~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:26 Η ~Melania~: #41 22-04-13 19:26 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Click για ανάπτυξη... Έχω ψηθεί και έχουμε μια εβδομάδα ακόμα. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Click για ανάπτυξη... Πωπω, το σκέφτομαι και μου φαίνεται τραγικό . Θα έχουμε χαμηλούς τόνους, Μεγάλη Εβδομάδα είναι Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Click για ανάπτυξη... Ο Πέτρος έχει περάσει... από ρόλους κι από ρόλους Χαχαχαα εγώ έχω προειδοποιήσει: ΜΑΦΙΟΖΑΚΙΑ ΤΡΕΜΕΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Γιάννη Με απογοητεύεις τώρα. Κι είχα την ελπίδα να σε ξεσκέπαζα άλλη μια φορά. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Άντε Γιάννη Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Για να σε δούμε Γιαννάκη. Click για ανάπτυξη... Ριρίκα μου, μάζεψες πολλούς καινούριους φέτος. Θα γελάσουμε πολύ κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:29 Η _fairygirl_: #42 22-04-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ριρικάκι, μάζεψες πολλούς καινούριους φέτος. Θα γελάσουμε πολύ κοριτσάκι Click για ανάπτυξη... Να γελάσεις θέλεις καλή μου; Οκ. Spoiler Ψήθηκα. Θα γελάσεις. Πριν από'μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2013 στις 19:30 Ο Guest 781029: #43 22-04-13 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ριρικάκι, μάζεψες πολλούς καινούριους φέτος. Θα γελάσουμε πολύ κοριτσάκι Click για ανάπτυξη... Θα σας φάμε οι καινούργιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:43 Η Nefeli Graf: #44 22-04-13 19:43 Θέλω να πάρω και εγώ μέρος αν και δεν έχω ξαναπαίξει ποτέαλλά πάνω κάτω ξέρω το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:50 Η Himela έγραψε: #45 22-04-13 19:50 Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:50 Η _fairygirl_: #46 22-04-13 19:50 Ελάτε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά οι νεοσύλλεκτοι..Να τους κάνουμε κιμά Απλώς,μη μας βάλετε χαλιαδούρες ρόλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:52 Ο Joaquín έγραψε: #47 22-04-13 19:52 Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:53 Ο Johnnaousa: #48 22-04-13 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:53 Η Himela έγραψε: #49 22-04-13 19:53 Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε παλιοσειρά! Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Click για ανάπτυξη... Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:59 Ο Joaquín έγραψε: #50 22-04-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έλα ρε παλιοσειρά! Click για ανάπτυξη... Himela, σε θέλω δυναμική και σ'αυτό το Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:00 Η ~Melania~: #51 22-04-13 20:00 Αμέσως ο Ναουσσαίος μας να πετάξει κακία. Θα το μαλώσω Χίμελααα, καλώς μας ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:42 Ο dimijim έγραψε: #52 22-04-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:44 Η Himela έγραψε: #53 22-04-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:45 Ο dimijim έγραψε: #54 22-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αρχίσαμε; Click για ανάπτυξη... Όχι, τώρα αρχίζουμε... Ψηφίζω Himela γιατί την πάω πολυυυυυυυυυυ από το πρώτο μου Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:49 Ο Johnnaousa: #55 22-04-13 20:49 και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:52 Η Himela έγραψε: #56 22-04-13 20:52 Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Ο Johnnaousa: #57 22-04-13 20:54 οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Click για ανάπτυξη... Έχω ψηθεί και έχουμε μια εβδομάδα ακόμα. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Click για ανάπτυξη... Πωπω, το σκέφτομαι και μου φαίνεται τραγικό . Θα έχουμε χαμηλούς τόνους, Μεγάλη Εβδομάδα είναι Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Click για ανάπτυξη... Ο Πέτρος έχει περάσει... από ρόλους κι από ρόλους Χαχαχαα εγώ έχω προειδοποιήσει: ΜΑΦΙΟΖΑΚΙΑ ΤΡΕΜΕΤΕ Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Γιάννη Με απογοητεύεις τώρα. Κι είχα την ελπίδα να σε ξεσκέπαζα άλλη μια φορά. Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Άντε Γιάννη Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Για να σε δούμε Γιαννάκη. Click για ανάπτυξη... Ριρίκα μου, μάζεψες πολλούς καινούριους φέτος. Θα γελάσουμε πολύ κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:29 Η _fairygirl_: #42 22-04-13 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ριρικάκι, μάζεψες πολλούς καινούριους φέτος. Θα γελάσουμε πολύ κοριτσάκι Click για ανάπτυξη... Να γελάσεις θέλεις καλή μου; Οκ. Spoiler Ψήθηκα. Θα γελάσεις. Πριν από'μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2013 στις 19:30 Ο Guest 781029: #43 22-04-13 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ριρικάκι, μάζεψες πολλούς καινούριους φέτος. Θα γελάσουμε πολύ κοριτσάκι Click για ανάπτυξη... Θα σας φάμε οι καινούργιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:43 Η Nefeli Graf: #44 22-04-13 19:43 Θέλω να πάρω και εγώ μέρος αν και δεν έχω ξαναπαίξει ποτέαλλά πάνω κάτω ξέρω το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:50 Η Himela έγραψε: #45 22-04-13 19:50 Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:50 Η _fairygirl_: #46 22-04-13 19:50 Ελάτε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά οι νεοσύλλεκτοι..Να τους κάνουμε κιμά Απλώς,μη μας βάλετε χαλιαδούρες ρόλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:52 Ο Joaquín έγραψε: #47 22-04-13 19:52 Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:53 Ο Johnnaousa: #48 22-04-13 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:53 Η Himela έγραψε: #49 22-04-13 19:53 Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε παλιοσειρά! Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Click για ανάπτυξη... Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:59 Ο Joaquín έγραψε: #50 22-04-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έλα ρε παλιοσειρά! Click για ανάπτυξη... Himela, σε θέλω δυναμική και σ'αυτό το Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:00 Η ~Melania~: #51 22-04-13 20:00 Αμέσως ο Ναουσσαίος μας να πετάξει κακία. Θα το μαλώσω Χίμελααα, καλώς μας ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:42 Ο dimijim έγραψε: #52 22-04-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:44 Η Himela έγραψε: #53 22-04-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:45 Ο dimijim έγραψε: #54 22-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αρχίσαμε; Click για ανάπτυξη... Όχι, τώρα αρχίζουμε... Ψηφίζω Himela γιατί την πάω πολυυυυυυυυυυ από το πρώτο μου Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:49 Ο Johnnaousa: #55 22-04-13 20:49 και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:52 Η Himela έγραψε: #56 22-04-13 20:52 Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Ο Johnnaousa: #57 22-04-13 20:54 οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ριρικάκι, μάζεψες πολλούς καινούριους φέτος. Θα γελάσουμε πολύ κοριτσάκι Click για ανάπτυξη... Να γελάσεις θέλεις καλή μου; Οκ. Spoiler Ψήθηκα. Θα γελάσεις. Πριν από'μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2013 στις 19:30 Ο Guest 781029: #43 22-04-13 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ριρικάκι, μάζεψες πολλούς καινούριους φέτος. Θα γελάσουμε πολύ κοριτσάκι Click για ανάπτυξη... Θα σας φάμε οι καινούργιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:43 Η Nefeli Graf: #44 22-04-13 19:43 Θέλω να πάρω και εγώ μέρος αν και δεν έχω ξαναπαίξει ποτέαλλά πάνω κάτω ξέρω το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:50 Η Himela έγραψε: #45 22-04-13 19:50 Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:50 Η _fairygirl_: #46 22-04-13 19:50 Ελάτε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά οι νεοσύλλεκτοι..Να τους κάνουμε κιμά Απλώς,μη μας βάλετε χαλιαδούρες ρόλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:52 Ο Joaquín έγραψε: #47 22-04-13 19:52 Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:53 Ο Johnnaousa: #48 22-04-13 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:53 Η Himela έγραψε: #49 22-04-13 19:53 Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε παλιοσειρά! Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Click για ανάπτυξη... Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:59 Ο Joaquín έγραψε: #50 22-04-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έλα ρε παλιοσειρά! Click για ανάπτυξη... Himela, σε θέλω δυναμική και σ'αυτό το Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:00 Η ~Melania~: #51 22-04-13 20:00 Αμέσως ο Ναουσσαίος μας να πετάξει κακία. Θα το μαλώσω Χίμελααα, καλώς μας ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:42 Ο dimijim έγραψε: #52 22-04-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:44 Η Himela έγραψε: #53 22-04-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:45 Ο dimijim έγραψε: #54 22-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αρχίσαμε; Click για ανάπτυξη... Όχι, τώρα αρχίζουμε... Ψηφίζω Himela γιατί την πάω πολυυυυυυυυυυ από το πρώτο μου Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:49 Ο Johnnaousa: #55 22-04-13 20:49 και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:52 Η Himela έγραψε: #56 22-04-13 20:52 Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Ο Johnnaousa: #57 22-04-13 20:54 οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Ριρικάκι, μάζεψες πολλούς καινούριους φέτος. Θα γελάσουμε πολύ κοριτσάκι Click για ανάπτυξη... Θα σας φάμε οι καινούργιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:43 Η Nefeli Graf: #44 22-04-13 19:43 Θέλω να πάρω και εγώ μέρος αν και δεν έχω ξαναπαίξει ποτέαλλά πάνω κάτω ξέρω το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:50 Η Himela έγραψε: #45 22-04-13 19:50 Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:50 Η _fairygirl_: #46 22-04-13 19:50 Ελάτε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά οι νεοσύλλεκτοι..Να τους κάνουμε κιμά Απλώς,μη μας βάλετε χαλιαδούρες ρόλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:52 Ο Joaquín έγραψε: #47 22-04-13 19:52 Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:53 Ο Johnnaousa: #48 22-04-13 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:53 Η Himela έγραψε: #49 22-04-13 19:53 Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε παλιοσειρά! Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Click για ανάπτυξη... Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:59 Ο Joaquín έγραψε: #50 22-04-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έλα ρε παλιοσειρά! Click για ανάπτυξη... Himela, σε θέλω δυναμική και σ'αυτό το Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:00 Η ~Melania~: #51 22-04-13 20:00 Αμέσως ο Ναουσσαίος μας να πετάξει κακία. Θα το μαλώσω Χίμελααα, καλώς μας ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:42 Ο dimijim έγραψε: #52 22-04-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:44 Η Himela έγραψε: #53 22-04-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:45 Ο dimijim έγραψε: #54 22-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αρχίσαμε; Click για ανάπτυξη... Όχι, τώρα αρχίζουμε... Ψηφίζω Himela γιατί την πάω πολυυυυυυυυυυ από το πρώτο μου Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:49 Ο Johnnaousa: #55 22-04-13 20:49 και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:52 Η Himela έγραψε: #56 22-04-13 20:52 Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Ο Johnnaousa: #57 22-04-13 20:54 οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω να πάρω και εγώ μέρος αν και δεν έχω ξαναπαίξει ποτέαλλά πάνω κάτω ξέρω το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:50 Η Himela έγραψε: #45 22-04-13 19:50 Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:50 Η _fairygirl_: #46 22-04-13 19:50 Ελάτε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά οι νεοσύλλεκτοι..Να τους κάνουμε κιμά Απλώς,μη μας βάλετε χαλιαδούρες ρόλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:52 Ο Joaquín έγραψε: #47 22-04-13 19:52 Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:53 Ο Johnnaousa: #48 22-04-13 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:53 Η Himela έγραψε: #49 22-04-13 19:53 Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε παλιοσειρά! Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Click για ανάπτυξη... Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:59 Ο Joaquín έγραψε: #50 22-04-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έλα ρε παλιοσειρά! Click για ανάπτυξη... Himela, σε θέλω δυναμική και σ'αυτό το Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:00 Η ~Melania~: #51 22-04-13 20:00 Αμέσως ο Ναουσσαίος μας να πετάξει κακία. Θα το μαλώσω Χίμελααα, καλώς μας ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:42 Ο dimijim έγραψε: #52 22-04-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:44 Η Himela έγραψε: #53 22-04-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:45 Ο dimijim έγραψε: #54 22-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αρχίσαμε; Click για ανάπτυξη... Όχι, τώρα αρχίζουμε... Ψηφίζω Himela γιατί την πάω πολυυυυυυυυυυ από το πρώτο μου Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:49 Ο Johnnaousa: #55 22-04-13 20:49 και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:52 Η Himela έγραψε: #56 22-04-13 20:52 Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Ο Johnnaousa: #57 22-04-13 20:54 οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:50 Η _fairygirl_: #46 22-04-13 19:50 Ελάτε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά οι νεοσύλλεκτοι..