vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 14:49 Ο vassilis498: #81 09-06-13 14:49 αν το μεταφέρατε ένα δεκαήμερο πιο μετά καλά θα ταν τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Η Himela έγραψε: #82 09-06-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Απορω πως ακομα δε με βαλατε μεσα Shame on you Himela Click για ανάπτυξη... Ναι ξέχασα οτι θα μπει κι ο ψυχάκιας με την τυμβωρυχία....ο Τασούλης εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ της το έλεγα, "Ας τον βάλουμε", αλλά αυτή επέμενε, "Μπορεί να μη θέλει να παίξει"! Click για ανάπτυξη... Επέμενα μήπως μας κάνει τη χάρη και δεν παίξει! Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ε πολύ πράμα μεζέψαμε Click για ανάπτυξη... Μεζέψαμε; Μεζέδες ονειρεύεσαι συ; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ θέλω 30 άτομα. Οπότε είμαστε ακόμη λίγοι... Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις που θα μας βγει και αυτή η ουτοπία έτσι όπως πάμε! Να ευχαριστήσουμε τη Ριρίκα που μας βοηθάει με τις συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:10 Η _fairygirl_: #83 09-06-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Ρε ειστε μετα καλα σας;; Γιατι μας βαζετε να ξαναδιαβασουμε τους κανονες, ενω δεν εχει αλλαξει τιποτα;; Και κατι τελευταιο... Αν και δε θελω να επαναλαμβανομαι, μη τυχον και μου δωσετε ρολο μαφιοζου. Επισης ηρθε η ωρα να παρω μια καρτα της προκοπης, να το ´χετε στο μυαλο σας αυτο. Click για ανάπτυξη... Τι ρόλο είχες στο προηγούμενο; Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: αμάν βρε παιδιά 17 ιουνίου; εχω εξεταστική Click για ανάπτυξη... Και΄γω ECPE.Δε βαριέσαι. Edit:Χθες ενημέρωσα μία ψυχή για Παλέρμο. Μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:34 Ο dimijim έγραψε: #84 09-06-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Edit:Χθες ενημέρωσα μία ψυχή για Παλέρμο. Μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές; Click για ανάπτυξη... Όσο πιο σύντομα τόσο πιο καλά. Αν δούμε ότι ξεφεύγουμε μπορεί να μπει κάποιο όριο όπως πέρσι. Επίσης, καλό είναι μέχρι Παρασκευή, το αργότερο Σάββατο, να κλείσουν οι συμμετοχές, για να τρέξουμε τις κληρώσεις, να ετοιμάσουμε τα πιμι, να λάβουμε επιβεβαίωση απ όσους χρειάζεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:42 Η _fairygirl_: #85 09-06-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όσο πιο σύντομα τόσο πιο καλά. Αν δούμε ότι ξεφεύγουμε μπορεί να μπει κάποιο όριο όπως πέρσι. Επίσης, καλό είναι μέχρι Παρασκευή, το αργότερο Σάββατο, να κλείσουν οι συμμετοχές, για να τρέξουμε τις κληρώσεις, να ετοιμάσουμε τα πιμι, να λάβουμε επιβεβαίωση απ όσους χρειάζεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Απλώς λόγω εξετάσεων μάλλον για Παρασκευή το βλέπω να δηλώσει. Τέλος,επειδή και στο περσινό καλοκαιρινό Παλέρμο είχα δει κάτι περί επιβεβαιώσεων,μου εξηγείς τι ακριβώς είναι; Εννοώ,ποιοι από τους συμμετέχοντες οφείλουν να στείλουν επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:14 Ο dimijim έγραψε: #86 09-06-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλώς. Απλώς λόγω εξετάσεων μάλλον για Παρασκευή το βλέπω να δηλώσει. Τέλος,επειδή και στο περσινό καλοκαιρινό Παλέρμο είχα δει κάτι περί επιβεβαιώσεων,μου εξηγείς τι ακριβώς είναι; Εννοώ,ποιοι από τους συμμετέχοντες οφείλουν να στείλουν επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Σε όσους χρειάζεται θα στείλει η ΣΕ πιμι τις τελευταίες 1-2 μέρες για να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε κάτι, πέραν απ το να απαντήσετε σε αυτό το πιμι, εφόσον το λάβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Himela έγραψε: #87 09-06-13 17:30 Να προσθέσω σε αυτό που λέει ο Δημήτρης, έχουν τύχει περιπτώσεις στις οποίες κάποιος δήλωσε συμμετοχή και μετά κάτι του συνέβη ή το ξέχασε και έτσι χάθηκε κάποιος σημαντικός ρόλος. Γι' αυτό τις τελευταίες μέρες θα ζητήσουμε την επιβεβαίωση - υπενθύμιση από τους παίκτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:57 Ο thomas l.: #88 09-06-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: αν το μεταφέρατε ένα δεκαήμερο πιο μετά καλά θα ταν τώρα... Click για ανάπτυξη... ναι οντως ενα δεκαημερο οτι πρεπει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:48 Ο ΕλευθεριⒶκος: #89 09-06-13 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Spoiler Η φημισμένη πόλη του Palermo είναι έτοιμη για ακόμη μια φορά να υποδεχθεί τους κατοίκους της! Mafia και πολίτες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι σε μια μάχη με φόντο το θάνατο. Θέλεις κι εσύ να δολοφονήσεις κάποιους πολίτες; Θέλεις κι εσύ να κλείσεις τους μαφιόζους στη φυλακή; Δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο Palermo #40! Το παιχνίδι θα αρχίσει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου. Οι κανόνες του βρίσκονται εδώ. Στο ρόλο της ΣΕ: dimijim & Himela. Η πόλη του Palermo σας περιμένει! ΥΓ: Οι κανόνες αναθεωρήθηκαν σε κάποια σημεία για να γίνουν πιο κατανοητοί απο όλους. Θα σας παρακαλούσαμε να τους διαβάσετε εκ νέου με προσοχή ώστε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover _fairygirl_ Gate4 JKaradakov johnietraf Joaquín Libertus Nefeli Graf PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey timonierhs Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μεσα μαγκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιουνίου 2013 mintin97 Νεοφερμένο μέλος Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Ο mintin97 έγραψε: #90 09-06-13 20:48 Κι εγώ είμαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:06 Η ~Melania~: #91 09-06-13 21:06 To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:07 Η _fairygirl_: #92 09-06-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ψυχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Η Deutsch... Lover: #93 09-06-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου νομζα οτι δεν θα τον ανοιξεις παλι Καλωσορισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #94 09-06-13 21:14 Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Ο dimijim έγραψε: #95 09-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Σας αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:25 Η _fairygirl_: #96 09-06-13 21:25 Ναι,αλλά εμένα ένα μπράβο για τον τέλειο συγχρονισμό μου με την Ψυχή δε μου'πατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Η ~Melania~: #97 09-06-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν το μεταφέρατε ένα δεκαήμερο πιο μετά καλά θα ταν τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 15:45 Η Himela έγραψε: #82 09-06-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Απορω πως ακομα δε με βαλατε μεσα Shame on you Himela Click για ανάπτυξη... Ναι ξέχασα οτι θα μπει κι ο ψυχάκιας με την τυμβωρυχία....