_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:30 Η _fairygirl_: #21 21-04-13 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλει μεγαλύτερη υπομονή. Ξέρεις τι είναι να διαβάζεις 138 σελίδες πανωσέντονα; Εμένα μόνο ο ρόλος κάποιου μου΄χει μείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:47 Η ~Melania~: #22 21-04-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αυτό θέλει μεγαλύτερη υπομονή. Ξέρεις τι είναι να διαβάζεις 138 σελίδες πανωσέντονα; Εμένα μόνο ο ρόλος κάποιου μου΄χει μείνει. Click για ανάπτυξη... Αξίζει τον κόπο. Σαν το περσινό Παλέρμο κανένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:55 Ο Guest 781029: #23 21-04-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αξίζει τον κόπο. Σαν το περσινό Παλέρμο κανένα Click για ανάπτυξη... Δώστε λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 20:13 Η ~Melania~: #24 21-04-13 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δώστε λίνκ Click για ανάπτυξη... Παλέρμο #38 - The Game of Thrones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:12 Η blue_butterfly: #25 21-04-13 21:12 Όποιες απορίες εδώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:57 Η _fairygirl_: #26 21-04-13 21:57 Για'μας τα νεοφερμένα,μπορούμε και όταν θα ξεκινήσει το Παλέρμο να ρωτάμε; Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάμε; Επίσης,κάτι τελευταίο: Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Guest 781029: #27 21-04-13 22:25 Έβαλα απορίες στο θέμα με τις απορίες Απαντήστε οι γνώστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 22:55 Η blue_butterfly: #28 21-04-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για'μας τα νεοφερμένα,μπορούμε και όταν θα ξεκινήσει το Παλέρμο να ρωτάμε; Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάμε; Επίσης,κάτι τελευταίο: Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 22:56 Ο Johnnaousa: #29 21-04-13 22:56 Παλέρμοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:02 Η _fairygirl_: #30 21-04-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μόλις πόσταρα μου΄ρθε η φλασιά. [μυαλό έεεε] Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 21-04-13 23:16 Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:39 Η blue_butterfly: #32 21-04-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Μόλις παρθεί η τελική απόφαση θα σας την ανακοινώσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:40 Ο Johnnaousa: #33 21-04-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:54 Ο Πατρεύς έγραψε: #34 21-04-13 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 23:58 Ο Guest 278211: #35 21-04-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 15:23 Η ~Melania~: #36 22-04-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η _fairygirl_: #37 22-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλει μεγαλύτερη υπομονή. Ξέρεις τι είναι να διαβάζεις 138 σελίδες πανωσέντονα; Εμένα μόνο ο ρόλος κάποιου μου΄χει μείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:47 Η ~Melania~: #22 21-04-13 19:47 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αυτό θέλει μεγαλύτερη υπομονή. Ξέρεις τι είναι να διαβάζεις 138 σελίδες πανωσέντονα; Εμένα μόνο ο ρόλος κάποιου μου΄χει μείνει. Click για ανάπτυξη... Αξίζει τον κόπο. Σαν το περσινό Παλέρμο κανένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:55 Ο Guest 781029: #23 21-04-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αξίζει τον κόπο. Σαν το περσινό Παλέρμο κανένα Click για ανάπτυξη... Δώστε λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 20:13 Η ~Melania~: #24 21-04-13 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δώστε λίνκ Click για ανάπτυξη... Παλέρμο #38 - The Game of Thrones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:12 Η blue_butterfly: #25 21-04-13 21:12 Όποιες απορίες εδώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:57 Η _fairygirl_: #26 21-04-13 21:57 Για'μας τα νεοφερμένα,μπορούμε και όταν θα ξεκινήσει το Παλέρμο να ρωτάμε; Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάμε; Επίσης,κάτι τελευταίο: Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Guest 781029: #27 21-04-13 22:25 Έβαλα απορίες στο θέμα με τις απορίες Απαντήστε οι γνώστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 22:55 Η blue_butterfly: #28 21-04-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για'μας τα νεοφερμένα,μπορούμε και όταν θα ξεκινήσει το Παλέρμο να ρωτάμε; Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάμε; Επίσης,κάτι τελευταίο: Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 22:56 Ο Johnnaousa: #29 21-04-13 22:56 Παλέρμοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:02 Η _fairygirl_: #30 21-04-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μόλις πόσταρα μου΄ρθε η