-06-13 12:42 Πότε ξεκινάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:45 Η Himela έγραψε: #246 11-06-13 12:45 Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:46 Η blue_butterfly: #247 11-06-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πότε ξεκινάει; Click για ανάπτυξη... Τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Ο Joaquín έγραψε: #248 11-06-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Όλοι η μαφία έπαιξε χάλια, πρώτος εγώ, δεν ξέραμε ότι ο πιεμακερ ήταν ο φορεβερφρικ και λέγαμε "δε βαριέσαι, 100 μηνύματα έχει, κάνας τυχαίος είναι, θα του κάνουμε επίθεση μέχρι να βάλει τα κλάμματα και θα φύγει", οι δολοφονίες μας ήταν ΤΡΑΓΙΚΕΣ, βάλατε στην ίδια ομάδα εμένα και τον βλάκα τον δεμλογικ και δεν ξέραμε πως να το χειριστούμε(μέχρι κι από το 2ο γύρο κάποιος άρχισε να λέει ότι αυτοί οι δυο σχετίζονται, ξέρω γω), η Χιμέλα ήταν η κλασσική θυελλώδης Χιμέλα και δεν της βγήκε σε καλό, ο Πέτρος έκανε μια προφητική δυνατή έξοδο η οποία μας έβαλε στο τάφο λίγο πολύ, και άαααααααλλα πολλά. Αλλά τέλος πάντων.. Πάνε αυτά, καινούριοι ρόλοι τώρα. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Himela έγραψε: #249 11-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, κατάφερα να μπω στο στόχαστρο αλλά όχι μόνο με κακό τρόπο. Δηλαδή κατάφερα να πάρω την προσοχή από πάνω σας πρώτον. Δεύτερον επιχειρηματολόγησα τόσο πολύ που είχα πείσει 3-4 πολίτες αν θυμάσαι. Αν δεν με είχε φάει η μάγισσα κι αν δεν παιζόταν τυμβωρυχία, οι επόμενες μέρες ήταν εύκολες για σας, είχατε έτοιμα θύματα που σας τα είχα στρώσει εγώ. Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:34 Η ~Melania~: #250 11-06-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Click για ανάπτυξη... Εσείς είστε ειδική περίπτωση . Δεν σας ξέχασα φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:01 Ο dimijim έγραψε: #251 11-06-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μεσα μαγκες. Click για ανάπτυξη... Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:04 Ο Johnnaousa: #252 11-06-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... πάλι τα κανονισες ατιμουλικο!! αμα λέω εγώ οτι ΣΕ χωρις μοντ δεν υπάρχει στο Παλέρμο βγαίνω κομπλεξικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:37 Ο Γιώργος έγραψε: #253 11-06-13 14:37 Σχόλιο: ρε είστε σοβαροί; Την παλεύετε καθόλου; Πώς ακριβώς θα παίξετε Παλέρμο χωρίς την Himela και τα σεντόνια της; Ποιον θα βρείτε τώρα να βγάλετε απ' τον 1ο γύρο, ε; Α, τον Πέτρο. Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Η _fairygirl_: #254 11-06-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα γρί. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είσαι κι ο μόνος... Click για ανάπτυξη... Είπα περί ονομάτων των παικτών του Παλέρμο. Είπα τη γνώμη μου περί χορών Και περί ανέμων και υδάτων γενικότερα. Α,μη με λέτε Φέρι. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Λοιπόν, μικρή, άκου. Είχατε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τύχη στο προηγούμενο.Και συν τοις άλλοις, δεν χάσαμε.Σταματήσαμε το παιχνίδι λόγω υπερβολικής ατυχίας. In this game, .. I'M TAKING YOU DOWN!! Click για ανάπτυξη... Ότι θα μου ρίξεις από τον 1ο γύρο την ψήφο σου λόγω του προηγουμένου Παλέρμο το ξέρω. Απλώς παρακάλα να μην έχω Άμεση Προφυλάκιση. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς όμως το λάθος του Άκη ήταν ότι συμφώνησε με τη Χιμέλα. Είχε το ρόλο που είχε και τον γνώριζα επομένως βρήκα πάτημα αυτό και φώναζα.Βέβαια καλός κολοκυθόσπορος στάθηκα και του λόγου μου και με σκότωσαν.Ο Χοακίν υποστήριξε τη Χιμέλα and that was enough. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ θέλω να πάρω εκδίκηση αλλά προτιμώ να είμαι πολίτης αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Από΄μενα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Είχαν επιτυχία; Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Click για ανάπτυξη... Καλά. Σε ταξίδια τι κάνετε; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Χουχουχου. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Click για ανάπτυξη... Βοήθησες στο να δείξεις τεχνικές. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Click για ανάπτυξη... Μπα που να μείνεις χωρίς ποπ κορν και λεφτά ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #255 11-06-13 14:52 30 ατομα καλα θα γινει ... φοβερο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:56 Ο dimijim έγραψε: #256 11-06-13 14:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχαν επιτυχία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:57 Η blue_butterfly: #257 11-06-13 14:57 Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:21 Ο Guest 781029: #242 11-06-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Γιατί μοῦ θυμίζεις αὐτὸ τὸ παιχνῖδι; Ἂς τὸ ἀφήσουμε νὰ χαθῇ στὴ λήθη τοῦ χρόνου... Click για ανάπτυξη... Ήταν επιτυχία πάντως να βγάλουμε κάποιον σαν εσένα με την πρώτη ψηφοφορία. Όλα ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:22 Ο dimijim έγραψε: #243 11-06-13 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ήταν επιτυχία πάντως να βγάλουμε κάποιον σαν εσένα με την πρώτη ψηφοφορία. Όλα ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς... Click για ανάπτυξη... Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:28 Ο Guest 781029: #244 11-06-13 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:42 Ο Psycho(Βασίλης): #245 11-06-13 12:42 Πότε ξεκινάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:45 Η Himela έγραψε: #246 11-06-13 12:45 Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:46 Η blue_butterfly: #247 11-06-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πότε ξεκινάει; Click για ανάπτυξη... Τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Ο Joaquín έγραψε: #248 11-06-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Όλοι η μαφία έπαιξε χάλια, πρώτος εγώ, δεν ξέραμε ότι ο πιεμακερ ήταν ο φορεβερφρικ και λέγαμε "δε βαριέσαι, 100 μηνύματα έχει, κάνας τυχαίος είναι, θα του κάνουμε επίθεση μέχρι να βάλει τα κλάμματα και θα φύγει", οι δολοφονίες μας ήταν ΤΡΑΓΙΚΕΣ, βάλατε στην ίδια ομάδα εμένα και τον βλάκα τον δεμλογικ και δεν ξέραμε πως να το χειριστούμε(μέχρι κι από το 2ο γύρο κάποιος άρχισε να λέει ότι αυτοί οι δυο σχετίζονται, ξέρω γω), η Χιμέλα ήταν η κλασσική θυελλώδης Χιμέλα και δεν της βγήκε σε καλό, ο Πέτρος έκανε μια προφητική δυνατή έξοδο η οποία μας έβαλε στο τάφο λίγο πολύ, και άαααααααλλα πολλά. Αλλά τέλος πάντων.. Πάνε αυτά, καινούριοι ρόλοι τώρα. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Himela έγραψε: #249 11-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, κατάφερα να μπω στο στόχαστρο αλλά όχι μόνο με κακό τρόπο. Δηλαδή κατάφερα να πάρω την προσοχή από πάνω σας πρώτον. Δεύτερον επιχειρηματολόγησα τόσο πολύ που είχα πείσει 3-4 πολίτες αν θυμάσαι. Αν δεν με είχε φάει η μάγισσα κι αν δεν παιζόταν τυμβωρυχία, οι επόμενες μέρες ήταν εύκολες για σας, είχατε έτοιμα θύματα που σας τα είχα στρώσει εγώ. Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:34 Η ~Melania~: #250 11-06-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Click για ανάπτυξη... Εσείς είστε ειδική περίπτωση . Δεν σας ξέχασα φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:01 Ο dimijim έγραψε: #251 11-06-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μεσα μαγκες. Click για ανάπτυξη... Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:04 Ο Johnnaousa: #252 11-06-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... πάλι τα κανονισες ατιμουλικο!! αμα λέω εγώ οτι ΣΕ χωρις μοντ δεν υπάρχει στο Παλέρμο βγαίνω κομπλεξικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:37 Ο Γιώργος έγραψε: #253 11-06-13 14:37 Σχόλιο: ρε είστε σοβαροί; Την παλεύετε καθόλου; Πώς ακριβώς θα παίξετε Παλέρμο χωρίς την Himela και τα σεντόνια της; Ποιον θα βρείτε τώρα να βγάλετε απ' τον 1ο γύρο, ε; Α, τον Πέτρο. Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Η _fairygirl_: #254 11-06-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα γρί. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είσαι κι ο μόνος... Click για ανάπτυξη... Είπα περί ονομάτων των παικτών του Παλέρμο. Είπα τη γνώμη μου περί χορών Και περί ανέμων και υδάτων γενικότερα. Α,μη με λέτε Φέρι. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Λοιπόν, μικρή, άκου. Είχατε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τύχη στο προηγούμενο.Και συν τοις άλλοις, δεν χάσαμε.Σταματήσαμε το παιχνίδι λόγω υπερβολικής ατυχίας. In this game, .. I'M TAKING YOU DOWN!! Click για ανάπτυξη... Ότι θα μου ρίξεις από τον 1ο γύρο την ψήφο σου λόγω του προηγουμένου Παλέρμο το ξέρω. Απλώς παρακάλα να μην έχω Άμεση Προφυλάκιση. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς όμως το λάθος του Άκη ήταν ότι συμφώνησε με τη Χιμέλα. Είχε το ρόλο που είχε και τον γνώριζα επομένως βρήκα πάτημα αυτό και φώναζα.Βέβαια καλός κολοκυθόσπορος στάθηκα και του λόγου μου και με σκότωσαν.Ο Χοακίν υποστήριξε τη Χιμέλα and that was enough. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ θέλω να πάρω εκδίκηση αλλά προτιμώ να είμαι πολίτης αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Από΄μενα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Είχαν επιτυχία; Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Click για ανάπτυξη... Καλά. Σε ταξίδια τι κάνετε; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Χουχουχου. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Click για ανάπτυξη... Βοήθησες στο να δείξεις τεχνικές. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Click για ανάπτυξη... Μπα που να μείνεις χωρίς ποπ κορν και λεφτά ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #255 11-06-13 14:52 30 ατομα καλα θα γινει ... φοβερο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:56 Ο dimijim έγραψε: #256 11-06-13 14:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχαν επιτυχία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:57 Η blue_butterfly: #257 11-06-13 14:57 Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Γιατί μοῦ θυμίζεις αὐτὸ τὸ παιχνῖδι; Ἂς τὸ ἀφήσουμε νὰ χαθῇ στὴ λήθη τοῦ χρόνου... Click για ανάπτυξη... Ήταν επιτυχία πάντως να βγάλουμε κάποιον σαν εσένα με την πρώτη ψηφοφορία. Όλα ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:22 Ο dimijim έγραψε: #243 11-06-13 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ήταν επιτυχία πάντως να βγάλουμε κάποιον σαν εσένα με την πρώτη ψηφοφορία. Όλα ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς... Click για ανάπτυξη... Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:28 Ο Guest 781029: #244 11-06-13 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:42 Ο Psycho(Βασίλης): #245 11-06-13 12:42 Πότε ξεκινάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:45 Η Himela έγραψε: #246 11-06-13 12:45 Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:46 Η blue_butterfly: #247 11-06-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πότε ξεκινάει; Click για ανάπτυξη... Τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Ο Joaquín έγραψε: #248 11-06-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Όλοι η μαφία έπαιξε χάλια, πρώτος εγώ, δεν ξέραμε ότι ο πιεμακερ ήταν ο φορεβερφρικ και λέγαμε "δε βαριέσαι, 100 μηνύματα έχει, κάνας τυχαίος είναι, θα του κάνουμε επίθεση μέχρι να βάλει τα κλάμματα και θα φύγει", οι δολοφονίες μας ήταν ΤΡΑΓΙΚΕΣ, βάλατε στην ίδια ομάδα εμένα και τον βλάκα τον δεμλογικ και δεν ξέραμε πως να το χειριστούμε(μέχρι κι από το 2ο γύρο κάποιος άρχισε να λέει ότι αυτοί οι δυο σχετίζονται, ξέρω γω), η Χιμέλα ήταν η κλασσική θυελλώδης Χιμέλα και δεν της βγήκε σε καλό, ο Πέτρος έκανε μια προφητική δυνατή έξοδο η οποία μας έβαλε στο τάφο λίγο πολύ, και άαααααααλλα πολλά. Αλλά τέλος πάντων.. Πάνε αυτά, καινούριοι ρόλοι τώρα. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Himela έγραψε: #249 11-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, κατάφερα να μπω στο στόχαστρο αλλά όχι μόνο με κακό τρόπο. Δηλαδή κατάφερα να πάρω την προσοχή από πάνω σας πρώτον. Δεύτερον επιχειρηματολόγησα τόσο πολύ που είχα πείσει 3-4 πολίτες αν θυμάσαι. Αν δεν με είχε φάει η μάγισσα κι αν δεν παιζόταν τυμβωρυχία, οι επόμενες μέρες ήταν εύκολες για σας, είχατε έτοιμα θύματα που σας τα είχα στρώσει εγώ. Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:34 Η ~Melania~: #250 11-06-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Click για ανάπτυξη... Εσείς είστε ειδική περίπτωση . Δεν σας ξέχασα φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:01 Ο dimijim έγραψε: #251 11-06-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μεσα μαγκες. Click για ανάπτυξη... Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:04 Ο Johnnaousa: #252 11-06-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... πάλι τα κανονισες ατιμουλικο!! αμα λέω εγώ οτι ΣΕ χωρις μοντ δεν υπάρχει στο Παλέρμο βγαίνω κομπλεξικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:37 Ο Γιώργος έγραψε: #253 11-06-13 14:37 Σχόλιο: ρε είστε σοβαροί; Την παλεύετε καθόλου; Πώς ακριβώς θα παίξετε Παλέρμο χωρίς την Himela και τα σεντόνια της; Ποιον θα βρείτε τώρα να βγάλετε απ' τον 1ο γύρο, ε; Α, τον Πέτρο. Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Η _fairygirl_: #254 11-06-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα γρί. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είσαι κι ο μόνος... Click για ανάπτυξη... Είπα περί ονομάτων των παικτών του Παλέρμο. Είπα τη γνώμη μου περί χορών Και περί ανέμων και υδάτων γενικότερα. Α,μη με λέτε Φέρι. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Λοιπόν, μικρή, άκου. Είχατε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τύχη στο προηγούμενο.Και συν τοις άλλοις, δεν χάσαμε.Σταματήσαμε το παιχνίδι λόγω υπερβολικής ατυχίας. In this game, .. I'M TAKING YOU DOWN!! Click για ανάπτυξη... Ότι θα μου ρίξεις από τον 1ο γύρο την ψήφο σου λόγω του προηγουμένου Παλέρμο το ξέρω. Απλώς παρακάλα να μην έχω Άμεση Προφυλάκιση. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς όμως το λάθος του Άκη ήταν ότι συμφώνησε με τη Χιμέλα. Είχε το ρόλο που είχε και τον γνώριζα επομένως βρήκα πάτημα αυτό και φώναζα.Βέβαια καλός κολοκυθόσπορος στάθηκα και του λόγου μου και με σκότωσαν.Ο Χοακίν υποστήριξε τη Χιμέλα and that was enough. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ θέλω να πάρω εκδίκηση αλλά προτιμώ να είμαι πολίτης αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Από΄μενα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Είχαν επιτυχία; Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Click για ανάπτυξη... Καλά. Σε ταξίδια τι κάνετε; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Χουχουχου. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Click για ανάπτυξη... Βοήθησες στο να δείξεις τεχνικές. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Click για ανάπτυξη... Μπα που να μείνεις χωρίς ποπ κορν και λεφτά ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #255 11-06-13 14:52 30 ατομα καλα θα γινει ... φοβερο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:56 Ο dimijim έγραψε: #256 11-06-13 14:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχαν επιτυχία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:57 Η blue_butterfly: #257 11-06-13 14:57 Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ήταν επιτυχία πάντως να βγάλουμε κάποιον σαν εσένα με την πρώτη ψηφοφορία. Όλα ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς... Click για ανάπτυξη... Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:28 Ο Guest 781029: #244 11-06-13 12:28 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:42 Ο Psycho(Βασίλης): #245 11-06-13 12:42 Πότε ξεκινάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:45 Η Himela έγραψε: #246 11-06-13 12:45 Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:46 Η blue_butterfly: #247 11-06-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πότε ξεκινάει; Click για ανάπτυξη... Τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Ο Joaquín έγραψε: #248 11-06-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Όλοι η μαφία έπαιξε χάλια, πρώτος εγώ, δεν ξέραμε ότι ο πιεμακερ ήταν ο φορεβερφρικ και λέγαμε "δε βαριέσαι, 100 μηνύματα έχει, κάνας τυχαίος είναι, θα του κάνουμε επίθεση μέχρι να βάλει τα κλάμματα και θα φύγει", οι δολοφονίες μας ήταν ΤΡΑΓΙΚΕΣ, βάλατε στην ίδια ομάδα εμένα και τον βλάκα τον δεμλογικ και δεν ξέραμε πως να το χειριστούμε(μέχρι κι από το 2ο γύρο κάποιος άρχισε να λέει ότι αυτοί οι δυο σχετίζονται, ξέρω γω), η Χιμέλα ήταν η κλασσική θυελλώδης Χιμέλα και δεν της βγήκε σε καλό, ο Πέτρος έκανε μια προφητική δυνατή έξοδο η οποία μας έβαλε στο τάφο λίγο πολύ, και άαααααααλλα πολλά. Αλλά τέλος πάντων.. Πάνε αυτά, καινούριοι ρόλοι τώρα. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Himela έγραψε: #249 11-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, κατάφερα να μπω στο στόχαστρο αλλά όχι μόνο με κακό τρόπο. Δηλαδή κατάφερα να πάρω την προσοχή από πάνω σας πρώτον. Δεύτερον επιχειρηματολόγησα τόσο πολύ που είχα πείσει 3-4 πολίτες αν θυμάσαι. Αν δεν με είχε φάει η μάγισσα κι αν δεν παιζόταν τυμβωρυχία, οι επόμενες μέρες ήταν εύκολες για σας, είχατε έτοιμα θύματα που σας τα είχα στρώσει εγώ. Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:34 Η ~Melania~: #250 11-06-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Click για ανάπτυξη... Εσείς είστε ειδική περίπτωση . Δεν σας ξέχασα φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:01 Ο dimijim έγραψε: #251 11-06-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μεσα μαγκες. Click για ανάπτυξη... Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:04 Ο Johnnaousa: #252 11-06-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... πάλι τα κανονισες ατιμουλικο!! αμα λέω εγώ οτι ΣΕ χωρις μοντ δεν υπάρχει στο Παλέρμο βγαίνω κομπλεξικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:37 Ο Γιώργος έγραψε: #253 11-06-13 14:37 Σχόλιο: ρε είστε σοβαροί; Την παλεύετε καθόλου; Πώς ακριβώς θα παίξετε Παλέρμο χωρίς την Himela και τα σεντόνια της; Ποιον θα βρείτε τώρα να βγάλετε απ' τον 1ο γύρο, ε; Α, τον Πέτρο. Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Η _fairygirl_: #254 11-06-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα γρί. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είσαι κι ο μόνος... Click για ανάπτυξη... Είπα περί ονομάτων των παικτών του Παλέρμο. Είπα τη γνώμη μου περί χορών Και περί ανέμων και υδάτων γενικότερα. Α,μη με λέτε Φέρι. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Λοιπόν, μικρή, άκου. Είχατε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τύχη στο προηγούμενο.Και συν τοις άλλοις, δεν χάσαμε.Σταματήσαμε το παιχνίδι λόγω υπερβολικής ατυχίας. In this game, .. I'M TAKING YOU DOWN!! Click για ανάπτυξη... Ότι θα μου ρίξεις από τον 1ο γύρο την ψήφο σου λόγω του προηγουμένου Παλέρμο το ξέρω. Απλώς παρακάλα να μην έχω Άμεση Προφυλάκιση. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς όμως το λάθος του Άκη ήταν ότι συμφώνησε με τη Χιμέλα. Είχε το ρόλο που είχε και τον γνώριζα επομένως βρήκα πάτημα αυτό και φώναζα.Βέβαια καλός κολοκυθόσπορος στάθηκα και του λόγου μου και με σκότωσαν.Ο Χοακίν υποστήριξε τη Χιμέλα and that was enough. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ θέλω να πάρω εκδίκηση αλλά προτιμώ να είμαι πολίτης αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Από΄μενα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Είχαν επιτυχία; Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Click για ανάπτυξη... Καλά. Σε ταξίδια τι κάνετε; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Χουχουχου. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Click για ανάπτυξη... Βοήθησες στο να δείξεις τεχνικές. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Click για ανάπτυξη... Μπα που να μείνεις χωρίς ποπ κορν και λεφτά ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #255 11-06-13 14:52 30 ατομα καλα θα γινει ... φοβερο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:56 Ο dimijim έγραψε: #256 11-06-13 14:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχαν επιτυχία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:57 Η blue_butterfly: #257 11-06-13 14:57 Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:42 Ο Psycho(Βασίλης): #245 11-06-13 12:42 Πότε ξεκινάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:45 Η Himela έγραψε: #246 11-06-13 12:45 Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:46 Η blue_butterfly: #247 11-06-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πότε ξεκινάει; Click για ανάπτυξη... Τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Ο Joaquín έγραψε: #248 11-06-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Όλοι η μαφία έπαιξε χάλια, πρώτος εγώ, δεν ξέραμε ότι ο πιεμακερ ήταν ο φορεβερφρικ και λέγαμε "δε βαριέσαι, 100 μηνύματα έχει, κάνας τυχαίος είναι, θα του κάνουμε επίθεση μέχρι να βάλει τα κλάμματα και θα φύγει", οι δολοφονίες μας ήταν ΤΡΑΓΙΚΕΣ, βάλατε στην ίδια ομάδα εμένα και τον βλάκα τον δεμλογικ και δεν ξέραμε πως να το χειριστούμε(μέχρι κι από το 2ο γύρο κάποιος άρχισε να λέει ότι αυτοί οι δυο σχετίζονται, ξέρω γω), η Χιμέλα ήταν η κλασσική θυελλώδης Χιμέλα και δεν της βγήκε σε καλό, ο Πέτρος έκανε μια προφητική δυνατή έξοδο η οποία μας έβαλε στο τάφο λίγο πολύ, και άαααααααλλα πολλά. Αλλά τέλος πάντων.. Πάνε αυτά, καινούριοι ρόλοι τώρα. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Himela έγραψε: #249 11-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, κατάφερα να μπω στο στόχαστρο αλλά όχι μόνο με κακό τρόπο. Δηλαδή κατάφερα να πάρω την προσοχή από πάνω σας πρώτον. Δεύτερον επιχειρηματολόγησα τόσο πολύ που είχα πείσει 3-4 πολίτες αν θυμάσαι. Αν δεν με είχε φάει η μάγισσα κι αν δεν παιζόταν τυμβωρυχία, οι επόμενες μέρες ήταν εύκολες για σας, είχατε έτοιμα θύματα που σας τα είχα στρώσει εγώ. Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:34 Η ~Melania~: #250 11-06-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Click για ανάπτυξη... Εσείς είστε ειδική περίπτωση . Δεν σας ξέχασα φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:01 Ο dimijim έγραψε: #251 11-06-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μεσα μαγκες. Click για ανάπτυξη... Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:04 Ο Johnnaousa: #252 11-06-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... πάλι τα κανονισες ατιμουλικο!! αμα λέω εγώ οτι ΣΕ χωρις μοντ δεν υπάρχει στο Παλέρμο βγαίνω κομπλεξικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:37 Ο Γιώργος έγραψε: #253 11-06-13 14:37 Σχόλιο: ρε είστε σοβαροί; Την παλεύετε καθόλου; Πώς ακριβώς θα παίξετε Παλέρμο χωρίς την Himela και τα σεντόνια της; Ποιον θα βρείτε τώρα να βγάλετε απ' τον 1ο γύρο, ε; Α, τον Πέτρο. Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Η _fairygirl_: #254 11-06-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα γρί. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είσαι κι ο μόνος... Click για ανάπτυξη... Είπα περί ονομάτων των παικτών του Παλέρμο. Είπα τη γνώμη μου περί χορών Και περί ανέμων και υδάτων γενικότερα. Α,μη με λέτε Φέρι. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Λοιπόν, μικρή, άκου. Είχατε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τύχη στο προηγούμενο.