blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 19:16 Η blue_butterfly: #1 20-04-13 19:16 Σχεδόν ένα χρόνο μετά το Παλέρμο επιστρέφει! Και μια νέα μέρα χαράζει στην πόλη του Παλέρμο στις 29/4. Οι κανόνες μας βρίσκονται εδώ. Στο ρόλο της ΣΕ: iJohnnyCash & dimijim & blue_butterfly Όσοι πιστοί, προσέλθετε. Οι συμμετοχές έκλεισαν. Λίστα συμμετεχόντων Akis_Megara Alma Libre Demlogic Deutsch... Lover Eupatridis Himela JKaradakov Joaquin johnietraf Loreley Nefeli Graf PieMaker Guest 278211 vassilis497 Πατρεύς Τάσος97 _fairygirl_ ~Melania~ Σημείωση: Προστίθεται και άλλο ένα άτομο στη ΣΕ, είναι ο dimijim. Σημείωση: Έγινε αλλαγή στην ημερομηνία έναρξης και αρχίζουμε Δευτέρα 29/4. Άρα οι δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές μέχρι το Σάββατο, 27/4. Σημείωση: Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι θα παίζουμε κανονικά μέχρι και τη Μ. Παρασκευή άρα δολοφονία και αποχώρηση θα γίνουν αυτές τις 2 μέρες απλά θα αλλάξουν οι ώρες τους. Δηλαδή η δολοφονία θα γίνει στις 10 το πρωί και η ψηφοφορία θα λήξει στις 5 το απόγευμα. Τέλος Μ.Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα μετά το Πάσχα δεν παίζουμε. Αρχίζουμε κανονικά πάλι την Τρίτη 7/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Απριλίου 2013 _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 19:19 Η _fairygirl_: #2 20-04-13 19:19 Να το εγκαινιάσω. Δηλώνω παρούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 19:46 Η ~Melania~: #3 20-04-13 19:46 Κι εγώ φυσικά δεν θα λείψω Spoiler Ριρί και Πάνο ευχαριστούμε Ελπίζω να μην σας κουράσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 20:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #4 20-04-13 20:48 Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; ps Το Μεντιουμ να μου δωσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 21:38 Ο dimijim έγραψε: #5 20-04-13 21:38 Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 21:56 Η blue_butterfly: #6 20-04-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Όπως επιθυμείτε κύριε Δημήτρη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:08 Ο stefanos...: #7 20-04-13 22:08 οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Angelique.: #8 20-04-13 22:13 Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:28 Η blue_butterfly: #9 20-04-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε Στέφανε, θα τα πούμε το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μικρό μου, ελπίζω να τα πούμε το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 01:11 Ο Guest 278211: #10 21-04-13 01:11 μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:25 Η ~Melania~: #11 21-04-13 13:25 Καλημέρεεες Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; ps Το Μεντιουμ να μου δωσετε Click για ανάπτυξη... Παιδί μου εσύ Το ήξερα ότι δεν θα έχανες ευκαιρία Να το κάνουμε πάλι επικό το παιχνίδι! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Εσύ πουλημένε τι μιλάς Δεν θα έχω τώρα κάποιον να με καρφώνει ''ΝΑ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!" Δεν θα λάβεις μέρος ε Κρίμα, θα ήθελα να σε ψηφίσω πρώτο, στο κρατάω φυλαγμένο για το καλοκαίρι ps. ''Πειράξτε'' μου κι εμένα το ρόλο ΣΕ Θέλω να είμαι για τρίτη συνεχόμενη φορά Ντετέκτιβ Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Ααααχ Έλενα Κρίμα πολύ κρίμα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Εγώ στο πρώτο μου είχα φύγει στην πρώτη ψηφοφορία Άσε, τραγικές εμπειρίες Ανυπομονώ να σε δω στο παιχνίδι Άντε να μαζεύεστε σιγά σιγάαααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:27 Η _fairygirl_: #12 21-04-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλέ; Φέτος ο μισός Μάρτης έλειπε. πιεσ: Και'δω πάλι η νεοφερμένη θα΄μαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η blue_butterfly: #13 21-04-13 17:45 Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:19 Ο Rempeskes: #14 21-04-13 18:19 Κουμπάκιας ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:28 Ο Guest 781029: #15 21-04-13 18:28 Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:35 Η _fairygirl_: #16 21-04-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Click για ανάπτυξη... Να το φροντίσεις. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες,καινούριε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:46 Ο Guest 781029: #17 21-04-13 18:46 Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σχεδόν ένα χρόνο μετά το Παλέρμο επιστρέφει! Και μια νέα μέρα χαράζει στην πόλη του Παλέρμο στις 29/4. Οι κανόνες μας βρίσκονται εδώ. Στο ρόλο της ΣΕ: iJohnnyCash & dimijim & blue_butterfly Όσοι πιστοί, προσέλθετε. Οι συμμετοχές έκλεισαν. Λίστα συμμετεχόντων Akis_Megara Alma Libre Demlogic Deutsch... Lover Eupatridis Himela JKaradakov Joaquin johnietraf Loreley Nefeli Graf PieMaker Guest 278211 vassilis497 Πατρεύς Τάσος97 _fairygirl_ ~Melania~ Σημείωση: Προστίθεται και άλλο ένα άτομο στη ΣΕ, είναι ο dimijim. Σημείωση: Έγινε αλλαγή στην ημερομηνία έναρξης και αρχίζουμε Δευτέρα 29/4. Άρα οι δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές μέχρι το Σάββατο, 27/4. Σημείωση: Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι θα παίζουμε κανονικά μέχρι και τη Μ. Παρασκευή άρα δολοφονία και αποχώρηση θα γίνουν αυτές τις 2 μέρες απλά θα αλλάξουν οι ώρες τους. Δηλαδή η δολοφονία θα γίνει στις 10 το πρωί και η ψηφοφορία θα λήξει στις 5 το απόγευμα. Τέλος Μ.Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα μετά το Πάσχα δεν παίζουμε. Αρχίζουμε κανονικά πάλι την Τρίτη 7/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 19:19 Η _fairygirl_: #2 20-04-13 19:19 Να το εγκαινιάσω. Δηλώνω παρούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 19:46 Η ~Melania~: #3 20-04-13 19:46 Κι εγώ φυσικά δεν θα λείψω Spoiler Ριρί και Πάνο ευχαριστούμε Ελπίζω να μην σας κουράσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 20:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #4 20-04-13 20:48 Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; ps Το Μεντιουμ να μου δωσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 21:38 Ο dimijim έγραψε: #5 20-04-13 21:38 Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 21:56 Η blue_butterfly: #6 20-04-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Όπως επιθυμείτε κύριε Δημήτρη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:08 Ο stefanos...: #7 20-04-13 22:08 οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Angelique.: #8 20-04-13 22:13 Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:28 Η blue_butterfly: #9 20-04-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε Στέφανε, θα τα πούμε το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μικρό μου, ελπίζω να τα πούμε το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 01:11 Ο Guest 278211: #10 21-04-13 01:11 μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:25 Η ~Melania~: #11 21-04-13 13:25 Καλημέρεεες Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; ps Το Μεντιουμ να μου δωσετε Click για ανάπτυξη... Παιδί μου εσύ Το ήξερα ότι δεν θα έχανες ευκαιρία Να το κάνουμε πάλι επικό το παιχνίδι! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Εσύ πουλημένε τι μιλάς Δεν θα έχω τώρα κάποιον να με καρφώνει ''ΝΑ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!" Δεν θα λάβεις μέρος ε Κρίμα, θα ήθελα να σε ψηφίσω πρώτο, στο κρατάω φυλαγμένο για το καλοκαίρι ps. ''Πειράξτε'' μου κι εμένα το ρόλο ΣΕ Θέλω να είμαι για τρίτη συνεχόμενη φορά Ντετέκτιβ Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Ααααχ Έλενα Κρίμα πολύ κρίμα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Εγώ στο πρώτο μου είχα φύγει στην πρώτη ψηφοφορία Άσε, τραγικές εμπειρίες Ανυπομονώ να σε δω στο παιχνίδι Άντε να μαζεύεστε σιγά σιγάαααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:27 Η _fairygirl_: #12 21-04-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλέ; Φέτος ο μισός Μάρτης έλειπε. πιεσ: Και'δω πάλι η νεοφερμένη θα΄μαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η blue_butterfly: #13 21-04-13 17:45 Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:19 Ο Rempeskes: #14 21-04-13 18:19 Κουμπάκιας ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:28 Ο Guest 781029: #15 21-04-13 18:28 Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:35 Η _fairygirl_: #16 21-04-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Click για ανάπτυξη... Να το φροντίσεις. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες,καινούριε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:46 Ο Guest 781029: #17 21-04-13 18:46 Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να το εγκαινιάσω. Δηλώνω παρούσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 19:46 Η ~Melania~: #3 20-04-13 19:46 Κι εγώ φυσικά δεν θα λείψω Spoiler Ριρί και Πάνο ευχαριστούμε Ελπίζω να μην σας κουράσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 20:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #4 20-04-13 20:48 Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; ps Το Μεντιουμ να μου δωσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 21:38 Ο dimijim έγραψε: #5 20-04-13 21:38 Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 21:56 Η blue_butterfly: #6 20-04-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Όπως επιθυμείτε κύριε Δημήτρη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:08 Ο stefanos...: #7 20-04-13 22:08 οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Angelique.: #8 20-04-13 22:13 Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:28 Η blue_butterfly: #9 20-04-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε Στέφανε, θα τα πούμε το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μικρό μου, ελπίζω να τα πούμε το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 01:11 Ο Guest 278211: #10 21-04-13 01:11 μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:25 Η ~Melania~: #11 21-04-13 13:25 Καλημέρεεες Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; ps Το Μεντιουμ να μου δωσετε Click για ανάπτυξη... Παιδί μου εσύ Το ήξερα ότι δεν θα έχανες ευκαιρία Να το κάνουμε πάλι επικό το παιχνίδι! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Εσύ πουλημένε τι μιλάς Δεν θα έχω τώρα κάποιον να με καρφώνει ''ΝΑ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!" Δεν θα λάβεις μέρος ε Κρίμα, θα ήθελα να σε ψηφίσω πρώτο, στο κρατάω φυλαγμένο για το καλοκαίρι ps. ''Πειράξτε'' μου κι εμένα το ρόλο ΣΕ Θέλω να είμαι για τρίτη συνεχόμενη φορά Ντετέκτιβ Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Ααααχ Έλενα Κρίμα πολύ κρίμα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Εγώ στο πρώτο μου είχα φύγει στην πρώτη ψηφοφορία Άσε, τραγικές εμπειρίες Ανυπομονώ να σε δω στο παιχνίδι Άντε να μαζεύεστε σιγά σιγάαααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:27 Η _fairygirl_: #12 21-04-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλέ; Φέτος ο μισός Μάρτης έλειπε. πιεσ: Και'δω πάλι η νεοφερμένη θα΄μαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η blue_butterfly: #13 21-04-13 17:45 Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:19 Ο Rempeskes: #14 21-04-13 18:19 Κουμπάκιας ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:28 Ο Guest 781029: #15 21-04-13 18:28 Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:35 Η _fairygirl_: #16 21-04-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Click για ανάπτυξη... Να το φροντίσεις. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες,καινούριε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:46 Ο Guest 781029: #17 21-04-13 18:46 Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ φυσικά δεν θα λείψω Spoiler Ριρί και Πάνο ευχαριστούμε Ελπίζω να μην σας κουράσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 20:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #4 20-04-13 20:48 Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; ps Το Μεντιουμ να μου δωσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 21:38 Ο dimijim έγραψε: #5 20-04-13 21:38 Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 21:56 Η blue_butterfly: #6 20-04-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Όπως επιθυμείτε κύριε Δημήτρη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:08 Ο stefanos...: #7 20-04-13 22:08 οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Angelique.: #8 20-04-13 22:13 Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:28 Η blue_butterfly: #9 20-04-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε Στέφανε, θα τα πούμε το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μικρό μου, ελπίζω να τα πούμε το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 01:11 Ο Guest 278211: #10 21-04-13 01:11 μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:25 Η ~Melania~: #11 21-04-13 13:25 Καλημέρεεες Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; ps Το Μεντιουμ να μου δωσετε Click για ανάπτυξη... Παιδί μου εσύ Το ήξερα ότι δεν θα έχανες ευκαιρία Να το κάνουμε πάλι επικό το παιχνίδι! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Εσύ πουλημένε τι μιλάς Δεν θα έχω τώρα κάποιον να με καρφώνει ''ΝΑ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!" Δεν θα λάβεις μέρος ε Κρίμα, θα ήθελα να σε ψηφίσω πρώτο, στο κρατάω φυλαγμένο για το καλοκαίρι ps. ''Πειράξτε'' μου κι εμένα το ρόλο ΣΕ Θέλω να είμαι για τρίτη συνεχόμενη φορά Ντετέκτιβ Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Ααααχ Έλενα Κρίμα πολύ κρίμα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Εγώ στο πρώτο μου είχα φύγει στην πρώτη ψηφοφορία Άσε, τραγικές εμπειρίες Ανυπομονώ να σε δω στο παιχνίδι Άντε να μαζεύεστε σιγά σιγάαααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:27 Η _fairygirl_: #12 21-04-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλέ; Φέτος ο μισός Μάρτης έλειπε. πιεσ: Και'δω πάλι η νεοφερμένη θα΄μαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η blue_butterfly: #13 21-04-13 17:45 Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:19 Ο Rempeskes: #14 21-04-13 18:19 Κουμπάκιας ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:28 Ο Guest 781029: #15 21-04-13 18:28 Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:35 Η _fairygirl_: #16 21-04-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Click για ανάπτυξη... Να το φροντίσεις. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες,καινούριε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:46 Ο Guest 781029: #17 21-04-13 18:46 Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; ps Το Μεντιουμ να μου δωσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 21:38 Ο dimijim έγραψε: #5 20-04-13 21:38 Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 21:56 Η blue_butterfly: #6 20-04-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Όπως επιθυμείτε κύριε Δημήτρη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:08 Ο stefanos...: #7 20-04-13 22:08 οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Angelique.: #8 20-04-13 22:13 Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:28 Η blue_butterfly: #9 20-04-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε Στέφανε, θα τα πούμε το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μικρό μου, ελπίζω να τα πούμε το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 01:11 Ο Guest 278211: #10 21-04-13 01:11 μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:25 Η ~Melania~: #11 21-04-13 13:25 Καλημέρεεες Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; ps Το Μεντιουμ να μου δωσετε Click για ανάπτυξη... Παιδί μου εσύ Το ήξερα ότι δεν θα έχανες ευκαιρία Να το κάνουμε πάλι επικό το παιχνίδι! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Εσύ πουλημένε τι μιλάς Δεν θα έχω τώρα κάποιον να με καρφώνει ''ΝΑ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!" Δεν θα λάβεις μέρος ε Κρίμα, θα ήθελα να σε ψηφίσω πρώτο, στο κρατάω φυλαγμένο για το καλοκαίρι ps. ''Πειράξτε'' μου κι εμένα το ρόλο ΣΕ Θέλω να είμαι για τρίτη συνεχόμενη φορά Ντετέκτιβ Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Ααααχ Έλενα Κρίμα πολύ κρίμα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Εγώ στο πρώτο μου είχα φύγει στην πρώτη ψηφοφορία Άσε, τραγικές εμπειρίες Ανυπομονώ να σε δω στο παιχνίδι Άντε να μαζεύεστε σιγά σιγάαααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:27 Η _fairygirl_: #12 21-04-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλέ; Φέτος ο μισός Μάρτης έλειπε. πιεσ: Και'δω πάλι η νεοφερμένη θα΄μαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η blue_butterfly: #13 21-04-13 17:45 Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:19 Ο Rempeskes: #14 21-04-13 18:19 Κουμπάκιας ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:28 Ο Guest 781029: #15 21-04-13 18:28 Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:35 Η _fairygirl_: #16 21-04-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Click για ανάπτυξη... Να το φροντίσεις. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες,καινούριε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:46 Ο Guest 781029: #17 21-04-13 18:46 Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 21:56 Η blue_butterfly: #6 20-04-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Όπως επιθυμείτε κύριε Δημήτρη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:08 Ο stefanos...: #7 20-04-13 22:08 οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Angelique.: #8 20-04-13 22:13 Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:28 Η blue_butterfly: #9 20-04-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε Στέφανε, θα τα πούμε το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μικρό μου, ελπίζω να τα πούμε το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 01:11 Ο Guest 278211: #10 21-04-13 01:11 μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:25 Η ~Melania~: #11 21-04-13 13:25 Καλημέρεεες Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; ps Το Μεντιουμ να μου δωσετε Click για ανάπτυξη... Παιδί μου εσύ Το ήξερα ότι δεν θα έχανες ευκαιρία Να το κάνουμε πάλι επικό το παιχνίδι! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Εσύ πουλημένε τι μιλάς Δεν θα έχω τώρα κάποιον να με καρφώνει ''ΝΑ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!" Δεν θα λάβεις μέρος ε Κρίμα, θα ήθελα να σε ψηφίσω πρώτο, στο κρατάω φυλαγμένο για το καλοκαίρι ps. ''Πειράξτε'' μου κι εμένα το ρόλο ΣΕ Θέλω να είμαι για τρίτη συνεχόμενη φορά Ντετέκτιβ Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Ααααχ Έλενα Κρίμα πολύ κρίμα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Εγώ στο πρώτο μου είχα φύγει στην πρώτη ψηφοφορία Άσε, τραγικές εμπειρίες Ανυπομονώ να σε δω στο παιχνίδι Άντε να μαζεύεστε σιγά σιγάαααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:27 Η _fairygirl_: #12 21-04-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλέ; Φέτος ο μισός Μάρτης έλειπε. πιεσ: Και'δω πάλι η νεοφερμένη θα΄μαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η blue_butterfly: #13 21-04-13 17:45 Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:19 Ο Rempeskes: #14 21-04-13 18:19 Κουμπάκιας ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:28 Ο Guest 781029: #15 21-04-13 18:28 Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:35 Η _fairygirl_: #16 21-04-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Click για ανάπτυξη... Να το φροντίσεις. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες,καινούριε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:46 Ο Guest 781029: #17 21-04-13 18:46 Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Όπως επιθυμείτε κύριε Δημήτρη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:08 Ο stefanos...: #7 20-04-13 22:08 οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Angelique.: #8 20-04-13 22:13 Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:28 Η blue_butterfly: #9 20-04-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε Στέφανε, θα τα πούμε το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μικρό μου, ελπίζω να τα πούμε το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 01:11 Ο Guest 278211: #10 21-04-13 01:11 μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:25 Η ~Melania~: #11 21-04-13 13:25 Καλημέρεεες Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; ps Το Μεντιουμ να μου δωσετε Click για ανάπτυξη... Παιδί μου εσύ Το ήξερα ότι δεν θα έχανες ευκαιρία Να το κάνουμε πάλι επικό το παιχνίδι! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Εσύ πουλημένε τι μιλάς Δεν θα έχω τώρα κάποιον να με καρφώνει ''ΝΑ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!" Δεν θα λάβεις μέρος ε Κρίμα, θα ήθελα να σε ψηφίσω πρώτο, στο κρατάω φυλαγμένο για το καλοκαίρι ps. ''Πειράξτε'' μου κι εμένα το ρόλο ΣΕ Θέλω να είμαι για τρίτη συνεχόμενη φορά Ντετέκτιβ Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Ααααχ Έλενα Κρίμα πολύ κρίμα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Εγώ στο πρώτο μου είχα φύγει στην πρώτη ψηφοφορία Άσε, τραγικές εμπειρίες Ανυπομονώ να σε δω στο παιχνίδι Άντε να μαζεύεστε σιγά σιγάαααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:27 Η _fairygirl_: #12 21-04-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλέ; Φέτος ο μισός Μάρτης έλειπε. πιεσ: Και'δω πάλι η νεοφερμένη θα΄μαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η blue_butterfly: #13 21-04-13 17:45 Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:19 Ο Rempeskes: #14 21-04-13 18:19 Κουμπάκιας ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:28 Ο Guest 781029: #15 21-04-13 18:28 Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:35 Η _fairygirl_: #16 21-04-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Click για ανάπτυξη... Να το φροντίσεις. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες,καινούριε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:46 Ο Guest 781029: #17 21-04-13 18:46 Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:13 Η Angelique.: #8 20-04-13 22:13 Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:28 Η blue_butterfly: #9 20-04-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε Στέφανε, θα τα πούμε το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μικρό μου, ελπίζω να τα πούμε το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 01:11 Ο Guest 278211: #10 21-04-13 01:11 μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:25 Η ~Melania~: #11 21-04-13 13:25 Καλημέρεεες Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; ps Το Μεντιουμ να μου δωσετε Click για ανάπτυξη... Παιδί μου εσύ Το ήξερα ότι δεν θα έχανες ευκαιρία Να το κάνουμε πάλι επικό το παιχνίδι! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Εσύ πουλημένε τι μιλάς Δεν θα έχω τώρα κάποιον να με καρφώνει ''ΝΑ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!" Δεν θα λάβεις μέρος ε Κρίμα, θα ήθελα να σε ψηφίσω πρώτο, στο κρατάω φυλαγμένο για το καλοκαίρι ps. ''Πειράξτε'' μου κι εμένα το ρόλο ΣΕ Θέλω να είμαι για τρίτη συνεχόμενη φορά Ντετέκτιβ Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Ααααχ Έλενα Κρίμα πολύ κρίμα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Εγώ στο πρώτο μου είχα φύγει στην πρώτη ψηφοφορία Άσε, τραγικές εμπειρίες Ανυπομονώ να σε δω στο παιχνίδι Άντε να μαζεύεστε σιγά σιγάαααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:27 Η _fairygirl_: #12 21-04-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλέ; Φέτος ο μισός Μάρτης έλειπε. πιεσ: Και'δω πάλι η νεοφερμένη θα΄μαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η blue_butterfly: #13 21-04-13 17:45 Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:19 Ο Rempeskes: #14 21-04-13 18:19 Κουμπάκιας ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:28 Ο Guest 781029: #15 21-04-13 18:28 Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:35 Η _fairygirl_: #16 21-04-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Click για ανάπτυξη... Να το φροντίσεις. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες,καινούριε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:46 Ο Guest 781029: #17 21-04-13 18:46 Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 20 Απριλίου 2013 στις 22:28 Η blue_butterfly: #9 20-04-13 22:28 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε Στέφανε, θα τα πούμε το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μικρό μου, ελπίζω να τα πούμε το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 01:11 Ο Guest 278211: #10 21-04-13 01:11 μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:25 Η ~Melania~: #11 21-04-13 13:25 Καλημέρεεες Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; ps Το Μεντιουμ να μου δωσετε Click για ανάπτυξη... Παιδί μου εσύ Το ήξερα ότι δεν θα έχανες ευκαιρία Να το κάνουμε πάλι επικό το παιχνίδι! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Εσύ πουλημένε τι μιλάς Δεν θα έχω τώρα κάποιον να με καρφώνει ''ΝΑ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!" Δεν θα λάβεις μέρος ε Κρίμα, θα ήθελα να σε ψηφίσω πρώτο, στο κρατάω φυλαγμένο για το καλοκαίρι ps. ''Πειράξτε'' μου κι εμένα το ρόλο ΣΕ Θέλω να είμαι για τρίτη συνεχόμενη φορά Ντετέκτιβ Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Ααααχ Έλενα Κρίμα πολύ κρίμα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Εγώ στο πρώτο μου είχα φύγει στην πρώτη ψηφοφορία Άσε, τραγικές εμπειρίες Ανυπομονώ να σε δω στο παιχνίδι Άντε να μαζεύεστε σιγά σιγάαααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:27 Η _fairygirl_: #12 21-04-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλέ; Φέτος ο μισός Μάρτης έλειπε. πιεσ: Και'δω πάλι η νεοφερμένη θα΄μαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η blue_butterfly: #13 21-04-13 17:45 Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:19 Ο Rempeskes: #14 21-04-13 18:19 Κουμπάκιας ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:28 Ο Guest 781029: #15 21-04-13 18:28 Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:35 Η _fairygirl_: #16 21-04-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Click για ανάπτυξη... Να το φροντίσεις. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες,καινούριε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:46 Ο Guest 781029: #17 21-04-13 18:46 Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: οχι ρεεε, θελω κι εγω να παιξω αλλα δυστυχως θα λειπω!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε Στέφανε, θα τα πούμε το καλοκαίρι. Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μικρό μου, ελπίζω να τα πούμε το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 01:11 Ο Guest 278211: #10 21-04-13 01:11 μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:25 Η ~Melania~: #11 21-04-13 13:25 Καλημέρεεες Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; ps Το Μεντιουμ να μου δωσετε Click για ανάπτυξη... Παιδί μου εσύ Το ήξερα ότι δεν θα έχανες ευκαιρία Να το κάνουμε πάλι επικό το παιχνίδι! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Εσύ πουλημένε τι μιλάς Δεν θα έχω τώρα κάποιον να με καρφώνει ''ΝΑ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!" Δεν θα λάβεις μέρος ε Κρίμα, θα ήθελα να σε ψηφίσω πρώτο, στο κρατάω φυλαγμένο για το καλοκαίρι ps. ''Πειράξτε'' μου κι εμένα το ρόλο ΣΕ Θέλω να είμαι για τρίτη συνεχόμενη φορά Ντετέκτιβ Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Ααααχ Έλενα Κρίμα πολύ κρίμα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Εγώ στο πρώτο μου είχα φύγει στην πρώτη ψηφοφορία Άσε, τραγικές εμπειρίες Ανυπομονώ να σε δω στο παιχνίδι Άντε να μαζεύεστε σιγά σιγάαααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:27 Η _fairygirl_: #12 21-04-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλέ; Φέτος ο μισός Μάρτης έλειπε. πιεσ: Και'δω πάλι η νεοφερμένη θα΄μαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η blue_butterfly: #13 21-04-13 17:45 Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:19 Ο Rempeskes: #14 21-04-13 18:19 Κουμπάκιας ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:28 Ο Guest 781029: #15 21-04-13 18:28 Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:35 Η _fairygirl_: #16 21-04-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Click για ανάπτυξη... Να το φροντίσεις. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες,καινούριε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:46 Ο Guest 781029: #17 21-04-13 18:46 Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:25 Η ~Melania~: #11 21-04-13 13:25 Καλημέρεεες Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; ps Το Μεντιουμ να μου δωσετε Click για ανάπτυξη... Παιδί μου εσύ Το ήξερα ότι δεν θα έχανες ευκαιρία Να το κάνουμε πάλι επικό το παιχνίδι! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Εσύ πουλημένε τι μιλάς Δεν θα έχω τώρα κάποιον να με καρφώνει ''ΝΑ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!" Δεν θα λάβεις μέρος ε Κρίμα, θα ήθελα να σε ψηφίσω πρώτο, στο κρατάω φυλαγμένο για το καλοκαίρι ps. ''Πειράξτε'' μου κι εμένα το ρόλο ΣΕ Θέλω να είμαι για τρίτη συνεχόμενη φορά Ντετέκτιβ Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Ααααχ Έλενα Κρίμα πολύ κρίμα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Εγώ στο πρώτο μου είχα φύγει στην πρώτη ψηφοφορία Άσε, τραγικές εμπειρίες Ανυπομονώ να σε δω στο παιχνίδι Άντε να μαζεύεστε σιγά σιγάαααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:27 Η _fairygirl_: #12 21-04-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλέ; Φέτος ο μισός Μάρτης έλειπε. πιεσ: Και'δω πάλι η νεοφερμένη θα΄μαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η blue_butterfly: #13 21-04-13 17:45 Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:19 Ο Rempeskes: #14 21-04-13 18:19 Κουμπάκιας ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:28 Ο Guest 781029: #15 21-04-13 18:28 Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:35 Η _fairygirl_: #16 21-04-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Click για ανάπτυξη... Να το φροντίσεις. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες,καινούριε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:46 Ο Guest 781029: #17 21-04-13 18:46 Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρεεες Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; ps Το Μεντιουμ να μου δωσετε Click για ανάπτυξη... Παιδί μου εσύ Το ήξερα ότι δεν θα έχανες ευκαιρία Να το κάνουμε πάλι επικό το παιχνίδι! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εμένα θα μου κρατήσετε έναν πολύ κακό (ή συντονιστικό) ρόλο, για το Palermo που θα διοργανώσετε (είτε θέλετε είτε όχι ) το καλοκαίρι. Σε αυτό, αν και θέλω πολύ, δε μπορώ να συμμετάσχω. Καλά να περάσετε, να διασκεδάσετε, παίχτες και ΣΕ! Και φυσικά, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!!! Θα σας παρακολουθώ! ps. Κανονικά η ΣΕ δεν πρέπει να "πειράζει" την κλήρωση. Αλλά κάντε μια εξαίρεση. Δώστε εξ αρχής το μέντιουμ στον φίλο μου τον Τάσο! Click για ανάπτυξη... Εσύ πουλημένε τι μιλάς Δεν θα έχω τώρα κάποιον να με καρφώνει ''ΝΑ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!" Δεν θα λάβεις μέρος ε Κρίμα, θα ήθελα να σε ψηφίσω πρώτο, στο κρατάω φυλαγμένο για το καλοκαίρι ps. ''Πειράξτε'' μου κι εμένα το ρόλο ΣΕ Θέλω να είμαι για τρίτη συνεχόμενη φορά Ντετέκτιβ Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Πόσο αγαπώ Παλέρμο,αλλά έχει αιώνες να γίνει γκέιμ. Μπράβο που το σκεφτήκατε,πολύ καλό. Δυστυχώς 30/4 είναι η μέρα που πάω Ρόδο και δύσκολα θα μπορέσω να παρακολουθήσω,κρίμα ρε γαμώτο.. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια στιγμή και αργότερα πάντως. Click για ανάπτυξη... Ααααχ Έλενα Κρίμα πολύ κρίμα. Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: μέσα είμαι κι εγώ, ελπίζω να μη φύγω και πάλι νωρίς... τώρα έχω και προϋπηρεσία στο παιχνίδι Click για ανάπτυξη... Εγώ στο πρώτο μου είχα φύγει στην πρώτη ψηφοφορία Άσε, τραγικές εμπειρίες Ανυπομονώ να σε δω στο παιχνίδι Άντε να μαζεύεστε σιγά σιγάαααααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:27 Η _fairygirl_: #12 21-04-13 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλέ; Φέτος ο μισός Μάρτης έλειπε. πιεσ: Και'δω πάλι η νεοφερμένη θα΄μαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η blue_butterfly: #13 21-04-13 17:45 Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:19 Ο Rempeskes: #14 21-04-13 18:19 Κουμπάκιας ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:28 Ο Guest 781029: #15 21-04-13 18:28 Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:35 Η _fairygirl_: #16 21-04-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Click για ανάπτυξη... Να το φροντίσεις. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες,καινούριε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:46 Ο Guest 781029: #17 21-04-13 18:46 Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή; Click για ανάπτυξη... Μα τι λες καλέ; Φέτος ο μισός Μάρτης έλειπε. πιεσ: Και'δω πάλι η νεοφερμένη θα΄μαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η blue_butterfly: #13 21-04-13 17:45 Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:19 Ο Rempeskes: #14 21-04-13 18:19 Κουμπάκιας ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:28 Ο Guest 781029: #15 21-04-13 18:28 Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:35 Η _fairygirl_: #16 21-04-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Click για ανάπτυξη... Να το φροντίσεις. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες,καινούριε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:46 Ο Guest 781029: #17 21-04-13 18:46 Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:19 Ο Rempeskes: #14 21-04-13 18:19 Κουμπάκιας ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:28 Ο Guest 781029: #15 21-04-13 18:28 Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:35 Η _fairygirl_: #16 21-04-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Click για ανάπτυξη... Να το φροντίσεις. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες,καινούριε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:46 Ο Guest 781029: #17 21-04-13 18:46 Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κουμπάκιας ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:28 Ο Guest 781029: #15 21-04-13 18:28 Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:35 Η _fairygirl_: #16 21-04-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Click για ανάπτυξη... Να το φροντίσεις. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες,καινούριε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:46 Ο Guest 781029: #17 21-04-13 18:46 Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:35 Η _fairygirl_: #16 21-04-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Click για ανάπτυξη... Να το φροντίσεις. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες,καινούριε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:46 Ο Guest 781029: #17 21-04-13 18:46 Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Η καλύτερη θα 'σαι Χαρά. Click για ανάπτυξη... Να το φροντίσεις. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μέσα κι εγώ αν και καινούργιος στο παιχνίδι δεν πειράζει θα μάθω Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες,καινούριε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 18:46 Ο Guest 781029: #17 21-04-13 18:46 Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 18:58 Η _fairygirl_: #18 21-04-13 18:58 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ποιος μπορεί να μου τα εξηγήσει περισσότερο; Click για ανάπτυξη... Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2013 στις 19:00 Ο Guest 781029: #19 21-04-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Απριλίου 2013 ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Voila Θα χρειαστείς κανά 2ωρο. Είναι σεντόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι οκ αυτά τα διάβασα αλλά έχω και απορίες στις λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:09 Η ~Melania~: #20 21-04-13 19:09 Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άκη μου, εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις και λίγο το καλοκαιρινό Να πάρεις μια ιδέα για το πως παίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.