φλασιά. [μυαλό έεεε] Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 21-04-13 23:16 Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:39 Η blue_butterfly: #32 21-04-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Μόλις παρθεί η τελική απόφαση θα σας την ανακοινώσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:40 Ο Johnnaousa: #33 21-04-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:54 Ο Πατρεύς έγραψε: #34 21-04-13 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 23:58 Ο Guest 278211: #35 21-04-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 15:23 Η ~Melania~: #36 22-04-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η _fairygirl_: #37 22-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Αυτό θέλει μεγαλύτερη υπομονή. Ξέρεις τι είναι να διαβάζεις 138 σελίδες πανωσέντονα; Εμένα μόνο ο ρόλος κάποιου μου΄χει μείνει. Click για ανάπτυξη... Αξίζει τον κόπο. Σαν το περσινό Παλέρμο κανένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:55 Ο Guest 781029: #23 21-04-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αξίζει τον κόπο. Σαν το περσινό Παλέρμο κανένα Click για ανάπτυξη... Δώστε λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 20:13 Η ~Melania~: #24 21-04-13 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δώστε λίνκ Click για ανάπτυξη... Παλέρμο #38 - The Game of Thrones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:12 Η blue_butterfly: #25 21-04-13 21:12 Όποιες απορίες εδώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:57 Η _fairygirl_: #26 21-04-13 21:57 Για'μας τα νεοφερμένα,μπορούμε και όταν θα ξεκινήσει το Παλέρμο να ρωτάμε; Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάμε; Επίσης,κάτι τελευταίο: Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Guest 781029: #27 21-04-13 22:25 Έβαλα απορίες στο θέμα με τις απορίες Απαντήστε οι γνώστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 22:55 Η blue_butterfly: #28 21-04-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για'μας τα νεοφερμένα,μπορούμε και όταν θα ξεκινήσει το Παλέρμο να ρωτάμε; Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάμε; Επίσης,κάτι τελευταίο: Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 22:56 Ο Johnnaousa: #29 21-04-13 22:56 Παλέρμοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:02 Η _fairygirl_: #30 21-04-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μόλις πόσταρα μου΄ρθε η φλασιά. [μυαλό έεεε] Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 21-04-13 23:16 Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:39 Η blue_butterfly: #32 21-04-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Μόλις παρθεί η τελική απόφαση θα σας την ανακοινώσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:40 Ο Johnnaousa: #33 21-04-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:54 Ο Πατρεύς έγραψε: #34 21-04-13 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 23:58 Ο Guest 278211: #35 21-04-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 15:23 Η ~Melania~: #36 22-04-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η _fairygirl_: #37 22-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αξίζει τον κόπο. Σαν το περσινό Παλέρμο κανένα Click για ανάπτυξη... Δώστε λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 20:13 Η ~Melania~: #24 21-04-13 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δώστε λίνκ Click για ανάπτυξη... Παλέρμο #38 - The Game of Thrones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:12 Η blue_butterfly: #25 21-04-13 21:12 Όποιες απορίες εδώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:57 Η _fairygirl_: #26 21-04-13 21:57 Για'μας τα νεοφερμένα,μπορούμε και όταν θα ξεκινήσει το Παλέρμο να ρωτάμε; Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάμε; Επίσης,κάτι τελευταίο: Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Guest 781029: #27 21-04-13 22:25 Έβαλα απορίες στο θέμα με τις απορίες Απαντήστε οι γνώστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 22:55 Η blue_butterfly: #28 21-04-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για'μας τα νεοφερμένα,μπορούμε και όταν θα ξεκινήσει το Παλέρμο να ρωτάμε; Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάμε; Επίσης,κάτι τελευταίο: Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 22:56 Ο Johnnaousa: #29 21-04-13 22:56 Παλέρμοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:02 Η _fairygirl_: #30 21-04-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μόλις πόσταρα μου΄ρθε η φλασιά. [μυαλό έεεε] Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 21-04-13 23:16 Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:39 Η blue_butterfly: #32 21-04-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Μόλις