ο Τασούλης εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ της το έλεγα, "Ας τον βάλουμε", αλλά αυτή επέμενε, "Μπορεί να μη θέλει να παίξει"! Click για ανάπτυξη... Επέμενα μήπως μας κάνει τη χάρη και δεν παίξει! Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ε πολύ πράμα μεζέψαμε Click για ανάπτυξη... Μεζέψαμε; Μεζέδες ονειρεύεσαι συ; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ θέλω 30 άτομα. Οπότε είμαστε ακόμη λίγοι... Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις που θα μας βγει και αυτή η ουτοπία έτσι όπως πάμε! Να ευχαριστήσουμε τη Ριρίκα που μας βοηθάει με τις συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:10 Η _fairygirl_: #83 09-06-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Ρε ειστε μετα καλα σας;; Γιατι μας βαζετε να ξαναδιαβασουμε τους κανονες, ενω δεν εχει αλλαξει τιποτα;; Και κατι τελευταιο... Αν και δε θελω να επαναλαμβανομαι, μη τυχον και μου δωσετε ρολο μαφιοζου. Επισης ηρθε η ωρα να παρω μια καρτα της προκοπης, να το ´χετε στο μυαλο σας αυτο. Click για ανάπτυξη... Τι ρόλο είχες στο προηγούμενο; Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: αμάν βρε παιδιά 17 ιουνίου; εχω εξεταστική Click για ανάπτυξη... Και΄γω ECPE.Δε βαριέσαι. Edit:Χθες ενημέρωσα μία ψυχή για Παλέρμο. Μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:34 Ο dimijim έγραψε: #84 09-06-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Edit:Χθες ενημέρωσα μία ψυχή για Παλέρμο. Μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές; Click για ανάπτυξη... Όσο πιο σύντομα τόσο πιο καλά. Αν δούμε ότι ξεφεύγουμε μπορεί να μπει κάποιο όριο όπως πέρσι. Επίσης, καλό είναι μέχρι Παρασκευή, το αργότερο Σάββατο, να κλείσουν οι συμμετοχές, για να τρέξουμε τις κληρώσεις, να ετοιμάσουμε τα πιμι, να λάβουμε επιβεβαίωση απ όσους χρειάζεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:42 Η _fairygirl_: #85 09-06-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όσο πιο σύντομα τόσο πιο καλά. Αν δούμε ότι ξεφεύγουμε μπορεί να μπει κάποιο όριο όπως πέρσι. Επίσης, καλό είναι μέχρι Παρασκευή, το αργότερο Σάββατο, να κλείσουν οι συμμετοχές, για να τρέξουμε τις κληρώσεις, να ετοιμάσουμε τα πιμι, να λάβουμε επιβεβαίωση απ όσους χρειάζεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Απλώς λόγω εξετάσεων μάλλον για Παρασκευή το βλέπω να δηλώσει. Τέλος,επειδή και στο περσινό καλοκαιρινό Παλέρμο είχα δει κάτι περί επιβεβαιώσεων,μου εξηγείς τι ακριβώς είναι; Εννοώ,ποιοι από τους συμμετέχοντες οφείλουν να στείλουν επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:14 Ο dimijim έγραψε: #86 09-06-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλώς. Απλώς λόγω εξετάσεων μάλλον για Παρασκευή το βλέπω να δηλώσει. Τέλος,επειδή και στο περσινό καλοκαιρινό Παλέρμο είχα δει κάτι περί επιβεβαιώσεων,μου εξηγείς τι ακριβώς είναι; Εννοώ,ποιοι από τους συμμετέχοντες οφείλουν να στείλουν επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Σε όσους χρειάζεται θα στείλει η ΣΕ πιμι τις τελευταίες 1-2 μέρες για να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε κάτι, πέραν απ το να απαντήσετε σε αυτό το πιμι, εφόσον το λάβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Himela έγραψε: #87 09-06-13 17:30 Να προσθέσω σε αυτό που λέει ο Δημήτρης, έχουν τύχει περιπτώσεις στις οποίες κάποιος δήλωσε συμμετοχή και μετά κάτι του συνέβη ή το ξέχασε και έτσι χάθηκε κάποιος σημαντικός ρόλος. Γι' αυτό τις τελευταίες μέρες θα ζητήσουμε την επιβεβαίωση - υπενθύμιση από τους παίκτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:57 Ο thomas l.: #88 09-06-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: αν το μεταφέρατε ένα δεκαήμερο πιο μετά καλά θα ταν τώρα... Click για ανάπτυξη... ναι οντως ενα δεκαημερο οτι πρεπει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:48 Ο ΕλευθεριⒶκος: #89 09-06-13 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Spoiler Η φημισμένη πόλη του Palermo είναι έτοιμη για ακόμη μια φορά να υποδεχθεί τους κατοίκους της! Mafia και πολίτες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι σε μια μάχη με φόντο το θάνατο. Θέλεις κι εσύ να δολοφονήσεις κάποιους πολίτες; Θέλεις κι εσύ να κλείσεις τους μαφιόζους στη φυλακή; Δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο Palermo #40! Το παιχνίδι θα αρχίσει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου. Οι κανόνες του βρίσκονται εδώ. Στο ρόλο της ΣΕ: dimijim & Himela. Η πόλη του Palermo σας περιμένει! ΥΓ: Οι κανόνες αναθεωρήθηκαν σε κάποια σημεία για να γίνουν πιο κατανοητοί απο όλους. Θα σας παρακαλούσαμε να τους διαβάσετε εκ νέου με προσοχή ώστε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover _fairygirl_ Gate4 JKaradakov johnietraf Joaquín Libertus Nefeli Graf PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey timonierhs Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μεσα μαγκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιουνίου 2013 mintin97 Νεοφερμένο μέλος Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Ο mintin97 έγραψε: #90 09-06-13 20:48 Κι εγώ είμαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:06 Η ~Melania~: #91 09-06-13 21:06 To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:07 Η _fairygirl_: #92 09-06-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ψυχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Η Deutsch... Lover: #93 09-06-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου νομζα οτι δεν θα τον ανοιξεις παλι Καλωσορισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #94 09-06-13 21:14 Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Ο dimijim έγραψε: #95 09-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Σας αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:25 Η _fairygirl_: #96 09-06-13 21:25 Ναι,αλλά εμένα ένα μπράβο για τον τέλειο συγχρονισμό μου με την Ψυχή δε μου'πατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Η ~Melania~: #97 09-06-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Απορω πως ακομα δε με βαλατε μεσα Shame on you Himela Click για ανάπτυξη... Ναι ξέχασα οτι θα μπει κι ο ψυχάκιας με την τυμβωρυχία....