Να τους κάνουμε κιμά Απλώς,μη μας βάλετε χαλιαδούρες ρόλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:52 Ο Joaquín έγραψε: #47 22-04-13 19:52 Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:53 Ο Johnnaousa: #48 22-04-13 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:53 Η Himela έγραψε: #49 22-04-13 19:53 Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε παλιοσειρά! Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Click για ανάπτυξη... Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:59 Ο Joaquín έγραψε: #50 22-04-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έλα ρε παλιοσειρά! Click για ανάπτυξη... Himela, σε θέλω δυναμική και σ'αυτό το Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:00 Η ~Melania~: #51 22-04-13 20:00 Αμέσως ο Ναουσσαίος μας να πετάξει κακία. Θα το μαλώσω Χίμελααα, καλώς μας ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:42 Ο dimijim έγραψε: #52 22-04-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:44 Η Himela έγραψε: #53 22-04-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:45 Ο dimijim έγραψε: #54 22-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αρχίσαμε; Click για ανάπτυξη... Όχι, τώρα αρχίζουμε... Ψηφίζω Himela γιατί την πάω πολυυυυυυυυυυ από το πρώτο μου Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:49 Ο Johnnaousa: #55 22-04-13 20:49 και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:52 Η Himela έγραψε: #56 22-04-13 20:52 Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Ο Johnnaousa: #57 22-04-13 20:54 οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελάτε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά οι νεοσύλλεκτοι..Να τους κάνουμε κιμά Απλώς,μη μας βάλετε χαλιαδούρες ρόλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:52 Ο Joaquín έγραψε: #47 22-04-13 19:52 Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:53 Ο Johnnaousa: #48 22-04-13 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:53 Η Himela έγραψε: #49 22-04-13 19:53 Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε παλιοσειρά! Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Click για ανάπτυξη... Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:59 Ο Joaquín έγραψε: #50 22-04-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έλα ρε παλιοσειρά! Click για ανάπτυξη... Himela, σε θέλω δυναμική και σ'αυτό το Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:00 Η ~Melania~: #51 22-04-13 20:00 Αμέσως ο Ναουσσαίος μας να πετάξει κακία. Θα το μαλώσω Χίμελααα, καλώς μας ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:42 Ο dimijim έγραψε: #52 22-04-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:44 Η Himela έγραψε: #53 22-04-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:45 Ο dimijim έγραψε: #54 22-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αρχίσαμε; Click για ανάπτυξη... Όχι, τώρα αρχίζουμε... Ψηφίζω Himela γιατί την πάω πολυυυυυυυυυυ από το πρώτο μου Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:49 Ο Johnnaousa: #55 22-04-13 20:49 και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:52 Η Himela έγραψε: #56 22-04-13 20:52 Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Ο Johnnaousa: #57 22-04-13 20:54 οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:53 Ο Johnnaousa: #48 22-04-13 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:53 Η Himela έγραψε: #49 22-04-13 19:53 Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε παλιοσειρά! Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Click για ανάπτυξη... Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:59 Ο Joaquín έγραψε: #50 22-04-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έλα ρε παλιοσειρά! Click για ανάπτυξη... Himela, σε θέλω δυναμική και σ'αυτό το Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:00 Η ~Melania~: #51 22-04-13 20:00 Αμέσως ο Ναουσσαίος μας να πετάξει κακία. Θα το μαλώσω Χίμελααα, καλώς μας ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:42 Ο dimijim έγραψε: #52 22-04-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:44 Η Himela έγραψε: #53 22-04-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:45 Ο dimijim έγραψε: #54 22-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αρχίσαμε; Click για ανάπτυξη... Όχι, τώρα αρχίζουμε... Ψηφίζω Himela γιατί την πάω πολυυυυυυυυυυ από το πρώτο μου Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:49 Ο Johnnaousa: #55 22-04-13 20:49 και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:52 Η Himela έγραψε: #56 22-04-13 20:52 Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Ο Johnnaousa: #57 22-04-13 20:54 οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:53 Η Himela έγραψε: #49 22-04-13 19:53 Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε παλιοσειρά! Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Click για ανάπτυξη... Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2013 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:59 Ο Joaquín έγραψε: #50 22-04-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έλα ρε παλιοσειρά! Click για ανάπτυξη... Himela, σε θέλω δυναμική και σ'αυτό το Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:00 Η ~Melania~: #51 22-04-13 20:00 Αμέσως ο Ναουσσαίος μας να πετάξει κακία. Θα το μαλώσω Χίμελααα, καλώς μας ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:42 Ο dimijim έγραψε: #52 22-04-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:44 Η Himela έγραψε: #53 22-04-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:45 Ο dimijim έγραψε: #54 22-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αρχίσαμε; Click για ανάπτυξη... Όχι, τώρα αρχίζουμε... Ψηφίζω Himela γιατί την πάω πολυυυυυυυυυυ από το πρώτο μου Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:49 Ο Johnnaousa: #55 22-04-13 20:49 και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:52 Η Himela έγραψε: #56 22-04-13 20:52 Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Ο Johnnaousa: #57 22-04-13 20:54 οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Έλα ρε παλιοσειρά! Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: τώρα είναι που δεν...όχι άλλα σεντόνια Click για ανάπτυξη... Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:59 Ο Joaquín έγραψε: #50 22-04-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έλα ρε παλιοσειρά! Click για ανάπτυξη... Himela, σε θέλω δυναμική και σ'αυτό το Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:00 Η ~Melania~: #51 22-04-13 20:00 Αμέσως ο Ναουσσαίος μας να πετάξει κακία. Θα το μαλώσω Χίμελααα, καλώς μας ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:42 Ο dimijim έγραψε: #52 22-04-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:44 Η Himela έγραψε: #53 22-04-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:45 Ο dimijim έγραψε: #54 22-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αρχίσαμε; Click για ανάπτυξη... Όχι, τώρα αρχίζουμε... Ψηφίζω Himela γιατί την πάω πολυυυυυυυυυυ από το πρώτο μου Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:49 Ο Johnnaousa: #55 22-04-13 20:49 και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:52 Η Himela έγραψε: #56 22-04-13 20:52 Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Ο Johnnaousa: #57 22-04-13 20:54 οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έλα ρε παλιοσειρά! Click για ανάπτυξη... Himela, σε θέλω δυναμική και σ'αυτό το Παλέρμο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:00 Η ~Melania~: #51 22-04-13 20:00 Αμέσως ο Ναουσσαίος μας να πετάξει κακία. Θα το μαλώσω Χίμελααα, καλώς μας ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:42 Ο dimijim έγραψε: #52 22-04-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:44 Η Himela έγραψε: #53 22-04-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:45 Ο dimijim έγραψε: #54 22-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αρχίσαμε; Click για ανάπτυξη... Όχι, τώρα αρχίζουμε... Ψηφίζω Himela γιατί την πάω πολυυυυυυυυυυ από το πρώτο μου Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:49 Ο Johnnaousa: #55 22-04-13 20:49 και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:52 Η Himela έγραψε: #56 22-04-13 20:52 Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Ο Johnnaousa: #57 22-04-13 20:54 οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμέσως ο Ναουσσαίος μας να πετάξει κακία. Θα το μαλώσω Χίμελααα, καλώς