παρθεί η τελική απόφαση θα σας την ανακοινώσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:40 Ο Johnnaousa: #33 21-04-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:54 Ο Πατρεύς έγραψε: #34 21-04-13 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 23:58 Ο Guest 278211: #35 21-04-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 15:23 Η ~Melania~: #36 22-04-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η _fairygirl_: #37 22-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δώστε λίνκ Click για ανάπτυξη... Παλέρμο #38 - The Game of Thrones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:12 Η blue_butterfly: #25 21-04-13 21:12 Όποιες απορίες εδώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:57 Η _fairygirl_: #26 21-04-13 21:57 Για'μας τα νεοφερμένα,μπορούμε και όταν θα ξεκινήσει το Παλέρμο να ρωτάμε; Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάμε; Επίσης,κάτι τελευταίο: Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Guest 781029: #27 21-04-13 22:25 Έβαλα απορίες στο θέμα με τις απορίες Απαντήστε οι γνώστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 22:55 Η blue_butterfly: #28 21-04-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για'μας τα νεοφερμένα,μπορούμε και όταν θα ξεκινήσει το Παλέρμο να ρωτάμε; Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάμε; Επίσης,κάτι τελευταίο: Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 22:56 Ο Johnnaousa: #29 21-04-13 22:56 Παλέρμοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:02 Η _fairygirl_: #30 21-04-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μόλις πόσταρα μου΄ρθε η φλασιά. [μυαλό έεεε] Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 21-04-13 23:16 Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:39 Η blue_butterfly: #32 21-04-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Μόλις παρθεί η τελική απόφαση θα σας την ανακοινώσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:40 Ο Johnnaousa: #33 21-04-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:54 Ο Πατρεύς έγραψε: #34 21-04-13 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 23:58 Ο Guest 278211: #35 21-04-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 15:23 Η ~Melania~: #36 22-04-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η _fairygirl_: #37 22-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όποιες απορίες εδώ παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:57 Η _fairygirl_: #26 21-04-13 21:57 Για'μας τα νεοφερμένα,μπορούμε και όταν θα ξεκινήσει το Παλέρμο να ρωτάμε; Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάμε; Επίσης,κάτι τελευταίο: Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Guest 781029: #27 21-04-13 22:25 Έβαλα απορίες στο θέμα με τις απορίες Απαντήστε οι γνώστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 22:55 Η blue_butterfly: #28 21-04-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για'μας τα νεοφερμένα,μπορούμε και όταν θα ξεκινήσει το Παλέρμο να ρωτάμε; Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάμε; Επίσης,κάτι τελευταίο: Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 22:56 Ο Johnnaousa: #29 21-04-13 22:56 Παλέρμοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:02 Η _fairygirl_: #30 21-04-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μόλις πόσταρα μου΄ρθε η φλασιά. [μυαλό έεεε] Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 21-04-13 23:16 Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:39 Η blue_butterfly: #32 21-04-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Μόλις παρθεί η τελική απόφαση θα σας την ανακοινώσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:40 Ο Johnnaousa: #33 21-04-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:54 Ο Πατρεύς έγραψε: #34 21-04-13 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 23:58 Ο Guest 278211: #35 21-04-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 15:23 Η ~Melania~: #36 22-04-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η _fairygirl_: #37 22-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για'μας τα νεοφερμένα,μπορούμε και όταν θα ξεκινήσει το Παλέρμο να ρωτάμε; Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάμε; Επίσης,κάτι τελευταίο: Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 22:25 Ο Guest 781029: #27 21-04-13 22:25 Έβαλα απορίες στο θέμα με τις απορίες Απαντήστε οι γνώστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 22:55 Η blue_butterfly: #28 21-04-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για'μας τα νεοφερμένα,μπορούμε και όταν θα ξεκινήσει το Παλέρμο να ρωτάμε; Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάμε; Επίσης,κάτι τελευταίο: Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 