ο Τασούλης εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Κι εγώ της το έλεγα, "Ας τον βάλουμε", αλλά αυτή επέμενε, "Μπορεί να μη θέλει να παίξει"! Click για ανάπτυξη... Επέμενα μήπως μας κάνει τη χάρη και δεν παίξει! Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ε πολύ πράμα μεζέψαμε Click για ανάπτυξη... Μεζέψαμε; Μεζέδες ονειρεύεσαι συ; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ θέλω 30 άτομα. Οπότε είμαστε ακόμη λίγοι... Click για ανάπτυξη... Κοίτα να δεις που θα μας βγει και αυτή η ουτοπία έτσι όπως πάμε! Να ευχαριστήσουμε τη Ριρίκα που μας βοηθάει με τις συμμετοχές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:10 Η _fairygirl_: #83 09-06-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Ρε ειστε μετα καλα σας;; Γιατι μας βαζετε να ξαναδιαβασουμε τους κανονες, ενω δεν εχει αλλαξει τιποτα;; Και κατι τελευταιο... Αν και δε θελω να επαναλαμβανομαι, μη τυχον και μου δωσετε ρολο μαφιοζου. Επισης ηρθε η ωρα να παρω μια καρτα της προκοπης, να το ´χετε στο μυαλο σας αυτο. Click για ανάπτυξη... Τι ρόλο είχες στο προηγούμενο; Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: αμάν βρε παιδιά 17 ιουνίου; εχω εξεταστική Click για ανάπτυξη... Και΄γω ECPE.Δε βαριέσαι. Edit:Χθες ενημέρωσα μία ψυχή για Παλέρμο. Μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:34 Ο dimijim έγραψε: #84 09-06-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Edit:Χθες ενημέρωσα μία ψυχή για Παλέρμο. Μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές; Click για ανάπτυξη... Όσο πιο σύντομα τόσο πιο καλά. Αν δούμε ότι ξεφεύγουμε μπορεί να μπει κάποιο όριο όπως πέρσι. Επίσης, καλό είναι μέχρι Παρασκευή, το αργότερο Σάββατο, να κλείσουν οι συμμετοχές, για να τρέξουμε τις κληρώσεις, να ετοιμάσουμε τα πιμι, να λάβουμε επιβεβαίωση απ όσους χρειάζεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:42 Η _fairygirl_: #85 09-06-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όσο πιο σύντομα τόσο πιο καλά. Αν δούμε ότι ξεφεύγουμε μπορεί να μπει κάποιο όριο όπως πέρσι. Επίσης, καλό είναι μέχρι Παρασκευή, το αργότερο Σάββατο, να κλείσουν οι συμμετοχές, για να τρέξουμε τις κληρώσεις, να ετοιμάσουμε τα πιμι, να λάβουμε επιβεβαίωση απ όσους χρειάζεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Απλώς λόγω εξετάσεων μάλλον για Παρασκευή το βλέπω να δηλώσει. Τέλος,επειδή και στο περσινό καλοκαιρινό Παλέρμο είχα δει κάτι περί επιβεβαιώσεων,μου εξηγείς τι ακριβώς είναι; Εννοώ,ποιοι από τους συμμετέχοντες οφείλουν να στείλουν επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:14 Ο dimijim έγραψε: #86 09-06-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλώς. Απλώς λόγω εξετάσεων μάλλον για Παρασκευή το βλέπω να δηλώσει. Τέλος,επειδή και στο περσινό καλοκαιρινό Παλέρμο είχα δει κάτι περί επιβεβαιώσεων,μου εξηγείς τι ακριβώς είναι; Εννοώ,ποιοι από τους συμμετέχοντες οφείλουν να στείλουν επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Σε όσους χρειάζεται θα στείλει η ΣΕ πιμι τις τελευταίες 1-2 μέρες για να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε κάτι, πέραν απ το να απαντήσετε σε αυτό το πιμι, εφόσον το λάβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Himela έγραψε: #87 09-06-13 17:30 Να προσθέσω σε αυτό που λέει ο Δημήτρης, έχουν τύχει περιπτώσεις στις οποίες κάποιος δήλωσε συμμετοχή και μετά κάτι του συνέβη ή το ξέχασε και έτσι χάθηκε κάποιος σημαντικός ρόλος. Γι' αυτό τις τελευταίες μέρες θα ζητήσουμε την επιβεβαίωση - υπενθύμιση από τους παίκτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:57 Ο thomas l.: #88 09-06-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: αν το μεταφέρατε ένα δεκαήμερο πιο μετά καλά θα ταν τώρα... Click για ανάπτυξη... ναι οντως ενα δεκαημερο οτι πρεπει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:48 Ο ΕλευθεριⒶκος: #89 09-06-13 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Spoiler Η φημισμένη πόλη του Palermo είναι έτοιμη για ακόμη μια φορά να υποδεχθεί τους κατοίκους της! Mafia και πολίτες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι σε μια μάχη με φόντο το θάνατο. Θέλεις κι εσύ να δολοφονήσεις κάποιους πολίτες; Θέλεις κι εσύ να κλείσεις τους μαφιόζους στη φυλακή; Δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο Palermo #40! Το παιχνίδι θα αρχίσει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου. Οι κανόνες του βρίσκονται εδώ. Στο ρόλο της ΣΕ: dimijim & Himela. Η πόλη του Palermo σας περιμένει! ΥΓ: Οι κανόνες αναθεωρήθηκαν σε κάποια σημεία για να γίνουν πιο κατανοητοί απο όλους. Θα σας παρακαλούσαμε να τους διαβάσετε εκ νέου με προσοχή ώστε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover _fairygirl_ Gate4 JKaradakov johnietraf Joaquín Libertus Nefeli Graf PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey timonierhs Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μεσα μαγκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιουνίου 2013 mintin97 Νεοφερμένο μέλος Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Ο mintin97 έγραψε: #90 09-06-13 20:48 Κι εγώ είμαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:06 Η ~Melania~: #91 09-06-13 21:06 To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:07 Η _fairygirl_: #92 09-06-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ψυχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Η