μας ήρθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:42 Ο dimijim έγραψε: #52 22-04-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:44 Η Himela έγραψε: #53 22-04-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:45 Ο dimijim έγραψε: #54 22-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αρχίσαμε; Click για ανάπτυξη... Όχι, τώρα αρχίζουμε... Ψηφίζω Himela γιατί την πάω πολυυυυυυυυυυ από το πρώτο μου Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:49 Ο Johnnaousa: #55 22-04-13 20:49 και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:52 Η Himela έγραψε: #56 22-04-13 20:52 Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Ο Johnnaousa: #57 22-04-13 20:54 οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τσα!!!!!!!!!!! Τι, θα γλιτώνατε; Με τρώει το χεράκι μου να γράψω σεντονάκια! Τρέμετε!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από soledad: Κι εγώ θέλω. (Πρώην Alchemist ή Joaquin στο Παλέρμο 38) Click για ανάπτυξη... Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:44 Η Himela έγραψε: #53 22-04-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:45 Ο dimijim έγραψε: #54 22-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αρχίσαμε; Click για ανάπτυξη... Όχι, τώρα αρχίζουμε... Ψηφίζω Himela γιατί την πάω πολυυυυυυυυυυ από το πρώτο μου Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:49 Ο Johnnaousa: #55 22-04-13 20:49 και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:52 Η Himela έγραψε: #56 22-04-13 20:52 Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Ο Johnnaousa: #57 22-04-13 20:54 οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Αυτά τα δύο posts με βάζουνε σε πολλές πολλές σκέψεις... Περιμένω μια απάντηση απ κάτι άσχετο, αν είναι αρνητική, θα έχω λίγο χρόνο και μπορεί να σας κάνω την τιμή να παίξω... Θέλω να είμαι δολοφόνος και να δουλεύω την Himela που θα είναι η αθώα πολίτης... Click για ανάπτυξη... Αρχίσαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:45 Ο dimijim έγραψε: #54 22-04-13 20:45 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αρχίσαμε; Click για ανάπτυξη... Όχι, τώρα αρχίζουμε... Ψηφίζω Himela γιατί την πάω πολυυυυυυυυυυ από το πρώτο μου Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:49 Ο Johnnaousa: #55 22-04-13 20:49 και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:52 Η Himela έγραψε: #56 22-04-13 20:52 Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Ο Johnnaousa: #57 22-04-13 20:54 οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αρχίσαμε; Click για ανάπτυξη... Όχι, τώρα αρχίζουμε... Ψηφίζω Himela γιατί την πάω πολυυυυυυυυυυ από το πρώτο μου Palermo... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:49 Ο Johnnaousa: #55 22-04-13 20:49 και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:52 Η Himela έγραψε: #56 22-04-13 20:52 Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Ο Johnnaousa: #57 22-04-13 20:54 οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.414 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:52 Η Himela έγραψε: #56 22-04-13 20:52 Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Ο Johnnaousa: #57 22-04-13 20:54 οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Ο Johnnaousa: #57 22-04-13 20:54 οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οι θετικές μιλάνε ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:54 Η ~Melania~: #58 22-04-13 20:54 Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται [edit: Γιάννη, οι θετικές είναι επειδή το πήρατε ζεστά το θέμα, κι όχι για την Χιμέλα ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Η blue_butterfly: #59 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: και εγώ ψηφίζω Χιμέλα.. Click για ανάπτυξη... Αν δηλώσεις συμμετοχή τότε ναι, ψήφισε. Αν και είμαι ΣΕ, μία ψήφο στον Johnnaousa γιατί του τη χρωστάω από το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 20:59 Ο dimijim έγραψε: #60 22-04-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε μας χέζετε κι οι δυο σας; Click για ανάπτυξη... Βεβαίως!!! Θα σου χαλάσουμε χατίρι; Πες μου τι προτιμήσεις έχεις και σε αυτό το είδος! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Χαχαχαχχα ακόμα δεν μπήκες Σύλβια και σε βγάλανε έξω τα αγόρια Στο κρατάνε φαίνεται Click για ανάπτυξη... Εγώ τη Σύλβια την αγαπάω... Δε μπορώ να της κρατήσω κακία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.