Και συν τοις άλλοις, δεν χάσαμε.Σταματήσαμε το παιχνίδι λόγω υπερβολικής ατυχίας. In this game, .. I'M TAKING YOU DOWN!! Click για ανάπτυξη... Ότι θα μου ρίξεις από τον 1ο γύρο την ψήφο σου λόγω του προηγουμένου Παλέρμο το ξέρω. Απλώς παρακάλα να μην έχω Άμεση Προφυλάκιση. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς όμως το λάθος του Άκη ήταν ότι συμφώνησε με τη Χιμέλα. Είχε το ρόλο που είχε και τον γνώριζα επομένως βρήκα πάτημα αυτό και φώναζα.Βέβαια καλός κολοκυθόσπορος στάθηκα και του λόγου μου και με σκότωσαν.Ο Χοακίν υποστήριξε τη Χιμέλα and that was enough. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ θέλω να πάρω εκδίκηση αλλά προτιμώ να είμαι πολίτης αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Από΄μενα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Είχαν επιτυχία; Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Click για ανάπτυξη... Καλά. Σε ταξίδια τι κάνετε; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Χουχουχου. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Click για ανάπτυξη... Βοήθησες στο να δείξεις τεχνικές. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Click για ανάπτυξη... Μπα που να μείνεις χωρίς ποπ κορν και λεφτά ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #255 11-06-13 14:52 30 ατομα καλα θα γινει ... φοβερο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:56 Ο dimijim έγραψε: #256 11-06-13 14:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχαν επιτυχία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:57 Η blue_butterfly: #257 11-06-13 14:57 Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πότε ξεκινάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:45 Η Himela έγραψε: #246 11-06-13 12:45 Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:46 Η blue_butterfly: #247 11-06-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πότε ξεκινάει; Click για ανάπτυξη... Τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Ο Joaquín έγραψε: #248 11-06-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Όλοι η μαφία έπαιξε χάλια, πρώτος εγώ, δεν ξέραμε ότι ο πιεμακερ ήταν ο φορεβερφρικ και λέγαμε "δε βαριέσαι, 100 μηνύματα έχει, κάνας τυχαίος είναι, θα του κάνουμε επίθεση μέχρι να βάλει τα κλάμματα και θα φύγει", οι δολοφονίες μας ήταν ΤΡΑΓΙΚΕΣ, βάλατε στην ίδια ομάδα εμένα και τον βλάκα τον δεμλογικ και δεν ξέραμε πως να το χειριστούμε(μέχρι κι από το 2ο γύρο κάποιος άρχισε να λέει ότι αυτοί οι δυο σχετίζονται, ξέρω γω), η Χιμέλα ήταν η κλασσική θυελλώδης Χιμέλα και δεν της βγήκε σε καλό, ο Πέτρος έκανε μια προφητική δυνατή έξοδο η οποία μας έβαλε στο τάφο λίγο πολύ, και άαααααααλλα πολλά. Αλλά τέλος πάντων.. Πάνε αυτά, καινούριοι ρόλοι τώρα. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Himela έγραψε: #249 11-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, κατάφερα να μπω στο στόχαστρο αλλά όχι μόνο με κακό τρόπο. Δηλαδή κατάφερα να πάρω την προσοχή από πάνω σας πρώτον. Δεύτερον επιχειρηματολόγησα τόσο πολύ που είχα πείσει 3-4 πολίτες αν θυμάσαι. Αν δεν με είχε φάει η μάγισσα κι αν δεν παιζόταν τυμβωρυχία, οι επόμενες μέρες ήταν εύκολες για σας, είχατε έτοιμα θύματα που σας τα είχα στρώσει εγώ. Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:34 Η ~Melania~: #250 11-06-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Click για ανάπτυξη... Εσείς είστε ειδική περίπτωση . Δεν σας ξέχασα φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:01 Ο dimijim έγραψε: #251 11-06-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μεσα μαγκες. Click για ανάπτυξη... Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:04 Ο Johnnaousa: #252 11-06-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... πάλι τα κανονισες ατιμουλικο!! αμα λέω εγώ οτι ΣΕ χωρις μοντ δεν υπάρχει στο Παλέρμο βγαίνω κομπλεξικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:37 Ο Γιώργος έγραψε: #253 11-06-13 14:37 Σχόλιο: ρε είστε σοβαροί; Την παλεύετε καθόλου; Πώς ακριβώς θα παίξετε Παλέρμο χωρίς την Himela και τα σεντόνια της; Ποιον θα βρείτε τώρα να βγάλετε απ' τον 1ο γύρο, ε; Α, τον Πέτρο. Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Η _fairygirl_: #254 11-06-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα γρί. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είσαι κι ο μόνος... Click για ανάπτυξη... Είπα περί ονομάτων των παικτών του Παλέρμο. Είπα τη γνώμη μου περί χορών Και περί ανέμων και υδάτων γενικότερα. Α,μη με λέτε Φέρι. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Λοιπόν, μικρή, άκου. Είχατε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τύχη στο προηγούμενο.Και συν τοις άλλοις, δεν χάσαμε.Σταματήσαμε το παιχνίδι λόγω υπερβολικής ατυχίας. In this game, .. I'M TAKING YOU DOWN!! Click για ανάπτυξη... Ότι θα μου ρίξεις από τον 1ο γύρο την ψήφο σου λόγω του προηγουμένου Παλέρμο το ξέρω. Απλώς παρακάλα να μην έχω Άμεση Προφυλάκιση. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς όμως το λάθος του Άκη ήταν ότι συμφώνησε με τη Χιμέλα. Είχε το ρόλο που είχε και τον γνώριζα επομένως βρήκα πάτημα αυτό και φώναζα.Βέβαια καλός κολοκυθόσπορος στάθηκα και του λόγου μου και με σκότωσαν.Ο Χοακίν υποστήριξε τη Χιμέλα and that was enough. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ θέλω να πάρω εκδίκηση αλλά προτιμώ να είμαι πολίτης αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Από΄μενα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Είχαν επιτυχία; Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Click για ανάπτυξη... Καλά. Σε ταξίδια τι κάνετε; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Χουχουχου. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Click για ανάπτυξη... Βοήθησες στο να δείξεις τεχνικές. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Click για ανάπτυξη... Μπα που να μείνεις χωρίς ποπ κορν και λεφτά ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #255 11-06-13 14:52 30 ατομα καλα θα γινει ... φοβερο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:56 Ο dimijim έγραψε: #256 11-06-13 14:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχαν επιτυχία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:57 Η blue_butterfly: #257 11-06-13 14:57 Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 12:46 Η blue_butterfly: #247 11-06-13 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πότε ξεκινάει; Click για ανάπτυξη... Τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Ο Joaquín έγραψε: #248 11-06-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Όλοι η μαφία έπαιξε χάλια, πρώτος εγώ, δεν ξέραμε ότι ο πιεμακερ ήταν ο φορεβερφρικ και λέγαμε "δε βαριέσαι, 100 μηνύματα έχει, κάνας τυχαίος είναι, θα του κάνουμε επίθεση μέχρι να βάλει τα κλάμματα και θα φύγει", οι δολοφονίες μας ήταν ΤΡΑΓΙΚΕΣ, βάλατε στην ίδια ομάδα εμένα και τον βλάκα τον δεμλογικ και δεν ξέραμε πως να το χειριστούμε(μέχρι κι από το 2ο γύρο κάποιος άρχισε να λέει ότι αυτοί οι δυο σχετίζονται, ξέρω γω), η Χιμέλα ήταν η κλασσική θυελλώδης Χιμέλα και δεν της βγήκε σε καλό, ο Πέτρος έκανε μια προφητική δυνατή έξοδο η οποία μας έβαλε στο τάφο λίγο πολύ, και άαααααααλλα πολλά. Αλλά τέλος πάντων.. Πάνε αυτά, καινούριοι ρόλοι τώρα. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Himela έγραψε: #249 11-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, κατάφερα να μπω στο στόχαστρο αλλά όχι μόνο με κακό τρόπο. Δηλαδή κατάφερα να πάρω την προσοχή από πάνω σας πρώτον. Δεύτερον επιχειρηματολόγησα τόσο πολύ που είχα πείσει 3-4 πολίτες αν θυμάσαι. Αν δεν με είχε φάει η μάγισσα κι αν δεν παιζόταν τυμβωρυχία, οι επόμενες μέρες ήταν εύκολες για σας, είχατε έτοιμα θύματα που σας τα είχα στρώσει εγώ. Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:34 Η ~Melania~: #250 11-06-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Click για ανάπτυξη... Εσείς είστε ειδική περίπτωση . Δεν σας ξέχασα φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:01 Ο dimijim έγραψε: #251 11-06-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μεσα μαγκες. Click για ανάπτυξη... Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:04 Ο Johnnaousa: #252 11-06-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... πάλι τα κανονισες ατιμουλικο!! αμα λέω εγώ οτι ΣΕ χωρις μοντ δεν υπάρχει στο Παλέρμο βγαίνω κομπλεξικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:37 Ο Γιώργος έγραψε: #253 11-06-13 14:37 Σχόλιο: ρε είστε σοβαροί; Την παλεύετε καθόλου; Πώς ακριβώς θα παίξετε Παλέρμο χωρίς την Himela και τα σεντόνια της; Ποιον θα βρείτε τώρα να βγάλετε απ' τον 1ο γύρο, ε; Α, τον Πέτρο. Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Η _fairygirl_: #254 11-06-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα γρί. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είσαι κι ο μόνος... Click για ανάπτυξη... Είπα περί ονομάτων των παικτών του Παλέρμο. Είπα τη γνώμη μου περί χορών Και περί ανέμων και υδάτων γενικότερα. Α,μη με λέτε Φέρι. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Λοιπόν, μικρή, άκου. Είχατε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τύχη στο προηγούμενο.Και συν τοις άλλοις, δεν χάσαμε.Σταματήσαμε το παιχνίδι λόγω υπερβολικής ατυχίας. In this game, .. I'M TAKING YOU DOWN!! Click για ανάπτυξη... Ότι θα μου ρίξεις από τον 1ο γύρο την ψήφο σου λόγω του προηγουμένου Παλέρμο το ξέρω. Απλώς παρακάλα να μην έχω Άμεση Προφυλάκιση. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς όμως το λάθος του Άκη ήταν ότι συμφώνησε με τη Χιμέλα. Είχε το ρόλο που είχε και τον γνώριζα επομένως βρήκα πάτημα αυτό και φώναζα.Βέβαια καλός κολοκυθόσπορος στάθηκα και του λόγου μου και με σκότωσαν.Ο Χοακίν υποστήριξε τη Χιμέλα and that was enough. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ θέλω να πάρω εκδίκηση αλλά προτιμώ να είμαι πολίτης αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Από΄μενα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Είχαν επιτυχία; Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Click για ανάπτυξη... Καλά. Σε ταξίδια τι κάνετε; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Χουχουχου. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Click για ανάπτυξη... Βοήθησες στο να δείξεις τεχνικές. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Click για ανάπτυξη... Μπα που να μείνεις χωρίς ποπ κορν και λεφτά ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #255 11-06-13 14:52 30 ατομα καλα θα γινει ... φοβερο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:56 Ο dimijim έγραψε: #256 11-06-13 14:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχαν επιτυχία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:57 Η blue_butterfly: #257 11-06-13 14:57 Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πότε ξεκινάει; Click για ανάπτυξη... Τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:13 Ο Joaquín έγραψε: #248 11-06-13 13:13 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Όλοι η μαφία έπαιξε χάλια, πρώτος εγώ, δεν ξέραμε ότι ο πιεμακερ ήταν ο φορεβερφρικ και λέγαμε "δε βαριέσαι, 100 μηνύματα έχει, κάνας τυχαίος είναι, θα του κάνουμε επίθεση μέχρι να βάλει τα κλάμματα και θα φύγει", οι δολοφονίες μας ήταν ΤΡΑΓΙΚΕΣ, βάλατε στην ίδια ομάδα εμένα και τον βλάκα τον δεμλογικ και δεν ξέραμε πως να το χειριστούμε(μέχρι κι από το 2ο γύρο κάποιος άρχισε να λέει ότι αυτοί οι δυο σχετίζονται, ξέρω γω), η Χιμέλα ήταν η κλασσική θυελλώδης Χιμέλα και δεν της βγήκε σε καλό, ο Πέτρος έκανε μια προφητική δυνατή έξοδο η οποία μας έβαλε στο τάφο λίγο πολύ, και άαααααααλλα πολλά. Αλλά τέλος πάντων.. Πάνε αυτά, καινούριοι ρόλοι τώρα. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουνίου 2013 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Himela έγραψε: #249 11-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, κατάφερα να μπω στο στόχαστρο αλλά όχι μόνο με κακό τρόπο. Δηλαδή κατάφερα να πάρω την προσοχή από πάνω σας πρώτον. Δεύτερον επιχειρηματολόγησα τόσο πολύ που είχα πείσει 3-4 πολίτες αν θυμάσαι. Αν δεν με είχε φάει η μάγισσα κι αν δεν παιζόταν τυμβωρυχία, οι επόμενες μέρες ήταν εύκολες για σας, είχατε έτοιμα θύματα που σας τα είχα στρώσει εγώ. Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:34 Η ~Melania~: #250 11-06-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Click για ανάπτυξη... Εσείς είστε ειδική περίπτωση . Δεν σας ξέχασα φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:01 Ο dimijim έγραψε: #251 11-06-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μεσα μαγκες. Click για ανάπτυξη... Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:04 Ο Johnnaousa: #252 11-06-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... πάλι τα κανονισες ατιμουλικο!! αμα λέω εγώ οτι ΣΕ χωρις μοντ δεν υπάρχει στο Παλέρμο βγαίνω κομπλεξικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:37 Ο Γιώργος έγραψε: #253 11-06-13 14:37 Σχόλιο: ρε είστε σοβαροί; Την παλεύετε καθόλου; Πώς ακριβώς θα παίξετε Παλέρμο χωρίς την Himela και τα σεντόνια της; Ποιον θα βρείτε τώρα να βγάλετε απ' τον 1ο γύρο, ε; Α, τον Πέτρο. Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Η _fairygirl_: #254 11-06-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα γρί. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είσαι κι ο μόνος... Click για ανάπτυξη... Είπα περί ονομάτων των παικτών του Παλέρμο. Είπα τη γνώμη μου περί χορών Και περί ανέμων και υδάτων γενικότερα. Α,μη με λέτε Φέρι. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Λοιπόν, μικρή, άκου. Είχατε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τύχη στο προηγούμενο.Και συν τοις άλλοις, δεν χάσαμε.Σταματήσαμε το παιχνίδι λόγω υπερβολικής ατυχίας. In this game, .. I'M TAKING YOU DOWN!! Click για ανάπτυξη... Ότι θα μου ρίξεις από τον 1ο γύρο την ψήφο σου λόγω του προηγουμένου Παλέρμο το ξέρω. Απλώς παρακάλα να μην έχω Άμεση Προφυλάκιση. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς όμως το λάθος του Άκη ήταν ότι συμφώνησε με τη Χιμέλα. Είχε το ρόλο που είχε και τον γνώριζα επομένως βρήκα πάτημα αυτό και φώναζα.Βέβαια καλός κολοκυθόσπορος στάθηκα και του λόγου μου και με σκότωσαν.Ο Χοακίν υποστήριξε τη Χιμέλα and that was enough. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ θέλω να πάρω εκδίκηση αλλά προτιμώ να είμαι πολίτης αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Από΄μενα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Είχαν επιτυχία; Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Click για ανάπτυξη... Καλά. Σε ταξίδια τι κάνετε; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Χουχουχου. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Click για ανάπτυξη... Βοήθησες στο να δείξεις τεχνικές. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Click για ανάπτυξη... Μπα που να μείνεις χωρίς ποπ κορν και λεφτά ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #255 11-06-13 14:52 30 ατομα καλα θα γινει ... φοβερο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:56 Ο dimijim έγραψε: #256 11-06-13 14:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχαν επιτυχία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:57 Η blue_butterfly: #257 11-06-13 14:57 Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Όλοι η μαφία έπαιξε χάλια, πρώτος εγώ, δεν ξέραμε ότι ο πιεμακερ ήταν ο φορεβερφρικ και λέγαμε "δε βαριέσαι, 100 μηνύματα έχει, κάνας τυχαίος είναι, θα του κάνουμε επίθεση μέχρι να βάλει τα κλάμματα και θα φύγει", οι δολοφονίες μας ήταν ΤΡΑΓΙΚΕΣ, βάλατε στην ίδια ομάδα εμένα και τον βλάκα τον δεμλογικ και δεν ξέραμε πως να το χειριστούμε(μέχρι κι από το 2ο γύρο κάποιος άρχισε να λέει ότι αυτοί οι δυο σχετίζονται, ξέρω γω), η Χιμέλα ήταν η κλασσική θυελλώδης Χιμέλα και δεν της βγήκε σε καλό, ο Πέτρος έκανε μια προφητική δυνατή έξοδο η οποία μας έβαλε στο τάφο λίγο πολύ, και άαααααααλλα πολλά. Αλλά τέλος πάντων.. Πάνε αυτά, καινούριοι ρόλοι τώρα. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:23 Η Himela έγραψε: #249 11-06-13 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, κατάφερα να μπω στο στόχαστρο αλλά όχι μόνο με κακό τρόπο. Δηλαδή κατάφερα να πάρω την προσοχή από πάνω σας πρώτον. Δεύτερον επιχειρηματολόγησα τόσο πολύ που είχα πείσει 3-4 πολίτες αν θυμάσαι. Αν δεν με είχε φάει η μάγισσα κι αν δεν παιζόταν τυμβωρυχία, οι επόμενες μέρες ήταν εύκολες για σας, είχατε έτοιμα θύματα που σας τα είχα στρώσει εγώ. Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:34 Η ~Melania~: #250 11-06-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Click για ανάπτυξη... Εσείς είστε ειδική περίπτωση . Δεν σας ξέχασα φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:01 Ο dimijim έγραψε: #251 11-06-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μεσα μαγκες. Click για ανάπτυξη... Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:04 Ο Johnnaousa: #252 11-06-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... πάλι τα κανονισες ατιμουλικο!! αμα λέω εγώ οτι ΣΕ χωρις μοντ δεν υπάρχει στο Παλέρμο βγαίνω κομπλεξικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:37 Ο Γιώργος έγραψε: #253 11-06-13 14:37 Σχόλιο: ρε είστε σοβαροί; Την παλεύετε καθόλου; Πώς ακριβώς θα παίξετε Παλέρμο χωρίς την Himela και τα σεντόνια της; Ποιον θα βρείτε τώρα να βγάλετε απ' τον 1ο γύρο, ε; Α, τον Πέτρο. Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Η _fairygirl_: #254 11-06-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα γρί. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είσαι κι ο μόνος... Click για ανάπτυξη... Είπα περί ονομάτων των παικτών του Παλέρμο. Είπα τη γνώμη μου περί χορών Και περί ανέμων και υδάτων γενικότερα. Α,μη με λέτε Φέρι. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Λοιπόν, μικρή, άκου. Είχατε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τύχη στο προηγούμενο.Και συν τοις άλλοις, δεν χάσαμε.Σταματήσαμε το παιχνίδι λόγω υπερβολικής ατυχίας. In this game, .. I'M TAKING YOU DOWN!! Click για ανάπτυξη... Ότι θα μου ρίξεις από τον 1ο γύρο την ψήφο σου λόγω του προηγουμένου Παλέρμο το ξέρω. Απλώς παρακάλα να μην έχω Άμεση Προφυλάκιση. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς όμως το λάθος του Άκη ήταν ότι συμφώνησε με τη Χιμέλα. Είχε το ρόλο που είχε και τον γνώριζα επομένως βρήκα πάτημα αυτό και φώναζα.Βέβαια καλός κολοκυθόσπορος στάθηκα και του λόγου μου και με σκότωσαν.Ο Χοακίν υποστήριξε τη Χιμέλα and that was enough. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ θέλω να πάρω εκδίκηση αλλά προτιμώ να είμαι πολίτης αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Από΄μενα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Είχαν επιτυχία; Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Click για ανάπτυξη... Καλά. Σε ταξίδια τι κάνετε; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Χουχουχου. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Click για ανάπτυξη... Βοήθησες στο να δείξεις τεχνικές. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Click για ανάπτυξη... Μπα που να μείνεις χωρίς ποπ κορν και λεφτά ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #255 11-06-13 14:52 30 ατομα καλα θα γινει ... φοβερο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:56 Ο dimijim έγραψε: #256 11-06-13 14:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχαν επιτυχία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:57 Η blue_butterfly: #257 11-06-13 14:57 Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ναι με συγχωρέσει η Σύλβια, αλλά εγώ κι αυτή το χάσαμε εκείνο το παιχνίδι.Αυτή κατάφερε από τον 1ο γύρο να μπει στο στόχαστρο κι εγώ ο έξυπνος νόμισα ότι μπορώ να τη σώσω και έλεγα "Η Χιμέλα είναι Χρήσιμη!!!". Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, κατάφερα να μπω στο στόχαστρο αλλά όχι μόνο με κακό τρόπο. Δηλαδή κατάφερα να πάρω την προσοχή από πάνω σας πρώτον. Δεύτερον επιχειρηματολόγησα τόσο πολύ που είχα πείσει 3-4 πολίτες αν θυμάσαι. Αν δεν με είχε φάει η μάγισσα κι αν δεν παιζόταν τυμβωρυχία, οι επόμενες μέρες ήταν εύκολες για σας, είχατε έτοιμα θύματα που σας τα είχα στρώσει εγώ. Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 13:34 Η ~Melania~: #250 11-06-13 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Click για ανάπτυξη... Εσείς είστε ειδική περίπτωση . Δεν σας ξέχασα φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:01 Ο dimijim έγραψε: #251 11-06-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μεσα μαγκες. Click για ανάπτυξη... Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:04 Ο Johnnaousa: #252 11-06-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... πάλι τα κανονισες ατιμουλικο!! αμα λέω εγώ οτι ΣΕ χωρις μοντ δεν υπάρχει στο Παλέρμο βγαίνω κομπλεξικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:37 Ο Γιώργος έγραψε: #253 11-06-13 14:37 Σχόλιο: ρε είστε σοβαροί; Την παλεύετε καθόλου; Πώς ακριβώς θα παίξετε Παλέρμο χωρίς την Himela και τα σεντόνια της; Ποιον θα βρείτε τώρα να βγάλετε απ' τον 1ο γύρο, ε; Α, τον Πέτρο. Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Η _fairygirl_: #254 11-06-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα γρί. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είσαι κι ο μόνος... Click για ανάπτυξη... Είπα περί ονομάτων των παικτών του Παλέρμο. Είπα τη γνώμη μου περί χορών Και περί ανέμων και υδάτων γενικότερα. Α,μη με λέτε Φέρι. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Λοιπόν, μικρή, άκου. Είχατε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τύχη στο προηγούμενο.Και συν τοις άλλοις, δεν χάσαμε.Σταματήσαμε το παιχνίδι λόγω υπερβολικής ατυχίας. In this game, .. I'M TAKING YOU DOWN!! Click για ανάπτυξη... Ότι θα μου ρίξεις από τον 1ο γύρο την ψήφο σου λόγω του προηγουμένου Παλέρμο το ξέρω. Απλώς παρακάλα να μην έχω Άμεση Προφυλάκιση. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς όμως το λάθος του Άκη ήταν ότι συμφώνησε με τη Χιμέλα. Είχε το ρόλο που είχε και τον γνώριζα επομένως βρήκα πάτημα αυτό και φώναζα.Βέβαια καλός κολοκυθόσπορος στάθηκα και του λόγου μου και με σκότωσαν.Ο Χοακίν υποστήριξε τη Χιμέλα and that was enough. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ θέλω να πάρω εκδίκηση αλλά προτιμώ να είμαι πολίτης αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Από΄μενα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Είχαν επιτυχία; Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Click για ανάπτυξη... Καλά. Σε ταξίδια τι κάνετε; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Χουχουχου. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Click για ανάπτυξη... Βοήθησες στο να δείξεις τεχνικές. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Click για ανάπτυξη... Μπα που να μείνεις χωρίς ποπ κορν και λεφτά ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #255 11-06-13 14:52 30 ατομα καλα θα γινει ... φοβερο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:56 Ο dimijim έγραψε: #256 11-06-13 14:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχαν επιτυχία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:57 Η blue_butterfly: #257 11-06-13 14:57 Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Μελανία ξέχασες την φοβερή και τρομερή ΣΕ! Click για ανάπτυξη... Εσείς είστε ειδική περίπτωση . Δεν σας ξέχασα φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:01 Ο dimijim έγραψε: #251 11-06-13 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μεσα μαγκες. Click για ανάπτυξη... Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:04 Ο Johnnaousa: #252 11-06-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... πάλι τα κανονισες ατιμουλικο!! αμα λέω εγώ οτι ΣΕ χωρις μοντ δεν υπάρχει στο Παλέρμο βγαίνω κομπλεξικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:37 Ο Γιώργος έγραψε: #253 11-06-13 14:37 Σχόλιο: ρε είστε σοβαροί; Την παλεύετε καθόλου; Πώς ακριβώς θα παίξετε Παλέρμο χωρίς την Himela και τα σεντόνια της; Ποιον θα βρείτε τώρα να βγάλετε απ' τον 1ο γύρο, ε; Α, τον Πέτρο. Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Η _fairygirl_: #254 11-06-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα γρί. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είσαι κι ο μόνος... Click για ανάπτυξη... Είπα περί ονομάτων των παικτών του Παλέρμο. Είπα τη γνώμη μου περί χορών Και περί ανέμων και υδάτων γενικότερα. Α,μη με λέτε Φέρι. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Λοιπόν, μικρή, άκου. Είχατε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τύχη στο προηγούμενο.Και συν τοις άλλοις, δεν χάσαμε.Σταματήσαμε το παιχνίδι λόγω υπερβολικής ατυχίας. In this game, .. I'M TAKING YOU DOWN!! Click για ανάπτυξη... Ότι θα μου ρίξεις από τον 1ο γύρο την ψήφο σου λόγω του προηγουμένου Παλέρμο το ξέρω. Απλώς παρακάλα να μην έχω Άμεση Προφυλάκιση. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς όμως το λάθος του Άκη ήταν ότι συμφώνησε με τη Χιμέλα. Είχε το ρόλο που είχε και τον γνώριζα επομένως βρήκα πάτημα αυτό και φώναζα.Βέβαια καλός κολοκυθόσπορος στάθηκα και του λόγου μου και με σκότωσαν.Ο Χοακίν υποστήριξε τη Χιμέλα and that was enough. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ θέλω να πάρω εκδίκηση αλλά προτιμώ να είμαι πολίτης αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Από΄μενα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Είχαν επιτυχία; Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Click για ανάπτυξη... Καλά. Σε ταξίδια τι κάνετε; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Χουχουχου. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Click για ανάπτυξη... Βοήθησες στο να δείξεις τεχνικές. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Click για ανάπτυξη... Μπα που να μείνεις χωρίς ποπ κορν και λεφτά ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #255 11-06-13 14:52 30 ατομα καλα θα γινει ... φοβερο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:56 Ο dimijim έγραψε: #256 11-06-13 14:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχαν επιτυχία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:57 Η blue_butterfly: #257 11-06-13 14:57 Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Μεσα μαγκες. Click για ανάπτυξη... Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:04 Ο Johnnaousa: #252 11-06-13 14:04 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... πάλι τα κανονισες ατιμουλικο!! αμα λέω εγώ οτι ΣΕ χωρις μοντ δεν υπάρχει στο Παλέρμο βγαίνω κομπλεξικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:37 Ο Γιώργος έγραψε: #253 11-06-13 14:37 Σχόλιο: ρε είστε σοβαροί; Την παλεύετε καθόλου; Πώς ακριβώς θα παίξετε Παλέρμο χωρίς την Himela και τα σεντόνια της; Ποιον θα βρείτε τώρα να βγάλετε απ' τον 1ο γύρο, ε; Α, τον Πέτρο. Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Η _fairygirl_: #254 11-06-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα γρί. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είσαι κι ο μόνος... Click για ανάπτυξη... Είπα περί ονομάτων των παικτών του Παλέρμο. Είπα τη γνώμη μου περί χορών Και περί ανέμων και υδάτων γενικότερα. Α,μη με λέτε Φέρι. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Λοιπόν, μικρή, άκου. Είχατε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τύχη στο προηγούμενο.Και συν τοις άλλοις, δεν χάσαμε.Σταματήσαμε το παιχνίδι λόγω υπερβολικής ατυχίας. In this game, .. I'M TAKING YOU DOWN!! Click για ανάπτυξη... Ότι θα μου ρίξεις από τον 1ο γύρο την ψήφο σου λόγω του προηγουμένου Παλέρμο το ξέρω. Απλώς παρακάλα να μην έχω Άμεση Προφυλάκιση. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς όμως το λάθος του Άκη ήταν ότι συμφώνησε με τη Χιμέλα. Είχε το ρόλο που είχε και τον γνώριζα επομένως βρήκα πάτημα αυτό και φώναζα.Βέβαια καλός κολοκυθόσπορος στάθηκα και του λόγου μου και με σκότωσαν.Ο Χοακίν υποστήριξε τη Χιμέλα and that was enough. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ θέλω να πάρω εκδίκηση αλλά προτιμώ να είμαι πολίτης αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Από΄μενα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Είχαν επιτυχία; Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Click για ανάπτυξη... Καλά. Σε ταξίδια τι κάνετε; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Χουχουχου. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Click για ανάπτυξη... Βοήθησες στο να δείξεις τεχνικές. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Click για ανάπτυξη... Μπα που να μείνεις χωρίς ποπ κορν και λεφτά ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #255 11-06-13 14:52 30 ατομα καλα θα γινει ... φοβερο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:56 Ο dimijim έγραψε: #256 11-06-13 14:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχαν επιτυχία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:57 Η blue_butterfly: #257 11-06-13 14:57 Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κατόπιν συννενόησης μεταξύ ΣΕ κι ΟΔ κι αφού λάβαμε επιβεβαιωτικό πιμι, η συμμετοχή αυτή είναι έγκυρη. Ζητάμε ξανά συγνώμη για όποια ταλαιπωρία θα προκληθεί. ΕλευθεριⒶκος μπαίνεις κανονικά στις συμμετοχές. Νάουσα, μιας και είσαι χρονικά η τελευταία συμμετοχή, πηγαίνεις στον πάγκο και θα είσαι ο πρώτος που θα μπει, αν υπάρξει ακύρωση κάποιας συμμετοχής. Κάποιος mod να φτιάξει τη λίστα παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... πάλι τα κανονισες ατιμουλικο!! αμα λέω εγώ οτι ΣΕ χωρις μοντ δεν υπάρχει στο Παλέρμο βγαίνω κομπλεξικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:37 Ο Γιώργος έγραψε: #253 11-06-13 14:37 Σχόλιο: ρε είστε σοβαροί; Την παλεύετε καθόλου; Πώς ακριβώς θα παίξετε Παλέρμο χωρίς την Himela και τα σεντόνια της; Ποιον θα βρείτε τώρα να βγάλετε απ' τον 1ο γύρο, ε; Α, τον Πέτρο. Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Η _fairygirl_: #254 11-06-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα γρί. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είσαι κι ο μόνος... Click για ανάπτυξη... Είπα περί ονομάτων των παικτών του Παλέρμο. Είπα τη γνώμη μου περί χορών Και περί ανέμων και υδάτων γενικότερα. Α,μη με λέτε Φέρι. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Λοιπόν, μικρή, άκου. Είχατε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τύχη στο προηγούμενο.Και συν τοις άλλοις, δεν χάσαμε.Σταματήσαμε το παιχνίδι λόγω υπερβολικής ατυχίας. In this game, .. I'M TAKING YOU DOWN!! Click για ανάπτυξη... Ότι θα μου ρίξεις από τον 1ο γύρο την ψήφο σου λόγω του προηγουμένου Παλέρμο το ξέρω. Απλώς παρακάλα να μην έχω Άμεση Προφυλάκιση. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς όμως το λάθος του Άκη ήταν ότι συμφώνησε με τη Χιμέλα. Είχε το ρόλο που είχε και τον γνώριζα επομένως βρήκα πάτημα αυτό και φώναζα.Βέβαια καλός κολοκυθόσπορος στάθηκα και του λόγου μου και με σκότωσαν.Ο Χοακίν υποστήριξε τη Χιμέλα and that was enough. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ θέλω να πάρω εκδίκηση αλλά προτιμώ να είμαι πολίτης αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Από΄μενα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Είχαν επιτυχία; Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Click για ανάπτυξη... Καλά. Σε ταξίδια τι κάνετε; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Χουχουχου. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Click για ανάπτυξη... Βοήθησες στο να δείξεις τεχνικές. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Click για ανάπτυξη... Μπα που να μείνεις χωρίς ποπ κορν και λεφτά ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #255 11-06-13 14:52 30 ατομα καλα θα γινει ... φοβερο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:56 Ο dimijim έγραψε: #256 11-06-13 14:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχαν επιτυχία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:57 Η blue_butterfly: #257 11-06-13 14:57 Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σχόλιο: ρε είστε σοβαροί; Την παλεύετε καθόλου; Πώς ακριβώς θα παίξετε Παλέρμο χωρίς την Himela και τα σεντόνια της; Ποιον θα βρείτε τώρα να βγάλετε απ' τον 1ο γύρο, ε; Α, τον Πέτρο. Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Η _fairygirl_: #254 11-06-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα γρί. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είσαι κι ο μόνος... Click για ανάπτυξη... Είπα περί ονομάτων των παικτών του Παλέρμο. Είπα τη γνώμη μου περί χορών Και περί ανέμων και υδάτων γενικότερα. Α,μη με λέτε Φέρι. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Λοιπόν, μικρή, άκου. Είχατε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τύχη στο προηγούμενο.Και συν τοις άλλοις, δεν χάσαμε.Σταματήσαμε το παιχνίδι λόγω υπερβολικής ατυχίας. In this game, .. I'M TAKING YOU DOWN!! Click για ανάπτυξη... Ότι θα μου ρίξεις από τον 1ο γύρο την ψήφο σου λόγω του προηγουμένου Παλέρμο το ξέρω. Απλώς παρακάλα να μην έχω Άμεση Προφυλάκιση. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς όμως το λάθος του Άκη ήταν ότι συμφώνησε με τη Χιμέλα. Είχε το ρόλο που είχε και τον γνώριζα επομένως βρήκα πάτημα αυτό και φώναζα.Βέβαια καλός κολοκυθόσπορος στάθηκα και του λόγου μου και με σκότωσαν.Ο Χοακίν υποστήριξε τη Χιμέλα and that was enough. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ θέλω να πάρω εκδίκηση αλλά προτιμώ να είμαι πολίτης αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Από΄μενα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Είχαν επιτυχία; Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Click για ανάπτυξη... Καλά. Σε ταξίδια τι κάνετε; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Χουχουχου. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Click για ανάπτυξη... Βοήθησες στο να δείξεις τεχνικές. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Click για ανάπτυξη... Μπα που να μείνεις χωρίς ποπ κορν και λεφτά ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #255 11-06-13 14:52 30 ατομα καλα θα γινει ... φοβερο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:56 Ο dimijim έγραψε: #256 11-06-13 14:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχαν επιτυχία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:57 Η blue_butterfly: #257 11-06-13 14:57 Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα γρί. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είσαι κι ο μόνος... Click για ανάπτυξη... Είπα περί ονομάτων των παικτών του Παλέρμο. Είπα τη γνώμη μου περί χορών Και περί ανέμων και υδάτων γενικότερα. Α,μη με λέτε Φέρι. Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Λοιπόν, μικρή, άκου. Είχατε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τύχη στο προηγούμενο.Και συν τοις άλλοις, δεν χάσαμε.Σταματήσαμε το παιχνίδι λόγω υπερβολικής ατυχίας. In this game, .. I'M TAKING YOU DOWN!! Click για ανάπτυξη... Ότι θα μου ρίξεις από τον 1ο γύρο την ψήφο σου λόγω του προηγουμένου Παλέρμο το ξέρω. Απλώς παρακάλα να μην έχω Άμεση Προφυλάκιση. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Τι είχατε; Εγώ νομίζω ανικανότητα είχατε... Είχατε τον τραγικό Άκη, τον εκτός τόπου και χρόνου Ιορδάνη και τον, όπως αποκαλείς εσύ, βλάκα Demlogic. Δηλαδή τόσο άσχετη μαφία... Χάσατε πιο τραγικά απ όσο είχαμε χάσει εγώ-Σύλβια-Πέτρος-μαρια775μ-φάντα-μαυρούλης. Που ήμασταν τότε απίστευτα χάλια μαφία. Παίξατε χειρότερα κι απ τον Μαυρούλη, ξεφτιλίσατε τη Μαφία, φτου σας! Click για ανάπτυξη... Με συγχωρείς όμως το λάθος του Άκη ήταν ότι συμφώνησε με τη Χιμέλα. Είχε το ρόλο που είχε και τον γνώριζα επομένως βρήκα πάτημα αυτό και φώναζα.Βέβαια καλός κολοκυθόσπορος στάθηκα και του λόγου μου και με σκότωσαν.Ο Χοακίν υποστήριξε τη Χιμέλα and that was enough. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Και εγώ θέλω να πάρω εκδίκηση αλλά προτιμώ να είμαι πολίτης αυτή τη φορά Click για ανάπτυξη... Από΄μενα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ναι, ας μην είχατε τη Σύλβια σε εκείνο το γύρο και θα σου λεγα τι επιτυχία θα είχατε μετά... Click για ανάπτυξη... Είχαν επιτυχία; Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτή την έφαγε η μάγισσα. Πύρρειος νίκη Ντάξει έπαιξα χάλια, αλλά το παιχνίδι δεν το είχα ακουστά ούτε σαν επιτραπέζιο. Click για ανάπτυξη... Καλά. Σε ταξίδια τι κάνετε; Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Ρε μη το συζητάμε εκείνο το παιχνίδι... Σου λέω, όλα πήγαν στραβά. Ας μη τα θυμάμαι... ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ 39 Click για ανάπτυξη... Χουχουχου. Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε λέω οτι έπαιξα τέλεια, πάντως νομίζω οτι κάποιοι είχαν πειστεί οτι ήμουν αθώα. Click για ανάπτυξη... Βοήθησες στο να δείξεις τεχνικές. Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κατά τα άλλα, εγώ παίρνω ποπκόρν για ν' απολαύσω το Μάκης - Χαρά. Click για ανάπτυξη... Μπα που να μείνεις χωρίς ποπ κορν και λεφτά ρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:52 Ο johnietraf: #255 11-06-13 14:52 30 ατομα καλα θα γινει ... φοβερο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:56 Ο dimijim έγραψε: #256 11-06-13 14:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχαν επιτυχία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:57 Η blue_butterfly: #257 11-06-13 14:57 Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
30 ατομα καλα θα γινει ... φοβερο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:56 Ο dimijim έγραψε: #256 11-06-13 14:56 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχαν επιτυχία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:57 Η blue_butterfly: #257 11-06-13 14:57 Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχαν επιτυχία; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πρωί ή βράδυ; Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:57 Η blue_butterfly: #257 11-06-13 14:57 Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.411 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η Himela έγραψε: #258 11-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Click για ανάπτυξη... Όντως ρε παιδιά! Εγώ θεωρώ οτι έπαιξα καλά και όντως αυτή ήταν προσωπική μου επιτυχία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:01 Η _fairygirl_: #259 11-06-13 15:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Χαρά, οι ρόλοι λογικά θα μοιραστούν την Κυριακή και η πρώτη ψηφοφορία είναι τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Μία ερώτηση αν μέσα σε δύο εβδομάδες δε με'χουν ξεκάνει είτε με ψηφοφορία είτε με σκότωμα και επειδή θα απουσιάζω μπορώ να παραιτηθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2013 στις 15:02 Η ~Melania~: #260 11-06-13 15:02 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά το να διώξεις τον ντέτεκτιβ, με ψηφοφορία, στον 1ο γύρο, θεωρείται επιτυχία! Όπως και την προηγούμενη φορά! Ρόλους θα πάρετε Κυριακή απόγευμα, παιχνίδι θα αρχίσει Κυριακή βράδυ και Δευτέρα έχει αποχώρηση με ψηφοφορία μόνο. Click για ανάπτυξη... Μιας και μου το θύμισαν, θα στείλετε πμ για επιβεβαίωση συμμετοχής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.