Deutsch... Lover: #93 09-06-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου νομζα οτι δεν θα τον ανοιξεις παλι Καλωσορισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #94 09-06-13 21:14 Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Ο dimijim έγραψε: #95 09-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Σας αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:25 Η _fairygirl_: #96 09-06-13 21:25 Ναι,αλλά εμένα ένα μπράβο για τον τέλειο συγχρονισμό μου με την Ψυχή δε μου'πατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Η ~Melania~: #97 09-06-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Ρε ειστε μετα καλα σας;; Γιατι μας βαζετε να ξαναδιαβασουμε τους κανονες, ενω δεν εχει αλλαξει τιποτα;; Και κατι τελευταιο... Αν και δε θελω να επαναλαμβανομαι, μη τυχον και μου δωσετε ρολο μαφιοζου. Επισης ηρθε η ωρα να παρω μια καρτα της προκοπης, να το ´χετε στο μυαλο σας αυτο. Click για ανάπτυξη... Τι ρόλο είχες στο προηγούμενο; Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: αμάν βρε παιδιά 17 ιουνίου; εχω εξεταστική Click για ανάπτυξη... Και΄γω ECPE.Δε βαριέσαι. Edit:Χθες ενημέρωσα μία ψυχή για Παλέρμο. Μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:34 Ο dimijim έγραψε: #84 09-06-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Edit:Χθες ενημέρωσα μία ψυχή για Παλέρμο. Μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές; Click για ανάπτυξη... Όσο πιο σύντομα τόσο πιο καλά. Αν δούμε ότι ξεφεύγουμε μπορεί να μπει κάποιο όριο όπως πέρσι. Επίσης, καλό είναι μέχρι Παρασκευή, το αργότερο Σάββατο, να κλείσουν οι συμμετοχές, για να τρέξουμε τις κληρώσεις, να ετοιμάσουμε τα πιμι, να λάβουμε επιβεβαίωση απ όσους χρειάζεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:42 Η _fairygirl_: #85 09-06-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όσο πιο σύντομα τόσο πιο καλά. Αν δούμε ότι ξεφεύγουμε μπορεί να μπει κάποιο όριο όπως πέρσι. Επίσης, καλό είναι μέχρι Παρασκευή, το αργότερο Σάββατο, να κλείσουν οι συμμετοχές, για να τρέξουμε τις κληρώσεις, να ετοιμάσουμε τα πιμι, να λάβουμε επιβεβαίωση απ όσους χρειάζεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Απλώς λόγω εξετάσεων μάλλον για Παρασκευή το βλέπω να δηλώσει. Τέλος,επειδή και στο περσινό καλοκαιρινό Παλέρμο είχα δει κάτι περί επιβεβαιώσεων,μου εξηγείς τι ακριβώς είναι; Εννοώ,ποιοι από τους συμμετέχοντες οφείλουν να στείλουν επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:14 Ο dimijim έγραψε: #86 09-06-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλώς. Απλώς λόγω εξετάσεων μάλλον για Παρασκευή το βλέπω να δηλώσει. Τέλος,επειδή και στο περσινό καλοκαιρινό Παλέρμο είχα δει κάτι περί επιβεβαιώσεων,μου εξηγείς τι ακριβώς είναι; Εννοώ,ποιοι από τους συμμετέχοντες οφείλουν να στείλουν επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Σε όσους χρειάζεται θα στείλει η ΣΕ πιμι τις τελευταίες 1-2 μέρες για να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε κάτι, πέραν απ το να απαντήσετε σε αυτό το πιμι, εφόσον το λάβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Himela έγραψε: #87 09-06-13 17:30 Να προσθέσω σε αυτό που λέει ο Δημήτρης, έχουν τύχει περιπτώσεις στις οποίες κάποιος δήλωσε συμμετοχή και μετά κάτι του συνέβη ή το ξέχασε και έτσι χάθηκε κάποιος σημαντικός ρόλος. Γι' αυτό τις τελευταίες μέρες θα ζητήσουμε την επιβεβαίωση - υπενθύμιση από τους παίκτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:57 Ο thomas l.: #88 09-06-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: αν το μεταφέρατε ένα δεκαήμερο πιο μετά καλά θα ταν τώρα... Click για ανάπτυξη... ναι οντως ενα δεκαημερο οτι πρεπει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:48 Ο ΕλευθεριⒶκος: #89 09-06-13 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Spoiler Η φημισμένη πόλη του Palermo είναι έτοιμη για ακόμη μια φορά να υποδεχθεί τους κατοίκους της! Mafia και πολίτες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι σε μια μάχη με φόντο το θάνατο. Θέλεις κι εσύ να δολοφονήσεις κάποιους πολίτες; Θέλεις κι εσύ να κλείσεις τους μαφιόζους στη φυλακή; Δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο Palermo #40! Το παιχνίδι θα αρχίσει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου. Οι κανόνες του βρίσκονται εδώ. Στο ρόλο της ΣΕ: dimijim & Himela. Η πόλη του Palermo σας περιμένει! ΥΓ: Οι κανόνες αναθεωρήθηκαν σε κάποια σημεία για να γίνουν πιο κατανοητοί απο όλους. Θα σας παρακαλούσαμε να τους διαβάσετε εκ νέου με προσοχή ώστε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover _fairygirl_ Gate4 JKaradakov johnietraf Joaquín Libertus Nefeli Graf PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey timonierhs Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μεσα μαγκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιουνίου 2013 mintin97 Νεοφερμένο μέλος Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Ο mintin97 έγραψε: #90 09-06-13 20:48 Κι εγώ είμαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:06 Η ~Melania~: #91 09-06-13 21:06 To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:07 Η _fairygirl_: #92 09-06-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ψυχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Η Deutsch... Lover: #93 09-06-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου νομζα οτι δεν θα τον ανοιξεις παλι Καλωσορισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #94 09-06-13 21:14 Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Ο dimijim έγραψε: #95 09-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Σας αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:25 Η _fairygirl_: #96 09-06-13 21:25 Ναι,αλλά εμένα ένα μπράβο για τον τέλειο συγχρονισμό μου με την Ψυχή δε μου'πατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Η ~Melania~: #97 09-06-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Edit:Χθες ενημέρωσα μία ψυχή για Παλέρμο. Μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές; Click για ανάπτυξη... Όσο