Συμμετοχές για το Παλέρμο #40 - Extreme

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.241 μηνύματα.
...ή και ναι! :inlove:
αφού αν είναι δολοφόνος είναι άσχετη και θα σκοτωθεί μόνη της σαν μεγάλο παλικάρι, ή αν είμαι δολοφόνος θα πάρει δρόμο:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.456 μηνύματα.

Μίλησα. -.-

αφού αν είναι δολοφόνος είναι άσχετη και θα σκοτωθεί μόνη της σαν μεγάλο παλικάρι, ή αν είμαι δολοφόνος θα πάρει δρόμο:D

Μην προδίδεσαι τόσο, μαφιοζάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.241 μηνύματα.

Λίστα συμμετοχών για Palermo #40:

1. aegloswen--> καλή παίχτρια, δεν θέλω να μαστε μαζί στην ομάδα όμως
  2. Akis_Megara-->δεν τον ξέρω, αλλά θα μιλάει γαύρικα και δεν θα συννενοούμαστε
  3. Alma Libre--> δεν την ξέρω την κοπέλα, πιστεύω στην νέα γενιά
  4. blue_butterfly--> άσχετη, σε κάθε παλέρμο χάνει
  5. carpe_nochtem--> μεγάλη αδυναμία, τόσες φορές έχουμε βρεθεί και από κοντά..θα την σεβαστώ
  6. CiNeFiL--> έχει ξαναπαίξει σίγουρα
  7. Deutsch... Lover-->η ''13η χρονη'' με τα πολλά μυστικά, προσοχή θα μας αποτελειώσει
  8. Drama Prinzessin--> κλεοπάτρα, από τις πιο παλιές μ γνωριμίες στο φόρουμ και συνδολοφόνα μου σε παλέρμο στο οποίο προφανώς νικήσαμε...πάμε για την 2η φορά?
  9. elenamusic99--> δεν γνωρίζω τίποτα
  10. Gate4--> αφού άρχισε να ξαναακούει μουσική την συμπαθώ και πάλι..γερά Σοφία!
  11. jj!--> χωρίς σχόλια γιατί θα αναφέρω το όνομα του και θα έχουμε νέα τραγωδία
  12. JKaradakov--> δεν θυμάμαι καν αν τον πρόλαβα σε συνεργασία, νομίζω όχι:P
  13. Joaquin--> από τους καλύτερους παίχτες εδώ μέσα, νικήσαμε μαζί σαν δολοφονοι την τελευταία..αφού διώξαμε έναν δικό μας παίχτη (λέμε τώρα)
  14. johnietraf--> δεν τον ξέρω
  15. Johnnaousa--> άσχετος που βάζει ψήφους ενώ παίζει
  16. Libertus--> αχ χαρουλη, στο μιτινγκ σε συμπάθησα αλλά αν ξαναφερθείς έτσι σε παλέρμο με βλέπω εκτός:P
  17. mintin97--> δεν μου λέει κάτι το όνομα
  18. MissKit--> χααχ η και καλά έμπειρη στο παλέρμο λόγω ΣΕ..γατάκι σαν τον Μαρκ της( την γάτα της)..μην την φοβάστε καν
  19. Nefeli Graf-->μου αρέσει το Νεφέλη
  20. PieMaker--> εδώ απλά respect..από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει από το φόρουμ(και είναι μεγάλος ο αριθμός)
  21. Psycho(Βασίλης)--> τον βλέπω να γράφει στο φόρουμ συχνά
  22. SparklingGrey--> άλλη μια γνωριμία και είδα κάτι απειλές του προς το πρόσωπο μου σε ενα ποστ...χααχαχ:clapup:
  23. timonierhs--> για οδηγό τον κόβω και όχι παίχτη του παλέρμο
  24. tsarachaf--> μια από τις λίγες παλιές καραβάνες και λόγος για να παιξω
  25. _fairygirl_-->έχει ξαναπαίξει θυμάμαι, για να δούμε
  26. ~Melania~--> χαχα μικρή μην τρελαίνεσαι πάλι!
  27. Εχέμυθη--> έλενα είσαι καλό κορίτσι, δεν θα σε σκοτώσουμε άμεσα εκτός αν σου στείλω κανα μήνυμα στο κινητό ενώ πήγαινε σε συνδολοφόνο μου όπως παλιά:D
  28. Πατρεύς--> η πρώτη μου ψήφος και η παράκληση προς τους δολοφόνους(αν δεν είμαι) να είναι η πρώτη δολοφονία
  29. Τάσος97--> από τους καλύτερους παίκτες αλλά βαριέται πολύ εύκολα το παιχνίδι..συνήθως με υποστηρίζει όποτε είναι καλό παιδί
  30. Εσύ;

αυτά!

Τελευταία επεξεργασία:

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.568 μηνύματα.
Ποτέ δε δήλωσα έμπειρη, η εμπειρία μου είναι στην οργάνωση, όχι στο παιχνίδι. :redface:

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18.613 μηνύματα.
Η δεκατριαχρονη με τα πολλα μυστiκα :confused:

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.456 μηνύματα.
Τζον και εγώ σ' αγαπάω ρε. ^^

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.311 μηνύματα.
βρήκες ωραία συνοδό τουλάχιστον?
:rofl: Καλό δεν μπορω να πω...
Τόσο νωρίς ρε; :eek:

Εδώ θέλανε να την κάνουμε σήμερα. :P
Εσείς ποτέ θα την κάνετε;

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

:rofl: Καλό δεν μπορω να πω...

Εδώ θέλανε να την κάνουμε σήμερα. :P
Εσείς ποτέ θα την κάνετε;
πες σοβαρά ρε!

Italian dream...

Διάσημο μέλος

Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.184 μηνύματα.
Κι εγω θελω... :redface:

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18.613 μηνύματα.
Αν καταφερω να ψησω την Ιταλιανν...... Να συμπληρωθει η παρεα..

Κι εγω θελω... :redface:

Βοδι του ελεους:clapup::clapup::clapup: σε αγαπω ντανκε!!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Italian dream...

Διάσημο μέλος

Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2.184 μηνύματα.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.311 μηνύματα.
πες σοβαρά ρε!

Τι να σε πω ρε!:P
Εδώ δεν είμαστε Αμερική να πάμε όλοι ζευγαρακια και δεύτερον :rofl:.
Όχι δεν βρήκα.:(

Italian dream...

Διάσημο μέλος

soter

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα.
ποτε αρχισε αυτο?! και γω μεσα ειμαι!

Guest 781029

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα.
ποτε αρχισε αυτο?! και γω μεσα ειμαι!
Αναπληρωματικός.
Μόλις ακυρωθεί κάποια συμμετοχή, παίρνεις ρόλο.
Τους αναπληρωματικούς θα τους ενημερώσει η ΣΕ αν θα παίξουν. Η ενημέρωση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου που θα κλειδώσουν οι συμμετοχές.

soter

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο soter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 212 μηνύματα.
πωωωωω... μ αρεσει που εμπαινα καθε μερα να τσεκαρω αν ξεκινησε παλερμο και τι δυο μερες που δεν μπηκα ........ ο διας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...