Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:58 Η Drama Prinzessin: #101 09-06-13 21:58 Έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:01 Ο dimijim έγραψε: #102 09-06-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Βρήκαμε εσένα, άντε, να το εκλάβουμε αυτό σαν "παίζω"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:13 Ο Johnnaousa: #103 09-06-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Με τα κρεμμυδάκια θα σε κάνω. Επίσης θέλω να παίξει και ο Νάουσα, έχω να πάρω μία εκδίκηση. Click για ανάπτυξη... για κανένα λόγο Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μα γιατί; Α, κι εγώ τον θέλω το Νάουσα. Τον είχα πρήξει πέρυσι. Click για ανάπτυξη... απο κοντά στο επόμενο μιτινγκ ναι, έδω δεν Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... στανταράκι Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... μεγαλεία βλέπω Δημήτρη γερά ε, πιστεύω σε σενα! βγάλε μας ασπροπροσωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιουνίου 2013 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:31 Η MissKit έγραψε: #104 09-06-13 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για κανένα λόγο Click για ανάπτυξη... Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:33 Ο dimijim έγραψε: #105 09-06-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Σ αγαπώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:36 Ο Johnnaousa: #106 09-06-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σ αγαπώ!!! Click για ανάπτυξη... ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:38 Ο dimijim έγραψε: #107 09-06-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ............. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω αυτό το ποστ σε αυτό το θέμα. Απορώ που κόλλησες... Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Βρήκαμε! Να σε βάλουμε τώρα κι εσένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:42 Ο Johnnaousa: #108 09-06-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω αυτό το ποστ σε αυτό το θέμα. Απορώ που κόλλησες... Βρήκαμε! Να σε βάλουμε τώρα κι εσένα μέσα; Click για ανάπτυξη... αλλάζουν οι καιροί Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Γιάννης, χαρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:55 Ο Joaquín έγραψε: #109 09-06-13 23:55 Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:02 Η Himela έγραψε: #110 10-06-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:14 Ο Johnnaousa: #111 10-06-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... είναι μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η MissKit έγραψε: #112 10-06-13 00:17 Και δεσμευμένος να συμπληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η Himela έγραψε: #113 10-06-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είναι μικρός... Click για ανάπτυξη... Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #114 10-06-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να το δει η Ριρίκα αυτό... Spoiler Και το δικό μου ο Τάσος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #115 10-06-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... από ότι μου είπε προχθές δεν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:24 Η Himela έγραψε: #116 10-06-13 00:24 Έλα φτάνουν τα σπαμ, μη γίνουμε αυτά που καταδικάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 03:07 Ο PieMaker έγραψε: #117 10-06-13 03:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:01 Ο dimijim έγραψε: #102 09-06-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Βρήκαμε εσένα, άντε, να το εκλάβουμε αυτό σαν "παίζω"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:13 Ο Johnnaousa: #103 09-06-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Με τα κρεμμυδάκια θα σε κάνω. Επίσης θέλω να παίξει και ο Νάουσα, έχω να πάρω μία εκδίκηση. Click για ανάπτυξη... για κανένα λόγο Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μα γιατί; Α, κι εγώ τον θέλω το Νάουσα. Τον είχα πρήξει πέρυσι. Click για ανάπτυξη... απο κοντά στο επόμενο μιτινγκ ναι, έδω δεν Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... στανταράκι Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... μεγαλεία βλέπω Δημήτρη γερά ε, πιστεύω σε σενα! βγάλε μας ασπροπροσωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιουνίου 2013 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:31 Η MissKit έγραψε: #104 09-06-13 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για κανένα λόγο Click για ανάπτυξη... Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:33 Ο dimijim έγραψε: #105 09-06-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Σ αγαπώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:36 Ο Johnnaousa: #106 09-06-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σ αγαπώ!!! Click για ανάπτυξη... ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:38 Ο dimijim έγραψε: #107 09-06-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ............. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω αυτό το ποστ σε αυτό το θέμα. Απορώ που κόλλησες... Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Βρήκαμε! Να σε βάλουμε τώρα κι εσένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:42 Ο Johnnaousa: #108 09-06-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω αυτό το ποστ σε αυτό το θέμα. Απορώ που κόλλησες... Βρήκαμε! Να σε βάλουμε τώρα κι εσένα μέσα; Click για ανάπτυξη... αλλάζουν οι καιροί Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Γιάννης, χαρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:55 Ο Joaquín έγραψε: #109 09-06-13 23:55 Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:02 Η Himela έγραψε: #110 10-06-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:14 Ο Johnnaousa: #111 10-06-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... είναι μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η MissKit έγραψε: #112 10-06-13 00:17 Και δεσμευμένος να συμπληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η Himela έγραψε: #113 10-06-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είναι μικρός... Click για ανάπτυξη... Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #114 10-06-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να το δει η Ριρίκα αυτό... Spoiler Και το δικό μου ο Τάσος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #115 10-06-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... από ότι μου είπε προχθές δεν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:24 Η Himela έγραψε: #116 10-06-13 00:24 Έλα φτάνουν τα σπαμ, μη γίνουμε αυτά που καταδικάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 03:07 Ο PieMaker έγραψε: #117 10-06-13 03:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Βρήκαμε εσένα, άντε, να το εκλάβουμε αυτό σαν "παίζω"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:13 Ο Johnnaousa: #103 09-06-13 22:13 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Με τα κρεμμυδάκια θα σε κάνω. Επίσης θέλω να παίξει και ο Νάουσα, έχω να πάρω μία εκδίκηση. Click για ανάπτυξη... για κανένα λόγο Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μα γιατί; Α, κι εγώ τον θέλω το Νάουσα. Τον είχα πρήξει πέρυσι. Click για ανάπτυξη... απο κοντά στο επόμενο μιτινγκ ναι, έδω δεν Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... στανταράκι Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... μεγαλεία βλέπω Δημήτρη γερά ε, πιστεύω σε σενα! βγάλε μας ασπροπροσωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιουνίου 2013 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:31 Η MissKit έγραψε: #104 09-06-13 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για κανένα λόγο Click για ανάπτυξη... Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:33 Ο dimijim έγραψε: #105 09-06-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Σ αγαπώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:36 Ο Johnnaousa: #106 09-06-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σ αγαπώ!!! Click για ανάπτυξη... ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:38 Ο dimijim έγραψε: #107 09-06-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ............. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω αυτό το ποστ σε αυτό το θέμα. Απορώ που κόλλησες... Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Βρήκαμε! Να σε βάλουμε τώρα κι εσένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:42 Ο Johnnaousa: #108 09-06-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω αυτό το ποστ σε αυτό το θέμα. Απορώ που κόλλησες... Βρήκαμε! Να σε βάλουμε τώρα κι εσένα μέσα; Click για ανάπτυξη... αλλάζουν οι καιροί Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Γιάννης, χαρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:55 Ο Joaquín έγραψε: #109 09-06-13 23:55 Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:02 Η Himela έγραψε: #110 10-06-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:14 Ο Johnnaousa: #111 10-06-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... είναι μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η MissKit έγραψε: #112 10-06-13 00:17 Και δεσμευμένος να συμπληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η Himela έγραψε: #113 10-06-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είναι μικρός... Click για ανάπτυξη... Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #114 10-06-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να το δει η Ριρίκα αυτό... Spoiler Και το δικό μου ο Τάσος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #115 10-06-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... από ότι μου είπε προχθές δεν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:24 Η Himela έγραψε: #116 10-06-13 00:24 Έλα φτάνουν τα σπαμ, μη γίνουμε αυτά που καταδικάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 03:07 Ο PieMaker έγραψε: #117 10-06-13 03:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Με τα κρεμμυδάκια θα σε κάνω. Επίσης θέλω να παίξει και ο Νάουσα, έχω να πάρω μία εκδίκηση. Click για ανάπτυξη... για κανένα λόγο Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Μα γιατί; Α, κι εγώ τον θέλω το Νάουσα. Τον είχα πρήξει πέρυσι. Click για ανάπτυξη... απο κοντά στο επόμενο μιτινγκ ναι, έδω δεν Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... στανταράκι Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... μεγαλεία βλέπω Δημήτρη γερά ε, πιστεύω σε σενα! βγάλε μας ασπροπροσωπους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:31 Η MissKit έγραψε: #104 09-06-13 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για κανένα λόγο Click για ανάπτυξη... Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:33 Ο dimijim έγραψε: #105 09-06-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Σ αγαπώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:36 Ο Johnnaousa: #106 09-06-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σ αγαπώ!!! Click για ανάπτυξη... ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:38 Ο dimijim έγραψε: #107 09-06-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ............. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω αυτό το ποστ σε αυτό το θέμα. Απορώ που κόλλησες... Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Βρήκαμε! Να σε βάλουμε τώρα κι εσένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:42 Ο Johnnaousa: #108 09-06-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω αυτό το ποστ σε αυτό το θέμα. Απορώ που κόλλησες... Βρήκαμε! Να σε βάλουμε τώρα κι εσένα μέσα; Click για ανάπτυξη... αλλάζουν οι καιροί Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Γιάννης, χαρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:55 Ο Joaquín έγραψε: #109 09-06-13 23:55 Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:02 Η Himela έγραψε: #110 10-06-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:14 Ο Johnnaousa: #111 10-06-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... είναι μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η MissKit έγραψε: #112 10-06-13 00:17 Και δεσμευμένος να συμπληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η Himela έγραψε: #113 10-06-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είναι μικρός... Click για ανάπτυξη... Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #114 10-06-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να το δει η Ριρίκα αυτό... Spoiler Και το δικό μου ο Τάσος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #115 10-06-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... από ότι μου είπε προχθές δεν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:24 Η Himela έγραψε: #116 10-06-13 00:24 Έλα φτάνουν τα σπαμ, μη γίνουμε αυτά που καταδικάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 03:07 Ο PieMaker έγραψε: #117 10-06-13 03:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για κανένα λόγο Click για ανάπτυξη... Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:33 Ο dimijim έγραψε: #105 09-06-13 23:33 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Σ αγαπώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:36 Ο Johnnaousa: #106 09-06-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σ αγαπώ!!! Click για ανάπτυξη... ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:38 Ο dimijim έγραψε: #107 09-06-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ............. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω αυτό το ποστ σε αυτό το θέμα. Απορώ που κόλλησες... Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Βρήκαμε! Να σε βάλουμε τώρα κι εσένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:42 Ο Johnnaousa: #108 09-06-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω αυτό το ποστ σε αυτό το θέμα. Απορώ που κόλλησες... Βρήκαμε! Να σε βάλουμε τώρα κι εσένα μέσα; Click για ανάπτυξη... αλλάζουν οι καιροί Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Γιάννης, χαρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:55 Ο Joaquín έγραψε: #109 09-06-13 23:55 Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:02 Η Himela έγραψε: #110 10-06-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:14 Ο Johnnaousa: #111 10-06-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... είναι μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η MissKit έγραψε: #112 10-06-13 00:17 Και δεσμευμένος να συμπληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η Himela έγραψε: #113 10-06-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είναι μικρός... Click για ανάπτυξη... Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #114 10-06-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να το δει η Ριρίκα αυτό... Spoiler Και το δικό μου ο Τάσος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #115 10-06-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... από ότι μου είπε προχθές δεν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:24 Η Himela έγραψε: #116 10-06-13 00:24 Έλα φτάνουν τα σπαμ, μη γίνουμε αυτά που καταδικάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 03:07 Ο PieMaker έγραψε: #117 10-06-13 03:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Σ αγαπώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:36 Ο Johnnaousa: #106 09-06-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σ αγαπώ!!! Click για ανάπτυξη... ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:38 Ο dimijim έγραψε: #107 09-06-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ............. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω αυτό το ποστ σε αυτό το θέμα. Απορώ που κόλλησες... Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Βρήκαμε! Να σε βάλουμε τώρα κι εσένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:42 Ο Johnnaousa: #108 09-06-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω αυτό το ποστ σε αυτό το θέμα. Απορώ που κόλλησες... Βρήκαμε! Να σε βάλουμε τώρα κι εσένα μέσα; Click για ανάπτυξη... αλλάζουν οι καιροί Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Γιάννης, χαρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:55 Ο Joaquín έγραψε: #109 09-06-13 23:55 Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:02 Η Himela έγραψε: #110 10-06-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:14 Ο Johnnaousa: #111 10-06-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... είναι μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η MissKit έγραψε: #112 10-06-13 00:17 Και δεσμευμένος να συμπληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η Himela έγραψε: #113 10-06-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είναι μικρός... Click για ανάπτυξη... Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #114 10-06-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να το δει η Ριρίκα αυτό... Spoiler Και το δικό μου ο Τάσος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #115 10-06-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... από ότι μου είπε προχθές δεν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:24 Η Himela έγραψε: #116 10-06-13 00:24 Έλα φτάνουν τα σπαμ, μη γίνουμε αυτά που καταδικάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 03:07 Ο PieMaker έγραψε: #117 10-06-13 03:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σ αγαπώ!!! Click για ανάπτυξη... ............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:38 Ο dimijim έγραψε: #107 09-06-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ............. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω αυτό το ποστ σε αυτό το θέμα. Απορώ που κόλλησες... Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Βρήκαμε! Να σε βάλουμε τώρα κι εσένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:42 Ο Johnnaousa: #108 09-06-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω αυτό το ποστ σε αυτό το θέμα. Απορώ που κόλλησες... Βρήκαμε! Να σε βάλουμε τώρα κι εσένα μέσα; Click για ανάπτυξη... αλλάζουν οι καιροί Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Γιάννης, χαρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:55 Ο Joaquín έγραψε: #109 09-06-13 23:55 Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:02 Η Himela έγραψε: #110 10-06-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:14 Ο Johnnaousa: #111 10-06-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... είναι μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η MissKit έγραψε: #112 10-06-13 00:17 Και δεσμευμένος να συμπληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η Himela έγραψε: #113 10-06-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είναι μικρός... Click για ανάπτυξη... Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #114 10-06-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να το δει η Ριρίκα αυτό... Spoiler Και το δικό μου ο Τάσος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #115 10-06-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... από ότι μου είπε προχθές δεν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:24 Η Himela έγραψε: #116 10-06-13 00:24 Έλα φτάνουν τα σπαμ, μη γίνουμε αυτά που καταδικάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 03:07 Ο PieMaker έγραψε: #117 10-06-13 03:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ............. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω αυτό το ποστ σε αυτό το θέμα. Απορώ που κόλλησες... Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Βρήκαμε! Να σε βάλουμε τώρα κι εσένα μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:42 Ο Johnnaousa: #108 09-06-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω αυτό το ποστ σε αυτό το θέμα. Απορώ που κόλλησες... Βρήκαμε! Να σε βάλουμε τώρα κι εσένα μέσα; Click για ανάπτυξη... αλλάζουν οι καιροί Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Γιάννης, χαρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Ιουνίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:55 Ο Joaquín έγραψε: #109 09-06-13 23:55 Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:02 Η Himela έγραψε: #110 10-06-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:14 Ο Johnnaousa: #111 10-06-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... είναι μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η MissKit έγραψε: #112 10-06-13 00:17 Και δεσμευμένος να συμπληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η Himela έγραψε: #113 10-06-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είναι μικρός... Click για ανάπτυξη... Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #114 10-06-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να το δει η Ριρίκα αυτό... Spoiler Και το δικό μου ο Τάσος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #115 10-06-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... από ότι μου είπε προχθές δεν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:24 Η Himela έγραψε: #116 10-06-13 00:24 Έλα φτάνουν τα σπαμ, μη γίνουμε αυτά που καταδικάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 03:07 Ο PieMaker έγραψε: #117 10-06-13 03:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω αυτό το ποστ σε αυτό το θέμα. Απορώ που κόλλησες... Βρήκαμε! Να σε βάλουμε τώρα κι εσένα μέσα; Click για ανάπτυξη... αλλάζουν οι καιροί Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Γιάννης, χαρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 23:55 Ο Joaquín έγραψε: #109 09-06-13 23:55 Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:02 Η Himela έγραψε: #110 10-06-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:14 Ο Johnnaousa: #111 10-06-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... είναι μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η MissKit έγραψε: #112 10-06-13 00:17 Και δεσμευμένος να συμπληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η Himela έγραψε: #113 10-06-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είναι μικρός... Click για ανάπτυξη... Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #114 10-06-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να το δει η Ριρίκα αυτό... Spoiler Και το δικό μου ο Τάσος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #115 10-06-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... από ότι μου είπε προχθές δεν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:24 Η Himela έγραψε: #116 10-06-13 00:24 Έλα φτάνουν τα σπαμ, μη γίνουμε αυτά που καταδικάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 03:07 Ο PieMaker έγραψε: #117 10-06-13 03:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:02 Η Himela έγραψε: #110 10-06-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:14 Ο Johnnaousa: #111 10-06-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... είναι μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η MissKit έγραψε: #112 10-06-13 00:17 Και δεσμευμένος να συμπληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η Himela έγραψε: #113 10-06-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είναι μικρός... Click για ανάπτυξη... Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #114 10-06-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να το δει η Ριρίκα αυτό... Spoiler Και το δικό μου ο Τάσος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #115 10-06-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... από ότι μου είπε προχθές δεν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:24 Η Himela έγραψε: #116 10-06-13 00:24 Έλα φτάνουν τα σπαμ, μη γίνουμε αυτά που καταδικάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 03:07 Ο PieMaker έγραψε: #117 10-06-13 03:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Αυτή τη φορά, ξέρω ότι ο πιεμακερ είναι ο φορεβερφρικ. Το νου σας. Click για ανάπτυξη... Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:14 Ο Johnnaousa: #111 10-06-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... είναι μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η MissKit έγραψε: #112 10-06-13 00:17 Και δεσμευμένος να συμπληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η Himela έγραψε: #113 10-06-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είναι μικρός... Click για ανάπτυξη... Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #114 10-06-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να το δει η Ριρίκα αυτό... Spoiler Και το δικό μου ο Τάσος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #115 10-06-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... από ότι μου είπε προχθές δεν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:24 Η Himela έγραψε: #116 10-06-13 00:24 Έλα φτάνουν τα σπαμ, μη γίνουμε αυτά που καταδικάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 03:07 Ο PieMaker έγραψε: #117 10-06-13 03:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... είναι μικρός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η MissKit έγραψε: #112 10-06-13 00:17 Και δεσμευμένος να συμπληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η Himela έγραψε: #113 10-06-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είναι μικρός... Click για ανάπτυξη... Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #114 10-06-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να το δει η Ριρίκα αυτό... Spoiler Και το δικό μου ο Τάσος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #115 10-06-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... από ότι μου είπε προχθές δεν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:24 Η Himela έγραψε: #116 10-06-13 00:24 Έλα φτάνουν τα σπαμ, μη γίνουμε αυτά που καταδικάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 03:07 Ο PieMaker έγραψε: #117 10-06-13 03:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και δεσμευμένος να συμπληρώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:17 Η Himela έγραψε: #113 10-06-13 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είναι μικρός... Click για ανάπτυξη... Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #114 10-06-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να το δει η Ριρίκα αυτό... Spoiler Και το δικό μου ο Τάσος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #115 10-06-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... από ότι μου είπε προχθές δεν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:24 Η Himela έγραψε: #116 10-06-13 00:24 Έλα φτάνουν τα σπαμ, μη γίνουμε αυτά που καταδικάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 03:07 Ο PieMaker έγραψε: #117 10-06-13 03:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: είναι μικρός... Click για ανάπτυξη... Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:18 Ο dimijim έγραψε: #114 10-06-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να το δει η Ριρίκα αυτό... Spoiler Και το δικό μου ο Τάσος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #115 10-06-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... από ότι μου είπε προχθές δεν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:24 Η Himela έγραψε: #116 10-06-13 00:24 Έλα φτάνουν τα σπαμ, μη γίνουμε αυτά που καταδικάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 03:07 Ο PieMaker έγραψε: #117 10-06-13 03:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Καλά, κάτσε να το δει η Ριρίκα αυτό... Spoiler Και το δικό μου ο Τάσος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:19 Ο Johnnaousa: #115 10-06-13 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... από ότι μου είπε προχθές δεν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:24 Η Himela έγραψε: #116 10-06-13 00:24 Έλα φτάνουν τα σπαμ, μη γίνουμε αυτά που καταδικάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 03:07 Ο PieMaker έγραψε: #117 10-06-13 03:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κι εσένα τι σε βάλαμε καλέ; Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... από ότι μου είπε προχθές δεν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 00:24 Η Himela έγραψε: #116 10-06-13 00:24 Έλα φτάνουν τα σπαμ, μη γίνουμε αυτά που καταδικάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 03:07 Ο PieMaker έγραψε: #117 10-06-13 03:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έλα φτάνουν τα σπαμ, μη γίνουμε αυτά που καταδικάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 03:07 Ο PieMaker έγραψε: #117 10-06-13 03:07 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουνίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοβάσαι, Νάουσα; Μέσα η Κιτ! Click για ανάπτυξη... Χριστε μου, κανεις πλακα... Ειλικρινα κλαιω, στο σταυρο που σου κανω!! Απο εδω και στο εξης το παιχνιδι απεκτησε διαφοερετικο νοημα για μενα Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή τη φορά δηλώνω οτι ο φρικ είναι ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος. Το νου σας. Ρεμάλια! Click για ανάπτυξη... Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμαι που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Ριρικα μη μου παρεξηγηθεις εσυ, εσυ εισαι ειδικη περιπτωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 07:56 Η blue_butterfly: #118 10-06-13 07:56 Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαχαχα, είστε χαζά. Εγώ είμαι μία ειδική περίπτωση από μόνη μου. Πάω να φτιάξω τη λίστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 10:44 Η _fairygirl_: #119 10-06-13 10:44 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Γαμώτο Φρικ. Τον Ιορδάνη κυνηγάω με τα ορθογραφικά τώρα θα κυνηγώ και΄σενα; *Λυπάμαι Εγώ μόνο αυτή την ένσταση έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.499 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2013 στις 11:02 Η Himela έγραψε: #120 10-06-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Οκ, αμοιβαια τα αισθηματα, αλλα με την Κιτ στο παιχνιδι, λυπαμε που στο λεω, αλλα εχεις τη δευτερη θεση στην καρδια μου... Click για ανάπτυξη... Εσύ θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.