πιο σύντομα τόσο πιο καλά. Αν δούμε ότι ξεφεύγουμε μπορεί να μπει κάποιο όριο όπως πέρσι. Επίσης, καλό είναι μέχρι Παρασκευή, το αργότερο Σάββατο, να κλείσουν οι συμμετοχές, για να τρέξουμε τις κληρώσεις, να ετοιμάσουμε τα πιμι, να λάβουμε επιβεβαίωση απ όσους χρειάζεται κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:42 Η _fairygirl_: #85 09-06-13 16:42 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όσο πιο σύντομα τόσο πιο καλά. Αν δούμε ότι ξεφεύγουμε μπορεί να μπει κάποιο όριο όπως πέρσι. Επίσης, καλό είναι μέχρι Παρασκευή, το αργότερο Σάββατο, να κλείσουν οι συμμετοχές, για να τρέξουμε τις κληρώσεις, να ετοιμάσουμε τα πιμι, να λάβουμε επιβεβαίωση απ όσους χρειάζεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Απλώς λόγω εξετάσεων μάλλον για Παρασκευή το βλέπω να δηλώσει. Τέλος,επειδή και στο περσινό καλοκαιρινό Παλέρμο είχα δει κάτι περί επιβεβαιώσεων,μου εξηγείς τι ακριβώς είναι; Εννοώ,ποιοι από τους συμμετέχοντες οφείλουν να στείλουν επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:14 Ο dimijim έγραψε: #86 09-06-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλώς. Απλώς λόγω εξετάσεων μάλλον για Παρασκευή το βλέπω να δηλώσει. Τέλος,επειδή και στο περσινό καλοκαιρινό Παλέρμο είχα δει κάτι περί επιβεβαιώσεων,μου εξηγείς τι ακριβώς είναι; Εννοώ,ποιοι από τους συμμετέχοντες οφείλουν να στείλουν επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Σε όσους χρειάζεται θα στείλει η ΣΕ πιμι τις τελευταίες 1-2 μέρες για να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε κάτι, πέραν απ το να απαντήσετε σε αυτό το πιμι, εφόσον το λάβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Himela έγραψε: #87 09-06-13 17:30 Να προσθέσω σε αυτό που λέει ο Δημήτρης, έχουν τύχει περιπτώσεις στις οποίες κάποιος δήλωσε συμμετοχή και μετά κάτι του συνέβη ή το ξέχασε και έτσι χάθηκε κάποιος σημαντικός ρόλος. Γι' αυτό τις τελευταίες μέρες θα ζητήσουμε την επιβεβαίωση - υπενθύμιση από τους παίκτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:57 Ο thomas l.: #88 09-06-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: αν το μεταφέρατε ένα δεκαήμερο πιο μετά καλά θα ταν τώρα... Click για ανάπτυξη... ναι οντως ενα δεκαημερο οτι πρεπει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:48 Ο ΕλευθεριⒶκος: #89 09-06-13 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Spoiler Η φημισμένη πόλη του Palermo είναι έτοιμη για ακόμη μια φορά να υποδεχθεί τους κατοίκους της! Mafia και πολίτες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι σε μια μάχη με φόντο το θάνατο. Θέλεις κι εσύ να δολοφονήσεις κάποιους πολίτες; Θέλεις κι εσύ να κλείσεις τους μαφιόζους στη φυλακή; Δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο Palermo #40! Το παιχνίδι θα αρχίσει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου. Οι κανόνες του βρίσκονται εδώ. Στο ρόλο της ΣΕ: dimijim & Himela. Η πόλη του Palermo σας περιμένει! ΥΓ: Οι κανόνες αναθεωρήθηκαν σε κάποια σημεία για να γίνουν πιο κατανοητοί απο όλους. Θα σας παρακαλούσαμε να τους διαβάσετε εκ νέου με προσοχή ώστε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover _fairygirl_ Gate4 JKaradakov johnietraf Joaquín Libertus Nefeli Graf PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey timonierhs Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μεσα μαγκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιουνίου 2013 mintin97 Νεοφερμένο μέλος Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Ο mintin97 έγραψε: #90 09-06-13 20:48 Κι εγώ είμαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:06 Η ~Melania~: #91 09-06-13 21:06 To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:07 Η _fairygirl_: #92 09-06-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ψυχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Η Deutsch... Lover: #93 09-06-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου νομζα οτι δεν θα τον ανοιξεις παλι Καλωσορισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #94 09-06-13 21:14 Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Ο dimijim έγραψε: #95 09-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Σας αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:25 Η _fairygirl_: #96 09-06-13 21:25 Ναι,αλλά εμένα ένα μπράβο για τον τέλειο συγχρονισμό μου με την Ψυχή δε μου'πατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Η ~Melania~: #97 09-06-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όσο πιο σύντομα τόσο πιο καλά. Αν δούμε ότι ξεφεύγουμε μπορεί να μπει κάποιο όριο όπως πέρσι. Επίσης, καλό είναι μέχρι Παρασκευή, το αργότερο Σάββατο, να κλείσουν οι συμμετοχές, για να τρέξουμε τις κληρώσεις, να ετοιμάσουμε τα πιμι, να λάβουμε επιβεβαίωση απ όσους χρειάζεται κτλ. Click για ανάπτυξη... Καλώς. Απλώς λόγω εξετάσεων μάλλον για Παρασκευή το βλέπω να δηλώσει. Τέλος,επειδή και στο περσινό καλοκαιρινό Παλέρμο είχα δει κάτι περί επιβεβαιώσεων,μου εξηγείς τι ακριβώς είναι; Εννοώ,ποιοι από τους συμμετέχοντες οφείλουν να στείλουν επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:14 Ο dimijim έγραψε: #86 09-06-13 17:14 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλώς. Απλώς λόγω εξετάσεων μάλλον για Παρασκευή το βλέπω να δηλώσει. Τέλος,επειδή και στο περσινό καλοκαιρινό Παλέρμο είχα δει κάτι περί επιβεβαιώσεων,μου εξηγείς τι ακριβώς είναι; Εννοώ,ποιοι από τους συμμετέχοντες οφείλουν να στείλουν επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Σε όσους χρειάζεται θα στείλει η ΣΕ πιμι τις τελευταίες 1-2 μέρες για να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε κάτι, πέραν απ το να απαντήσετε σε αυτό το πιμι, εφόσον το λάβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Himela έγραψε: #87 09-06-13 17:30 Να προσθέσω σε αυτό που λέει ο Δημήτρης, έχουν τύχει περιπτώσεις στις οποίες κάποιος δήλωσε συμμετοχή και μετά κάτι του συνέβη ή το ξέχασε και έτσι χάθηκε κάποιος σημαντικός ρόλος. Γι' αυτό τις τελευταίες μέρες θα ζητήσουμε την επιβεβαίωση - υπενθύμιση από τους παίκτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:57 