22:56 Ο Johnnaousa: #29 21-04-13 22:56 Παλέρμοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:02 Η _fairygirl_: #30 21-04-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μόλις πόσταρα μου΄ρθε η φλασιά. [μυαλό έεεε] Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 21-04-13 23:16 Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:39 Η blue_butterfly: #32 21-04-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Μόλις παρθεί η τελική απόφαση θα σας την ανακοινώσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:40 Ο Johnnaousa: #33 21-04-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:54 Ο Πατρεύς έγραψε: #34 21-04-13 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 23:58 Ο Guest 278211: #35 21-04-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 15:23 Η ~Melania~: #36 22-04-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η _fairygirl_: #37 22-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έβαλα απορίες στο θέμα με τις απορίες Απαντήστε οι γνώστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 22:55 Η blue_butterfly: #28 21-04-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για'μας τα νεοφερμένα,μπορούμε και όταν θα ξεκινήσει το Παλέρμο να ρωτάμε; Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάμε; Επίσης,κάτι τελευταίο: Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 22:56 Ο Johnnaousa: #29 21-04-13 22:56 Παλέρμοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:02 Η _fairygirl_: #30 21-04-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μόλις πόσταρα μου΄ρθε η φλασιά. [μυαλό έεεε] Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 21-04-13 23:16 Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:39 Η blue_butterfly: #32 21-04-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Μόλις παρθεί η τελική απόφαση θα σας την ανακοινώσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:40 Ο Johnnaousa: #33 21-04-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:54 Ο Πατρεύς έγραψε: #34 21-04-13 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 23:58 Ο Guest 278211: #35 21-04-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 15:23 Η ~Melania~: #36 22-04-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η _fairygirl_: #37 22-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για'μας τα νεοφερμένα,μπορούμε και όταν θα ξεκινήσει το Παλέρμο να ρωτάμε; Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάμε; Επίσης,κάτι τελευταίο: Οι ρόλοι πότε θα μοιραστούν; Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 22:56 Ο Johnnaousa: #29 21-04-13 22:56 Παλέρμοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:02 Η _fairygirl_: #30 21-04-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μόλις πόσταρα μου΄ρθε η φλασιά. [μυαλό έεεε] Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 21-04-13 23:16 Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:39 Η blue_butterfly: #32 21-04-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Μόλις παρθεί η τελική απόφαση θα σας την ανακοινώσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:40 Ο Johnnaousa: #33 21-04-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:54 Ο Πατρεύς έγραψε: #34 21-04-13 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 23:58 Ο Guest 278211: #35 21-04-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 15:23 Η ~Melania~: #36 22-04-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η _fairygirl_: #37 22-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παλέρμοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:02 Η _fairygirl_: #30 21-04-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μόλις πόσταρα μου΄ρθε η φλασιά. [μυαλό έεεε] Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 21-04-13 23:16 Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:39 Η blue_butterfly: #32 21-04-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Μόλις παρθεί η τελική απόφαση θα σας την ανακοινώσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:40 Ο Johnnaousa: #33 21-04-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:54 Ο Πατρεύς έγραψε: #34 21-04-13 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 23:58 Ο Guest 278211: #35 21-04-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 15:23 Η ~Melania~: #36 22-04-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η _fairygirl_: #37 22-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Καλύτερα να ρωτάτε με πμ τη ΣΕ μην τυχόν από τις ερωτήσεις σας φανερωθεί ο ρόλος σας. Την Τρίτη ξεκινάμε, θα ξεκινούσαμε Δευτέρα αλλά έχω ένα θεματάκι. Οι ρόλοι θα μοιραστούν τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Μόλις πόσταρα μου΄ρθε η φλασιά. [μυαλό έεεε] Καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:16 