Ο thomas l.: #88 09-06-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: αν το μεταφέρατε ένα δεκαήμερο πιο μετά καλά θα ταν τώρα... Click για ανάπτυξη... ναι οντως ενα δεκαημερο οτι πρεπει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:48 Ο ΕλευθεριⒶκος: #89 09-06-13 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Spoiler Η φημισμένη πόλη του Palermo είναι έτοιμη για ακόμη μια φορά να υποδεχθεί τους κατοίκους της! Mafia και πολίτες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι σε μια μάχη με φόντο το θάνατο. Θέλεις κι εσύ να δολοφονήσεις κάποιους πολίτες; Θέλεις κι εσύ να κλείσεις τους μαφιόζους στη φυλακή; Δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο Palermo #40! Το παιχνίδι θα αρχίσει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου. Οι κανόνες του βρίσκονται εδώ. Στο ρόλο της ΣΕ: dimijim & Himela. Η πόλη του Palermo σας περιμένει! ΥΓ: Οι κανόνες αναθεωρήθηκαν σε κάποια σημεία για να γίνουν πιο κατανοητοί απο όλους. Θα σας παρακαλούσαμε να τους διαβάσετε εκ νέου με προσοχή ώστε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover _fairygirl_ Gate4 JKaradakov johnietraf Joaquín Libertus Nefeli Graf PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey timonierhs Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μεσα μαγκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιουνίου 2013 mintin97 Νεοφερμένο μέλος Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Ο mintin97 έγραψε: #90 09-06-13 20:48 Κι εγώ είμαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:06 Η ~Melania~: #91 09-06-13 21:06 To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:07 Η _fairygirl_: #92 09-06-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ψυχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Η Deutsch... Lover: #93 09-06-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου νομζα οτι δεν θα τον ανοιξεις παλι Καλωσορισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #94 09-06-13 21:14 Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Ο dimijim έγραψε: #95 09-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Σας αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:25 Η _fairygirl_: #96 09-06-13 21:25 Ναι,αλλά εμένα ένα μπράβο για τον τέλειο συγχρονισμό μου με την Ψυχή δε μου'πατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Η ~Melania~: #97 09-06-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλώς. Απλώς λόγω εξετάσεων μάλλον για Παρασκευή το βλέπω να δηλώσει. Τέλος,επειδή και στο περσινό καλοκαιρινό Παλέρμο είχα δει κάτι περί επιβεβαιώσεων,μου εξηγείς τι ακριβώς είναι; Εννοώ,ποιοι από τους συμμετέχοντες οφείλουν να στείλουν επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Σε όσους χρειάζεται θα στείλει η ΣΕ πιμι τις τελευταίες 1-2 μέρες για να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε κάτι, πέραν απ το να απαντήσετε σε αυτό το πιμι, εφόσον το λάβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Himela έγραψε: #87 09-06-13 17:30 Να προσθέσω σε αυτό που λέει ο Δημήτρης, έχουν τύχει περιπτώσεις στις οποίες κάποιος δήλωσε συμμετοχή και μετά κάτι του συνέβη ή το ξέχασε και έτσι χάθηκε κάποιος σημαντικός ρόλος. Γι' αυτό τις τελευταίες μέρες θα ζητήσουμε την επιβεβαίωση - υπενθύμιση από τους παίκτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:57 Ο thomas l.: #88 09-06-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: αν το μεταφέρατε ένα δεκαήμερο πιο μετά καλά θα ταν τώρα... Click για ανάπτυξη... ναι οντως ενα δεκαημερο οτι πρεπει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:48 Ο ΕλευθεριⒶκος: #89 09-06-13 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Spoiler Η φημισμένη πόλη του Palermo είναι έτοιμη για ακόμη μια φορά να υποδεχθεί τους κατοίκους της! Mafia και πολίτες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι σε μια μάχη με φόντο το θάνατο. Θέλεις κι εσύ να δολοφονήσεις κάποιους πολίτες; Θέλεις κι εσύ να κλείσεις τους μαφιόζους στη φυλακή; Δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο Palermo #40! Το παιχνίδι θα αρχίσει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου. Οι κανόνες του βρίσκονται εδώ. Στο ρόλο της ΣΕ: dimijim & Himela. Η πόλη του Palermo σας περιμένει! ΥΓ: Οι κανόνες αναθεωρήθηκαν σε κάποια σημεία για να γίνουν πιο κατανοητοί απο όλους. Θα σας παρακαλούσαμε να τους διαβάσετε εκ νέου με προσοχή ώστε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover _fairygirl_ Gate4 JKaradakov johnietraf Joaquín Libertus Nefeli Graf PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey timonierhs Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μεσα μαγκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιουνίου 2013 mintin97 Νεοφερμένο μέλος Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Ο mintin97 έγραψε: #90 09-06-13 20:48 Κι εγώ είμαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:06 Η ~Melania~: #91 09-06-13 21:06 To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:07 Η _fairygirl_: #92 09-06-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ψυχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Η Deutsch... Lover: #93 09-06-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου νομζα οτι δεν θα τον ανοιξεις παλι Καλωσορισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #94 09-06-13 21:14 Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Ο dimijim έγραψε: #95 09-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Σας αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:25 Η _fairygirl_: #96 09-06-13 21:25 Ναι,αλλά εμένα ένα μπράβο για τον τέλειο συγχρονισμό μου με την Ψυχή δε μου'πατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Η ~Melania~: #97 09-06-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να προσθέσω σε αυτό που λέει ο Δημήτρης, έχουν τύχει περιπτώσεις στις οποίες κάποιος δήλωσε συμμετοχή και μετά κάτι του συνέβη ή το ξέχασε και έτσι χάθηκε κάποιος σημαντικός ρόλος. Γι' αυτό τις τελευταίες μέρες θα ζητήσουμε την επιβεβαίωση - υπενθύμιση από τους παίκτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 17:57 Ο thomas l.: #88 09-06-13 17:57 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: αν το μεταφέρατε ένα δεκαήμερο πιο μετά καλά θα ταν τώρα... Click για ανάπτυξη... ναι οντως ενα δεκαημερο οτι πρεπει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:48 Ο ΕλευθεριⒶκος: #89 09-06-13 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Spoiler Η φημισμένη πόλη του Palermo είναι έτοιμη για ακόμη μια φορά να υποδεχθεί τους κατοίκους της! Mafia και πολίτες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι σε μια μάχη με φόντο το θάνατο. Θέλεις κι εσύ να δολοφονήσεις κάποιους πολίτες; Θέλεις κι εσύ να κλείσεις τους μαφιόζους στη φυλακή; Δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο Palermo #40! Το παιχνίδι θα αρχίσει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου. Οι κανόνες του βρίσκονται εδώ. Στο ρόλο της ΣΕ: dimijim & Himela. Η πόλη του Palermo σας περιμένει! ΥΓ: Οι κανόνες αναθεωρήθηκαν σε κάποια σημεία για να γίνουν πιο κατανοητοί απο όλους. Θα σας παρακαλούσαμε να τους διαβάσετε εκ νέου με προσοχή ώστε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover _fairygirl_ Gate4 JKaradakov johnietraf Joaquín Libertus Nefeli Graf PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey timonierhs Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μεσα μαγκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιουνίου 2013 mintin97 Νεοφερμένο μέλος Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Ο mintin97 έγραψε: #90 09-06-13 20:48 Κι εγώ είμαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:06 Η ~Melania~: #91 09-06-13 21:06 To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:07 Η _fairygirl_: #92 09-06-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ψυχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Η Deutsch... Lover: #93 09-06-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου νομζα οτι δεν θα τον ανοιξεις παλι Καλωσορισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #94 09-06-13 21:14 Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Ο dimijim έγραψε: #95 09-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Σας αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:25 Η _fairygirl_: #96 09-06-13 21:25 Ναι,αλλά εμένα ένα μπράβο για τον τέλειο συγχρονισμό μου με την Ψυχή δε μου'πατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Η ~Melania~: #97 09-06-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: αν το μεταφέρατε ένα δεκαήμερο πιο μετά καλά θα ταν τώρα... Click για ανάπτυξη... ναι οντως ενα δεκαημερο οτι πρεπει ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:48 Ο ΕλευθεριⒶκος: #89 09-06-13 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Spoiler Η φημισμένη πόλη του Palermo είναι έτοιμη για ακόμη μια φορά να υποδεχθεί τους κατοίκους της! Mafia και πολίτες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι σε μια μάχη με φόντο το θάνατο. Θέλεις κι εσύ να δολοφονήσεις κάποιους πολίτες; Θέλεις κι εσύ να κλείσεις τους μαφιόζους στη φυλακή; Δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο Palermo #40! Το παιχνίδι θα αρχίσει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου. Οι κανόνες του βρίσκονται εδώ. Στο ρόλο της ΣΕ: dimijim & Himela. Η πόλη του Palermo σας περιμένει! ΥΓ: Οι κανόνες αναθεωρήθηκαν σε κάποια σημεία για να γίνουν πιο κατανοητοί απο όλους. Θα σας παρακαλούσαμε να τους διαβάσετε εκ νέου με προσοχή ώστε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover _fairygirl_ Gate4 JKaradakov johnietraf Joaquín Libertus Nefeli Graf PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey timonierhs Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μεσα μαγκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Ιουνίου 2013 mintin97 Νεοφερμένο μέλος Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Ο mintin97 έγραψε: #90 09-06-13 20:48 Κι εγώ είμαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:06 Η ~Melania~: #91 09-06-13 21:06 To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:07 Η _fairygirl_: #92 09-06-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ψυχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Η Deutsch... Lover: #93 09-06-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου νομζα οτι δεν θα τον ανοιξεις παλι Καλωσορισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #94 09-06-13 21:14 Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Ο dimijim έγραψε: #95 09-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Σας αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:25 Η _fairygirl_: #96 09-06-13 21:25 Ναι,αλλά εμένα ένα μπράβο για τον τέλειο συγχρονισμό μου με την Ψυχή δε μου'πατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Η ~Melania~: #97 09-06-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Spoiler Η φημισμένη πόλη του Palermo είναι έτοιμη για ακόμη μια φορά να υποδεχθεί τους κατοίκους της! Mafia και πολίτες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι σε μια μάχη με φόντο το θάνατο. Θέλεις κι εσύ να δολοφονήσεις κάποιους πολίτες; Θέλεις κι εσύ να κλείσεις τους μαφιόζους στη φυλακή; Δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο Palermo #40! Το παιχνίδι θα αρχίσει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου. Οι κανόνες του βρίσκονται εδώ. Στο ρόλο της ΣΕ: dimijim & Himela. Η πόλη του Palermo σας περιμένει! ΥΓ: Οι κανόνες αναθεωρήθηκαν σε κάποια σημεία για να γίνουν πιο κατανοητοί απο όλους. Θα σας παρακαλούσαμε να τους διαβάσετε εκ νέου με προσοχή ώστε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι! Λίστα συμμετοχών για Palermo #40: aegloswen Akis_Megara Alma Libre blue_butterfly carpe_nochtem CiNeFiL Deutsch... Lover _fairygirl_ Gate4 JKaradakov johnietraf Joaquín Libertus Nefeli Graf PieMaker Psycho(Βασίλης) SparklingGrey timonierhs Εχέμυθη Πατρεύς Τάσος97 Εσύ; Click για ανάπτυξη... Μεσα μαγκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mintin97 Νεοφερμένο μέλος Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 20:48 Ο mintin97 έγραψε: #90 09-06-13 20:48 Κι εγώ είμαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:06 Η ~Melania~: #91 09-06-13 21:06 To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:07 Η _fairygirl_: #92 09-06-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ψυχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Η Deutsch... Lover: #93 09-06-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου νομζα οτι δεν θα τον ανοιξεις παλι Καλωσορισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #94 09-06-13 21:14 Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Ο dimijim έγραψε: #95 09-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Σας αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:25 Η _fairygirl_: #96 09-06-13 21:25 Ναι,αλλά εμένα ένα μπράβο για τον τέλειο συγχρονισμό μου με την Ψυχή δε μου'πατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Η ~Melania~: #97 09-06-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ είμαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:06 Η ~Melania~: #91 09-06-13 21:06 To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:07 Η _fairygirl_: #92 09-06-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ψυχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Η Deutsch... Lover: #93 09-06-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου νομζα οτι δεν θα τον ανοιξεις παλι Καλωσορισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #94 09-06-13 21:14 Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Ο dimijim έγραψε: #95 09-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Σας αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:25 Η _fairygirl_: #96 09-06-13 21:25 Ναι,αλλά εμένα ένα μπράβο για τον τέλειο συγχρονισμό μου με την Ψυχή δε μου'πατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Η ~Melania~: #97 09-06-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:07 Η _fairygirl_: #92 09-06-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ψυχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Η Deutsch... Lover: #93 09-06-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου νομζα οτι δεν θα τον ανοιξεις παλι Καλωσορισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #94 09-06-13 21:14 Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Ο dimijim έγραψε: #95 09-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Σας αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:25 Η _fairygirl_: #96 09-06-13 21:25 Ναι,αλλά εμένα ένα μπράβο για τον τέλειο συγχρονισμό μου με την Ψυχή δε μου'πατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Η ~Melania~: #97 09-06-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ψυχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:08 Η Deutsch... Lover: #93 09-06-13 21:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου νομζα οτι δεν θα τον ανοιξεις παλι Καλωσορισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #94 09-06-13 21:14 Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Ο dimijim έγραψε: #95 09-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Σας αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:25 Η _fairygirl_: #96 09-06-13 21:25 Ναι,αλλά εμένα ένα μπράβο για τον τέλειο συγχρονισμό μου με την Ψυχή δε μου'πατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Η ~Melania~: #97 09-06-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Καρδουλα μου νομζα οτι δεν θα τον ανοιξεις παλι Καλωσορισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:14 Η Drama Prinzessin: #94 09-06-13 21:14 Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Ο dimijim έγραψε: #95 09-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Σας αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:25 Η _fairygirl_: #96 09-06-13 21:25 Ναι,αλλά εμένα ένα μπράβο για τον τέλειο συγχρονισμό μου με την Ψυχή δε μου'πατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Η ~Melania~: #97 09-06-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:17 Ο dimijim έγραψε: #95 09-06-13 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Σας αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:25 Η _fairygirl_: #96 09-06-13 21:25 Ναι,αλλά εμένα ένα μπράβο για τον τέλειο συγχρονισμό μου με την Ψυχή δε μου'πατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Η ~Melania~: #97 09-06-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Κι εγώ φυσικά! Ευχαριστώ Χιμελάκι που με ενημέρωσες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: To πρώτο μου ποστ στην επιστροφή μου εδώ στο στέκι είναι αποκλειστικά και μόνο στο Παλέρμο!!! Φυσικά και δεν το χάνω αυτό!!! Η Μελανία δηλώνει παρούσα στο επόμενο απόλυτο καλοκαιρινό event!!!!! Click για ανάπτυξη... Σας αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:25 Η _fairygirl_: #96 09-06-13 21:25 Ναι,αλλά εμένα ένα μπράβο για τον τέλειο συγχρονισμό μου με την Ψυχή δε μου'πατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Η ~Melania~: #97 09-06-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι,αλλά εμένα ένα μπράβο για τον τέλειο συγχρονισμό μου με την Ψυχή δε μου'πατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:32 Η ~Melania~: #97 09-06-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Κι εμείς σε αγαπάμε! Κανόνισε Δημήτρη, θέλω τον έξαλλο ρόλο που μου έταξες Spoiler Toν ρόλο της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:50 Η Noisette έγραψε: #98 09-06-13 21:50 Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #99 09-06-13 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Noisette: Άμα βρείτε κι άλλους παλιούς, θα παίξω! Click για ανάπτυξη... Ἐμεῖς δὲν σοῦ κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.381 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 21:54 Η Himela έγραψε: #100 09-06-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σας αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αη μαρή Αλιφέρη πια, μας έπρηξες! Κλεοπάτρα μου! Πιάστε ένα ρόλο μαφιόζου για τη Μυτιληνιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.