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 21-04-13 23:16 Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:39 Η blue_butterfly: #32 21-04-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Μόλις παρθεί η τελική απόφαση θα σας την ανακοινώσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:40 Ο Johnnaousa: #33 21-04-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:54 Ο Πατρεύς έγραψε: #34 21-04-13 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 23:58 Ο Guest 278211: #35 21-04-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 15:23 Η ~Melania~: #36 22-04-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η _fairygirl_: #37 22-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:39 Η blue_butterfly: #32 21-04-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Μόλις παρθεί η τελική απόφαση θα σας την ανακοινώσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:40 Ο Johnnaousa: #33 21-04-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:54 Ο Πατρεύς έγραψε: #34 21-04-13 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 23:58 Ο Guest 278211: #35 21-04-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 15:23 Η ~Melania~: #36 22-04-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η _fairygirl_: #37 22-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Μόλις παρθεί η τελική απόφαση θα σας την ανακοινώσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:40 Ο Johnnaousa: #33 21-04-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:54 Ο Πατρεύς έγραψε: #34 21-04-13 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 23:58 Ο Guest 278211: #35 21-04-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 15:23 Η ~Melania~: #36 22-04-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η _fairygirl_: #37 22-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 23:54 Ο Πατρεύς έγραψε: #34 21-04-13 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 23:58 Ο Guest 278211: #35 21-04-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 15:23 Η ~Melania~: #36 22-04-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η _fairygirl_: #37 22-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 23:58 Ο Guest 278211: #35 21-04-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 15:23 Η ~Melania~: #36 22-04-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η _fairygirl_: #37 22-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 15:23 Η ~Melania~: #36 22-04-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η _fairygirl_: #37 22-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θὰ παίξω κι ἐγώ. Νομίζω ὅμως ὅτι ἡ στιγμὴ κατὰ τὴν ὁποία ἀρχίζει τὸ παιχνῖδι εἶναι λίγο περίεργη. Λογικὰ θὰ πρέπῃ νὰ γίνῃ ἕνα διάλειμμα ἀπὸ ψηφοφορίες ἀπὸ Μ. Πέμπτη μέχρι Δευτέρα τοῦ Πάσχα. Αὐτὸ θὰ ἤθελα νὰ τὸ διευκρινίσετε. Click για ανάπτυξη... Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: δεν περίμενα ότι θα με δελεάσεις Click για ανάπτυξη... Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:05 Η _fairygirl_: #37 22-04-13 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Θέλεις τόσο πολὺ νὰ μὲ δολοφονήσῃς; Click για ανάπτυξη... Πείτε κι'άλλα,πείτε κι'αλλα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Αρχίζουμε δυναμικά βλέπω!!! Click για ανάπτυξη... Και δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι.. Κατάλαβα,μας βλέπω όοοοολους μαζί να σφαζόμαστε Μεγαλο-βδομάδα όταν ο Χριστούλης μας έλεγε "Αγαπάτε αλλήλους". Δεν πειράζει! Σασπένς και ποπ κορν να υπάρχει και τα υπόλοιπα φτιάχνονται! Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Πέτροοοο Θα παίξεις κι εσύ; Τέλειαα Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Είδες;;; Ακόμα δεν δήλωσαν και εκδηλώνουν δολοφονικές διαθέσεις. Click για ανάπτυξη... Τι; ΚΑΙ ο Πέτρος είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης του Παλέρμου; Αίσχος. Πάντως,Μελανία το ντεντεκτιβικό σου ένστικτο κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο. Να το προσέξεις αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:14 Ο Johnnaousa: #38 22-04-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εσύ μαφιοζάκι, δεν θα δηλώσεις συμμετοχή; Έλα κι εσύ να παίξεις! Ακόμα μου τα χρωστάς από το περσινό νομίζω Click για ανάπτυξη... μπαααα με την προσμονή θα μείνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 18:20 Ο johnietraf: #39 22-04-13 18:20 λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 22 Απριλίου 2013 στις 19:07 Η blue_butterfly: #40 22-04-13 19:07 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: λοιπον εγω δεν θα παιξω ρε καλα θα δειτε ολοι σας γατακια χαχαχα \φυσικα και ειμαι μεσα!! Click για ανάπτυξη... Για να σε δούμε Γιαννάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.